Ναι, το είδα. Εκεί που πάω να τον συμπονέσω κάνει κάτι και θέλω πάλι να τον δείρω!
Printable View
Ναι, το είδα. Εκεί που πάω να τον συμπονέσω κάνει κάτι και θέλω πάλι να τον δείρω!
μπα εγω μονο να το δειρω θελω
Προσπαθώ από το απόγευμα να αποφασίσω ποιά σειρά να δω χιχι. Εχω 15 σειρές με μέσο όρο 9 επεισόδια η καθεμία που τα έχω κατεβάσει και δεν τα έχω δει.
:lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
μπα εγω μονο να το δειρω θελω
εγω εχω κατεβασει το newsroom και το castle αλλα δεν μου πολυαρεσουν
Το newsroom δεν το ξέρω.
Το Smash είναι ωραίο, μουσικοχορευτικό. Και το Royal pains μου αρέσει γιατί είναι γυρισμένο στα Hamptons και χαζεύω τα πανέμορφα σπίτια των πλουσίων που ζουν εκεί.
Το royal pains μπορει και να το εβλεπα εχω δει την πρωτη σεζον.εχω κατεβασει και το pushing daisies οποτε μαλλον θα δω τα επεισοδια που μου εχουν μεινει απο αυτο.
Το έψαξα το newsroom αλλά δε μου άρεσε. Ούτε το pushing daisies ξέρω, θα το δω τώρα.
Πλάκα έχει το pushing daisies, πολύ παράνοια χιχι.
Εντελως βαρεμενο.ξερεις τι θελω να δω ομως δεν μπορω να το βρω???την τελευταια σεζον της εντατικης.
Kαλα ποτε προλαβαινετε κ τα βλεπετε?Εδω δεν προλαβαινω να δω τους ολυμπιακους αγωνες!Το βραδυ χαζευω με κατι χαζοσειρες αστυνομικες αν δεν διαβαζω.
Μπες σε αυτή τη δ/νση http://tscan.eu/ έχει πολλά sites με torrent, βάζεις αυτό που ψάχνεις επάνω και μετά επιλέγεις ένα ένα τα sites στα αριστερά για να δεις εάν το έχουν.
Αααα και ολυμπιακους βλεπω και σειρες και δουλειες κανω και μου μενει και χρονος για να βαρεθω.εγω δεν κοιμαμαι το μεσημερι οποτε εχω αφθονο χρονο.
Καλώς την Φτουτάτη μας. Αν υπολογίσεις πόσα 40λεπτα έχει η μέρα τότε θα δεις πόσα επεισόδια βλέπουμε κάθε μέρα χιχι.
Thanks τζινακο.αυριο θα το ψαξω που θα ειμαι στον υπολογιστη.
κοπελιες... το σκίσατε!!! κινεζικα μου φαίνονται!!! νομιζω ότι χρειαζομαι μαθημα!!!
Γλαυκη μου πως είσαι???? (δεν εχω και τηλ σου να σου μιλήσω)
Αγγελικουλα μου καλα ειμαι,ευχαριστω!Λιγο αδυναμη ειδικα οταν κανει ζεστη ειμαι διαλυμενη.Κ θελω να φαω κατι νοστιμο!Εσυ θα τα εχεις παιξει αυτο τον καιρο με τη δουλεια ε?
Κοριτσια σας καληνυχτιζω.Ονειρα γλυκα!
Καληνύχτα Γλαύκη και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Καληνύχτα και από εμένα, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καλημερες!!!
Όπως καταλάβατε επεσα ξερη χθες αφου εκανα όλο το σπίτι (τα βασικα γιατί το έπιασα 9 το βράδυ....) ενώ είχα παιε δουλεια (μην ξεχνιώμαστε), κομμωτήριο γιατί το μαλλί μου ήταν για πεταμα..... super γιατί σημερα θα έρθουν κάτι αγαπημένοι φίλοι, και το μενού της εβδομαδας για τον αντρα μου!
Γλαυκη μου εξαντλημενη είμαι... ελεγα ότι θα κανω δουλειες που λείπει ο μικρός αλλά εχουν πάει περίπατο!
Μία γρήγορη καλημέρα στα κορίτσια μου!
Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, με έχετε αφήσει σελίδες πίσω :). Αποφάσισα να ανοίξω κάνα βιβλίο στις διακοπές μου και να αφήσω λίγο την ψηφιακή τεχνολογία. Περνάμε όμορφα, με υπέροχη παρέα και πολλές όμορφες βόλτες. Κάθε μέρα είναι κάτι διαφορετικό με όμορφες εικόνες και αγαπημένα πρόσωπα. Θα επιστρέψω δριμύτερη το υπόσχομαι ;).
Σας φιλώ γλυκά όλες μία μία και εύχομαι να περνάτε όμορφα :love:
Καλημερα διακοπELI!!!
Καλημέρα Αγγελικούλα μου! :D
Καλημερα Ελι!Δεν ειχε μπανιο στις 6,30 σημερα?Καλημερα Αγγελικουλα!Εσυ το σπιτι το εκανες αν κ κουρασμενη,εμενα να δω ποιος θα μου το κανει που αρχιζει κ πιανει χνουδι στην ακρη του διαδρομου κ η γυναικα εχει παει Πολωνια κ θα ερθει στις 24.Θα τους αφησω ετσι....
Καλημερα κ στις υπολοιπες τις υπναρουδες!Να εχουμε ολες ενα ομορφο ΣΚ,Περιμενω το κοριτσακι μου απο την Αθηνα κ εγω.
Καλημέρα και καλό σ/κ να έχουμε. Γλαύκη έχω σοκαριστεί, άκου χνούδι στην άκρη του διαδρόμου! :lol: Με το καλό να δεχτείς την κορούλα σου. ΔιακοπEli χαίρομαι που περνάτε όμορφα και ξεκουράζεστε ψυχικά και σωματικά, πολλά φιλάκια σε όλους. Αγγελικούλα να περάσετε όμορφα σήμερα με τους φίλους σου και να μαγειρέψεις με επιτυχία το νόστιμο μενού σου.
Αχαχαχαχαχαχα!! Καλα διαβαζω συζητηση Τζινας-Λιλακιου και εχω σκασει στα γελια!!! Χαχαχααχαχαχαχ!!! Σαν να ακουω την γιαγια μου που μιλαει ακομα για τα ατιθασα νιατα με τις φιλες της!!! ΧΑαχαχαχαχαα!! τωρα θελω να δω και εγω τα κουκλια!!!
Κοριτσακι μου εσυ!! Ελπιζω ν απερασες ωραια εχτες!! Αχ Λονδινο μου ελειψες!! Και εσυ εννοειτε και η αφηηηηη!!!!! :thumbdown:
Γλαυκηηηη μου τι κανεις? Δεν πιστευω να φτιαχνεις κηπους παλι, θα σε μαλωσω!!!
Αντα μου καλη διασκεδαση να εχεις ευχομαι και του χρονου να κυκλοφορουμε τοπλες σε κανενα εξοτικο νησι!!
Κοιμηθηκα χαλια το βραδυ, ετσουζε το ποδι μου, πρηστικε παλι! Ο νευρολογος θα με δει οχι αυτη αλλα την αλλη εβδομαδα! Μεχρι τοτε υπομονη, ελπιζω μονο να σταματησει μετα με την αγωγη που ΛΟΓΙΚΑ θα μου κανει!!!
Τωρα προσπαθω να πιω ενα γαλατακι αν και μου φαινεται πολυ γλυκο χωρις να εχω βαλει τιποτα μεσα...
Γλαυκη ηθελα ν ασου πω.. Ο γιατρος μου εμενα μου ειχε πει να μην βαζω ουτε καν αγλυκο κακαο στο γαλα.. Επιβαρυνει τον οργανισμο και εχεις λιγοτερη απωλεια..
Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???
Οι υπολοιπες τι μου κανετε?? :love::love:
Ελι μου να περασεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
Ελι μου να περασεις ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!!
Καλημέρα Βαμπιράκι μου, εύχομαι να περάσει σύντομα το πόδι σου και να μην σε ταλαιπωρεί. Να δώσεις πολλά φιλάκια στη μαμά σου.
hello!!!!
τι κανετε τσουπρες μου???εγω μολις εκατσα.ξυπνησα στις 7 πλυναμε με τη μπιρι την τελευταια μοκετα που ειχαμε αφησει,καθαρισα ψαρια,σιδερωσα 4 πλυντηρια,επλυνα τα πιατα και την αραξα στο κρεβατακι μου μολις.
ντοκουμεντο απο τη συζητηση μου με την τζινα για τα ατιθασα νιατα.τη φωτογραφια εβγαλε το βαμπιρακι.Quote:
Originally posted by -wow-
Αχαχαχαχαχαχα!! Καλα διαβαζω συζητηση Τζινας-Λιλακιου και εχω σκασει στα γελια!!! Χαχαχααχαχαχαχ!!! Σαν να ακουω την γιαγια μου που μιλαει ακομα για τα ατιθασα νιατα με τις φιλες της!!! ΧΑαχαχαχαχαα!! τωρα θελω να δω και εγω τα κουκλια!!!
Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!!!!
Έχω σημειώσει απουσία , μιας και είμαι διακοπές από 17/6 (Ναύπακτο) και δεν μου ήταν και τόσο εύκολη η πρόσβαση στο internet.
Eδώ και μέρες βλέπω το εξής όνειρο ... ότι άρχισα να τρώω πάλι κανονικές προς μεγάλες μερίδες φαγητού και να μην χορταίνω ... με έχει πιάσει άγχος φαίνεται γιατί φοβάμαι μήπως κάποια μέρα ... "επιστρέψω" στις παλιές μου συνήθειες (παρόλο που έκανα επέμβαση) ...
Εσείς πώς τα περνάτε ????
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by lila198621
ντοκουμεντο απο τη συζητηση μου με την τζινα για τα ατιθασα νιατα.τη φωτογραφια εβγαλε το βαμπιρακι.Quote:
Originally posted by -wow-
τι εγινε τζινακο γυρισαμε απο το μπανακι???
Καλώς την Marymary, χαίρομαι που είσαι καλά και σε διακοπούλες. Βλέπω ότι η απώλειά σου είναι σούπερ! Είμαι σίγουρη ότι το όνειρο που βλέπεις είναι από το άγχος σου. Μην ανησυχείς γιατί το στομάχι σου δεν μπορεί να ξαναγίνει όπως ήταν πριν και ούτε θα ξαναέχεις ποτέ την παλιά σου πείνα, θα έχεις μόνο την πείνα του μυαλού και αυτή πρέπει να μάθεις με τον καιρό να την διαχειρίζεσαι. Με τα νέα δεδομένα όμως είναι πολύ πιο εύκολο απ'ότι ήταν πριν.
Λιλάκι πως με ξέρεις, πως με ξέρεις! χιχι Γυρίσαμε, σαπουνίστηκα, φάγαμε και τώρα πάμε για ξάπλες. Δεν μου πολυάρεσε πάλι σήμερα γιατί φυσούσε αλλά έχω και την μπίρι μπίρι Νο2 που με γκρινιάζει να μην χάνω τα μπάνια μου λες κι έχω υπογράψει συμβόλαιο για το πόσα θα κάνω και θα έχω ποινική ρήτρα αν κάνω λιγότερα χιχι. Εσύ βλέπω από το πρωί έκανες τόσες δουλειές όσες κάνω εγώ σε 1 μήνα και βάλε χιχι.
καλο στρωσιμο επιδερμιδας τζινακο!!!!παω και εγω να συνεχισω τις δουλιτσες μου
Ευχαριστώ Λιλάκι, καλή συνέχεια στις δουλειές σου, πάμε για δικό μου δίμηνο! χιχιχι
Ευχαριστω Τζινακι μου!! Ευχομαι και εγω να σταματησει!! Ποναει και η μεση μου ρε γαμωτο τωρα!!! :grind:
Η μαμα μου λεει πολλα επισης φιλακια!!
Τωρα εφαγα πεπονακι!!
Καλα ειμαι φανταστικη φωτογραφος μιας και αποθανατησα την στιγμη στο τσακ πριν αρχισουν και οι 2 να ονειρευονται τα αγορια της σειρας!! Χαχαχαχαχαχαχα!!!!
Εγω αποψε θα παω σε ενα Μεταλ Φεστιβαλ στο Ρεθυμνο (δεν πιστευα οτι η λεξη Μεταλ και Ρεθυμνο θα βρισκοντουσαν ποτε μαζι στην ιδια προταση κι ομως!!!) και ελπιζω να ειναι καλα!!!
Αυριο θα παω Χανια εκδρομη στα γυρω χωρια απο οτι καταλαβα και ελεγα να δω και το Αλινακι μου αλλα θα ημαστε με γκρουπ και δεν νομιζω να σταματησουμε μεσα Χανια!! Αλλα ΠΟΥ θα μας παει θα τα πουμε και απο κοντα!!!!!