Καλημέρα! Είναι κανείς εδώ;
Printable View
Καλημέρα! Είναι κανείς εδώ;
Σε λίγο θα μείνω πάλι ολομόναχη στο σπίτι και φοβάμαι, δεν θέλω να μείνω μόνη μου... :( :( :(
Κουράστηκα πια, χρειάζομαι τη μητέρα μου αλλά όλο κάποιος άλλος τραβάει την προσοχή της εις βάρος μου...τι θα γίνει πια μ' αυτή την κατάσταση;;; Κι εγώ;
κι εγω σκατα ειμαι μην αγχωνεσαι... μια μονιμη ψυχολογικη κουραση κι ας κοιμαμαι με τις ωρες. δουλεια δεν εχω απο οικογενεια δεν εχω μονο τη μητερα μου η αποια αδυνατον να με στηριξει συναισθηματικα και ψυχολογικα, ευτυχως εχω μια σχεση αλλα δεν ξερω ποσο θα κρατησει. εχω καποιες φιλες αλλα εχω αποτραβηχτει δεν νιωθω το δεσιμο που ενιωθα καποτε παλια ειμαι σε ενα συνεχη ψαξιμο του εαυτου μου.
Ουφ...δεν μου κολλάει ύπνος κι η τηλεόραση δεν έχει τίποτα νανουριστικό... :(
Ευχομαι εστω μια φιλη η ο αδελφος να εμφανιστουυν να μην νιωθεις τοσο μονη.
Αναγκαστηκα πολλες φορες μενουμε μονοι, εκει η κανεις ασκησεις να ηρεμεις, η γραφεις μαιλ, μουσικη αλλα οχι στεναχωρη...... κυκνακι θα τα κατααφερεις...
εφαρμοσε κι αυτο π σ προτειναν οταν σε πιανει εντονα.
εγω κατι τετοια κανω κ λεω στο νου μου....σωπα θα περασει...κ ξανα ξανα...
τι να γινει....ευαισθησιες ειναι αυτες. κυκνακιιιιιι μου.
Ήρθε χθες ο αδελφός μου και σίγουρα ήταν καλύτερα απ' το να είμαι ολομόναχη αλλά και πάλι ένιωθα να χρειάζομαι τη μαμά μου...(ξέρω, ακούγεται πολύ παιδικό)...
Προσπαθούσα ν' ασχοληθώ με διάφορα και να ξεχαστώ αλλά το συναίσθημα κατά βάθος συνέχισε να υπάρχει...
Ευτυχώς τουλάχιστον τώρα το πρωί δεν θα πάει μιας κι είναι η νύφη της θείας μου εκεί για βοήθεια...αυτό με βοηθάει κάπως, η παρουσία της εννοώ, αλλά δεν εκλείπει εντελώς το συναίσθημα της αγωνίας...καμιά άλλη ιδέα εκτός από τις διάφορες ασχολίες για να το καταπολεμήσω;
κυκνε τι κανεις εισαι καλα?ελπιζω να εισαι καλυτερα τωρα π ειναι κ καλοκαιρι
Μπα, δυστυχώς όχι...νιώθω εντελώς μπουκωμένη από τα προβλήματα και σαν να μην έφταναν όλα έχουμε και το οικονομικό...θέλω να νοικιάσω μια ταινία κι ούτε γι' αυτό δεν έχω, κουράστηκα πια να μην μπορώ ούτε να ξεχαστώ με κάτι...αμάν πια! Κι οι κυβερνώντες τρώνε με χρυσά κουτάλια...
ξαπλω αμα νιώθεις χαλια...
για κανα μπανιο εχεις παει?