καπιες φορες αλαζουν τα σκηνικα στο μυαλο σου χωρις να το επιλεγεις :confused: Λ
αλλα το μονο πραγμα που μπορει να σε γονατισει ειναι ο εαυτος σου τα υπολυπα απλα θα σε κανουν πιο δυνατο
Printable View
καπιες φορες αλαζουν τα σκηνικα στο μυαλο σου χωρις να το επιλεγεις :confused: Λ
αλλα το μονο πραγμα που μπορει να σε γονατισει ειναι ο εαυτος σου τα υπολυπα απλα θα σε κανουν πιο δυνατο
Στο δεύτερο συμφωνώ πλήρως.
Το πρώτο όμως παρότι συμβαίνει είναι αποτέλεσμα των ερεθισμάτων που παίρνεις από την πραγματικότητα, από τα πρόσωπα, χώρους όπου ζεις. Χωρίς ερεθίσματα δεν υπάρχουν σκηνικά. Πχ κάποιος που τον τρέμουν δεν θα δημιουργεί σκεψεις ότι τον κλέψανε, κάποιος που τον σεβονται δε θα δημιουργει σεναρια στη σκεψη του ότι τον βρίζουν, καποιος που φοβαται να ρισκαρει θα φτιαχνει σκέψεις ότι ααυτό που σκοπεύει να κάνει ήδη απέτυχε κλπ.
Ελα ντε ποτε την εκανα κι εγω αυτο ψαχνω απο τα δεκα δουλευα οποτε γινεται αλλα ποτε κ πωσ δεν ξερω
Όποτε γράφω εδω στο φορουμ ξεθυμαίνω, εκτονώνομαι (έστω σε κάποιο βαθμό) από σκέψεις, προβλήματα - ιδίως αν έχουν να κάνουν με συναναστροφές με τον κάθε μαλάκα, διότι με το παραμικρό δεν ανέχομαι, υποψιάζομαι, δεν εμπιστεύομαι και αρκετές φορές οι σκέψεις αυτες βασίζονται σε προηγούμενα.
Οεο κι αλλοι μιλουσαν ετσι και ηρθαν κρυφα κ με ειδανε κ τωρα ειναι ευγενικοι οποτε χαλαρωσε επισησ παιρνω φαρμακα για να καθομαι ησυχα μερικοι σχιζοφρενεισ ειναι κομαντα δεν ειναι ολοι το ιδιο
εχθες σε οικογενειακη γιορτη η μανα μου πρεπει να συναντησε έναν πρωην της υστερα από 30 χρονια plus
φυσικα δε τολμαω να την ρωτησω αλλα είμαι σχεδόν σιγουρος
ο μπαμπας παλι δε καταλαβε κατι
η ατμοσφαιρα ηταν σαφως ηλεκτρισμενη και λιγο αμηχανη
ποσο θα ηθελα να μαθω λεπτομεριες <3 <3
Ενταξει καταλαβα τι εκανα κ με παρακολουθουν πειτε τα εσεισ κ που κ που θα γραφω καμια χαζομαρα
Κι εγω αλλα ηθελα αλλα μου ηρθαν αστο μην το ψαχνεισ καλα ειμαι την παλευω αλλα για ποσο δεν ξερω τελοσ παντων αστο θα φερομαι καλυτερα τωρα που εμαθα τι εκανα ειχα βαρεσει μπιελα ολα καλα
το πόσο ευτυχισμένος είμαι με τι ζωή μου το καταλαβαίνω όταν ξυπνάω κατά τις πρωινές ώρες, εκει που φυσιολογικά τελειώνει ο υπνος και το παλεύεις να αποκοιμηθείς. Οι σκέψεις με κυκλώνουν βασανιστικά, δλδ απωθημένα, χάλια βιώματα, πράγματα που μετανιωσα, αμφιβολίες, απόγνωση για το μετά. Κάποτε μοιάζει με βούρκο ιδίως αμα μου τυχει κάτι λάθος εκεινες τις μερες.
Ρε παιδιά τώρα τελευταία δεν ανοίγονται θέματα..εχουμε κολλάει στα ίδια θέματα..
Άντε κάποιος να ανοίξει κανένα καινούργιο θεμα
Αυτο που κανουμε εδω ειναι ονειρο ζωησ για μερικουσ κ καποιοι θελουν να το χαλασουν μη σε απασχολει ομωσ γραφε κανονικα