πολινακι καλημέρα,Μέχρι πότε θα δουλεύεις στα πρώην αφεντικά σου?πλησιάζει η μέρα για την καινούρια δουλειά?
Printable View
πολινακι καλημέρα,Μέχρι πότε θα δουλεύεις στα πρώην αφεντικά σου?πλησιάζει η μέρα για την καινούρια δουλειά?
Καλημέρα Ιωάννα μου!!! Μεχρι Παρασκευή!!!!!!!! σήμερα δουλεύουμε μέχρι τις 2μιση, αύριο μέχρι τις 5μιση και Παρασκευή πάλι μέχρι τις 2μιση και ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
Δευτερα έχω διατροφολογο και επισημο ζύγισμα, Τρίτη θα κανονίσω να πάω εκδρομούλα με τον μικρό μου και Τετάρτη θα ξεκινήσω στο νέο γραφείο!!!!!!!!!
αντε με το καλό να κάνεις μιά νέα αρχή και είμαι σίγουρη πως και οι μετρήσεις σου στην διατροφολόγο θα είναι μία χαρά,εξάλλου η διαφορά που έχεις είναι εμφανέστατη!!
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!!!!
Πωλίνα νιώθεις ακόμη το φούσκωμα και την ενόχληση στο στομάχι που έγραψες το πρωί;
Ναι Αγγελική μου το νιώθω ακόμη. όχι τόσο έντονο όσο το πρωί βεβαια, αλλά το νιώθω. Θα περάσει πιστεύω. Αν δεν περάσει ως αύριο θα πάρω στο νοσοκομείο τηλέφωνο να μιλήσω με την διατροφολόγο.
καλη επιτυχια πωλινάκι με την διατροφολογο σου. Εγω εχω τον αλλο μηνα θα πρεπει να κανω και αιμοτολογικες ( ξανα) .:starhit:
Εγώ 22 του Ιουνίου έχω εξέταση με τον γιατρό, και εκεί θα μου γράψει να κάνω αιματολογικές για να δούμε τί γίνετε! Θέλετε να δείτε μια νέα μου φωτογραφία?
Να'μαι και εγώ!!!!!! Καμία σχέση με την φώτο με την πράσινη μπλούζα που είχα ανεβάσει παλιά!!!
Πωλινακι,
εισαι αναμφισβητητα η Star του site! Εγω εχω δει μονο μια παλια σου φωτο και συγκρινοντας την με αυτη εδω βλεπω αισθητη διαφορα!Μπραβο σου και παντα κατηφορες!
Σε ευχαριστώ πολύ Στέλλα μου!!! Εδώ είναι μια φώτο από τα 125 κιλά για σύγκριση!!!
καλα... ελιωσες μιλαμε. Μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!!
Οχι και έλιωσα Μιζερυ μου!!! Μάζεψα λίγο. εχω ακόμη πολλλλληηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηη δρομο μπροστά μου!
Σε εξι μηνες θα μας πατας ολες κατω! Εχεις και τις ματαρες τις αστερατες, φτου φτου κουκλα μου!! πολυ χαιρομαι για τη πορεια σου!!
πωλινακι το χαμογελο σου και η αυρα σου λενε όσα δεν λενε χιλιες λέξεις. Να είσαι παντα καλα