Είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο, μυρίζονται ότι είσαι αλλού και τότε αρχίζουν τις δηλώσεις! Χέ@#$κα!
Printable View
Είμαι σίγουρη ότι έχεις δίκιο, μυρίζονται ότι είσαι αλλού και τότε αρχίζουν τις δηλώσεις! Χέ@#$κα!
Ναταλάκι μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο για έναν άνθρωπο όπως εγώ να χαλαρώσω και να αφήσω τα χαλινάρια σε άλλους. Είμαι μία γνήσια αμαζόνα χιχιχιχι! Πολλές φορές αναλογίζομαι πόσο κακό μπορεί να κάνω με την μανία μου να μπαίνω πάντα μπροστά και να οδηγώ τους άλλους. Είναι στη φύση μου αυτή η συμπεριφορά. Λαμβάνω μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να δίνω παρά να λαμβάνω αλλά το δούνε και λαβείν πρέπει να έχει και τις ισορροπίες του. Η διαίσθηση μου μου λέει ότι όλα αυτά γίνονται για ένα λόγο, ίσως γι' αυτό και εγώ δεν έχω πάρει πολύ ζεστά την ανεύρεση νέας εργασίας όσο θα έκανα κάτω από άλλες συνθήκες γιατί πραγματικά έχω παραμελήσει όχι μόνο τον εαυτό μου αλλά και το σπίτι μου και τον άντρα μου και αυτόν τον καιρό που κάθομαι δίνομαι πολύ σε σπιτικές και πιο οικογενειακές δραστηριότητες. Όσο για τον άντρα μου πιστεύω ότι του αρέσει που τώρα τραβάει αυτός μπροστά και νιώθει επιτέλους ο άντρας του σπιτιού και για να είμαι ειλικρινής χαίρομαι που του έδωσα επιτέλους χώρο να τραβήξει αυτός μπροστά και εγώ να κάτσω λίγο πιο πίσω και να νιώσει και αυτός ότι με στηρίζει. Μας δένει περισσότερο αυτή η κατάσταση και κάνει καλό στην αυτοπεποίθηση του. Παράλληλα με κάνει και εμένα να ηρεμώ και να δέχομαι πιο εύκολα τον ρόλο της γυναίκας, του ασθενούς φίλου, της τροφού, ρόλοι που τους αγαπάω αλλά πάντα έβαζα σε δεύτερη μοίρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Θα προσπαθήσω να ηρεμήσω και να θέσω νέες προτεραιότητες στη ζωή μου και να ζητήσω βοήθεια όταν την χρειάζομαι έστω και αν μου είναι δύσκολο. Θα τις βρω τις ισορροπίες μου απλά θέλω χρόνο, είναι μεγάλη η αλλαγή και δυσκολεύομαι, ο εγωισμός μου μεγάλος και που να τον βάλω δεν ξέρω! :bigsmile:
Δε μου φτάνει το αίσχος, που τρώω όλη μέρα ό,τι βρω μπροστά μου, κάνω και αισχρές σκέψεις!
Κορίτσια, πείτε μου ειλικρινά, έχει σκεφτεί ποτέ καμία από σας ότι τα χωριάτικα λουκάνικα μοιάζουν λίγο σα λαλάγκια; Σήμερα έτσι μου φάνηκαν και μάλιστα Νο 8 παρακαλώ! :wow: Όπως και να'χει, τα έψησα! Μα τι μεταχείριση είναι αυτή; ʼλλη τα δένει κόμπο, άλλη τα ψήνει, τι άλλο θα δούμε εδώ μέσα;
Μήπως άρχισα να το χάνω; Μήπως η ακαπνία και άλλες στερητικές καταστάσεις με βάρεσαν στο κεφάλι; :o
Εδω ειμαι και παλι!! Ολα καλα με το μωρακι μου, ειναι αρτυμελης αλλα δεν μας εκανε την χαρη να ανοιξει τα ποδαρακια...σε 3 βδομαδες που θα ξαναπαω λοιπον. ντροπαλο θα μου βγει το κοριτσι μου! Τεταρτη εχω την αυχενικη διαφανεια. Να περασει και αυτο να τελειωνει ενα ενα!
Βρε κοριτσια μην ακουω παραπονα για το στηθος..... Εδω εμενα που ηταν και φτιαγμενο και εχει σχετικα χαλαρωσει... Εγω το βλεπω πολυ χαλαρο, ο αντρας μου λεει πως ειναι μια χαρα. Παντος αν και το μικρανα, πιστευω πως εχω πιο μεγαλο απο πολλες απο σας! Τωρα ειμαι στο 75F ενω πριν το σληβ ημουνα 85Ε με F και πριν την σμυκρινση 85K το οποιο ηταν μικρο αλλα δεν βγαινει πιο μεγαλο απο Κ. Παντος φλερταρω πολυ στην ιδεα οταν κανω τα χερια να φτιαξω ξανα το στιθος μιας και οι τομες των χεριων θα κατευουν μεχρι το πλαι του στηθους λογω χαλαρωσης που δημιουργηθηκε εκει απο το δερμα του χεριου. Ολα αυτα ομως μετα απο αρκετο καιρο!
Πωλίνα, δεν επιτρέπεται να ξαναπάς πχ σε μία εβδομάδα; Τι γίνεται όταν έχεις αγωνία για το φύλο; Σου λένε αυστηρά έλα τότε που προγραμματίσαμε και αυτό είναι όλο;
Στις 9:15' όλα τα μωρά στην πίστα!Κοινώς,τσατιαζόμαστε !
Αβάκι μου αφού δεν τα πέρασες και για πούρα να τα μπουμπουνίσεις πάλι καλά! :lol::lol::lol:
Καλησπέρα και στις υπόλοιπες τσούπρες. Σας διαβάζω εδώ και ώρα και προσπαθώ να σας απαντήσω αλλά δεν τα καταφέρνω μιας και είσαι όλες άσπρος σίφουνας σήμερα!
Τζινάκο μου κράτα γερά την λευκή σου διάθεση και θα ακολουθήσουμε και εμείς, δίνε το καλό παράδειγμα αρχηγέ μου!!!
Γιωτάκι μου καλωσόρισες και πάλι στο σχολείο σου με τα μαθητούδια σου! Χαίρομαι που η πρώτη σου μέρα ήταν τόσο χαρούμενη με πολλές αγκαλιές και χαμόγελα. Είδες και να κάθεσαι πολύ στο σπίτι δεν είναι καλό, θέλει και αλλαγές το πράμα. ;)
Έλενα μην στεναχωριέσαι με την χαλάρωση. Θα βρεις τρόπο να φτιάξεις τα βυζάκια σου όταν θα έρθει η ώρα. Ρώτα Γιώτα και Katie που ετοιμάζονται για ανορθώσεις και αβυσσαλέα ντεκολτέ για το καλοκαίρι ;). Και εγώ φρικάρω μόνο με την σκέψη της χαλάρωσης αλλά αν αυτό είναι το τίμημα για να αδυνατίσω θα το πληρώσω. Το σώμα που είχαμε κάποτε εκ των πραγμάτων δεν θα το έχουμε ποτέ ξανά και αυτό είναι κάτι με το οποίο όλες μας θα πρέπει να συμφιλιωθούμε.
ʼβα μπράβο για την εξαιρετική σου προσπάθεια περί διακοπής καπνίσματος! Εγώ να φανταστείς που είμαι λιγότερο φανατική καπνίστρια και δεν έχω καταφέρει να τα περιορίσω όσο θα ήθελα. Καπνίζω γύρω στα 4-5. Θα προσπαθήσω περισσότερο....
Αβα μου μπορω να πηγαινω και καθημερινα αμμα θελω.αυτος ειναι ο ιδιοτης γιατρος μου. Αλλα οκ εμενα με νοιαζει πανω απο ολα το μωρο να μέγαλωνει σωστα, να ειναι καλα και ολα τα αλλα δευτερευοντα ειναι. Αλλωστε ειτε μαθω σημερα ειτε σε 3 βδομαδες δεν μπορει να αλλαξει σωστα? Απλα νοιωθω πως ειναι κοριτσακι και μεχρι τωρα παντα πεφτω μεσα στα προαισθηματα μου.
Eli μου, για μένα με 4-5 τσιγάρα είσαι αρχηγός!
Να σκεφτείς 3-4 θέλω κανονικά για τον πρώτο μου καφέ, πριν πάω στη δουλειά, με το που θα ανοίξω το μάτι μου δηλαδή!
Μάλλον το βιβλίο που διαβάζω τα λέει σωστά τα πράγματα... Δε μιλά για περιορισμό, αλλά για κόψιμο με το μαχαίρι. Σήμερα χειροτέρευσα. Είμαι ήδη στο πέμπτο και ελπίζω τελευταίο της ημέρας. Πάντως σε ευχαριστώ από καρδιάς για την ενθάρρυνση!
Πωλίνα μου, φυσικά και προέχει η σωστή ανάπτυξη του μωρού! Αλλά κι εγώ μαζί σου είμαι, πιστεύω πως θα είναι κοριτσάκι, να τα κάνεις ζευγαράκι!
Και εγω αυτο λεω αβα μου γιατι δεν προκειτε να παω για τριτο. 2 ειναι μια χαρα. Επισης μετα θα ακολουθησουν (ελπιζω) οι πλαστικες μου. Ε δεν θα ηθελα να χαλασω το σωμα χιλιαδων ευρω;>:p
Τζινελιτσατιαζόμαστε κάποιες!Εσείς;
(κατά το "η Μarie Claire είναι μια γυναίκα με πάθος!Εσείς; )
Πλέον Σοκολατοτζινελιαζόμαστε!Ε� �είς;
Εχω μπει απο το κινητο και δεν μπορω να καταλαβω αν φαινομαι στο τσατ