οχι ελι μου δε θα σου πω για σιδερωμα τα εχω μαζεψει στον καναπε τα εχω διπλωσει και μια χαρα στολιζουν το σαλονι!!
θα βαλω κανα δυο πλυντηρια ακομη και μετα το κουβεντιαζουμε (ελπιζω να εχεις τελειωσει τα δικα σου μεχρι τοτε)
Printable View
οχι ελι μου δε θα σου πω για σιδερωμα τα εχω μαζεψει στον καναπε τα εχω διπλωσει και μια χαρα στολιζουν το σαλονι!!
θα βαλω κανα δυο πλυντηρια ακομη και μετα το κουβεντιαζουμε (ελπιζω να εχεις τελειωσει τα δικα σου μεχρι τοτε)
μια καλημερα κ απο μενα
http://static.gr.groupon-content.net...8298046545.jpg
Καλημέρες και από μενα (τι καλημερα... καλησπερα πια!!!)
Μαράκι μου αρέσει η καλημέρα σου, μας έφερες τον Αγιο Βαλεντίνο τον Αύγουστο χιχι. Δεν πειράζει, δικός μας είναι ο οίκος, ότι θέλουμε κάνουμε, άμα λάχει γιορτάζουμε και τον Αγιο Βαλεντίνο μέσα στον Αύγουστο! :lol:
γιουχου σας!!!!
Καλησπέρα Αγγελικούλα, γιούχου σου Λιλάκι.
HAAALLOOO!! Μολις μπηκα σπιτι! Μιλαμε εχει τρομερη ζεστη σημερα!!
Πηγα στον νευρολογο, ουτε που με κοιταξε, με εστειλε σε αγγειολογο!!
Μετα πηγα στον παθολογο μας και οικογενειακο ιατρο, μου εξετασε το ποδι και μου ειπε οτι δεν ειναι τα αγγεια μου το θεμα αλλα νευρολογικο και απλα ο νευρολογος βαριοταν ν αμε εξετασει!! ΠΑΡΑΞΕΝΟΟΟΟ..
Τεσπα ακρη με το ποδι δεν εβγαλα, για το ουρικο μου εδωσε διαιτα γιατι με τις αλλεργιες μου φοβαται μην ξεσπασει παλι καμια και επειδη δεν ειναι τοσο ανεβασμενο το ουρικο λεει να το παλεψω αρχικα με την διαιτα (ειναι βασικα οτι κανω και τωρα δεν εχει καμια απολυτως αλλαγη).. Πηρα σιδηρο σε υγρη μορφη, ηπια πριν ενα, μπλιαξ δεν το λες, ολιγον χαλια ομως ειναι! Επισης ασβεστιο και Β12 γιατι ηταν οριακη εως χαμηλη! Για το τελος πηρα και ενα ασβεστιο, ετσι για να μου βρισκετε ρε παιδια καταλαβαινεται! Πλακα κανω, το χρειαζομαι!!
Τζινακι το FT3 & FT4 μου ειπε οτι ειναι για τον θυροειδη και οτι δουλευει τελεια ο θυροειδης μου, τοσο χαμηλο επρεπε να ειναι.. Ειδε και τους καρκινικους δεικτες και μου ειπε ολα καλα αλλα εννοειτε θελω στενη παρακολουθηση! Μου συνεστησε και ο ιδιος την εξεταση που προκειτε να κανω και του ειπα οτι το εχω δρομολογησει το θεμα! Πηρα μια σακουλα φαρμακα, εχτες αγορασα και ενα πιεσομετρο και μετραω την πιεση μου συνεχεια απο τοτε, βρηκα παιχνιδι!! χιχιχιχιχιχι
Μου ειπε ομως ο φαρμακοποιος να κοψω τις βιταμινες για να παιρνω το σιδηρο, ασβεστιο και Β12.. Μα δεν πρεπει να τις παιρνω και αυτες?
Καλλιοπακι μου προσπαθω να σου απαντησω στο u2u και δεν μπορω!!! :( Το ξερω και εγω το σαιτ αυτο, σε ευχαριστω πολυ! Αυτο ελεγα και εγω στον μπαμπα μου οτι τα επομενα θα τα παρω ον λαιν! Το σιδηρο 10 ημερων μαζι με λαπραζολ των 15 και οχι 30 και Β12 και ασβεστιο, 30ευρω.. Και ουτε για ενα μηνα! Σε 9 μερουλες θελω αλλο κουτι σιδηρο!
Να ρωτησω, μολις ανεβει το σιδηρο, το σταματαω η εφορου ζωης? Γιατι κανεις δεν με φωτισε σε αυτο το θεμα!!!
Η Αντα ρε παιδια που χαθηκε?
Γοργονα μου μου ακουγεσαι καλυτερα τωρα και χαιρομαι!
Μην ακουω για δουλειες του σπιτιου και κουραζομαι!!! χαχαχχαχ
Α! Ηταν ενα ζευγαρι στο νοσοκομειο, 60 χρονια ειναι μαζι!!! Απο το 1952!!! wow?? Συγκινηθηκα! χαχαχαχαχαχα!!!
βαμπιρακι εγω επερνα σιδιρο αλλα μου εφερνε δυσκοιλιοτητα και μου ειπε ο αλο να παω στο ιππο να μου βαλουν πηγα (εφαγα μια μερα) και τωρα για 6 μηνες ειμαι οκ αργοτερα δε ξερω!
Καλλιοπη μου και εγω αυτο σκεφτηκα, απο το να παιρνω αυτη την βλακεια, οταν παω στο Ιππο να κανω εναν σιδηρο!
Ρε Καλλιοπη, τις εξετασεις 3μηνου, 6μηνου, πως τισ κλεινεις και τις κανεις στο Ιππο? Με ποιον μιλας και κανονιζεις? Γιατι θελω να τις κανω του 6μηνου στο Ιππο, να τις δει αμεσως ο Κωνσταντα, να μην πληρωνω παλι 90αρια!!! Αν μπορεις σε παρακαλω πες μου τι διαδικασια ακολουθεις.. Και για τον σιδηρο ετσι απλα πηγες η στα εκλεισε ο Αλμπα?
δε ξερω γιατις εξετασεις απλα πηγα για το σιδηρο και αφου μου κανανε εισαγωγη ειπα να μου παρουν και αιμα! για το σιδηρο κανονισα με τη σεσιλια και απο οτι μου ειπε συνηθως κλεινει ραντεβου δευτερα πρωι που εχουν αδεια κρεββατια
Βαμπιράκι μην το αφήσεις το θέμα με το πόδι σου, να πας σε άλλο νευρολόγο. Η χαμηλή Β12 επηρεάζει τα νεύρα και δεν αποκλείεται, εν μέρει τουλάχιστον, να οφείλεται και σε αυτό το μούδιασμα κι ο πόνος που νοιώθεις στο πόδι σου.
Γεια σας κ από μένα.....μετά την ψύξη κ τον πυρετό της προηγούμενης εβδομάδας δεν έχω συνέλθει ακόμα.....μια μέρα είχα κάνει 6 εμετούς (σάλια δηλαδή τίποτε άλλο ενώ νομιζα ότι θα μου βγούν τα έντερα) κ από τότε το στομάχι μου δεν είναι πολύ καλά!!!
Εσείς τι κάνετε???δεν σας έχω διαβάσει γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το λάπτοπ....ήμουν κ το Σ/Κ Πόρτο Ράφτη οπότε....
δεν έχω πολλές δυνάμεις ψιλοσέρνομαι γιατί δεν τρώω όπως πρέπει....ελπίζω να είστε όλες καλά!!!
Αντα να ενημερώσεις το γιατρό σου για την κατάστασή σου και προσπάθησε να τρως όπως πρέπει για να μην έχεις και άλλα προβλήματα στο μέλλον.
Πάμε για μπάνιο, τι ωραία τι καλά, τραλαλα, τραλαλα (η 4η και καθιστή ζαλίζεται) :lol:
Η σκιά δεν είναι μεγάλη αλλά χίλιοι σκυλοί χωράνε! :lol:
Τζίνα πολύ γέλιο η φώτο σου....λες κ είναι από περιοδικό!!!
Τον γιατρό θα τον δω 3 Σεπτέμβρη...δεν έχω τι να κάνω!!!
Αντα είσαι σίγουρη ότι οι εμετοί οφείλονται στην ψύξη; Μέχρι να δεις τον γιατρό σου όμως θα τρως κανονικά;
ξαναμανα γιουχου σας!!!!
καλλιοπακι απο οτι βλεπω κατηφοριζουμε σταθερα!!!!
τζινακο περηφανη σκυλομανα μου εσυ!!!!
αντα το γιατρο παρτον τηλεφωνο μην περιμενεις μεχρι το ραντεβου σας.
Λιλάκιον όλα καλά;
είναι αυτό που λένε συν γυναιξί και τέκνοις!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Πάμε για μπάνιο, τι ωραία τι καλά, τραλαλα, τραλαλα (η 4η και καθιστή ζαλίζεται) :lol:
γιουχου λιλακι
σταθερα ναι το αργα ειναι που με προβληματιζει..........Quote:
καλλιοπακι απο οτι βλεπω κατηφοριζουμε σταθερα!!!
Καλησπέρα τσούπρες,
Άντα μου περαστικά σου κούκλα μου. Τα κορίτσια καλά σου λένε, κάνε προληπτικά ένα τηλέφωνο στον γιατρό σου γιατί είσαι πολύ φρεσκοεγχειρισμένη και η μειωμένη πρόσληψη τροφής σε συνδυασμό με τους εμετούς μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Μην το αφήνεις καλό μου, πρόσεχε τον εαυτό σου ε;
Λιλάκο μου τι κάνεις; Νιώθεις καλύτερα;
Τζίνα τα παιδάκια σας φαίνονται πολύ χαρούμενα και ανυπόμονα για το μπανάκι τους. Τέλειες οι φωτογραφίες, τις έδειχνα και στον Γιώργο :D.
Κορίτσια μου εμετούς έκανα μια μέρα μόνο ενώ είχα 39 κ πυρετό γιατί κρύωσα!!!γενικά δεν είχα θέμα με εμετούς.....κ δεν μου έφταναν όλα αυτά αδιαθέτησα κιόλας την μέρα που αρρώστησα!!!είχα πάρει τότε την γραμματέα του γιατρού κ μου έκανε διάφορες ερωτήσεις....κ μου απέκλεισε την διαφυγεί!!!
από κει κ πέρα δεν ξέρω τι να κάνω κ τι θα γίνει.....προσπαθώ να τρώω πάντως όσο μπορώ!!!
πραγματικη σκυλικη(κατα το παιδικη) χαρα εχετε κανει τζινακι!!!
αντουλα! προσεχουμε για να εχουμε! ενα τηλεφωνηματακι δεν ειναι και σπουδαια δουλεια! παρε τον!
ελακι πως ηταν η μερουλα σου?
η σκυλομάνα μεσα στις βουτιές είναι!!!! Τζινάκι ψωφισα στα γελια με τις φωτο!!!
αντα πρόσεχε σε παρακαλώ.... δεν είναι να παιζεις τώρα!
Ελάκι μου είσαι καλά κοριτσάκι μου????
Λιλακι γιουχουουουουουουουουουου ου
Κοριτσακι πώς τα πας με την διατροφή σου????
Μακόνι μου πως είσαι σήμερα????
Καλλιοπίτσα καλυτερα αργά παρά να παρεις τον ανηφρο.....
Μα δεν έχω το τηλ. του γιατρού.....μόνο με την γραμματέα του επικοινώνω......σε γενικές γραμμές είμαι καλά...μόνο μια εξάντληση έχω γιατί δεν μπορώ αν φάω πολύ!!!
αγγελικουλα καλα παω! νομιζω θα εχω καλη εβδομαδιαια απωλεια αυτη τη φορα! θα ζυγιστω παρασκευη η σαββατο!! θα γραψω στο ημερολογιο τι εφαγα! να γραψεις και εσυ!!! θα ππαω σε λιγο να δω!!!
αυτο να δεις πως το φοβαμαι.........Quote:
Καλλιοπίτσα καλυτερα αργά παρά να παρεις τον ανηφορο.....
Άντα μου κακός συγχρονισμός η περίοδος μαζί με την αδιαθεσία σου. Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Προσπάθησε να μην κουράζεσαι και να τρως όσο μπορείς περισσότερο. Όταν θα πας στο ραντεβού σου πες στον γιατρό σου να έχεις ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για ώρες ανάγκης. Ακόμη και να μην έχει να κάνει με την επέμβαση είναι υπεύθυνος για σένα μιας και έχει επέμβει στο πεπτικό σου σύστημα, είναι καλό να έχεις επικοινωνία μαζί του όταν για κάποιο λόγο δεν νιώθεις καλά. Καλύτερα να φιλάμε τα ρούχα μας για να έχουμε τα μισά.
Σας αφήνω τσούπρες μου. Καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Καληνύχτα Ελάκι και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Αγαπημενες μου κανει τρελη ζεστη εδω την εχω αραξει μπροστα στον ανεμιστηρα και ευχαριστιεμαι το κρεβατακι μου για οσες μερες ακομα το εχω γιατι απο την αλλη εβδομαδα θα τη βγαζω στο ρατζο.
θα ρθουν τελικα οι αμερικανοι λιλακι?
Κοριτσακι θα ερθουν και θα κατσουν και αρκετες μερες απλα η βαπτιση δεν θα γινει εδω αλλα στη λαρισα.
Τελικά Λιλάκι τουλάχιστον δεν πήγε τσάμπα το καθάρισμα. Καλώς να τους δεχτήτε και να περάσετε όμορφα.
Σε ευχαριστω τζινακο αν και δεν ειναι η καλυτερη μου που θα ξεβολευτω και μαλλον ο cul θα μου βγει παρα καλα θα περασω.με βλεπω πανω απο ενα τηγανι να τη βγαλω οσες μερες μεινουν.
Κορίτσια πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Να πω μια καληνυχτα κ τα υπολοιπα τα λεμε αυριο.να ειστε ολες καλα να εχετε ησυχη νυχτα κ ομορφα ονειρα.....
Βρε,βρε...η μείον 11 κιλά Φτουτάτη,που μας κλείνει και τα τηλέφωνα τη μέρα που την έχουμε στο νου μας...
Περιμένω αύριο όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες...Τζινάκι,τέλε ιες οι φωτό!Φιλιά και καληνύχτες σε όλες!
καληνυχτα κι απο μενα! και μια παραπανω στην ακριβοθωρητη ναταλια μας!
Καληνύχτα,κοριτσάκι!
Μάτια κι αν δε βλέπονται εδώ πάντως δε λησμονούνται... :love: