αν ειναι ετσι τοτε ισως να το ζητησεις απο μονη σου ναταλακι να σου βαλουν πεταλουδα.ισως να το απαιτησεις! καλυτερα
Printable View
αν ειναι ετσι τοτε ισως να το ζητησεις απο μονη σου ναταλακι να σου βαλουν πεταλουδα.ισως να το απαιτησεις! καλυτερα
Κορίτσια μου εγώ καμπύλη ζαχάρου δεν έχω κάνει ποτέ οπότε δεν μπορώ να σας διαφωτίσω.
Μόλις τελείωσα με τα ξεπακεταρίσματα και τώρα έχω ένα σωρό πλυντήρια να βάλω ουφ! Ο Γιώργος είναι μέσα στην μαυρίλα που γύρισε στην δουλειά και μέσα στο αγχος και εγώ νιώθω άσχημα για μία ακόμη φορά που κάθομαι... τύψεις....
Μακόνες μου ελπίζω να έβγαλες άκρη με τους αποκωδικοποιητές και να μην ταλαιπωρήθηκες.
τσουπρες μου γιουχουυυυυυυυ σας!!!!!!!!!!
Λοιπόν επειδή εγώ και τζίνα έχουμε κάνει άπειρες φορες..ας σας διαφωτίσω εγώ δεσποινίς λουκουμάκι μας!!!
Να ζήτησης πεταλούδα και να το απαίτησης παρακαλώ, και όχι μονο αυτό...να απαίτησης κάποιον με εμπειρία σε άτομα που δεν έχουν εμφανής φλέβες. η πεταλούδα μπαίνει ποιο εύκολα σε μας που δεν έχουμε φανερές φλέβες και άπαξ και τι βρει τι φλέβα γεμίζει τα μπουκαλάκια στο φτερό.
Η γλυκόζη που σου δίνουν είναι το θεματάκι..που δεν κατεβαίνει η ριμάδα και σου έρχεται να ξεράσεις τα άντερα σου..πάρε και ένα μπουκαλάκι νερό να μπορείς να την κατεβάζεις ...:(
Γιούχου Λίλακιον! Τι χαμπάρια;
Νίνα κι εγώ ξέρω ότι η καμπύλη ζαχάρου γίνεται συνήθως με πεταλούδα αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση γιατί όταν πρωτοδιαγνώστηκε ο διαβήτης μου με απλή εξέταση αίματος ήταν τόσο υψηλά τα επίπεδα του ζαχάρου που δεν χρειαζόταν καμπύλη ζαχάρου για να καταλάβουν τι μου συμβαίνει, ήμουν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, γι'αυτό και δεν χρειάστηκε να την κάνω.
τους επέστρεψα τους αποκωδικοποιητές, πήρα τα λεφτά μου πίσω και έκανα μια μινι έρευνα αγοράς, τελικά μου είπαν ότι πολύ πιθανό να μην ταιριάζει αποκωδικοποιητής και τηλεόραση. Θα δείξει!
Βρήκα επίσης λύση στο θέμα μου πως να συνδυάσω υπνο και φύση εδώ στην πόλη! Ιδού:
:lol: :lol: Τέλειο κρεβάτι Μακ, έχω μόνο μία απορία, το πάπλωμα πως το πλένεις, με ποτιστήρι; :lol:
νο προμπλεμο, περιμενεις τα πρωτοβρόχια! :lol: :P
Ωραίο το κρεβάτι σου Μακ! :lol:
και γιατί θα σε τρυπήσουν τόσες φορες? εγώ οποτε κάνω καμπύλη ζαχάρεως (και είναι τουλάχιστον μια φορα το χρόνο) μια φορα με painroun αίμα..έλεος δηλαδή..άκου 6 φορες...Quote:
Originally posted by -wow-
Μπραβο ρε Καλλιοπακι γιατι μου ειπαν 6-8 τρυπηματα, αναλογος ποση ωρα θα κανω, την 2ωρη μου εχει και 6 τρυπηματα και απο ασχετο θα γινω σαν τα πρεζακια στην Ομονοια! Μα και εγω αυτο λεω μια πεταλουδα δεν θα επρεπε να βαλουν? Στις εξετασεις του 3μηνου δεν στην ειχε? Εμενα μου ειπε οκ δεν πειραζει που αργησα να την κανω αλλα ν ατην κανω οπωσδηποτε.. Και εναν υπερηχο πρεπει κοιλιας αλλα επειδη εκανα την μαγνητικη και ολα τα αλλα δεν χρειαζεται!
Ευχαριστω και εσενα Νινα μου!!! 8 ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ!!! Η 7? Μπερδευτηκα!!! :3
ΑΑΑ Παλι ανοιξα σελιδα! Ειναι το χομπι μου τελευταια! Αυτο με κραταει FIT καταλαβαινετε!!!
λουκουμάκι μου σε 10 μέρες θα έχω κάνει ήδη την επέμβαση :D σε 9 μέρες είναι η μεγάλη μέρα :D:D:D
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Mak
νο προμπλεμο, περιμενεις τα πρωτοβρόχια! :lol: :P
Νίνα οι διαβητικοί δεν κάνουν καμπύλη ζαχάρου, εσύ γιατί την κάνεις κάθε χρόνο, τι θέλουν να δουν οι γιατροί;
καλησπέρες,
εχασα επισόδεια βλεπω....
γύρισε το ΔιακοπEli μας - καλώς το, μας έλειψες!
Εμφανίστικε και το Πωλινάκι για λίγο! Πωλινάκι μου σε σκεφτομαι πολύ και εσένα και την μικρή σου! Όλα καλά να πηγαίνουν!!
τζινάκι πως παν τα φυστικομαζέματα?????
Ναταλάκι που είσαι συνέχεια μές στην καλή χαρα δεν ξέρεις πόσο σε χαίρομαι!!!
Καλλιόπη μου που εξαφανίστηκες εσυ???? εχεις πολλές απουσίες αδικιολόγιτες!!!
Nina αντε τελείωσαν τα ψωμια τα δικά σου... λίγες μέρες με shake ακόμα και καλές κατηφόρες!
Μαράκι υπομονή, αφού πρέπει να γίνει η επέμβαση, θα γίνει και θα συνέλθείς και όλα μια χαρά θα πάνε!!!
Λιλάκο μου είδα τσαμπα η κουραση ... δεν πειράζει έχεις ενα γλυμένο σπίτι!!! μεγάλη υπόθεση σου λεω!!1!
Η Κατερινα τι κάνει (ρουφιανEli για δώσε ενημέρωση)
Alina και εσενα σε είχαμε χάσει για λίγο!!!!
Μακόνι ζηλευω το κρεβάτι σου!!!!
Αγγελικούλα δεν πειράζει που έχασες επεισόδια γιατί το δικό μας το σίριαλ δεν τελειώνει ποτέ χιχιχι. Τα φυστικομαζέματα πάνε μια χαρά και χαίρομαι που έχω κάτι τόσο "νόστιμο" να ασχολούμαι καθημερινά.
Μόλις μου έφερε η μητέρα μου αμυγδαλόπιτα από την Κεφαλλονιά, που της έδωσαν οι γείτονες που είχαν πάει εκεί και γύρισαν σήμερα. Τώρα αναρωτιέμαι πότε να λιποθυμήσω, πριν τη φάω ή μετά; χιχιχι
simple.... μετά γιατί αν λιποθυμίσεις πριν μπορεί μετά ν α μην βρεις ούτε ψιχουλο!!!!!
:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: Εχεις απόλυτο δίκιο, ήδη τσάκισε η μητέρα μου ένα κομμάτι. Μου αρέσει που με ρώτησε κιόλας αν θέλω να φάω αμυγδαλόπιτα και της λέω πας καλά, εννοείται ότι θέλω, τι στο καλό έτρεχα στα χειρουργεία; χιχιχιχι Μάλιστα της είπαν οι γείτονες ότι είναι για την Τζίνα γιατί πρέπει να την ταϊζουμε τώρα, το άκουσα κι αυτό χιχι. Οπότε χάρη της έκανα της μητέρας μου που έφαγε κι αυτή!
σας καληνυχρω σιγά σιγα!!!
καλό ξημέρωμα να χουμε!!!!
Τζινάκι κράτα σκοπια για την αμυγδαλόπιτα!!!!
:lol: :lol: Εντάξει Αγγελικούλα, θα κάνω γερμανικό 02.00 - 04.00. :lol: Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Καλησπερα κοριτσια!Απο που ν'αρχισω που εχετε γραψει τοσες σελιδες?
Ν'αρχισω με το βαμπιρακι που δεν εχει καταλαβει οτι πρεπει να τρωει αυτη την ποσοτητα πρωτεινης την ημερα κ μετα αν χωραει οτιδηποτε αλλο.Αφου δεν τρως τα γιαουρτια αντικαθιστας την πρωτεινη τους με αλλη πρωτεινη.Οσο για την καμπυλη ζαχαρου σου κανουν 4 τρυπηματα ενα καθε μιση ωρα.Εμενα ετσι μου εκαναν δηλ.
Νινα μαλλον εννοεις την γλυκοζυλιομενη κ οχι την καμπυλη με ενα τρυπημα που λες.
Κοριτσακι γλυκο κ τρυφερο Σκ ειδα.παντα τετοια να εχεις καλη μου!Οσο για τα 150 γρ κρεας που ρωτας τα ζυγιζουμε μαγειρεμενα.Αλλα οχι μονο αυτη την πρωτεινη+2ποτηρια γαλα + 2 γιαουρτια η αντικαθιστουμε με αυγο η τυρι μερος τους.Αυτα για ολη μας τη ζωη εμεις με τη δυσαπορροφηση...
Ελακι μου νοικοκυρα μου!Ποσο σε νιωθω!Μολις τελειωσα το σιδερο,με την πρεσσα ευτυχως αλλα ειχα να σιδερωσω απο την μερα που εφυγα για Πατρα.Οποτε καταλαβαινεις!Σιγα σιγα!Δεν θα σε μαλωσει η πεθερα!Ολα θα τα κανεις!Κ τη διατροφη σου θα βαλεις σε σειρα κ το σπιτι σου.
Τζινα μη μας φανε την αμυγδαλοπιττα!Εχω φοβερη συνταγη κ τη λατρευω.Πες πως ειναι αυτη.Αντε να φας κ κατι αλλο εκτος απο τα φυστικακια σου.Για την ατακα με την καρεκλα τι να πω?γραφεις οτι κ να πεις!
Μοναδικη Κρεας απαχο ζυμαρικα ρυζι φρουτα οχι τυρια κ γακτοκομικα ολικης οχι σαλτσες οχι λιπαρα οχι οσπρια οχι τηγανιτα κ γενικα βαρια φαγητα.περαστικα σου!
Μακουλινι μηπως θα εχει πολυ υγρασια το κρεββατι?Φοβαμαι για τα ρευματικα μου γιατι μπαινω κ σε ηλικια...
Κουκλες την κανατε για υπνο νωρις νωρις???
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νίνα κι εγώ ξέρω ότι η καμπύλη ζαχάρου γίνεται συνήθως με πεταλούδα αλλά δεν έχω κάνει ποτέ αυτήν την εξέταση γιατί όταν πρωτοδιαγνώστηκε ο διαβήτης μου με απλή εξέταση αίματος ήταν τόσο υψηλά τα επίπεδα του ζαχάρου που δεν χρειαζόταν καμπύλη ζαχάρου για να καταλάβουν τι μου συμβαίνει, ήμουν ήδη σε προχωρημένο στάδιο, γι'αυτό και δεν χρειάστηκε να την κάνω.
εμενα δεν ήταν παρα πολύ υψηλό ήταν 150 και το ανακάλυψα από μια εξέταση ούρων , είχε περάσει το ζάχαρο στα ουρα..με βάζανε και έκανα σχεδόν κάθε χρόνο τα πρώτα χρονια..τώρα έχω να κάνω καμια 5 χρονια.
Η πεταλούδα δεν είναι ότι στην βάζουνε για την καμπύλη ζαχάρεως αλλα απλά ότι είναι πιο εύκολα να διαχειριστή σε άτομα με δύσκολες φλέβες και εμείς ως παχιές (εσύ ως πρώην παχιά) είναι φυσικό να μην φαίνονται πολύ οι φλέβες μας..επίσης είναι ευκολότερο για αυτούς να γεμίσουν πολλά πολλά μπουκαλάκια όταν ζητάνε οι γιατροί πολλές εξέτασης ;)
δυστυχώς μετατρέπονται σε βαμπίρ κάθε φορα που πρέπει να κάνω εξετάσεις και αυτό είναι κάθε 2 μήνες :( οποτε πάντα και μονο με πεταλούδα
;)
Εγω παω σιγα σιγα ...Χτυπησε 12....Ονειρα παραμυθενια.....Καληνυχτα...
Γλαύκη το ωραίο είναι ότι δεν τρώω φυστικάκια χιχι, μόνο αυτά που δοκιμάζω κάθε φορά που βγάζω το ταψί από το φούρνο για να βεβαιωθώ ότι ψήθηκαν σωστά. Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.
Νίνα τώρα κατάλαβα, στο έκαναν για να τσεκάρουν τα ζάχαρά σου γιατί υπάρχουν και φορές που ο διαβήτης εμφανίζεται για διάφορους άλλους λόγους και δεν είναι μόνιμος. Διαφορετικά όταν ο διαβήτης είναι εξακριβωμένος δεν κάνουν καμπύλη γιατί είναι λογικό κι επόμενο ότι θα δείξει ψηλά ζάχαρα. Για εμάς δεν ισχύουν οι φυσιολογικές τιμές ζαχάρου, αρκεί να μπορούμε να το κρατάμε κάτω από το 180 για να μην βγαίνει στα ούρα γιατί μετά δημιουργεί πολλά προβλήματα.
Κορίτσια πάω κι εγώ για ξάπλες, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
κουκλιτσες μου καλη ξεκουρση!!!
θα σας περιγραψω τη σαλατα που τρωω καθε τριτη και τεταρτη στο lunch break και μετα θα παω για υπνο!
τη σκεφτομαι παντα απο βραδις και μου τρεχουνε τα σαλια!
κοτοπουλο στηθος ψητο
μαρουλι
ντοματα
αγγουρι
τυρι χοντροτριμμενο
2 μικρες πατατουλες βραστες με τις φλουδες
ριζι
μακαρονοτονοσαλατα
λαχανο-καροτο με μαγιονεζα
κι ολο αυτο αποκαλειται σαλατα!!!!
μου αρεσει γιατι εχει 2 μπουκιες απο το καθε ενα με αποτελεσμα να εχει ενδιαφερον και να μην τη βαριεμαι!
και αν και εχει ποικιλια επειδη ειναι ολα βραστα και χωρις λαδι-αλατι και σε πολυ μικρη ποσοτητα το καθενα νομιζω ειναι οκ και για γευμα διαιτας!
χωρια που το προηγουμενο βραδυ τρωω μονο φρουτα για να ειμαι σιγουρη οτι θα πειναω την επομενη!
καλε τζινα, το λαλαγγι τι κανει??? μηπως γιαυτον ετοιμαζεις ολα αυτα τα φυστικακια???????
Κοριτσια μου τωρα γυρισα και σας διαβασα!!
Αγγελικη μου καλα ειμαι, ξεχνιεμαι που και που πραγμα που δεν νομιζα οτι θα γινοταν ποτε ξανα και προσπαθω να ζησω την ζωη μου!
Γλαυκουλινι ξερω τι πρεπει να τρωω και ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ! Δυστηχως η ποσοτητα που αναφερεις ειναι πολυ μεγαλη και προτιμω να κοβω απο ποσοτητα και να μην ξερναω ολη μερα! Καλυτερα δηλαδη να το παλευω και να τα βγαζω απο το να τρωω λιγιτερο και να μενουν? Δεν νομιιιιζωωω!!!
Πηγαμε και πηρα μια φιλη μου παγωτο και ηταν εκει ενας ωραιος παγωτατζης, παω στον διπλα που δεν ηταν και ωραιος και του λεω κατι χωρις ζαχαρη εχετε? Και μου λεει οχι αλλα εχουμε χωρις γαλα που ειναι πιο ελαφρυ.. Και πεταγεται ο ωραιος και μου λεει το frozen yogurt εχει λιγα λιπαρα και ελαχιστη ζαχαρη και του λεω οχι ειμαι οκ και δινει στην φιλη μου το παγωτο και βαζει σε ενα κουταλακι γιαουρτι και μου λεει γλυκουλικα: Για να μην ζηλευεις... χααχχαχααχαχαχ
τελικα πηρα μια μπαλα με γιαουρτι, μονο και μονο για να την παρω και την πεταξα!! Αυτα τα νεα μοοου!!!
Καλλιοπιτσα για τις αιματολογικες στο Ιππο με ποιον εκλεινες ραντεβου? Μπορεις να μου στειλεις το τηλ να κλεισω και εγω? Στο παραρτημα τις κανεις? Γιατι σημερα εμαθα οτι τις αιματολογικες που εκανα εδω, του 3μηνου, πριν ερθω Αθηνα, τις πληρωσαμε 90ευρω! Και ας μας ειχε γραψει ο παθολογος καποιες απο αυτες! Και τελικα βλακεια που τις εκανα και εδω γιατι οταν μου εκαναν εισαγωγη στο Ιππο τις καναμε και εκει, δωρεαν!!!
Quote:
Originally posted by koritsaki
κουκλιτσες μου καλη ξεκουρση!!!
θα σας περιγραψω τη σαλατα που τρωω καθε τριτη και τεταρτη στο lunch break και μετα θα παω για υπνο!
τη σκεφτομαι παντα απο βραδις και μου τρεχουνε τα σαλια!
κοτοπουλο στηθος ψητο
μαρουλι
ντοματα
αγγουρι
τυρι χοντροτριμμενο
2 μικρες πατατουλες βραστες με τις φλουδες
ριζι
μακαρονοτονοσαλατα
λαχανο-καροτο με μαγιονεζα
κι ολο αυτο αποκαλειται σαλατα!!!!
μου αρεσει γιατι εχει 2 μπουκιες απο το καθε ενα με αποτελεσμα να εχει ενδιαφερον και να μην τη βαριεμαι!
και αν και εχει ποικιλια επειδη ειναι ολα βραστα και χωρις λαδι-αλατι και σε πολυ μικρη ποσοτητα το καθενα νομιζω ειναι οκ και για γευμα διαιτας!
χωρια που το προηγουμενο βραδυ τρωω μονο φρουτα για να ειμαι σιγουρη οτι θα πειναω την επομενη!
Αυτή η σαλάτα με αρέσει τρελα, την παίρνω έτοιμη από το σούπερ market εδώ και πολλές φορες τρώω μονο αυτήν μονο πατατούλες δεν έχει αυτή που παίρνω έχει όμως λίγα ριγκατόνι μακαρονάκια ;) ..θα με πεις και που είναι το περίεργο? :D:D:D το περίεργο είναι πως εγώ δεν έχω κάνει την επέμβαση ακόμα και το στομάχι μου είναι Megaaaaaaaalo :D:D:D τέλεια είναι πάντως έχεις απόλυτο δίκιο :D
Καλημεεερα!! Με punk διαθεση!!!! :D
http://www.youtube.com/watch?v=KQIaO...feature=fvwrel
Καλημερα κ απο μενα.Βαμπιρακι μου τι κανεις? Δεν σας εχω διαβασει γιατι δεν καθομαι κ καθολου..Λοιπον,εχτες πηγα στον γαστρεντερολογο που ειχα κανει την γαστροσκοπηση προ σλιβ κ ειδε τον υπερηχο της χολης.Ειπε οτι τις πετρες τις εχω καιρο δεν εγιναν απο τη μια στιγμη στην αλλη αλλα πρεπει μεσα στον Σεπτεμβρη να την βγαλω οπωσδηποτε γιατι επειδη ειναι μικρες μπορουν ευκολα να κυλησουν κ να κλεισουν την χολυδοχο κυστη κ τοτε θα τρεχω κ δεν θα φτανω.Απο διατροφη μου ειπε να τρωω πολυ ελαφρια,οχι οτι εχει να κανει με λαχανικα,φυτικες ινες κ οχι λιπαρα..κ οι εμετοι οφειλονται στην χολη..του ειπα οτι αρχες Σεπτεμβρη ειναι να δω τον χειρουργο μου κ μου ειπε οτι για 10 με 15 μερες που ειναι να τον δω μπορω να αναμενω αλλα να μην το αφησω γιατι ουσιαστικα τωρα εχω μια προβληματικη χολη.Και φυσικα Τζινα μου (μαλλον επρεπε γιατρος να εισαι) :starhit: ειπε οτι προκληθηκαν απο την μεγαλη απωλεια κιλων.Αυτα,θα επανερθω αργοτερα,φιλακια
Kαλημέρα!
Μαρία, εννοείται πως πρέπει να γίνει σύντομα η επέμβαση, όσο έχεις τη χολή και τις πέτρες κινδυνεύουν το σηκώτι και το πάγκρεας. Προσπάθησε να μη σε χαλάει η ιδεα, είναι μια εύκολη σχετικά επέμβαση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στη δική μου περίπτωση επειδή περίμενα δύο μήνες μέχρι να με ειδοποιήσουν για σειρά από το Ιπποκράτειο, πήγαινα και έκανα κάθε τόσο υπέρηχο να δω πως είμαι γιατί ανησυχούσα και βιαζόμουν να φύγει!
καλημερες και απο μενα!
Καλημερούδια και από εμένα :)
Αγγελικούλα μου ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η αφή κάνει διακοπές με την οικογένεια της στα Βόρεια στο πατρικό του άντρα της. Περνάνε όμορφα και διανύουν την δεύτερη και τελευταία βδομάδα των διακοπών τους. Θα επιστρέψουν το Σάββατο ελπίζω ξεκούραστοι.
Η πρώτη δύσκολη μέρα της προσαρμογής πέρασε. Νομίζω νιώθω λίγο καλύτερα σήμερα μετά το ξενέρωμα της επιστροφής. Μπαίνουμε και σε τάξη σιγά σιγά.
Τζίνα αμυγδαλόπιτα διαβάζω χμμμμ, νομίζω δεν έχω φάει ποτέ αλλά αν είναι κάτι σιροπιαστό τύπου ραβανί δεν συγκινούμαι. Χαίρομαι όμως που την χάρηκες και εσύ και η μανούλα σου :). Ευτυχώς υπάρχει και ένας τύπος γλυκών που δεν συμπαθώ χιχιχιχι
Καλημέρα. Μαράκι έχω την εντύπωση ότι οι εμετοί δεν οφείλονται μόνο στη χολή αλλά και στη νεύρωση που έχεις στο στομάχι και σε πιάνει κάθε φορά που στενοχωριέσαι. Κι αυτό το λέω γιατί τις πέτρες τις έχεις κάποιο καιρό τώρα αλλά οι εμετοί ξεκίνησαν απότομα μόλις το έμαθες. Γι'αυτό ηρέμησε όσο μπορείς για να βοηθήσεις και το στομάχι σου και να μπορέσεις να τρως καλά μέχρι την επέμβαση.
Ελάκι ούτε εγώ είχα ξαναφάει αμυγδαλόπιτα, είναι όντως σιροπιαστό σαν την καρυδόπιτα, η μητέρα μου την χάρηκε μία κι έξω ενώ εγώ την χαίρομαι περισσότερο αφού τρώω κομματάκι κομματάκι χιχιχι.
:lol: Καλά είναι το λαλάγγι, έφαγε και ήττα γιατί τις μέρες που κατέβηκα Αθήνα δεν καταφέραμε να βρεθούμε και ήρθε λίγο πριν φύγω για να του δώσω φυστίκια και με βοήθησε να κουβαλήσω και τα πράγματά μου στο αυτοκίνητο χιχι. Και όχι δεν μαζεύω τα φυστίκια γι'αυτόν και που του δίνω πολύ του είναι χιχιχι.Quote:
Originally posted by koritsaki
καλε τζινα, το λαλαγγι τι κανει??? μηπως γιαυτον ετοιμαζεις ολα αυτα τα φυστικακια???????
hello, γύρισα με έναν καινούριο αποκωδικοποιητή ανά χείρας, παίζει μια χαρά προς το παρόν, αν κι αυτός αρχίσει να μου κάνει νάζια, θα κρανιωθώ! Πήρα και τα παγωτακια μου και τώρα ξανά άραγμα..
Επειδή είμαι με ένα μόνιμο μπούκωμα στη μύτη χειμώνα-καλοκαίρι και έχω πρόβλημα στο διάγραγμα που το προκαλεί όπως και περιστασιακές ρινορραγίες, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να την κάνω και αυτή την επέμβαση, κι από ό,τι λένε οι ΩΡΛάδες , μέχρι τα 40 είναι το όριο ηλικίας, κάτι παίζει μετά , δεν ξέρω τι, και δεν ενδείκνυται. Αρα μου μένουν δύο χρονάκια.. Η φίλη μου που της το ανάφερα σήμερα , μου λέει "αμαν ρε παιδάκι μου, κι άλλο χειρουργείο"!
Σε 4 μέρες κλείνω τα 38...απίστευτο μου φαίνεται!
Μακ πουλάκι μου το Σάββατο έχεις γενέθλια; Αν πρέπει να φτιάξεις το διάφραγμα να το κάνεις όσο είναι καιρός.
Nαι το Σάββατο είναι! Σαν χτες ήταν που έκλεινα τα 30 και έλεγα από μέσα μου , αχ τι ωραία , έχω μια ολόκληρη δεκαετία μπροστά μου που αρχίζει από 3, πόσα πράγματα θα κάνω! Και τώρα η δεκαετία του 3 τελειώνει σιγα σιγά, έκανα μεν κάποια σημαντικά πράγματα, αλλά σίγουρα όχι τα ΠΙΟ σημαντικά.. Σίγουρα έμαθα πολλά για τους ανθρώπους που αγνοούσα μέχρι τα 29 μου..
Μερικά λουλούδια αργούν να ανθίσουν Μακ μου αλλά όταν ανθίζουν γίνονται τα ομορφότερα της πλάσης.
Το ποιο σημαντικό αυτή τη δεκαετία είναι ότι βρήκες την Γιώτα που είχες χάσει μέσα στα σκοτεινά σοκάκια του μυαλού σου.... και μην ξεχνάς έχεις ακόμη 2 ολόκληρα χρονάκια μέχρι την δεκαετία των 40. Ξέρεις πόσα πολλά πράματα γίνονται με λίγη τύχη μέσα σε 2 χρόνια; ουυυυυυυ!