-
Καλημέρα Τζινάκο μου! Καλέ εγώ έχω δίπλωμα χρόνια τώρα ο άντρας μου κάνει μαθήματα. Δεν ήμουν συγκεκριμένη χθες χιιχιχιχι. Τελικά όμως ο δάσκαλος του το ακύρωσε για σήμερα και είμαστε παρέα και πίνουμε καφέ, μου έχει ανοίξει και την τηλεόραση και βλέπω τα μούτρα του Σαμαρά να μιλάει γκρρρρρ. Καλά αυτοί ζούνε σε άλλο κόσμο. ʼκουγα τον Παπανδρέου να μιλάει και σκεφτόμουν ότι πρέπει να πίνει πολλά ναρκωτικά!
-
Έχεις δίκιο Eli, τώρα θυμήθηκα που έλεγες ότι σου αρέσει πολύ η οδήγηση. Εγώ έχω στην τηλεόραση το μες την καλή χαρά μήπως και συνεχίσω να είμαι μες την καλή χαρά, γιατί αν δω τα μούτρα του Παπανδρέου θα πέσω στα ναρκωτικά κι εγώ!
-
Βρε Eli γιατί η Ναταλία χαρακτηρίζει το μπρούμυτο αγόρι μας ως gay;;; Αν είχα μαχαιροπήρουνο τον έτρωγα ευχαρίστως!
-
ʼμα δεν της αρέσει να μη πάρει η κοπελιά! Θα μείνει περισσότερος για εμάς χιχιχιχιχι
-
Nα τον χαίρεστε!Δεν είπα απλά gay!SO gay!
-
Πας γυρεύοντας σουσουράδα και τελικά θα στον κοτσάρω τον άντρακλα! Έστω λοιπόν και καθυστερημένα...
-
So ξεso εγώ αυτό το κ@λαράκι του, συγνώμη τους γλουτούς του μια χαρά τους τσίμπαγα!
-
:lol::lol::lol: Eli αυτός είναι η τέλεια θεραπεία για...νυμφομανείς!
-
Μετά την παράθεση την τελευταίας φωτογραφίας θα σε παρακαλούσα Τζίνα μου να είσαι πιο συγκεκριμένη για το πιο κωλαράκι θα τσιμπούσες γιατί μαζεύτηκαν πολλά! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
-
όχι τίποτα άλλο αλλά να σε προστατέψω από τυχόν παρεξηγήσεις .... :lol:
-
Mπονσπέρες στα κορίτσια μου!
Γιωτουλίνι,κατακόκκινο αυτήν τη φορά το νυχάκι σου,δε μας περιέγραψες όμως το σχέδιο τι αναπαριστά.Λελουδικό;
Καλο μου κεράτωμα σήμερα!Αν κρίνω από τις άγριες διαθέσεις σου,εν όψει και της δουλειάς από Δευτέρα,μου επιφυλάσσεις μπόλικο!
Γλαυκόνι μου,πόσο μου αρέσει που πλέον όταν μιλάς για τη μέρα σου έχω εικόνες...Ώστε το συνεχίζουμε τα βράδια το θέατρο!
Γιατί όχι;Είναι μια διέξοδος κι αυτή!Ελπίζω να βελτιωθεί το κλίμα εκεί μέσα για σένα και να το βιώνεις όσο ευχάριστο παλιά!
Τζινάκι μουμε το λαλαγγόσογο ρίξτε κανά σύνθημα και για μας,τις αποκλεισμένες στη χιονισμένη επαρχία!Και όπως φοράς
τα γούνινα αφτάκια σου πάτε κι έναν Παρνασό για καμιά κατεβασιά!Πες τους στα λιφτ πως έχεις κάρτα απεριορίστων διαδορμών!
Ελάκι,δε μας είπες τελικά πώς πέρασες το πρωινό σου...ʼλαλο ή γεμάτο βογγητά;ʼμα δεις την αδελφούλα σου να της δώσεις τα φιλιά μας!
Όπως το κόβω σε έμπασε στην παρέα μας και την έκανε μ'ελαφρά,τώρα που νιώθει πως η οικογένεια εκπροσωπείται!Μόνο με την κολλητή της πάει βόλτες!
Πωλίνα μου,ελπίζω ν'απολαμβάνεις ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στο σπιτάκι σου πριν αρχίσεις κι εσύ με το καλό να τρέχεις για δουλειά.
Το Αβουλίνι μου σίγουρα περνά υπέροχα εκεί που είναι κι ας μην το ζουμπουρλίζομαι...Σοκολατέ� �ια,τι κάνεις εσύ αυτό το Σ/Κ?
Εγώ με βλέπω να το περνώ μέσα στο σπίτι.Ευκαιρία ν'αρχειοθετήσω φακέλους στον υπολογιστή μου και να διαβάσω για φωτογραφία!
Αφού σας άρεσε ο πλάτανος,ας στέλω άλλη μια φωτογραφία της θέας από το μπαλκόνι μου.Ελπίζω να μην κρυώσω που βγήκα να σας τη βγάλω...Φιλάκιαααααα
-
Παρε τα χερια σου απο εκει Ελι!Κ τα ποδια σου!θα σε μαρτυρησω....
-
Αφού λέω so ξεso εννοώ το so gay κ@λαράκι!:lol: Γιατί το άλλο ούτε στους εφιάλτες μου!
-
Μηπως ειναι τα δικα σου χερια τζινα κ παρω στο λαιμο μου την Ελι,παντρεμενη γυναικα τσαμπα?
-
Η φωτογραφία σου είναι σα να βλέπω τον παράδεισο χιονισμένο!