+200 σημερα....71,700 αλλα περιμενω περιοδο οποτε υγραααα γκρρρ
Printable View
+200 σημερα....71,700 αλλα περιμενω περιοδο οποτε υγραααα γκρρρ
Καλημερα κι αοι μενα. -200 σημερα δηλαδη 90,5. Αυτο ηταν ο,τι πεσαμε πεσαμε...τωρα θα παμε 100-100 κι αν. Υπομονή, κουράγιο και καλη παρεουλα να εχουμε για να συνεχιζουμε!!
Μπραβο, πολλες απωλειες βλεπω σημερα!Mtsek μου πες στο διαιτολογο οτι εχεις αυτο το θεμα.Pennou μου υπομονη, κι εγω μεχρι να αδιαθετησω ηταν κολλημενη και απο χθες αρχισε παλι να κατεβαινει.
-200 σημερα.Στα 77,5!:)
καλημερα στα ομορφοκοριτσα! βλεπω πολλες απωλειες και φτιαχνομαι τρελα! μπραβο βρε θηρια! σημερα μου εκανε και η δικη μου ζυγαρια τη χαρη, -600... ουφ!
πεννου μου μη στενοχωριεσαι, 200 κατακρατηση λογω αναμονης περιοδου δεν ειναι τπτ! εμενα να δεις, που παιρνω κιλα ολοκληρα!
murcielago βλεπω ομιλεις την ισπανικην! πολυ μου αρεσει αυτο, εχω ερωτα με την ισπανια :D
πενελοπε εισαι θεα :)
κονστανς μου εχεις παρει φορα, φορα κατηφορααααα μη σταματας!!!
loukoumaki ανταμοιφθηκαν οι προσπαθειες σου μπραβο!Πανω απο μισο κιλο απωλεια!Σε καλο δρομο βαδιζουμε ολες.:D
Μια Κυριακηηηηηηηηη ποιος το περιμενε πως θα'ταν Κυριακη...
Πω πω κι εσυ penelope -600.Ειναι καλη μερα σημερα μου φαινεται χιχιχι.
καλημερα κοριτσάκια μου!!!!!σημερα δεν θα ζυγιστω!μολις ξύπνησα κ παρολο που χτες εφαγα στις 8 νοιωθω ενα τεραστιο φουσκωμα οποτε γιατι να στεναχωρηθω?χιχι ακομα να μου ρθει κ η περιοδος!μπραβο για τις απωλειες σας!!!!! :-)
semie μου καλα θα κανεις.Εχει καθυστερησει να ερθει και γιαυτο μαλλον νιωθεις πρηξιμο.
ναι 2 μερες περιμενω αντε!ουφ!παντως νοιωθω σχετικα καλύτερα απο άλλες φορες!
σεμι μια χαρα εισαι... μην φοβασαι την ζυγαρια...
μπα..σημερα θα φαω ενα σουβλακι και απο αυριο ξανα διατροφη!
εν το μεταξυ εχει πλακα που αδιαθετουμε ολες μαζι...χαιρομαι που χανετε ζουζουνες...αντε να παιρνουμε δυναμη και οι στασιμες
φιλακιααα
-700 σήμερα αντε να φυγω απο την δεκαδα αυτη
Ελα ντε ρε παιδια!:P Ειμαστε συγχρονισμενες.:P Αντε να δω ποσο θα εχω χασει μεχρι την Τριτη που δε θα ειμαι αδιαθετη.:)
karamela συνεχιζεις και χανεις και χαιρομαι πολυ για σενα.:)