Καληνυχτα γλαυκη!!!!ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!
Printable View
Καληνυχτα γλαυκη!!!!ονειρα γλυκα και καλη ξεκουραση!!!!!
Δες την θετική πλευρά Λίλα μου, ζεις τώρα σε ένα απόλυτα καθαρό και νοικοκυρεμένο σπίτι! Τουλάχιστον το καθάρισμα δεν πάει χαμένο :thumbup:
Καληνυχτα και απο εμενα τσουπρες!!!!!εχω ξυπνησει νωρις και κουτουλαω.
Καλυνύχτα Λίλα μου και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα και στις υπόλοιπες τσούπες :). Πάω και εγώ να ξαπλώσω γιατί είμαι πτωματάκι από το ταξίδι.
Καληνύχτα Λιλάκι και καλή ξεκούραση. Ελάκι πολύ χαίρομαι που σε έχουμε πάλι μαζί μας και ο ήλιος σου φώτισε πάλι το τόπικ μας χιχι. Πάω κι εγώ να ξαπλώσω, Eli και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Καληνύχτα Τζινάκι μου γλυκό! Και εμένα μου έλειψες και χάρηκα που ξαναήρθα στην παρέα μας. :love:
Το ξερω Λιλακιον οτι σε καθε γευμα θελω και πρωτεινη αλλα για σημερα πηρα αρκετα γραμμαρια καθαρης πρωτεινης (πως λεε ηρωινης? χααχαχαχχα) και ειμαι οκ!
Γλαυκη μου τα 2-3 κουταλακια φρουτου κτλ κτλ ειναι για μεχρι το 3μηνο! Εγω ειμαι στο 4μηνο και σε 9 μερουλες κλεινω 5 μηνες! Φρουτα και λαχανικα μπορουσα απο την αρχη να τρωω μεγαλυτερες ποσοτητες και δεν με πειραζουν (μονο το μηλο που μου καθεται και δεν το τρωω!) και ρωτησα την διατροφολογο και μου ειπε οτι οι ποσοτητες μου ειναι οκ, δεν υπερβαινω με την καμια την ποσοτητα που θα επρεπε να τρωω και οτι θελει να τρωω και φρουτα, λαχανικα. Γιαουρτι εψαξα αλλα δεν βρηκα με 80% λιγοτερη λακτοζη, ουτως η αλλως δεν μου αρεσουν τα γιαουρτια και με ανακατευουν αρα τα εχω βγαλει τελειως απο το διατροφολογιο μου! Μονο τζατζικι που δεν εχω προβλημα. Το παστελι, οπως ειπα, ηταν γελεια η ποσοστητα του, ενα κομματακι απο τα 4 κομμενα που εχει μια σειρα ηταν! Οχι δεν με εστειλε στο θρονο απλα με πειραξε στο στομαχι, μαλλον ο συνδιασμος σουσαμι, μελι δεν ειναι και ο καλυτερος!!
Ψωμι θα φαω σπανια, με φουσκωνει η παραμικρη ποσοτητα και το αποφευγω σαν ο διαολος το λιβανι!!! χιχιχιχι
Εκανα την προσπαθεια μου και ηπια 90γρ γαλα! Αλλο λιγο και θα το εβγαζα!
Και γενικα οι γαλοπουλες και τα αλλαντικα με αηδιαζουν! Και πριν δεν μου αρεσαν αλλα τωρα δεν μου αρεσουν καθολου! Θα φτιαξουμε με την μαμα μου απο μια συνταγη που βρηκαμε αλλαντικο κοτοπουλο να δουμε πως θα βγει..
Τελικα ξερει καμια σας αν γινονται καμπυλες ζαχαρου στο Ιππο??
Καληνυχτα σας κοριτσακια μου! Εγω δεν νυσταζω!!! :/
Αυριοζ οποια ξερει ας μου στειλει για το Ιππο!!
James Deen σε ολες σας!!! ;)
γαμώτο είσαι και γκαντέμω..η κολλητοί μου δούλευε στο Υππο αλλα έχει φύγει και είναι στο Πανεπιστημιακό τις Λάρισας τώρα ..θα κάναμε τι δουλειά μας γρήγορα :( θα την πάρο όμως αύριο τηλέφωνο να την ρωτήσω ίσος ξέρει τι γίνετε
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους μας!
Ναταλία μου δεν ξέρω για το Ιππό να σου πω για την καμπύλη ζαχάρου, η αδερφή μου την έκανε σε ιδιωτικό από όσο ξέρω.
Έχω ένα σορό δουλειές να κάνω σήμερα μετά από δύο βδομάδες ρέκλα. Σε λίγο θα σηκωθώ να αρχίσω να ανοίγω σάκους και βαλιτσάκια και να τακτοποιώ ρούχα και πλυντήρια. Επιστροφη στη ρουτίνα σιγά σιγά, άντε να στρώσουμε και λίγο διατροφή γιατί το μαμίσαμε 2 βδομάδες
:punk:
καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολες!
ελακι καλως ηρθες και παλι!βαμπιρακι ουτε εγω ξερω για καμπυλη στο ιππο
εκανα τις εξετασεις τριμηνου εκει αλλα δεν ειχα καμπυλη και δε σε τρυπανε καλε 6 φορες σου βαζουν πεταλουδα και περνουν συνεχεια απο εκει αιμα!
καλημερα ομορφες μου!!!
να ξερετε ολη τη βδομαδα θα σας διαβαζω αλλα θα μπορεσω να γραψω παλι την παρασκευη!
εμεις περασαμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο με πολυ αγκαλιτσα και τωρα μαζευω παλι τα πραγματα μου για να παω στη δουλεια μου. 3 μερες μονο μενω μακρια και ο καλος μου μου λειπει τοσοοοοο πολυυυυυ.
τελικα βδομαδα με τη βδομαδα παω και καλύτερα στη δουλεια οποτε εχω ψιλοσταματησει να αγχωνομαι. τελια οτι μαθουμε καποτε στη ζωη μας μενει κρυμενο σε ενα συαρταρακι μεχρι τη στιγμη που θα το χρειαστουμε για να το ανασυρουμε!
ελακι πολυ χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα!!! καπως οπως το περιγραφεις θελω να ειναι το επομενο καλοκαιρι μου!
καλλιοπιτσα γιατι ειχες εξαφανιστει?
κοριτσια, τα 150 γραμμαρια πρωτεινη που πρεπει να περνετε ημερισιως ειναι μαγειρεμενα η αμαγειρευτα?
ελακι, πιστευεις στις διακοπες καταφερες αν μην ανεβει η ζυγαρια?
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ελάκι το ρέκλα βγαίνει από το καρέκλα; :lol:
καλημερα!!! χιχιχχι δεν εχω διαβασει τα προηγουμενα αλλα:lol: τζινα το ρεκλα απο τη καρεκλα! χιχιχιιχιιιι με εκανε κ εσκασα στα γελια!
Καλημέρα Αλινάκι.
:) χιχιχχι μη γελασετε αλλα απο το ρεκλα μου ηρθε συνηρμος κ θυμηθηκα οτι οποτε κατσω σε καρεκλα! τωρα που εχασα τα κιλα ποναει ο ποπος μου . :) χιχχιιχ το εχεται κ εσεις αυτο το θεματακι? εχει να κανει με τον ογκο που εφυγε κ οτι τωρα στηριζεται σε αλλα σημεια το σωμα? παντως υποφερω... χτες στο αμαξι δε αντεχα ελεγα αμαν να φτασουμε καπου να κατεβω.
Καλημέρα :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ελάκι το ρέκλα βγαίνει από το καρέκλα; :lol:
http://www.slang.gr/lemma/show/rekla_rexla_7288
Καλημέρα κοριτσάκι μου!
Καλή εβδομάδα και καλή δουλίτσα! Χαίρομαι που πέρασες ένα αγαπησιάρικο ΣΚ με τον καλό σου και με πολλές αγκαλίτσες :D
Ο απολογισμός των διακοπών είναι συν 2 κιλά περίπου :crazy:, αλλά με τα όσα φάγαμε δεν μου κάνει εντύπωση. Εντύπωση που κάνει που δεν έβαλα και παραπάνω. Από σήμερα μπαίνω στο πρόγραμμα της διατροφής μου δυναμικά. Δεν ήθελα να στερηθώ και να μετράω ώρες και συνδυασμούς ήθελα να είμαι απόλυτα ανέμελη και χαλαρή. Το παράκανα λίγο αλλά δε βαριέσαι έχω τον τρόπο να επανέλθω, λίγο γυμναστήριο, λίγο χαλαρά στο φαγητό σε 2-3 βδομάδες θα είμαι εκεί που ήμουν.
ελι καλα εκανες κ απολαυσες τις διακοπες σου κ 2 κιλακια δεν ειναι τιποτα θα χαθουν γρηγορα. ασε που πιστευω θα φυγουν πιο γρηγορα απο τις 2,3 βδομαδες που λες γιατι ειναι κ φρεσκα! :)
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Καλημέρα :lol:Quote:
http://www.slang.gr/lemma/show/rekla_rexla_7288
Καλημερα κ απο μενα κ καλη εβδομαδα.Σας γραφω απο τη δουλεια.Εχω περασει χαλια ολο το Σ/Κ.Οτι ετρωγα το εκανα εμετο
Τζινακι στειλε μου σε U2u ποιες αλλες τροφες μπορω να τρωω μεχρι να κανω το χειρουργειο σε παρακαλω..Βασικα μου ειπε να τρωω ασπρο ψωμι,ζυμαρικα,νεροβραστη πατατα,κολοκυθι,μελι μπιφτεκι..αυτα
Αλίνα το έχω κι εγώ αυτό το θέμα με το κάθισμα, επειδή με την απώλεια των κιλών τώρα ο πισινός μου είναι μαλακός, χαλαρός δηλαδή, όταν κάθομαι δεν είναι όπως ήταν πριν σαν δύο μαξιλαράκια, βέβαια όταν ήμουν παχιά μάλλον σαν δύο πουφ ήταν :lol: κι έτσι όταν είναι σκληρό το κάθισμα, π.χ. στο λεωφορείο πρέπει να γέρνω από την μία και από την άλλη για να μην πονάω. Προσπαθώ να βρω σε κάθε κάθισμα τη θέση που με βολεύει, τι να κάνω, αφού το αδυνάτισμα με έκανε μαλάκω- λη! :lol:
καλε ελακι τιποτα δεν ειναι τα 2 κιλα!!! το καλο των διακοπων ειναι οτι εκτος απο πολυ φαγητο εχουν συνηθως και πολυ ασκηση! μπανια περπατημα χορο!!! και ετσι αν ειμαστε λιγο δραστηριες μας προστατευουν απο το να παρουμε πολλα κιλα!!!
χαχαχαχααα τζινα σε καλο να μου βγουν τα γελια!!!! με βλεπει κ ο μικρος να γελαω κ γελαει κ αυτος :) χιχιχ εμενα τζινα πιστευω ειναι αλλο το θεμα ακομα κ τεραστια ημουν ακωλη. ειχα ομως πολυ ψαχνο :P στα ψωμακια πιο ψηλα.αυτα στηριζαν χιχιχ οταν καθομουν ηταν κατι σαν αντιβαρα! χαχαχαχα τωρα που λειπουν πιστευω οτι υποφερω γιαυτο,δεν εχω που να στηριχτω. ο αντρας μου χτες με πειραζε οτι μονο αυτο δε του ειχα παραπονεθει οτι ποναει! κ τωρα παραπονιεμαι κ γιαυτο! δεν εχω κατι αλλο λεει. χιχιχιχ εγω υποφερα κ αυτος ειχε σκασει στα γελια κ ελεγε το ακουσα κ αυτο! κ μουρμουριζε μονος του :D
Από κίνηση κοριτσάκι μου άλλο τίποτα! Και κολύμπι στην θάλασσα έκανα μπόλικο και Beach volley έπαιξα και περιπάτους στο βουνό κάναμε και γενικά ήμασταν σε κίνηση, γι αυτό δεν έβαλα πολύ. Ωστόσο είχα πολύ καιρό να βάλω βάρος και μου κακοφάνηκε, βέβαια σε σχέση με το τι έφαγα και ήπια το αντίκτυπο ήταν ελάχιστο χιχιχιχι, οπότε ας μην είμαι και αχάριστη.Quote:
Originally posted by koritsaki
καλε ελακι τιποτα δεν ειναι τα 2 κιλα!!! το καλο των διακοπων ειναι οτι εκτος απο πολυ φαγητο εχουν συνηθως και πολυ ασκηση! μπανια περπατημα χορο!!! και ετσι αν ειμαστε λιγο δραστηριες μας προστατευουν απο το να παρουμε πολλα κιλα!!!
Μαράκι σου έστειλα u2u, εύχομαι να ηρεμήσει το στομάχι σου και να σταματήσουν οι εμετοί.
Αλινάκι η κατάστασή σου είναι αυτή που λένε "πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε ο κ@λος του πονεί"! χιχιχι
Κορίτσια με τους πονεμένους cul δεν μπορώ να πω ότι σας νιώθω :P. Εγώ έχω δύο μεγάλα πουφ στον cul μου που είναι μαλακά μαλακά ακόμη και σε αρκετά λιγότερα κιλά. Η αδερφή μου ωστόσο μετά από τόσο μεγάλη απώλεια βάρους παραπονιέται για τον ίδιο λόγο, οπότε Αλίνα μου μην ανησυχείς δεν η μόνη που την έχεις πάθει χεχεχεε, μικρό το τίμημα ωστόσο μπροστά στο ξαλάφρωμα από την απώλεια του βάρους ;)
:lol::lol::lol:Quote:
τι να κάνω, αφού το αδυνάτισμα με έκανε μαλάκω- λη! :lol:
Μαράκι περαστικά. Εύχομαι η επέμβαση να πάει καλά και να αναρρώσεις γρήγορα.
Αν είσαι και τυχερή θα μπορείς να φας από όλα ξανά στο άψε σβήσε. Μην φοβάσαι, είναι μία επέμβαση ρουτίνας και θα περάσει πολύ γρήγορα. Και η Μακ θυμάμαι όταν έβγαλε την χολή της ανάρρωσε με ταχύτατους ρυθμούς.
χαχαχαααα τζινα ετσι ακριβως! με αντιπροσωπευει πολυ αυτη η παροιμια :tumble: παντως τελικα χιχιχιχ ο πονοκ@λος ειναι γενικο κακο χιχιχιχ αρα δεν ανησηχω :P
σημερα εδω δροσισε αρκετα κ δεν ειχα αλλες δικαιολογιες να μην καθαριζω.. ετσι αξιοθηκα κ καθαρισα το πανω σπιτι.τι ωραια που ειναι να το βλεπεις καθαρο! αν αξιωθω κ κανω το κατω τοτε θα νιωσω πραγματικα ξεκουραστη ,μονο που τα εβλεπα κουραζομαουν πιο πολυ απο οτι τωρα που τα εκανα :)
γεια σας κορίτσια!
Σήμερα βγήκα έξω για μερικά ψωνάκια αλλά μου φαίνεται θα αναγκαστώ να ξαναβγω, οι αποκωδικοποιητές που είχα πάρει για τις τηλεοράσεις (από τους ακριβούς μάλιστα) κάνουν βουητό οπότε θα τους πάω για επιστροφή.. φακ
Μαράκι, κάνε υπομονή, με την αφαίρεση της χολής, όλα θα σου φαίνονται πιο απλά, θα χάσεις λογικά και κανένα 5άρι κιλά στο άψε σβήσε, αυτό βέβαια δεν ξέρω αν είναι καλό για σένα γιατί ήδη χάνεις πολύ γρήγορα, πάρα πολύ γρήγορα..
Η πόλη σαν να πήρε λίγο μπρος σήμερα, μάλλον έρχονται σιγά σιγά και οι υπόλοιποι διακοπεύοντες..
Να σας πω και λίγο για το βίτσιο μου, ανυπομονώ να ξαναρχίσω δουλειά.. βαρέθηκα βρε αδερφέ(ς)!
Μακ να πας να τους κοπανήσεις τους αποκωδικοποιητές στο κεφάλι! Θα μπορέσεις να συνδέσεις τους άλλους που θα πάρεις ή πρέπει να έρθει πάλι ο αδερφός σου να τους συνδέσει; Ταλαιπωρία στα καλά καθούμενα.
θα τους συνδεσω εγω, δεν ειναι τίποτα τελικά, με νευριάζει όμως που δεν εκαναν την δουλειά τους και πληρωσα και 80 ευρώ και για τους δυο, και σκεφτομαι αν δεν εχει αλλη μαρκα το media markt θα πρέπει να πάρω κατι άλλο και να δώσω κι άλλα λεφτά μετά για τους νέους από άλλο μαγαζί, ελπίζω να υπάρχει και άλλη εταιρία σε αυτό το καταστημα.
Λογικά πρέπει να έχουν και άλλη μάρκα, δεν μπορεί να έχουν μόνο μία. Αν δεν έχουν όμως να απαιτήσεις τα χρήματά σου πίσω και να μην πάρεις κάτι άλλο, εφόσον είναι προβληματικοί δεν φταις εσύ να τους πληρώσεις χρυσούς.
Καλησπερα Αλαλουμιασμενες μου!!!
Αλινα ηθελα να το ρωτησω και εγω αυτο με τον πωπο!!
Δεν τα εχω χασει ολα τα κιλα μου αλλα νοιωθω κοκαλα που δεν ειχαν δωσει σημεια ζωης απο τον πωπο εδω και χρονια και με ποναει οταν ειμαι στο αμαξι και κανουμε βολτες η οταν καθομαι στην καρεκλα και οχι σε καναπε!!! Εχω ποπω αλλα ποτε δεν ειχα τον τεραστιο παρολα τα κιλα μου! Και μου αρεσουν οι μεγαλοι ποποι ρε γαμωτο!!! χαχαχααχχααχ
Σας το αφιερωνω:
http://www.youtube.com/watch?v=2ImZTwYwCug
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χχα
Δεν πηγα στον νευρολογο σημερα γιατι κοιμομουν.. :3
Θα παω αυριο!
Καλλιοπη στο Ιππο που ρωτησα αλλα και στο ιδιωτικο εδω μου ειπαν οτι θα μου κανουν 6 διαφορετικα τρυπηματα!! Και εγω τους ειπα καλα δεν μπορειτε να βαλετε πεταλουδα και μου ειπαν πως οχι καθε φορα σε διαφορετικο σημειο.. Και στα 2 το ιδιο μου ειπαν!!! :(
βαμπιρακι εγω οσες φορες εκανα πεταλουδα μου βαζανε αν αλαξαν τωρα δε ξερω!
θα ρωτισω και θα σου πω !
Μπραβο ρε Καλλιοπακι γιατι μου ειπαν 6-8 τρυπηματα, αναλογος ποση ωρα θα κανω, την 2ωρη μου εχει και 6 τρυπηματα και απο ασχετο θα γινω σαν τα πρεζακια στην Ομονοια! Μα και εγω αυτο λεω μια πεταλουδα δεν θα επρεπε να βαλουν? Στις εξετασεις του 3μηνου δεν στην ειχε? Εμενα μου ειπε οκ δεν πειραζει που αργησα να την κανω αλλα ν ατην κανω οπωσδηποτε.. Και εναν υπερηχο πρεπει κοιλιας αλλα επειδη εκανα την μαγνητικη και ολα τα αλλα δεν χρειαζεται!
Ευχαριστω και εσενα Νινα μου!!! 8 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!! Η 7? Μπερδευτηκα!!! :3
ΑΑΑ Παλι ανοιξα σελιδα! Ειναι το χομπι μου τελευταια! Αυτο με κραταει FIT καταλαβαινετε!!!
οχι δεν μου την ειχε στο τριμηνο αλλα και τωρα μου ειπε να την κανω αλλα να τους πω να μη με πιεσουν να πιω τη γλυκοζη γιατι θα τη βγαλω σιγα σιγα και οποτε την πιω
wow χιχιχιχ με το θεμα κ...λου χιχιχ θα λεμε προς τα καλη! τι ειναι ο πονος!
για την καμπυλη ζαχαρου εμενα δε μου τη ζητησε ο γιατρος μετα την επεμβαση αλλα στην εγκυμοσυνη που την εκανα συχνα! με τρυπουσαν καθε φορα κ ισως το κανουν για πιο αξιοπιστα αποτελεσματα . ισως αυτο που σκεφτηκα να ειναι βλακεια αλλα στη πεταλουδα ισως να μενει λιγο αιμα απο το πρωτο τρυπημα δε ξερω. ισως αν στο δευτερο τραβουσαν κ πεταγαν λιγο να μην ειχε θεμα.χαχαχαα βλακιες σκεφτομαι ε? :P
εγώ Ναταλάκι είχα κάνει καμπύλη ζαχάρου πριν την επέμβαση και μου είχαν βάλει πεταλούδα και κανένα πρόβλημα. Μόνο το υγρό ήταν για ξερατό!