κοριτσια επανηλθα δυναμικα!
πρωι 1 και μισο τοστ
μεσημερι λαυρακι ψητο σαλατα ψωμι
απογευμα 100 γρ ριζογαλο
και για βραδυ...ελπιζω γαλα με δημητριακα!
Printable View
κοριτσια επανηλθα δυναμικα!
πρωι 1 και μισο τοστ
μεσημερι λαυρακι ψητο σαλατα ψωμι
απογευμα 100 γρ ριζογαλο
και για βραδυ...ελπιζω γαλα με δημητριακα!
ευχαριστώ πολύ να είσαι καλάQuote:
Originally posted by tidekpe
Kαλημέρα, ΜΚΕΗ μου...ελπίζω να έχετε σύντομα καλά νέα από την εξέλιξη του μικρού...αυτό το Παίδων....μου ξυπνά άσχημες μνήμες, γαμώτο! Ούτε απέξω δε θέλω να περνάω..από την άλλη, όλοι εκεί παραπέμπουν...πάντως, αφού είστε σε αναζήτηση καλό είναι να πάρετε και τη γνώμη ενός άλλου γιατρού...εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν πολυεμπιστεύομαι τους παιδιάτρους και γενικότερα τους παθολόγους....όπως και να έχει, όλα να πάνε καλά και ενημέρωνέ μας...αχ, αυτά τα παιδιά, παίδεμα, έλεγε η γιαγιά μου!
και σου εύχομαι να μην χρειαστείς ποτέ ξανά γιατρούς....
σε ευχαριστώ πολύ περαστικά και σε σαςQuote:
Originally posted by ria
σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!!! περαστικά στο μικρουλάκι σου... και πολυ πολυ δύναμη σε έσένα !!!! (ειναι περαστικά μωρέ αλλά οταν τα βιώνουμε πελαγώνουμε γμτ!!!!) από μια πονεμένη μητέρα επίσης άρρωστου τέκνου ....με παρελθόν στο Παίδων.... παρόν κ ελπίζω όχι μέλλον....
εσείς τι έχετε??? αν θέλεις μου λες
αλλιώς δεν πειράζει κοριτσάκι μου
σου εύχομαι τα καλλίτερα πάντως
καμία μανούλα να μην τα περνάει αυτά με τα νοσοκομεία?.
αν θέλεις, μου εξηγείς τι σημαίνουν τα **********Quote:
Originally posted by badgirl11
ΜΚΕΗ, μπαρμπ, Τετη :*********
γιατί δεν το πιασα.......
πάντως αν κάπου σε στενοχώρησα
να ξέρεις ότι σου ζητάω συγνώμη.... και ότι δεν ήθελα να σε στενοχωρήσω
το σχόλιο μου δεν ήταν κακοπροαίρετο.....
το <<τρελή >> το είπα όπως σε μία γνωστή κωμική σειρά <<στην πολυκατοικία>> αν θυμάμαι καλά
που ρωτάει κάποιος αλλά χωρίς να το εννοεί... <<καλά είσαι τρελή?>>
ελπίζω να εξηγήθηκα και να μην παρεξηγήθηκα...
πολλά πολλά φιλάκια......
και μπράβο για την απώλεια
είδες 7 τελικά
τα ********* ειναι φιλακια!δλδ σας στελνει πολλα πολλα φιλακια!
καλημερα!!
τα χθεσινα μου
πρωι
τοστ γαλοπουλα-τυρι
δεκατιανο
1 μπανανα
μεσημερι
καρμποναρα
απογευμα
1 κ χυμο 330ml
βραδυ
1 γιαουρτι φραουλα 2% +1 μπαλα παγωτο + 1 π κρασι
αχ σε ευχαριστώ πολύ semie μου......Quote:
Originally posted by semie
τα ********* ειναι φιλακια!δλδ σας στελνει πολλα πολλα φιλακια!
και *************************************
Χθες έκανα γενική αλλά και απολύμανση σε όλο το σπίτι
σήκωσα καναπέδες και τραπεζαρίες σε σαλόνι και κουζίνα
έβγαλα όλα τα χαλιά του σπιτιού
καθάρισα και το παιδικό με ότι συνεπάγετε αυτό @#$#$%*^#$
έπλυνα τα 2 λουτρά άψογα? τα πάντα μιλάμε με χλωρίνες, λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες αλλά και πλακάκια τοίχου και έτριψα με ακουαφόρτε και του δαπέδου ?
έπλυνα και 2 χαλιά + την αυλή,
σκούπισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι με απολυμαντικό....
και πέρασα με dettol σπρέι όλα τα έπιπλα και τους διακόπτες και τα κουφώματα
+ ντουλάπια και συσκευές κουζίνας
+ πλύσιμο όλα τα πλαστικά παιχνίδια του μικρού με απολυμαντικό
κάποια τα πέταξα και τα υφασμάτινα τα έβαλα πλυντήριο..
+ 3 πλυντήρια ακόμα που πρώτα τα είχα περάσει 1 νερό με χλωρίνη σε λεκάνες...
με βοήθησε και η πεθερά μου λίγο για να βγάλουμε τα χαλιά.... και μου έκανε και τα φωτιστικά....+ το ότι κράταγε το παιδί?..
και το καλλίτερο που μου έκανε???..
το βράδυ κέρασε καρμπονάρα? βέβαια αν δεν την έτρωγα κάτι θα έχανα (με τόσες δουλειές) από όλα αυτά που έφαγα αυτή τη βδομάδα?.. αλλά δεν έπαιζε να μην την φάω την λατρεύω και την καρμπονάρα και την πεθερούλα μου ?.
Να την έχει γερή ο Θεός??.
σήμερα μόλις πήγα να σηκωθώ έπεσα από το κρεβάτι.... είμαι πιασμένη σε όλο μου το σώμα και πονάω παντού
μου ήρθε και περίοδο#$%$%$^%$&#%#
και θέλω και να σιδερώσω όλα τα χθεσινά.........
Kαλημερα κοριτσια μου!
Σημερα -200γρ, και πλεον χωρις να καταλαβαινω οτι κανω διαιτα.:D
Πρωινο 1 ποτηρι γαλα με 1 κουταλακι μελι, 1 αυγο βραστο
Δεκατιανο 3 δαμασκηνα
Μεσημεριανο Μπιφτεκια, ρυζι νεροβραστο, 2 βραστα καροτακια, Fanta verdia
Απογευμα Γιαούρτι
Βραδυνο Φρουτοσαλατα με καρπουζι, φραουλες, βερίκοκα
MKEH μου χαρα στο κουραγιο σου που εκανες ολα αυτα.Δεν πειραζει για την καρμποναρα, εισαι και αδιαθετη κιολας.Ξεκουρασου και λιγακι σημερα ομως.:)
πω πω!κουραστηκα κ μονο που τα διαβαζα!!!!φαντασου να τα κανα κιολας!!!!!κατσε να ξεκουραστεις βρε κ να φας εννοειται!!!Quote:
Originally posted by MKEH78
Χθες έκανα γενική αλλά και απολύμανση σε όλο το σπίτι
σήκωσα καναπέδες και τραπεζαρίες σε σαλόνι και κουζίνα
έβγαλα όλα τα χαλιά του σπιτιού
καθάρισα και το παιδικό με ότι συνεπάγετε αυτό @#$#$%*^#$
έπλυνα τα 2 λουτρά άψογα? τα πάντα μιλάμε με χλωρίνες, λεκάνες, μπανιέρες, νιπτήρες αλλά και πλακάκια τοίχου και έτριψα με ακουαφόρτε και του δαπέδου ?
έπλυνα και 2 χαλιά + την αυλή,
σκούπισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι με απολυμαντικό....
και πέρασα με dettol σπρέι όλα τα έπιπλα και τους διακόπτες και τα κουφώματα
+ ντουλάπια και συσκευές κουζίνας
+ πλύσιμο όλα τα πλαστικά παιχνίδια του μικρού με απολυμαντικό
κάποια τα πέταξα και τα υφασμάτινα τα έβαλα πλυντήριο..
+ 3 πλυντήρια ακόμα που πρώτα τα είχα περάσει 1 νερό με χλωρίνη σε λεκάνες...
με βοήθησε και η πεθερά μου λίγο για να βγάλουμε τα χαλιά.... και μου έκανε και τα φωτιστικά....+ το ότι κράταγε το παιδί?..
και το καλλίτερο που μου έκανε???..
το βράδυ κέρασε καρμπονάρα? βέβαια αν δεν την έτρωγα κάτι θα έχανα (με τόσες δουλειές) από όλα αυτά που έφαγα αυτή τη βδομάδα?.. αλλά δεν έπαιζε να μην την φάω την λατρεύω και την καρμπονάρα και την πεθερούλα μου ?.
Να την έχει γερή ο Θεός??.
σήμερα μόλις πήγα να σηκωθώ έπεσα από το κρεβάτι.... είμαι πιασμένη σε όλο μου το σώμα και πονάω παντού
μου ήρθε και περίοδο#$%$%$^%$&#%#
και θέλω και να σιδερώσω όλα τα χθεσινά.........
τώρα έβγαλα και το γιουβετσάκι από το φούρνο πάω να κόψω σαλατούλα και καλή μας και καλή σας όρεξη....
μετά νανάκια και το απόγευμα σιδέρωμα#$%$%^%&$&^
λοιπον με ψυχολογια στο πατωμα και νευρα ως τον ουρανο:
πρωι τοστ
μεσημερι σπανακορρυζο 1 φετα ψωμι και τυρι
και για να δουμε πιο μετα τι θα γινει
και να σας πω που οδηγησε αυτη η χαλια ψυχολογια...
στο ψυγειο... με απολογισμο
1 μεριδα μοσχαρι βραστο
1 κολοκυθακι γεμιστο
3 πατατες βραστες
1 φετα τυρι μιλνερ
και φυσικα δεν πεινουσα
νομιζω τελικα οτι μισω παρα πολυ τον εαυτο μου.
Koritsaki μου γιατι ετσι; Εχει συμβει κατι ή εισαι γενικα πεσμενη αυτη την περιοδο.Προσπαθησε να διαχωρήσεις λιγο τα πραγματα στο μυαλο σου.Κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου γενικα, ειμαι πολυ πεσμενη και απαισιοδοξη για καποια θεματα.Αλλα εχω πεισμωσει και δεν αφηνω να επηρεασει τη διατροφη μου.Θα μου πεις πως το εκανες.Απλα με βαρεθηκα.Την τελευταια φορα που γουρουνιαζα ασυστολα ηταν το Πασχα και ενιωθα αυτο που λες οτι μισουσα τον εαυτο μου και λεω δεν παει αλλο.Το εχω πει βεβαια κι αλλες φορες και μετα ξανακατρακυλαγα.Αλλα τουλαχιστον πρεπει να δινουμε παντα μια υποσχεση στον εαυτο μας.Οτι αυριο ειναι μια καινουρια μερα και ξαναπροσπαθουμε απο την αρχη.Φαε οτι ειναι να φας σημερα και απο αυριο προσπαθησε και παλι.Να εισαι καλα και να βελτιωθει η ψυχολογια σου συντομα.:)
Quote:
Originally posted by Constance
Koritsaki μου γιατι ετσι; Εχει συμβει κατι ή εισαι γενικα πεσμενη αυτη την περιοδο.Προσπαθησε να διαχωρήσεις λιγο τα πραγματα στο μυαλο σου.Κι εγω δεν ειμαι στα καλυτερα μου γενικα, ειμαι πολυ πεσμενη και απαισιοδοξη για καποια θεματα.Αλλα εχω πεισμωσει και δεν αφηνω να επηρεασει τη διατροφη μου.Θα μου πεις πως το εκανες.Απλα με βαρεθηκα.Την τελευταια φορα που γουρουνιαζα ασυστολα ηταν το Πασχα και ενιωθα αυτο που λες οτι μισουσα τον εαυτο μου και λεω δεν παει αλλο.Το εχω πει βεβαια κι αλλες φορες και μετα ξανακατρακυλαγα.Αλλα τουλαχιστον πρεπει να δινουμε παντα μια υποσχεση στον εαυτο μας.Οτι αυριο ειναι μια καινουρια μερα και ξαναπροσπαθουμε απο την αρχη.Φαε οτι ειναι να φας σημερα και απο αυριο προσπαθησε και παλι.Να εισαι καλα και να βελτιωθει η ψυχολογια σου συντομα.:)
Μόνο σε μένα φτιάχνω φαίνεται το κέφι γιατί έχετε όλες κάτι νεύρα.... :) :) :)