Mακ,ελπίζω να θυμόσουν να διδάξεις σήμερα το μάθημα τόσον καιρό που έλειψες...
Εντωμεταξύ με άφησες χθες στις 5:18 με την απορία...Τόσο χάλια που εξαφανίστηκες;
Επανέρχομαι σε λίγο...Τα φιλιά μου στις αγωνίστριες μάνες,μόνες,τσιγάρου και Ελλάδας!
Printable View
Mακ,ελπίζω να θυμόσουν να διδάξεις σήμερα το μάθημα τόσον καιρό που έλειψες...
Εντωμεταξύ με άφησες χθες στις 5:18 με την απορία...Τόσο χάλια που εξαφανίστηκες;
Επανέρχομαι σε λίγο...Τα φιλιά μου στις αγωνίστριες μάνες,μόνες,τσιγάρου και Ελλάδας!
Break κι εγώ είπα το ίδιο ακριβώς στη μητέρα μου για τους ματατζήδες!!Εμείς ήμασταν στην πλευρά της Πανεπιστημίου κι όταν άρχισε ο κόσμος να κατηφορίζει λόγω των δακρυγόνων φωνάζαμε σαν τις τρελές μη φεύγετε, πηγαίνετε πιο κάτω αλλά μην φεύγετε! Χθες αισθάνθηκα κι εγώ σαν και σένα, είναι απαίσιο να σε πνίγει το δίκιο και να μην μπορείς να το βρεις!
Τζίνα τα μεγάλα πνεύματα επικοινωνούν!
και από τη πλευρά που πήγαμε εμείς ( τη παράλληλη της Ερμού δίπλα στο public δεν θυμάμαι πως τη λένε νομίζω Περικλέους?) o κόσμος δεν έφευγε αλλά ερχόταν τα μάτ μέσα απο τα στενά κ ρίχνανε χημικά κ δακρυγόνα!
Αχ Τζίνα έπρεπε να συναντηθούμε αφού κ εσείς ήσασταν πρώτη γραμμή!
Αβουλίνι σε παρακαλώ εμένα να με αφήσεις απ'έξω. Εγώ είμαι άσπρη ξέξασπρη κι από τον ήλιο ξεξασπρότερη!! Και μπαίνοντας κάθε μέρα δεν ξέρω και σε τι κατάσταση θα σας βρω. Θα είστε νέγρες, θα είστε μιγάδες, θα είστε λευκές και θα τα βλέπετε όλα μακγιωτόμορφα;Quote:
Originally posted by Ava
Σήμερα βγήκε ένας χλωμός ήλιος και ελπίζω να πνέει ένα αεράκι αισιοδοξίας στις καρδιές μας! Φτάνει τόση μαυρίλα! Το λέω για να το ακούσουμε όλες μας.
Παρεπιμπτόντως συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου, για μανιώδης καπνίστρια έχεις καπνίσει ελάχιστα. Μπράβο.
Τόσο μαλόξ που έριξες στην μούρη σου Τζίνα μου χθες με τα δακρυγόνα σε βλέπω να είσαι άσπρη για πολύ καιρό! :lol::lol::lol:
Δεν προλαβαίνω να σας γράψω τρέχω να πάω να κάνω παρέα στην ανηψιά μου. Η Κατερίνα έχει το καθιερωμένο ραντεβού με τον ιατρό της και ο γαμπρός μου είναι στην δουλειά. Σας φιλώ τα λέμε later LoverGirls :kiss:
Εεεε...κι εγώ που μόλις τελείωσα δουλειές και βγήκα από το μπάνιο κι έλεγα να σε πάρω για το καφεδάκι,που λέγαμε,
αλλά χωρίς καφεδάκι...Τα φιλιά μου στην τσαχπίνα ανεψούδα σου!Και στη σειρήνα μαμά της βεβαίως βεβαίως,μόλις γυρίσει!
Αβουλίνι μου,μια χαρά τα πας,μη μου πτοείσαι!Σταμάτα να είσαι με το μαστίγιο στο χέρι κι αναγνώρισε σου τη μεγάλη
προσπάθεια,που καταβάλεις και τα σημαντικά της κιόλας αποτελέσματα!Έχε πίστη κι επιμονή και θα τα καταφέρεις!Είμαι σίγουρη!
Πωλινάκι,πολύ καλή επιτυχία στο ραντεβού σου με το γιατρό!Περιμένουμε μόλις επιστρέψεις με το καλό τα χαρούμενα μαντάτα!
Τι συγκινητικό που πρέπει να είναι το άκουσμα της καρδούλας που χτυπά μέσα σου!Ανατριχιάζω και στη σκέψη μόνο!
Τζινάκι μου,άσπρο,ξέξασπρο κι από τα δακρυγόνα ξεξασπρότερο,μη μας πυροβολείς που έχουμε τις γκρίζες μας...
Γιατί για μαύρες ούτε λόγος!Προς το παρόν τουλάχιστον!Κι ελπίζω και προς το μέλλον όσο δυσοίωνο κι αν φαντάζει!
Έχεις παράπονα από αγάπη εσύ;Ποιός δε σου την έδωσε;Η οικογένεια σου;Τα παιδιά σου;ή μήπως οι πρώην που δε λένε
να ξεκολλήσουν;Κι αν θέλεις νέο έρωτα,άπλωσε κι εσύ,ευλογημένη,το χέρι να τον πιάσεις,έτσι που αιωρείται στην ατμόσφαιρα!
Το ίδιο θα ήθελα να κάνω κι εγώ,αλλά έλα που σε απόσταση χεριού μου-και όχι μόνο!-δε βλέπω τίποτα στον ορίζοντα!
Όσο για τη μις Χαλάρωση(γιατί η σταρ είμαι εγώ!)δε νομίζω να επέστρεφες τα πενήντα κιλά που έχασες για στητότερο στήθος!
Όπως είπε και ο άσπρος σίφουνας,αυτές είναι οι συνέπειες των επιλογών,που πληρώνουμε και πάλι δόξα τω Θεώ να λέμε,
που υπάρχουν οι βαριατρικές επεμβάσεις και σε περιπτώσεις σοβαρές σαν τις δικές μας κάνουν το όποιο θαύμα τους!
Θα χάσεις κι άλλα κιλάκια με το καλό,το δέρμα αναπόφευκτα θα χαλαρώσει,συν τω χρόνω θα βρει κάπως την ισορροπία του,
αλλά αγαλματένια,σφιχτά λεπτά σώματα(ακόμα και με πλαστικές)πρέπει να το πάρουμε απόφαση πως εμείς δε θα έχουμε!
Εστίασε στα καλά που καρπώνεσαι,στο υγιέστερο,πιο ευκίνητο σώμα σου κι όσα πλέον μπορείς κι εσύ ν'απολαμβάνεις!
Μακ,σιωπείς κι ανησυχώ!Το κοινό σου απαιτεί τα νέα της επιστροφής στο σχολείο και την ανταπόκριση από το μέτωπο της τρίχας!
Γλαυκουλίνι μου,Λακωνίζον αν και Καλαματιανό,σε νιώθω που δεν είσαι καλά,μην κοιτάς που δε μιλήσαμε εντωμεταξύ.
Φοβάμαι δε θα είσαι αν δεν πραγματοποιήσεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου ή έστω βοηθηθείς με κάποιον τρόπο
να τα υποτιμήσεις λίγο τα πράγματα,που σε πλακώνουν,για να τα βάλεις μετά κάτω και να τους δώσεις να καταλάβουν!
Αξίζεις όχι μόνο τα χρήματα στο γιατρό,αλλά ό,τι έχετε και δεν έχετε,προκειμένου να βρεις και πάλι τον καλό σου εαυτό!
Διεκδίκησε το όμως γιατί κανένας άλλος δεν πρόκειται να το κάνει για λογαριασμό σου!Κι αν οι πόρτες δείχνουν σφαλισμένες
υπάρχουν πάντα τα παράθυρα!Και απ'το δικό σου ανοίγεται τόση ομορφιά!Αποκλείεται να μη γοητεύει λίγο το χαμόγελο σου!
Και τελευταία άφησα εσάς,μαντάμ κοντρόλ φρικ!Καλό που το συνειδητοποιείτε,που το παραδέχεστε πως δε βγάζει σε καλό
(να'ναι καλά τα ψυχοσωματικά που έκαναν τη δουλειά τους)απομένει σιγά σιγά η πράξη τώρα κι αυτή,ναι,δεν είναι εύκολη.
Ίσως κι αυτό που τώρα συνέβη με τη δουλειά σου να έγινε ακριβώς για το λόγο αυτό!Για να μπει ένα στοπ στη φρενίτιδα,
που σε είχε παρασύρει,να ηρεμήσεις,να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου,να δουλέψεις κάποια θεματάκια σου,να μάθεις
κι εσύ να παίρνεις βοήθεια,να υποτιμηθεί κομματάκι ο εγωισμός σου πως εσύ τα ξέρεις και τα κάνεις καλύτερα ακόμα
κι αν όντως έτσι είναι!(δυσκολεύομαι να σε πιστέψω γιατί την ξέρω εκείνη που τα ξέρει όλα και τα κάνει πάντα καλύτερα
κι είμαι εγώ!)Όπως καλή ώρα τώρα η αδερφούλα σου χρειάζεται τη βοήθεια σου να φροντίσεις τη Μαριλού,έτσι κι εσύ πρέπει
να κάνεις την υπέρβαση σου και να δεχτείς βοήθεια!Ξεκίνα από εκείνους που νιώθεις πιο κοντά σου,που φαντάζει ευκολότερο
να αρθρώσεις ανάγκη!Κι αν στον σύντροφο σου υπεισέρχεται η αντιπαλότητα των δύο φύλων,ξεκίνα από την Κάτριν!
Το ότι είμαστε συγκεντρωτικές πέρα του ότι μας οδηγεί σε υπερκόπωση,σε εξάντληση της ενέργειας μας σε πρέπει,
που δεν αφήνουν περιθώρια στα θέλω,μας κάνει γκρινιάρες,ανικανοποίητες, επαναπαύει τους άλλους,ενίοτε και τους μπλοκάρει
πως δεν είναι άξιοι αρκετά...όπως και να'χει δε βοηθά ούτε εμάς ούτε τη σχέση μας με τους άλλους!Το ξέρεις πως είσαι
σούπερ γούμαν!Το έχεις αποδείξει πολλές φορές!Δε χρειάζεται να συνεχίζεις να το κάνεις!Τώρα που έχεις χρόνο
ελεύθερο για σένα,επιδίωξε να κάνεις πράγματα που πάνατ ήθελες και ποτέ δεν είχες το χρόνο.Από βόλτες στην Πλάκα
μέχρι σεμινάρια σε κάτι που σε ενδιαφέρει.Από κατασκευές διακόσμησης μέχρι να μάθεις μια ξένη γλώσσα...ο,τιδήποτε!
Το κέρδισες τόσα χρόνια και το δικαιούσαι!Παράλληλα ασφαλώς έχεις το νου σου για δουλειά!Δεν είναι πως βρήκες
το μήνα που θρέφει τους υπόλοιπους!Κι εγώ είχα τέτοια παρόμοια θέματα να ξεπεράσω.Το δυσκολότερο ήταν να μου επιτρέπω χαρά!
Μετά να δέχομαι να με κερνάνε,να μοιράζομαι τις δύσκολες στιγμές μου με τις κολλητές μου...Τώρα πρέπει να ζητώ
από τον μπαμπά να κάνει πράγματα-δύσκολα για κείνον-πανεύκολα για μένα-ώστε να μην επαναπαύεται στη βοήθεια μου
και αδρανήσει η κίνησή του.Και μου είναι ακόμα πολύ δύσκολο να του αρνούμαι κάτι όταν μου το ζητά.Πρέπει όμως για το καλό του!
Το να ζητάμε βοήθεια,το να αφήνουμε χώρο για τους άλλους να πάρουν τη χαρά πως μας είναι χρήσιμοι και σημαντικοί
δεν είναι ένδειξη δικής μας αδυναμίας ούτε τεμπελιάς!Τάχα εσύ θεωρείς πχ.αδύναμη την αδερφή σου ή φυγόπονη;
Όση χαρά παίρνεις εσύ όταν φροντίζεις τους άλλους,δώσε την πίσω επιτρέποντας την αντιστροφή των ρόλων!Δοκίμασε το!
hellooooo από την όμορφη (?) Λάρισσα,δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όσα έχετε γράψει και πάλι καλά να λέω που έχω ίντερνετ!Χτες μόλις ήρθαμε στο ξενοδοχείο μας ενημέρωσαν πως ούτε καν στο lobby δεν έχουν free wifi αλλά κάθε μέρα χρεώνεται με 5 ευρουλάκια,και αυτό σε ένα ξενοδοχείο που τιμή πόρτας έχει τα 320 ευρώ :shocked2::shocked2::shocked2: και τιμή πρωινού 25/άτομο.Ε είπα και εγώ να πάνε να χεστούν,δεν τους δίνω δραχμή!θα πάρω το λαπ-τοπάκι μου αγκαζέ και θα βρω ποια καφέ έχουν φρη νετ.Αλλά τσίτωσαν και όλοι οι άλλοι που έχουν έρθει για δουλειά και χρειάζονται το νετ και έτσι σήμερα δήλωσαν ή μας το ξεκλειδώνετε ή φεύγουμε :D:D και φυσικά το ξεκλείδωσαν !εύχομαι να είστε όλες σας καλά,να μην έχετε ψυχοπλακωθεί με όσα συμβαίνουν στην άμοιρη την Ελλαδίτσα μας!Κουράγιο κορίτσια που θα πάει θα το ξεπεράσουμε και αυτό!
σταρ χαλαρωση η μις χαλαρωση σε χαιρετα.ευτυχως εκτος απο το στηθος δεν εχει χαλαρωσει κατι αλλο ιδιαιτερως.ομως το στηθος δραμα.λιγο ακομα και θα τα παταω.
Καλώς την Ιωάννα μας από την όμορφη Λάρισα που σ'είδα και λαχτάρησα!! Εύχομαι να πάνε καλά οι δουλειές σας εκεί και να κάνεις και διακοπούλες ταυτόχρονα. Χαίρομαι που έχεις και ίντερνετ και θα τα λέμε.
Ελένη μου άσε, πρόλαβα και τα πάτησα πρώτη εγώ!! :lol:Quote:
Originally posted by eleni198621
σταρ χαλαρωση η μις χαλαρωση σε χαιρετα.ευτυχως εκτος απο το στηθος δεν εχει χαλαρωσει κατι αλλο ιδιαιτερως.ομως το στηθος δραμα.λιγο ακομα και θα τα παταω.
eleniiiiiiiiiiiiiiiiiiii που να δεις το δικό μου στήθος που αρχικά χαλάρωσε πολύ και στην συνέχεια έμεινε το 1/3 από ήταν!!!Δεν μπορώ να βρω σουτιέν που να μένει μέσα το βυζί όταν σκύβω,απελπισία!!!άσε που όταν βλέπω πόσο έχει απομείνει με πιάνει απελπισία :sniff::sniff::sniff::sniff: στα χέρια επίσης έχω μεγάλη χαλάρωση και χτες όπως με είδα στον μεγάλο καθρέφτη του μπάνιου διαπίστωσα πως εκτός από ψηλά στους μηρούς έχω και χαλάρωση στο σημείο που στέκεται το σλιπάκι,εξωτερικά στα μπούτια!!¨ημαρτον ,τι άλλο θα δω ακόμα!η αλήθεια είναι σε λίγο θα αρχίσω να αποφεύγω να κυκλοφορώ και να με βλέπω χωρίς ρούχα καθώς ψιλοαγχώνομαι πως θα βγω έτσι το καλοκαίρι στην θάλασσα,πάντως όπως είπα και στον άνδρα μου που χτες που γκρίνιαζα για την χαλάρωση γύρισε και μου είπε "εμ δεν στα έλεγα εγώ πως τώρα θα αγχώνεσαι για το πως είσαι και δεν είσαι" (ο άτιμος με ξέρει τόσο καλά που το έλεγε εδώ και καιρό πως μόλις αρχίσουν να φεύγουν τα πολλά ρούχα λόγω καιρού θα με πιάσει "κατάθλιψη" λόγω χαλάρωσης ) προτιμάω την χαλάρωση που έχω τώρα,παρά τα κιλά που είχα πριν και με καταπίεζαν!!!Πάντως την μεγάλη χαλάρωση την έχω δει με τα τελευταία 10 κιλά που έχω χάσει,πριν ήταν ελεγχόμενη η κατάστασηQuote:
Originally posted by eleni198621
Από κάτω μου σε έχω,κοπελιά;(όχι πίσω μου,σατανά!)Όλο φλερτάρουμε κι ακόμα δε συναντηθήκαμε!
Καλέ,άσε το ίντερνετ και πιάσε τις βόλτες!Φαντάζομαι συνοδεύεις τον καλό σου για δουλειές εκεί;
Πόσες μέρες θα μείνετε Λάρισα;Ξεκίνα τις εξορμήσεις!Μια κάτω προς Βόλο και μια πάνω προς Κατερίνη!
Ο Βόλος μαγευτικός!Η Κατερίνη άθλια,αλλά έχει εμένα!Είδες που ήθελες κι εσύ εκδρομούλες;Ήρθαν!
http://www.youtube.com/watch?v=dvDRbsVPth0
Κάντε στην άκρη, να περάσει η πρησμένη κοιλιά μου! Το απόγευμα έφαγα τρία πιάτα σούπα, μία σοκολάτα και ψήνω λουκάνικα! Ποντάρω στο έργο που θα δω το βράδυ. Δεν ξέρω τον τίτλο του, μου το έδωσε ο ντιβιντάς, λέγοντάς μου συνωμοτικά, πολύ καλό, με ανθρωποφάγους! Κάτω από άλλες συνθήκες θα του έλεγα αυτό το αίσχος να το δει αυτός, αλλά τώρα είναι η μόνη μου ελπίδα να μου κοπεί η όρεξη! :flaming:
Δε σας πυροβολώ, αντιθέτως το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό γιατί ζωή χωρίς προβλήματα δεν υπάρχει. Σας γκρινιάζω για να σας υπενθυμίζω ότι υπάρχει πάντα χώρος στη ζωή σας για το χαμόγελο και την αισιοδοξία.Quote:
Originally posted by NADINE
Τζινάκι μου,άσπρο,ξέξασπρο κι από τα δακρυγόνα ξεξασπρότερο,μη μας πυροβολείς που έχουμε τις γκρίζες μας...
Εγώ, από την άλλη, έχω πολλά προβλήματα που ούτε καν γνωρίζετε όμως τα αντιμετωπίζω καθημερινά χωρίς να έχω τις γκρίζες μου γιατί όταν ήμουν μικρή είχα πέσει κι εγώ όπως ο Οβελίξ στο καζάνι της αισιοδοξίας! :lol:
Ξεκίνησε καλά η εβδομάδα αφού παρατσουκλώθηκα και πάλι. ʼσπρος σίφουνας, μ'αρέσει, αν πέρναγε και από το σπίτι μου να το καθαρίσει κιόλας θα μου άρεσε περισσότερο!!
δεν με νοιαζει η χαλαρωση αφου χανω τα κιλα μου.οταν τα χασω ολα το στηθος θα το μαζεψω ακομα κι αν χρειαστει να πουλησω κανενα νεφρο για να πληρωσω τον πλαστικο.το σωμα μου ηταν ομοιομορφα "χοντρο"(τη σιχαινομαι αυτη τη λεξη) οποτε δεν εχω περιεργες αλλαγες τυπου μεγαλος πωπος αδυνατα χερια.ομως το στηθος μου σημερα που χρειαστηκε να το επεξεργαστο μιας και ψωνιζα σουτιεν ηταν τραγικο πιο πεσμενο και απο της συγχωρεμενης της γιαγιας μου που ηταν και 92 οχι 25.