Σε ευχαριστώ Ελάκι που πιστεύεις σε μένα..
Printable View
Σε ευχαριστώ Ελάκι που πιστεύεις σε μένα..
Πάντα πιστεύω στους καλούς ανθρώπους Μακ μου :love:
Κορίτσια όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και στη δική μου ζωή έχω αργήσει κι εγώ ν'ανθίσω κι απ'ότι το κόβω δεν πρόκειται να ανθίσω και ποτέ, δεν πειράζει όμως γιατί όταν θα γεράσω θα είμαι ακόμα μπουμπουκάκι ή μπαμπόγρια, δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα χιχιχιχι.
Τζινάκι μου μπουμπουκάκι μου! :starhit:
Έχω ήδη καθαρίσει το αμάξι και μαγείρεψα φακές :). Λέω να κάνω ένα μπανάκι και να αράξω να δω καμιά ταινιούλα. Χθες κατέβασα μπόλικες :D
Προς το παρόν χωνεύω ένα παπουτσάκι της μανούλας που είχε ξεμείνει παραπονεμένο και χαζεύω τον Jaime Oliver που μαγειρεύει και ξερογλύφομαι χιχιχιχι
Eli ωραίες οι φακές, όταν ήμουνα μικρή γινόταν καυγάς για να τις φάω αλλά τώρα μου αρέσουν πολύ. Καλή ταινιοξεκούραση.
Ευχαριτσώ Τζινάκι μου, μόλις έκανα το μπανάκι μου και φρεσκαρίστηκα. Όσο για τις φακές μου αρέσουν και εμενα πολύ όπως και όλα τα όσπρια. Είπαμε μετά τις διακοποκρεπάλες να φάμε κάνα όσπριο γιατί τα έχουμε παραμελήσει και μας έλειψαν. Movie time! Φιλάκιαααα
Γειας κορες!Να δωσω κ εγω παρων!Μακουλινι μου ειναι απο τις πιο ωραιες ηλικιες για τη γυναικα για πολλους λογους που θα σου πω απο κοντα.Ασε που υπαρχει κ το αλλο οτι η ωραιοτερη ηλικια ειναι η δεκαετια απο τα 39 στα 40!δεν το εχεις ακουσει?
Παιδια ξερω οτι γινομαι κουραστικη αλλα θελω κατι νοστιμο!Θελω τυρι,θελω φακες....Κ δεν θελω αμυγδαλοπιττα...Φυστικακια θελω...
Γλαύκη μου δεν γίνεσαι καθόλου κουραστική, όσοι έχουμε περάσει από εκεί καταλαβαίνουμε ακριβώς πως νοιώθεις, κάνε λίγο υπομονή ακόμα, θα έρθει και η στιγμή που θα τρως πάλι κανονικά και δεν θα σου λείπει τίποτα. Καλή επιτυχία αύριο με τα ράμματα. Εδώ και 3 μέρες είδα ότι έχασα κι άλλο κιλάκι αλλά είχα ξεχάσει να αλλάξω το τικεράκι μου, είμαι σίγουρη ότι θα χαρείς πολύ, μη σου πω ότι θα μου ευχηθείς να δω σύντομα και το 5! :lol:
είδες Τζινάκο που είχα δίκιο! ΄Ημουν σίγουρη ότι είχες χάσει κι άλλο! Εχω μάτι εγώ!
Μακ δεν έφταιγε το μαύρισμα τελικά. Εσένα σκέφτηκα όταν το είδα, μα αυτό δεν είναι μάτι, είναι ηλεκτρονική ζυγαριά και μάλιστα ακριβείας! χιχι
Καλησπέρες!!!
Μακόνι μου γενεθλιάζεσαι???? κάνω κράτι για ευχες το Σάββατο αγαπημένο μου!
ΡουφιανΕli ευχαριστώ για την ενημέρωση!
Τζινάκι βαλε χειροφρενο στην κατηφόρα επιτέλους!!!!
Γαλυκη μου σιγά σιγά θα επανέλθεις!! Υπομονη!
Koritsaki την ζηλεψα την σαλάτα σου!
Μαράκι αφού πρέπει να την κάνεις αντε γρήγορ για να επανέλθεις και γρήγορα!!
Νινάκι φτάνουν και οι μέρες σου!! αντε κοριτσι μου και εσυ σιγά σιγα (αν και η κατηφόρα σου έχει ξεκινήσει)!!!!
Καλλιοπη μου είσαι καλα?
Λιλάκο ου ου που είσαι καλε????
μακγιωτα!!! ολες πιστευουμε σε σενα! δεν πρεπει στιγμη να αμφιβαλλεις γιαυτο!!!
μπορει να μη σε εχω γνωρισει απο κοντα εχω ομως καταλαβει οτι εισαι ενας πολυ γλυκος και πολυ ολοκληρωμενος ανθρωπος!
ποια ειναι η καλυτεεη ηλικια δεν ξερω, αλλα θα εμπιστευτω την βασιλισσα! αληθεια καλε γλαυκη, πες μας γιατι???μην της τα λες μονο απο κοντα.....
ολες οι γυναικες ιδιες ειμαστε! με εναν καημο κοιμομαστε και ξυπναμε! δικαια-αδικα? δεν ξερω δεν εχω εμπειρια!
εχω ομως ενα πολυ δυνατο προαισθημα οτι το δικο σου ονειρο θα πραγματοποιηθει!
και δεν το λεω για να εκπεμψω θετικη ενεργεια η τιποτα αλλο, αλλα οντως ετσι νιωθω!
οι ευχες το σαββατο!!!
Καλησπέρα Αγγελικούλα, στη δουλειά είσαι;
ποσο χαιρομαι που μαζευομαστε σιγα σιγα ολες!
καθε φθινοπωρο νεο ξεκινημα νεοι αγωνες!
που μας παει η ζωη???
αντε πολυ φιλοσοφησα! και δεν ειναι και του επιπεδου μου!!!
τζινακι πω πω!!!! 60 κιλα!!! καποιες θα σε μαλωσουν, αλλα εγω σε ζηλευω!!!
ελακι! μπραβο που συμμαζεψες το σπιτακι σου γιατι σε λιγο δεν θα εχεις και πολυ ελευθερο χρονο(εχω και για σενα αυτη την προαισθηση που σας ελεγα!!!)
καλε αγγελικουλα, τι εγινε με εκεινο το θεμα της καθυστερησης???
γλαυκη μου βαστα γερα! βαδιζεις προς το ονειρο!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by koritsaki
που μας παει η ζωη???
αντε πολυ φιλοσοφησα! και δεν ειναι και του επιπεδου μου!!!
οχι Τζινάκι μου, δυο μερες είμαι με ρεπό!!!!!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλησπέρα Αγγελικούλα, στη δουλειά είσαι;
Αγγελικούλα με ξαφνιάζεις, δύο ολόκληρες μέρες ρεπό; Κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνετε! χιχιχι
κανονικά!!! αφού μαμηθικα από την ώρα που επέστρεψα από διακοπες..... πηρα 2ημερακι!!!! μετά από νύχτα βεβαιως βεβαιως!!!!
σας καληνυχτω αγαπημένες μου!!! νιώθω κομμάτια!!!!
http://text.glitter-graphics.net/floral/g.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/o.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/o.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/d.gifhttp://dl3.glitter-graphics.net/empty.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/n.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/i.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/g.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/h.gifhttp://text.glitter-graphics.net/floral/t.gif
Καληνύχτα Αγγελικούλα και καλή ξεκούραση.
How ya doin loves???? Εγω πριν λιγο ηρθα σπιτι και ιντερνετιαζομαι!!!
Ονειρευτηκα εχτες ακουστε τι! Οτι τα ειχα λεει με τον Δημητρη Σκαρμουτσο (τον σεφ!! αχαχαχαχααχαχαχαχαχ) και ηθελε να με μπουκωσει σε κατι ανθιηγινα φαγητα και γλυκα και εγω δεν του ελεγα οτι εχω κανει επεμβαση και προσπαθουσα να φαω κατι απο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ τραπεζι που μου ειχε ετοιμασει!!! χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ α
koritsaki mou, είσαι πολύ γλυκο!Quote:
Originally posted by koritsaki
μακγιωτα!!! ολες πιστευουμε σε σενα! δεν πρεπει στιγμη να αμφιβαλλεις γιαυτο!!!
μπορει να μη σε εχω γνωρισει απο κοντα εχω ομως καταλαβει οτι εισαι ενας πολυ γλυκος και πολυ ολοκληρωμενος ανθρωπος!
ποια ειναι η καλυτεεη ηλικια δεν ξερω, αλλα θα εμπιστευτω την βασιλισσα! αληθεια καλε γλαυκη, πες μας γιατι???μην της τα λες μονο απο κοντα.....
ολες οι γυναικες ιδιες ειμαστε! με εναν καημο κοιμομαστε και ξυπναμε! δικαια-αδικα? δεν ξερω δεν εχω εμπειρια!
εχω ομως ενα πολυ δυνατο προαισθημα οτι το δικο σου ονειρο θα πραγματοποιηθει!
και δεν το λεω για να εκπεμψω θετικη ενεργεια η τιποτα αλλο, αλλα οντως ετσι νιωθω!
οι ευχες το σαββατο!!!
Καληνυχτα Αγγελικουλα! Ονειρα γλυκα!! Και σε οσες πατε για νανι καληνυχτα και σε εσας!!
Εγω θα δω τελι και μετα παω για νανι! Τελικα νευρολογο παω αυριο, μου ειχε ραντεβου τελικα στις 29 του μηνα και πηγε η μαμα μου και του ειπε οτι ειναι επιγον και με εβαλε για αυριο στις 12! Παλι νωρις θα ξυπνααααωωω!!
Α! Εχω και μια ελειψη σιδηρου και απο αυριο θα χαπακωνομαι και εγω! Πηρα και ενα πιεσομετρο σημερα.. Αχ.. Οχι 23ων αλλα 83ων νιωθω!!
Μοναδικη μου Μαρια περαστηκα! Δηλαδη θα χρειαστεις επεμβαση η απλα λειζερ η θα φυγουν με τα ουρα?
Βαμπιράκι δυστυχώς η Μαρία θα χρειαστεί να κάνει χειρουργείο για να αφαιρέσει τη χολή. Για να μην ξυπνάς νωρίς το πρωί δεν υπάρχει κανένας νευρολόγος που να είναι after; :lol: Καλή επιτυχία αύριο, να του πεις του γιατρού ακριβώς τι νοιώθεις στο πόδι σου, πότε ξεκίνησε, τι συμπτώματα έχεις, αν χρειαστεί γράψτα σε χαρτί για να μην ξεχάσεις τίποτα.
Ναι ρε Τζινα ουτε ενας after!! ΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ
Αχ ρε Μαρακι ολα καλα θα πανε! Απλα θα ταλαιπωρηθεις παλι λιγο αλλα απο οσο ξερω σε κρατανε μεσα μονο μια μερα αρα δεν θα ειναι και τιποτα το σοβαρο! Με κανενα φαρμακο δεν γινεται να τις αποβαλεις?
Κορίτσια πάω για ξάπλες. Γλαύκη με το καλό να βγάλεις αύριο τα ράμματα και να νοιώσεις καλύτερα. Βαμπιράκι καλή επιτυχία και σε σένα αύριο. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Βαμπιρακι να πανε ολα καλα με την εξεταση σου αυριο!Μ'αρεσε πολυ τ'ονειρο σου!χαπια σιδηρου σου εδωσε η τα μπουκαλακια με το υγρο?Εγω αυτα παιρνω.Ασβεστιο δε σου εχουν δωσει?Θυμαμαι οτι ειπες οτι πληρωσες τις βιταμινες 39 ε.Αυτες που μου εδωσαν εμενα κανουν 20 κ μου ειπε η φαρμακοποιος οτι ειναι απο τις καλυτερες.Lanes ειναι.
Οι πετρες στην χολη δεν αποβαλλονται οπως των νεφρων με λιθοτριψια η αν ειναι μικρες μεσω των ουρων.Αντιθετα ειναι πολυ επικινδυνο αν μετακινηθουν απο τη χολη.
Τζινα αν εχασες κ τωρα που εισαι με τη μαμα τι να πω?Για σενα που εισαι 1,70 θα ηταν πολυ καλο να κατεβεις κ στη δεκαδα του 5...
<Μηπως πρεπει ν'αρχισω να στελνω ταπερακια με κουριερ?
Καληνυχτα κ απο εμενα κοριτσια γιατι εχει ξυπνημα πριν τις 5 για να ειμαστε 8 στο Ριο.Φιλακια!
κοριτσάρες μου χαίρομαι που επιτέλους μαζευόμαστε ..εσείς δηλαδή γιατί εγώ eod ήμουν το έρμο δεν πήγα πουθενά :Σ
Έχασα καλε 4 κιλά με το sake και έχω ακόμα μια βδομάδα να το κάνω...kaleeeeeeeee!!!!!!!!!!! σε 7 μέρες τέτοια ώρα θα έχω κάνει το χειρουργείο μου και θα οδεύω προς την "πρώτη μεταχειρουργική μου μέρα :D:D:D
κορίτσια μια κοπέλα του φόρουμ ανακάλυψε πως μπορούμε να έχουμε ένα chat ..μήπως ενδιαφερόμαστε να το χρησιμοποιήσουμε? μήπως είναι καλύτερα?
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=6100
Καλημέρα όλη μέρα, ζέστανε σήμερα ο καιρός. Τόσες μέρες που φυσούσε και είχε δροσιά βαριόμουνα να πάω για μπάνιο, σήμερα όμως θα την κάνω με ελαφρά προς παραλία μεριά χιχιχι.
καλημερα και απο μενα κοριτσακια μου!
καλά πλατσουρίσματα μελαχροινή μου οπτασία!
Εγώ πάλι πλένω κουρτίνες, αλλά σε λίγο θα την κάνω για καφέδιασμα..
καλημερα γοργονίτσα, καλά να κάνεις ό,τι κάμνεις!
Τώρα με μπέρδεψες, αφού μου είχες πει ότι ο καθηγητής λέει ότι για το ύψος μου το φυσιολογικό είναι μέχρι 63 κιλά, όχι παρακάτω κι εγώ είχα πιστέψει ότι είμαι αφύσικη χιχιχι, δηλαδή τελικά είμαι φυσιολογική; Σ'ευχαριστώ για τα ταπεράκια αλλά μάλλον η μητέρα μου θα τα φάει κι αυτά χιχι. Δεν είναι το φαγητό το θέμα, η έρμη καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες μαγειρεύοντας διάφορα, μέχρι και κανονικό παγωτό πήρε χιχι κι εγώ καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες να φάω αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα, είναι και η φυστικογυμναστική που κάνω κι έτσι έγινε το κακό χιχιχι.Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Τζινα αν εχασες κ τωρα που εισαι με τη μαμα τι να πω?Για σενα που εισαι 1,70 θα ηταν πολυ καλο να κατεβεις κ στη δεκαδα του 5...
<Μηπως πρεπει ν'αρχισω να στελνω ταπερακια με κουριερ?
Καλημέρα Μακ, ευχαριστώ για τα μελαχροινά σου κοπλιμέντα χιχι και καλό καφέδιασμα, τις κουρτίνες τις προσπερνάω γιατί δεν ενθουσιάζομαι με το πλύσιμο χιχι.
Καλημέρα Γοργονίτσα, καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
κουκλες ακι εγω δουλιες κανω γιατι εχουμε και εμεις γενεθλεια αυριο ο αντρουλης μου και μεθαυριο η κορουλα μου! και μετα εχει η μακ !
αντε παλι θα γεμισει το τοπικ γλυκα!!!!
Καλημέρα και από εμένα :)
Αγγελικούλα διαβάζω για διπλό ρεπό! Να το χαρείς κορίτσι μου, εύχομαι να προλάβεις να ξεκουραστείς λίγο.
Η Γλαύκη μας τώρα θα είναι στο Ρίο και θα αφαιρεί τα ρόμποκοπ ράμματα, ωωω τι καλάααα! Πάνε και αυτά, άντε να δούμε και τι θα πει ο γιατρός αν και είμαι σίγουρη ότι θα πει τα καλύτερα για το σπασικλάκι μας. Γλαύκη μου αν φοβάσαι ή πονάς λίγο ξέρεις ε;... Χούφτωστον! :lol:
Τζινάκιον ούτε η μανούλα δεν σε έχει σώσει από την ακάθεκτη απώλεια χμμμμ, μήπως να αρχίζεις αντί να μαζεύεις τα φιστικάκια να τα τρως; Λέω μήπως; :P Καλά μπανάκια σήμερα!
Μακόνες με έβαλες σε σκέψεις με τις κουρτίνες χμμμ :lol: Προς το παρόν θα αναλάβω ένα βουνό σίδερο που προέκυψε μετά τις διακοπές και βλέπουμε.
Καλλιοπάκι καλημέρα όλα καλά; Μην μου πεις να έρθω να σιδερώσω, με το ζόρι θα κάνω και τα δικά μας :P
Καλημέρα Ελάκι, καλό σιδέρωμα και άσε τις κουρτίνες ήσυχες, εγώ από εδώ που τις βλέπω μια χαρά μου φαίνονται! :lol: