Καληνύχτα Eli μου. Μία όμορφη καληνύχτα και από εμένα. Να έχουμε όλες ένα καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Printable View
Καληνύχτα Eli μου. Μία όμορφη καληνύχτα και από εμένα. Να έχουμε όλες ένα καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα κορίτσια!
Καλημερα κοριτσια.Καλη εβδομαδα να εχουμε.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Καλημέρααααααα :bigsmile: εύχομαι να έχουμε μία όμορφη βδομάδα!
Τι μου κάνετε αγαπημένες μου; Εγώ ξύπνησα λίγο αργά μιας και χθες πάλι δεν με έπαιρνε ο ύπνος... Σήμερα όμως σηκώθηκα με ένα γλυκό τηλεφώνημα από την αδερφή μου που μου ανέβασε αρκετά την διάθεση και μου θύμισε τι είναι σημαντικό στην ζωή.
Έχω που λέτε ένα χούι το οποίο μου δυσκολεύει πάρα πολύ την ζωή. Από μικρή ήμουν ένα ιδιαίτερα ανεξάρτητο παιδί που ήθελα να τα κάνω όλα μόνη μου με τον δικό μου τρόπο. Δύσκολα έδινα αρμοδιότητες σε άλλους για πράγματα που με αφορούσαν. Ως μία αυθεντική τελειομανής ήξερα ότι όποιος άλλος και να έκανε αυτό που θα του έλεγα απλά δεν θα το έκανε το ίδιο καλά. Τα ίδια και στην δουλειά μου τα ίδια και στο νοικοκυριό μου. Και έτσι πάντα φορτωνόμουν πολλά και μετά δεν προλάβαινα. Που να κάθομαι να εξηγώ τώρα στον καθένα τι να κάνει, προτιμούσα να το κάνω εγώ πιο γρήγορα και πιο σωστά! Πάντα έτσι σκεφτόμουν. Ο φόβος και ο τρόμος μου δε ήταν να μην βρεθώ ποτέ στην ανάγκη άλλων. Και τώρα που είμαι άνεργη και εξαντλημένη πλέον από τόσα χρόνια αδιάκοπου τρεξίματος για τα πάντα, βρέθηκα στην δύσκολη αυτή θέση, να "κινδυνεύω" να βρεθώ στην ανάγκη των άλλων. Και αυτό εννοείται πως με έχει φρικάρει. Δεν μπορώ να δίνω τον έλεγχο σε άλλους, δεν μπορώ να αφεθώ έτσι απλά στα χέρια τους, δυσκολεύομαι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! Ξέρω ότι αν το καταφέρω θα είναι λυτρωτικό και ότι θα με απελευθερώσει, ότι το σώμα μου θα σταματήσει να μου ουρλιάζει με πόνους και ψυχοσωματικές ασθένειες, αλλά πως το κάνουμε αυτό βρε παιδιά; Θέλω χρόνο, χρειάζομαι ξεκούραση και από την άλλη νιώθω σαν ένα μικρό κακομαθημένο παιδί. Πως θα καταφέρω να χαλαρώσω και να αφεθώ, το έχω πολύ ανάγκη! Προσπαθώ και μετά ακούω τον χρόνο τικ τοκ τικ τοκ TIME OUT!
Σκ@τ@.μετα την τριχοπτωση που αρχισε στο 3μηνο μετα την επεμβαση ηρθε η βυζοπτωση.
Καλησπέρα στα κορίτσια !
Ξέρω χάθηκα αλλά τι να κάνω που τρέχω και δεν φτάνω. Σας σκέφτομαι όμως και μαθαίνω και τα νέα σας από την αφη αντιπρόσωπο Ελι, που έχει και τις νταουνιές της αλλά θα σας την κανονίσω εγώ:punk::punk:
Ναταλία άλλαξε μας το όνομα και δώσε μας ταυτότητα . Δεν μπορώ αλλο τις τελίτσες, μου την δίνουν.
Θα μου πεις εγώ δεν μπήκα ούτε ένα χρόνια πολλά να σου πω.... έχεις δίκιο είμαι απαράδεκτη. Δεν ξέρω αν μετράει ομώς το εξης.... σε σκεφτόμουν εκείνη την ημέρα έντονα και δίσταζα να σε πάρω τηλέφωνο, δεν ήξερα αν θέλεις κιόλας. Χρόνια Πολλά κοκώνα μου και εύχομαι η πιο μεγάλη σου επιθυμία να γίνει πραγματικότητα μέσα στον επόμενο χρόνο. Σε φιλώ γλυκά και ελπίζω να μην μου κρατας στεναχώρια .
Μαρή Eli κοίτα σύνελθε γιατί έχω όλες τις άλλες που έχουν τις μαύρες τους δεν θα τ'αντέξω να μαυρίσεις κι εσύ και να μ'αφήσεις ν'ασπρίζω μόνη μου!!
Ελένη μου έχεις τα δίκια σου, η βυζόπτωση είναι ένα αναπόφευκτο πολλές φορές γεγονός αλλά δυστυχώς για ότι λάθος κάνουμε στη ζωή μας πρέπει μετά να πληρώνουμε και τις συνέπειες. Επειδή έχω κι εγώ μεγάλη χαλάρωση παντού προσπαθώ να εξικοιωθώ με τη νέα εικόνα του εαυτού μου, εστιάζω στα οφέλη του να είμαι αδύνατη κι επειδή τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο ελπίζω κάποτε να μπορέσω να διορθώσω τις ατέλειές μου. Μη χαλιέσαι γιατί δεν βγαίνει και τίποτα. Όταν χάσεις όλα τα κιλά που θέλεις βλέπεις μετά τι θα κάνεις. Ένα βήμα τη φορά.
Ευχαριστώ για τις ευχές σου,Κατερινάκι μου!Εννοείται δεν έχω θέμα με κανέναν
που δε μου τηλεφώνησε για χρόνια πολλά στα γενέθλια μου.Έχω πολλάκις και ποικιλοτρόπως
εισπράξει την αγάπη σας και τη γλυκειά σας σκέψη.Για να δούμε του χρόνου τέτοια μέρα
αν θα έχει πραγματοποιηθεί η ευχή...Όσο για τον τίτλο,αφού σας τη δίνει τόσο το κενό,
θα βάλω έναν,που μου'ρθε πρόχειρα,εν όψει και της αυριανής ημέρας...Ούτως ή άλλως
ούτε αυτός είναι για πολύ,έτσι που τους βαριέμαι και τους αλλάζω σαν τα...πουκάμισα!
--->John Paul Young : Love Is In The Air
Καλησπερα κορασιδες! Εχουμε τιτλο!!! Αν και δεν με ενθουσιαζει, ειναι καλυτερος απο τις τελειες!
Τι μου κανετε? Εγω ετοιμαζομαι να παω γυναικολογο να δω την καρουλα μου, και φυσικα μαζι θα ειναι και ο γιοκκας μου μαζι να δει το 'μωακι μας στην τηλεωαση'!
Για οσες αναρωτιουνται, ακομα κανενας γιατρος δεν μου ειπε τι θα ειναι αλλα εγω πιστευω πως θα ειναι κοριτσακι και δεν μπορει να μου το αλλαξει κανεις αυτο (ελπιζω δλδ).
Σας φιλω γλυκα και σας αγκαλιαζω τριφερα!
Ναταλία ευχαριστώ για τον τίτλο μας και να σου πω ότι άθελά σου μου έλυσες μία μεγάλη απορία που είχα για το που είναι ο έρωτας και δεν είναι στη ζωή μου, ορίστε που είναι "In the air"!!!
Ωωωωω! Love is in the air! Εγκρίνεται ο τίτλος, μετά πολλών επαίνων!
Ας αφιερώσω κι εγώ κάτι, μια και η συγκυρία το καλεί:
http://www.youtube.com/watch?v=9ZSzS4_kHCI
Σήμερα βγήκε ένας χλωμός ήλιος και ελπίζω να πνέει ένα αεράκι αισιοδοξίας στις καρδιές μας! Φτάνει τόση μαυρίλα! Το λέω για να το ακούσουμε όλες μας.
Τα νέα από το αντικαπνιστικό μέτωπο είναι μέτρια. Το Σάββατο δεν κάπνισα κανένα τσιγάρο, την Κυριακή δύο, σήμερα τρία μέχρι στιγμής. Οι συνθήκες εργασίας, ως προς τη σύγχυση κανονικές. Δεν είχα ιδιαίτερες εντάσεις. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μου. Τι γίνεται όταν συγχύζομαι, τότε που το χέρι μηχανικά απλώνεται στο πλάι... Μπορεί να είμαι μανιώδης καπνίστρια, αλλά το περίεργο του πράγματος είναι ότι ανέκαθεν υπήρξα πολέμια αυτής της συνήθειας. Ακούω το ερωτικό αυτό τραγούδι και θυμάμαι... Θυμάμαι τα τελευταία ραντεβού στο σπίτι του πρώην καλού μου. Μη καπνιστής ο ίδιος, ο ερωτισμός να πλανάται στον αέρα.. Σέξυ ρούχο, το πεσμένο στήθος σε πρώτη θέα, όχι πια πεσμένο, χάρη στο με ενίσχυση σουτιέν- θαύμα, να υπόσχεται καυτές στιγμές... Ετοιμάζουμε τα ποτά μας, με βλέμματα διασταυρούμενα, πολλά υποσχόμενα, ανάβουμε κεριά, αρωματικά στικς... Κάποια στιγμή, τότε που με αγκαλιάζει με σαφείς προθέσεις, εγώ τα χαλάω όλα! Τρέχω στο μπάνιο, βγάζω την οδοντόβουρτσα από την τσάντα μου, βουρτσίζω μανιωδώς τα δόντια μου, μασάω τσίχλες, βγάζω το άρωμα από την τσάντα μου, ψεκάζω τα μαλλιά μου.. Εντελώς ξενερωτικό... Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολλοί και διάφοροι οι λόγοι, σοβαροί και λιγότερο σοβαροί, που με κάνουν να επιθυμώ να τερματίσω αυτή την κατάσταση. Δεν θέλω πια να απολογούμαι για κάτι που ούτε η ίδια δεν εγκρίνω.
Τώρα που το σκέφτομαι και ο Μπάρρυ κολλάει, αλλά έχετε χάρη, που λυπάμαι τη Ναταλία!
Δε φτάνει που μας βάφτισε, θα βασανιστεί κιόλας, για ανταμοιβή; Δε νομίζω..
ʼντε πάλι, Ναταλάκι, τη σκαπουλάρισες..
Τη καλησπέρα μου!
Λοιπόν εχθές πήγα κ εγώ στο Σύνταγμα κ εάν δεν το έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια δεν θα το πίστευα!
Φθάσαμε στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη πέντε παρά εφόσον ήθελε η μάνα μου να ήμαστε πρώτη γραμμή εγώ της έλεγα να μείνουμε λίγο πιο πίσω σε περίπτωση που γινόταν κάτι να μπορούμε να φύγουμε, αφού λοιπόν ήθελε πρώτη γραμμή πήγαμε πρώτη γραμμή.
Είδα ανθρώπους μεγάλους, είδα οικογένειες, βέβαια τα ματ ήτανε παρατεταγμένα γύρω από τη βουλή κ η κατάσταση που επικρατούσε ήτανε πάρα πολύ ήρεμη αφού γυρνάω κ λέω στη μητέρα μου γιατί τι νομίζεις κ αυτοί (για τους ματατζήδες) μισθοί της πείνας παίρνουνε κ γι΄αυτό σήμερα θα έπρεπε να είναι με το λαό κ να κάνουνε σιωπηλή διαμαρτυρία μαζί μας (μάλλον ζω στο δικό μου συννεφάκι) κ όπως λέει κ Τζίνα εντελώς ξαφνικά αρχίσανε να ρίχνουν χημικά κ δακρυγόνα ακριβώς εκείνη την ώρα είχε έρθει κ ο μεγάλος Έλληνα Μίκης Θεοδωράκης με τον Γλέζο ο κόσμος απωθήθηκε προς τη κάτω πλευρά του Συντάγματος, Ερμού κ τις παράλληλες οδούς αλλά παρόλα αυτά δεν έφευγε κ ερχότανε τα μάτ μέσα από τα στενά ρίχνανε χημικά κ δακρυγόνα προφανώς για να διαλυθεί ο κόσμος κ να αφήσουν τους κουκουλοφόρους ανενόχλητους να κάψουν το κέντρο! κ αναρωτιέμαι μα καλά το κόσμο πως κατάφεραν να τον περικυκλώσουν κ δεν μπόρεσαν τους κουκουλοφόρους? (ρητορική ερώτηση)
Εχθές αισθάνθηκα πως ζω σε καθεστώς δικτατορίας που μου αφαιρέθηκε τουλάχιστον το δικαίωμα μου να διαμαρτυρηθώ για το μέλλον!
Elaki μου γλυκό ελπίζω να μη σε στεναχωρώ αλλά το να παραδεχθεί κάποιος πως έχει ανάγκη τη βοήθεια των δικών του θέλει πολλά @ρχιδ@# κ δύναμη ψυχής!