Μάλλον τρώω πολλά τυριά Θα αρχίσω να τα μειωνω. Τώρα σιγά σιγά δεν πεινάω τόσο πολυ.
Printable View
Μάλλον τρώω πολλά τυριά Θα αρχίσω να τα μειωνω. Τώρα σιγά σιγά δεν πεινάω τόσο πολυ.
Τυρια μονο μεχρι 112γρ τη μερα διακαιουσαι.
Στειλε μας ενα παραδειγμα της διατροφης σου.
Το πρωι δυο αυγά βραστα με ένα μεγάλο κομμάτι τυρί ή τρεις τέσσερις φέτες ζαμπον με τυρί το μεσημέρι μεγάλη σαλάτα μαρουλι με παριζακι junior κ τυρί με λάδι κ ελιές το απόγευμα ένα σοκολατάκι sweet κ το βράδυ σαλάτα με τόνο μαγιονεζα λάδι κ πάλι τυρί. Πειναγα πολυ τώρα έχω αρχίσει να συνηθιζω.πόσο είναι περίπου τα 112 γρ τυρι.μια παλάμη ; Κ κάπου αλλού διάβασα για επιπτώσεις της ατκινς ποιες είναι αυτές στην υγεία;πρέπει να χάσω 15 κιλά πριν την εγκυμοσύνη μου. Κ αν κάνω εξωσωματικη μάλλον θα πάρω κ αλλα κιλά. Ευχαριστώ πολυ για την άμεση ανταπόκριση.
Μαλλον το προβλημα ειναι οτι τρως πολυ τυρι και μαλλον πολλες σαλατες που σημαινει οτι ανεβαζεις τους υδατανθρακες πανω απο 20 που ειναι οι επιτρεπομενοι.Μαγιονεζα και παριζακι κοιτα μηπως εχουν ζαχαρη.Υπαρχει μια μαγιονεζα μαρκα Βασιλοπουλου που ειναι χωρις ζαχαρη και ειναι τελεια.Καμμια διαφορα με τις κανονικες.Με την ατκινς εκτος οτι πρεπει να μετρας υδατανθρακες, πρεπει να τα ζυγιζεις κιολας.
Μην αγχωνεσαι,αν την κανεις κατα γραμμα θα τα χασεις τα κιλα πριν να ρθει με το καλο η εγκυμοσυνη.
το τυρι πρεπει να ναι περιπου 3-4 φετες τυρι του τοστ σε μεγεθος...η πρωτεινη σου πρεπει να ναι πιο πολυ απο την σαλατα...μετρα την σαλατα σε κουπες....προσοχη στην κρυμμενη ζαχαρη οπως σου ειπε η σουρκουνα...κοιτα εδω στον υδατανθρακομετρητη για να σαι σιγουρη...http://gr.atkins.com/images/library/...er%20Greek.pdf
Ευχαριστώ. Συγχαρητήρια για την απώλεια σου. Είναι καταπληκτική. Είναι δικαιολογημένη η κούραση που νιώθω ; Δεν μπορω να την καταλάβω περπαταγα πολυ κ τώρα κουραζομαι εύκολα. Κ η διαθεσή μου έπεσε
εγω δεν αισθανομουν καθολου κουραση.....
Σ εμένα φαίνεται οτι έχει αρχίσει και παίρνει τ απάνω της η διαιτα και μελλον επιτελους βρισκομαι σε κετωση.
από την παρασκευή μέχρι σήμερα το πρωϊ 1 κιλό μειον.
Κατα τ΄άλλα δεν αισθανομαι πεινα, έχουν κοπεί οι λιγούρες και παραδόξως δεν νιώθω κουραση.
Ειναι η πρώτη φορά που έχω τηρείσει διατροφή για 20 μερες συνεχόμενα και θα ήθελα να το συνεχίσω μεχρι τα χριστούγεννα αν τα καταφέρω.
κινδυνεύω από κάτι εαν βρισκομαι σε κετωση για τόσον καιρό συνέχεια? θα ήταν καλύτερα να κάνω πχ 5 μερες αυστηρή Αττκινς και 2 μερες (ΣΚ) οτι να ναι?Γινεται αυτό? Θα έχει αποτέλεσμα?
μπραβο βρε. τι τρως δηλ. κοντευω τισ δυο βδομαδες αλλα δεν εχω δει θεαματικη απωλεια. θα την προσαρμόσω ομως.
ποιο ειναι κ ποσο στοιχιζει?Quote:
Originally posted by migg
εχει πολλα ωραια...ειχε παρει ο αντρας μου στην αρχη αρχη ενα το οποιο δεν θυμομασταν ποιο ηταν και δεν το ξαναβρηκαμε...μιλαμε για ΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΕΥΣΗ...τωρα εχω παρει ενα το οποιο ειναι για γυναικες πιο πολυ..δοκιμασα και το βανιλια και το σοκολατα και μου αρεσαν και ετσι το πηρα..πινω δυο την ημερα...
δεν νομιζω να παθαινεις κατι αν εισαι σε κετωση αλλα επειδη μ αυτα τα πραγματα δεν παιζουμε καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου...χρυσα σου στελνω μηνυμα προσωπικο..Quote:
Originally posted by mariao
Σ εμένα φαίνεται οτι έχει αρχίσει και παίρνει τ απάνω της η διαιτα και μελλον επιτελους βρισκομαι σε κετωση.
από την παρασκευή μέχρι σήμερα το πρωϊ 1 κιλό μειον.
Κατα τ΄άλλα δεν αισθανομαι πεινα, έχουν κοπεί οι λιγούρες και παραδόξως δεν νιώθω κουραση.
Ειναι η πρώτη φορά που έχω τηρείσει διατροφή για 20 μερες συνεχόμενα και θα ήθελα να το συνεχίσω μεχρι τα χριστούγεννα αν τα καταφέρω.
κινδυνεύω από κάτι εαν βρισκομαι σε κετωση για τόσον καιρό συνέχεια? θα ήταν καλύτερα να κάνω πχ 5 μερες αυστηρή Αττκινς και 2 μερες (ΣΚ) οτι να ναι?Γινεται αυτό? Θα έχει αποτέλεσμα?
Δυστυχώς Migg με τον Γιατρό που το είχα συζητήσει αρχικώς μου έβαλε τις φωνές να ακολουθήσω μεσογειακή διατροφή κλπ κλπ και οτι αυτες οι διαιτες καταστρεφουν το μεταβολισμό κλπ κλπ οπότε δεν απάντησε στην ερώτηση εκτος οτι επιβαρρύνεται το συκώτι και οτι γεμίζει το σωμα τοξίνες...αυτα.
Κατα τ άλλα η διατροφή μου έχει ως εξής:
Τρωω βασικά
Τυρί χαλούμι ή ένα μαλακο κίτρινο ολυμπος (0.5% υδ.) μεταξύ 80 και 130 γρ τη μέρα συνηθως πρωϊ.
Σαλάμι αερος 3-4 φετούλες τη μέρα οταν πεινάσω ξαφνικά.
Αυγά τηγανητα ή ομελέτα 2-3 φορές την εβδομάδα μαζί με κανένα κολοκυθάκι τηγανιτό σπανίως συνήθως βράδυ η πρωϊ αναλόγως.
μεσημέρι :Κοτόπουλο η τόνο ή σολωμο η σουβλάκια χειρινα, με εναλλαγες αναλόγως την όρεξή μου. + μια ετοιμη σαλάτα με βαλαιριάνα και κοκκινο λάχανο με 1 κουταλιά μαγιονέζα και οσο λαδόξυδο γουστάρω τη φορά.
επιπλέον
-Προσπαθώ να μην τρωω μετα τις 7-8 το βράδυ και νομίζω οτι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απώλεια.
-Γενικά δεν πολυπιέζομαι...και νομίζω οτι και αυτό επισης παιζει το ρόλο του.
-Όταν έχω διάθεση για γλυκό έχω κάτι καραμελίτσες χωρίς ζαχαρη σουπερ, η πίνω ενα καφεδάκι με 2-3 κουταλιές κρέμα γαλακτος και 4 ζαχαρινες που είναι σαν να τρως φραπέ με παγωτό ενα πράμα.
-οταν βγαίνω το βράδυ, πίνω ένα περιέ η ενα ποτηρι λευκό κρασί.
Με λίγα λόγια επιτέλους οργανώθηκα και μάλιστα χάρη στη βοήθειά σας διότι είναι αλλιώς να αισθάνεσαι οτι υπάρχει κι άλλος κόσμος που προσπαθεί να λυσει το ίδιο θέμα...και σας ευχαριστώ για αυτό!!!
ασ χάσουμε τα κιλά που θέλουμε και γυρνάμε στην μεσογειακή. Εγώ δύοχρόνια δεν έτρωγα τυρί απο φόβο μη με παχαίνει και όλο έπαιρνα. τώρα που τρώω χάνω. Ειρωνέια. Ολες οι δίαιτεσ έχουν σαν βάση την άτκινσ και σε ξεγελούν με ένα τοστ ή δυο φρυγανιες. Τα νεύρα μου.
Γιαυτο πρεπει να πινουμε πολυ νερο για να αποβαλλονται οι τοξινες.
Εγω παντως που εκανα Ατκινς την αλλαξα σε Ducan γιατι οταν χασω τα πολλα κιλα, στη συντηρηση θα μπορω να κανω μια πιο μεσογειακη διατροφη, πραγμα που η Ατκινς δεν στο επιτρεπει.
εγώ πίνω και νερό με λεμόνι. Με βοηθάει να διώξω την γεύση των λιπαρών απο το στόμα μου.