εχω σταθερο και ασυρματη συνδεση....αυτη που ειναι on the go....και πιανει παντου...μη χεσω...
Printable View
εχω σταθερο και ασυρματη συνδεση....αυτη που ειναι on the go....και πιανει παντου...μη χεσω...
Σκεφτομαι οτι ισως μολις εσπασα ενα ξορκι.. χμ..
εχω ενα ηλιθιο στικακι...που μια μερα θα φαει τετοιο σουταρισμα ή θα το πατησω κατω με μισος........με αυτο το στικακι νιωθω μερικες φορες πως τα χουμε φτιαξει....πεισμωνει και αρνειτε να μου κανει τα χατηρια ........:(
καλο βραδυυυυυυυυυ εγω τωρα θα κανω ενα τσακ κ θα βγω τραλαλαλαhttp://yoursmiles.org/ksmile/lazycrazy/k32002.png
καληνυχτα ηλιαχτιδακι!!
"παραμυθι απο μεγαλυτερες τυπου RockElCasbah ειναι αυτο, για να κατηγορισουν τη νεολαια οτι δε δουλευει, δε κανει, δε ρανει. καλοπερνουσε η γενια της χουντας τα εφαγε ολα, και τωρα της φταινε οι μικροτεροι...".
... Τί έγινε ωρέ Κενέ;... που ωρύεσαι μεν, δε κάνεις τίποτα για όλα όσα ωρύεσαι δε, λολ;... καλά σου τα είπε ο Κάρρυ, μια χαρά, αλλά γενικά - όπως συνηθίζεται από τους περισσότερους πάντα - πειράζεσαι... κι ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για σένα να αναρωτηθείς κάποια στιγμή, αν είσαι όντως τόσο "διαφορετικός" όσο θέλεις να πιστεύεις...
Αν ήμουν της γενιάς του Πολυτεχνείου, θα ήμουν 60 με 65... θα σε λυπήσω, 41 είμαι χρυσέ μου άνθρωπε... οπότε θα πάρω πίσω τη "βρισά" μου - σικ - και δε θα σε ξαναπώ "τεμπέλη", θα σε πω... τεμπελάκο... καλύτερα έτσι;...:)...
Ξέρω πόσο αντιπαθής σου είμαι, αλλά πίστεψέ με, στα 40 σου δε θα νιώθεις "γέρος" γιατί απλούστατα δε θα είσαι, λολ!... και να με συγχωρείς που κι εγώ δεν είμαι ακόμη, έ;...:)...
Κατ' τ' άλλα, επειδή μεγάλωσα με πατέρα τζογαδόρο, μάνα ηλίθια, με φτώχεια μεγάλη, γκρίνια και μιζέρια... επειδή θυμάμαι που χάθηκε το σπίτι στα χαρτιά, μοιραστήκαμε στους γείτονες για να μας ταϊζουν... επειδή θυμάμαι πόσες φορές έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω πεινάσει κανονικά και όχι "κανονικά"... κι επειδή θυμάμαι - δυστυχώς - ότι έτσι ξεκίνησε σε μένα η κατάθλιψη, βγήκε κι ένας καρκινούλης στη μέση και μετά είπα να γίνω και αλκοολική... έ, με τέτοιο βόλεμα - και μάλιστα ταυτόχρονα πράττοντας μια απ' τις πιο δύσκολες, σκληρές και ψυχοφθόρες μορφές εθελοντισμού - "αδέσποτα στην Ελλάδα" λέγεται - λέω να σου δώσω για τελευταία φορά μια σοβαρή απάντηση... δε ξανασυνομιλώ με άνθρωπο που δε ξέρει να... βράσει ένα αυγό, λολ!...
Κι όταν μέχρι τα 41 περάσεις τις δικές σου δυσκολίες - αληθινές όμως - έλα να τα ξαναπούμε αν θελήσεις... επίσης, επειδή διαβάζεις επιλεκτικά, δε χρειάζεται να ρωτάς τη γνώμη μου για τα σκυλιά που τρώνε. Τα έχω γράψει πολλάκις, δε θα έτυχε να τα δεις μάλλον...
Κι αν καταφέρεις να ζεις με όχι πάνω από 500 και να έχεις και 10 σταθερά ζώα στο σπιτάκι σου, έ τότε θα σε κεράσω και μια μπύρα...:)... αλλά δε το βλέπω!...
Κενέ, πέρα απ' τα ωραία σου κειμενάκια ώρες - ώρες, δεν είσαι παρά ένας ακόμη που τον ταϊζουν άλλοι, όπως πολύ σωστά σου επεσήμανε και ο Άχλ... και που ο μόνος λόγος που γκρινιάζεις σα τη χήρα στο κρεββάτι, είναι όχι επειδή σε νοιάζει η χάλια κατάσταση πολλών ανθρώπων, αλλά επειδή θέλεις να αποκτήσεις λεφτά χωρίς να κουνηθείς, να σε βολέψουν κάποιοι αν γίνεται - έχεις όντως τη νοοτροπία των πολλών - να σου χαρίσουν το σπίτι στη μπιτς και... να βρεις δουλειά στο μαγαζί που είναι δίπλα απ' το σπίτι μάλλον...)... σου εύχομαι όντως καλή επιτυχία το λοιπόν...
Κάρρυ, χαίρομαι γι' αυτό που έγραψες για τον Αναρχισμό... γιατί εγώ ότι έχουμε αναρχικούς πραγματικούς σε αυτή τη χώρα και ότι ζούνε στα Εξάρχεια, ομολογώ ότι τώρα το μαθαίνω, λολ!...