Ναι αγαπη μου ειμαι αμερικανοσ
Printable View
Ναι αγαπη μου ειμαι αμερικανοσ
Ανυσηχησα μην το ξανακανεισ αυτο
Που εξαφανιστηκεσ λεω
I'm still alive
Ενταξει ανυσηχησα θελω να ειμαστε ολοι καλα κι ασ κανουμε βλακειεσ δεν πειραζει εγω το δεχτηκα οτι ειναι δυσκολη η ζωη μου κι εγω οφειλω να την ζησω οσο παει
Να ειμαστε καλα για να μπορουμε να κανουμε βλακειες, ελης!
Ναι αγαπη [emoji56][emoji56][emoji56]
Ομορφεσ καληνυχτα πεφτω για υπνο
καληνυχτα.
Ακριβώς τα ίδια κι' εγώ. Δεν μπορώ να σταματήσω να τρώω και έχω μπόλικη υπνηλία. Πριν τα ξεκινήσω, από το άγχος έτρωγα ελάχιστα με το ζόρι γιατί δεν είχα καθόλου όρεξη και ανακατευόμουν. Τώρα την ώρα που ξυπνάω ζαλίζομαι και θέλω επειγόντως κάτι να φάω. Αν συνεχίσω έτσι θα γίνω βουβάλι. Άντε να το κλείσεις το ρημάδι... Πολλά φρούτα αντί για σοκολάτες και μαλακιούλες. Ας είναι.
Πάντως μπορεί να παίρνει και αντιψυχωσικό σε χαμηλή δόση. Για ιδψ δίνουν ένα από τα 2, αλλά το αντιψυχωσικό είναι πιο σπάνιο και για πιο βαριές μορφές. Και με τα αντικαταθλιπτικά βάζεις κιλά (ανάλογα τον οργανισμό) αλλά τα αντιψυχωσικά είναι χειρότερα στο θέμα των κιλών.
3600 ευρω ζηταει η μποτοξαρισμενη μαντάμ για να μου φτιαξει τα δοντια.....αν ειχα τοσα λεφτα μανταμ παντρευομουν
Στην οδοντίατρο της Μενεγάκης βρήκες να πας και εσύ!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Με 3600 στα φτιαχνω κι εγω τα δοντια κι ασ μην ειμαι οδοντιατροσ
Ομορφεσ που ειστε ;
Σε ευχαριστω για την απαντηση....οσον αφορα το πρωτο ερωτημα, το ανω διοτι εχω προσπαθησει τοσο για να διαχειριστώ τα ψυχικά μου θέματα , αρα τις αντιλήψεις μου και παλι καταληγω παντα στο 0...
να πω δεν εχω λογικη, δεν εχω μυαλό
παει στν ανεμο
απ τ στιγμη που εχω κ συμβουλευω και τον κάθε υγιέστατο ανθρωπο
εγω γιατι πρεπει παντα να με βγαζω αχρηστη και αποτυχημενη στο τελος
δε μπορω να καταλαβω. Αληθεια
το 2ο ερωτημα εχει να κανει κ με το πρωτο αλλα κ γενικα βλεπω τ επικρατει στ κοσμο κ θλιβομαι
α! και γαμώ το dna μου