ʼργησες να απαντήσεις Τζινάκιιιιιι :punk:
Δεν έχω άλλες δυνάμεις, αυτό ήταν! Οριζοντιώνομαι αγαπητή μου! Σε φιλώ ξανά γλυκά και ας μην μου έδωσες μπισκοτάκι :D
Καληνύχτα φιλενάδα όνειρα γλυκά να έχουμε!
Printable View
ʼργησες να απαντήσεις Τζινάκιιιιιι :punk:
Δεν έχω άλλες δυνάμεις, αυτό ήταν! Οριζοντιώνομαι αγαπητή μου! Σε φιλώ ξανά γλυκά και ας μην μου έδωσες μπισκοτάκι :D
Καληνύχτα φιλενάδα όνειρα γλυκά να έχουμε!
Ήμουνα στο τόπικ με τους στίχους γι'αυτό άργησα. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση.
Ναταλία ευχαριστώ για το δώρο που μας έκανες σήμερα στα γενέθλιά σου. Φιλάκια.
Εδώ είναι που συμπλήρωνε η ʼβα --->Μπουρλότο!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει! Όχι ότι δεν καιγόμαστε κι από μόνες μας δηλαδή!
So gay!
Τζινάκι μου,εγώ ευχαριστώ για την παρεούλα σας,που έκανε τη δύσκολη χθεσινή μέρα να κλείσει κάπως πιο ανάλαφρα...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Ναταλία ευχαριστώ για το δώρο που μας έκανες σήμερα στα γενέθλιά σου. Φιλάκια.
Χθες ήταν τα πρώτα γενέθλια της ζωής μου,που δεν πήρα καμία αγκαλιά ούτε φιλί.Ο μπαμπάς δε μου ευχήθηκε καν...
Είναι τόσο χαμένος κι εξάλλου πάντα δυσκολευόταν να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του...Ακόμα έχω έναν κόμπο στο λαιμό
κι ένα παραπονεμένο δάκρυ όλο πόνο...Ορφανή από μαμά κι αγκαλιά...και τα σαράντα να ουρλιάζουν "τι την κάνεις τη ζωή σου;"
Μόλις πάρω πρωινό πρέπει να συνεχίσω τα τηλεφωνήματα στις φίλες της μαμάς για την πρόσκληση τους στο μνημόσυνο της.
Πάλι θ'ακούσω πόσο καλή ήταν και τι έλεγε για μας,θα γίνω χάλια και θα πρέπει να κρύβω και το κλάμμα μου να μην τις στεναχωρήσω.
Μετά θα πρέπει να βγω έξω για εκκρεμότητες σε μια πόλη,που δε λέει να σταματήσει να χιονίζει κι η αρχή αρρώστιας μου θα ενταθεί...
Τέλος πάντων...Ας μη γκρινιάζω και μου έχει ήδη βγει και το όνομα...Να έχουμε μια υπέροχη μέρα,έστω μια καλύτερη της χθεσινής...Φιλάκια!
Ο φορτωμένος χιόνι πλάτανος έξω από το παράθυρο μου...
καλημέρα ξενυχτισες! Εγώ σας εγκατέλειψα νωρίς χτες, μπορεί να κερατώνω εσάς που και που, ένα πράγμα δεν κερατώνω ποτέ, τον αγαπημένο μου ύπνο!
Σήμερα το μενού έχει καθάρισμα σπιτιού, σουπερμάρκετ και ίσως το απόγευμα σινεμά.
Ναταλούδι, πάρε και τα νυχάκια μου να μη σου λείπω τόσο :lol::lol:
Καλημέρα. Ναταλία ο πλάτανος είναι εκπληκτικός! Θα μπορούσα να κάθομαι να τον κοιτάζω από το παράθυρο όλη μέρα. Δεν είναι εύκολο αλλά προσπάθησε να είσαι ευγνώμων για όσα έχεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή και να μη σκέφτεσαι όσα δεν έχεις. Για μένα και το ότι ξύπνησες σήμερα το πρωί και ήπιες τον καφέ σου κοιτώντας αυτόν τον πανέμορφο πλάτανο είναι ένας λόγος μεταξύ άλλων για να είσαι ευγνώμων. Επίσης αν όντως η μητέρα σου είναι δίπλα σου αυτή τη στιγμή σίγουρα στενοχωριέται όταν σε βλέπει να κλαίς. Κράτα αυτή τη σκέψη στο μυαλό σου και ίσως σε βοηθήσει την επόμενη φορά που θελήσεις να κλάψεις...
Να πω μια χαρουμενη χρωματιστη καλημερα μηπως ξορκισουμε την μουντιλα κ την κατηφεια της μερας.Μου εχετε λειψει,σας διαβαζω αλλα δεν....Χανω κ τα βραδια μου με το θεατρο.Φιλια σε ολες.
Γιώτα πολύ τσαχπινογαργαλιάρικο το μανικιούρ σου! Σήμερα το απόγευμα θα πάω για συμπαράσταση μαζί με την αδερφή μου να δούμε τη "δαρμένη" φίλη μας. Και αύριο θα σας δώσω αγωνιστικούς χαιρετισμούς γιατί θα πάμε εγώ, η αδερφή μου, η μητέρα μου κι η θεία μου στο Σύνταγμα που θα μαζευτούν όλοι για το μαλακ@ψήφισμα που θα γίνει. Καλός ο αγώνας βέβαια αλλά επειδή κάνει ψοφόκρυο έχω κανονίσει από χθες τι ρούχα θα φορέσω, γάντια, κασκώλ και πήρα κι από την αδερφή μου γουνάκια για τα αυτιά!
ελάτε κοριτσάρες μου να πιούμε ένα πρωινό καφέ όλες μαζί:
http://youtu.be/w4pamzFnPig
Καλημέρα Γλαύκη. Κάτι το μανικιούρ της Γιώτας κάτι η χρωματιστή καλημέρα σου φωτίσαμε λίγο εδώ μέσα!
Καλημέρα αγαπημένες μου!
Γιωτάκι τι ωραία νυχάκια είναι αυτά! Πολύ χαριτωμένα! Να τα προσέξεις με τις δουλειές σου να μην τα χαλάσεις ;)
Ναταλάκι μου ας μας γράφεις εσύ και ας μας γκρινίαζεις, αντέχουμε εμείς ;). Την γρίνια την αντέχω την σιωπή όμως δεν την αντέχω. Θέλω να μου κάνεις αυτή τη χάρη και να μας λες αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι ακόμη και αν δεν είναι ευχάριστα, καλύτερα να τα βγάζεις παρά να τα κρατάς μέσα σου καλή μου. Πάντως ο Πλάτανος είναι υπέροχος!
Γεια σου Τζινακι μου.Απολαμβανω το χιουμορ σου συχνα.....
Γιωτα υπαρχει ντεκαφεινε για μενα, εστω μια σοκολατα η θα μεινω στην απ'εξω?
Από σοκολάτα άλλο τίποτα Γλαύκη μου!!! Πήγαινε στις προηγούμενες σελίδες να κεραστείς ;) :lol:
Καλημέρα Eli, μεγάλη μέρα ξημερώνει βοήθειά σου!:lol: Τι έγινε με το μάθημα οδήγησης; Σκιάχτηκε ο δάσκαλός σου κι έφυγε;:lol: