Φαίνεσαι!Σου μιλάμε αφού!
Printable View
Φαίνεσαι!Σου μιλάμε αφού!
Με πεταει συνεχεια εξω απο το τσατ.ατιμα κινητα.
ʼργησα αλλά επέστρεψα! Λέω να πάω νωρίς για ύπνο απόψε γιατί καλόμαθα και τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι κατά τις 2 ή και αργότερα και μετά χάνω την μέρα μου. Αύριο θέλω να ξυπνήσω νωρίς, να φάω το πρωινό μου να πιω το καφεδάκι μου, να πάω στην εφορία να κάνω μία δουλίτσα και μετά να πάω να δω και την κουμπάρα μου που έχω να την δω σχεδόν δύο βδομάδες! Η βίζιτα θα είναι αρμένικη όπως καταλαβαίνετε :lol:! Το βράδυ έχω και yoga οπότε φουλ το πρόγραμμα και κάπου στο ενδιάμεσο θέλω να μαγειρέψω και μελιτζάνες στο φούρνο. Γεμάτη η μέρα αύριο λοιπόν με ευχάριστα αλλά πολλά πράματα!
Αποχτησαμε ονομα?κ μαλιστα ωραιο?Καλοριζικο!Πολυ μ'αρεσει!
Πάω να κάνω νανάκια!
Γλαύκη μου καλησπέρα και καληνύχτα σου καρδιά μου!
Καληνύχτα σε όλες σας Βαλεντίνες μου όνειρα ζεστά, ερωτιάρικα και σοκολατένια! :love::love::love:
Καληνύχτα Eli. Καληνύχτα και από μένα κορίτσια. Πάω να ξαπλώσω να δω ταινία. Καλό ξημέρωμα να έχουμε. Φιλάκια.
καλη νυχτα κοριτσια!Καλο υπνο κ καλο ξημερωμα!
Καληνυχτα κ όνειρα γλυκά!
:love::love::love:
Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν!Αν κ εμεις εχουμε τον Αγιο Υακινθο προστατη των ερωτευμενων αλλα οι ερωτευμενοι γιορταζουν παντα!Ετσι δεν ειναι?
Αυτο γιατι μ'αρεσει το μπακουρι που προσπαθει να ευχηθει χρονια πολλα με πεσμενα αυτια.
Καλημέρα από τον άσπρο σίφουνα. Είπα να εκμεταλλευτώ την πρωϊνή υπογλυκαιμία που με ξύπνησε τόσο νωρίς και να σας καλημερίσω πρώτη σήμερα. ʼσπρος σίφουνας και στις υπογλυκαιμίες, ξύπνησα, έφαγα και πάω να ξανακοιμηθώ χιχιχιχι. Όταν δούλευα ξυπνούσα για πολλά χρόνια στις 6 και στις 5.30 το πρωί όταν ήθελα να λούσω το μαλλί οπότε τώρα που είμαι άνεργη βγάζω το άχτι μου στον ύπνο! Χρόνια πολλά και σε όλους τους ερωτευμένους σήμερα, εκτός από εμένα που γιορτάζω του Αγίου Λαλαγγίου!! ʼσχετο αλλά τα ζώα μου δεν έχουν κουνήσει ούτε φρύδι! Είναι ξάπλα στο κρεβάτι και με περιμένουν να επιστρέψω χιχιχι.
Καλημέρα σε όλους, ερωτευμένους και μη!
Η δική μου ευχή είναι να ερωτευτούμε όλοι, την ίδια τη ζωή, την καθημερινότητά μας, τους ανθρώπους και να παραμένουμε ερωτευμένοι κάθε μέρα που περνάει! Είδα το αρχικό σηματάκι του Google και μου άρεσε πολύ και η μουσική και τα γραφικά. Αν και το διαβολάκι μέσα μου δε μπόρεσε να μη σκεφτεί, χαμογελώντας, ότι καλά θα ήταν τη στιγμή που το κοριτσάκι παρατάει το σκοινάκι και αγκαλιάζει επιτέλους το αγοράκι, να του γύριζε το αγοράκι επιδεικτικά την πλάτη! ʼντε, γιατί το καημένο το αγοράκι ήταν μέσα στην προσφορά και η κυρία το έπαιζε δύσκολη!
Είμαι ξύπνια από τις 5.15 και το έχω ρίξει στη μελέτη. Ξέρω ότι σας κουράζω, αλλά έχω ανάγκη να το πω, να μοιραστώ το θέμα μου μαζί σας. Διαβάζω τη μέθοδο και προσπαθώ να υιοθετήσω μια νοοτροπία, η οποία είναι τόσο δύσκολη, όσο και απλή. Εννοείται ότι καπνίζω, γιατί ο μεγάλος "γκουρού" των απανταχού ευτυχισμένων πρώην καπνιστών προτείνει τους αναγνώστες του να διαβάσουν προσεκτικά το βιβλίο του και, αφού σκεφτούν καλά τα όσα λέει, να σβήσουν το τελευταίο τους τσιγάρο με χαρά και με την πεποίθηση ότι δεν θα ξανακαπνίσουν ποτέ. Κάνω κάτι, που δεν είμαι σίγουρη ότι είναι σωστό. Προσπαθώ να συγχρονίσω το τέλος του βιβλίου με το τελευταίο τσιγάρο του πακέτου μου. Ο γκουρού λέει να καπνίσουμε μέχρι να σκάσουμε, να αισθανθούμε καλά τον απαίσιο καπνό να μας φλομώνει, ώστε να είναι εντονότερη η αίσθηση της απελευθέρωσης. Να μην περιορίσουμε δηλαδή το κάπνισμα κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης. Θεωρίες, θα μου πείτε.. Τις έχουμε ανάγκη, ακόμα κι αυτές. Μου έμειναν 25 σελίδες και 12 τσιγάρα. Δεν θα αγοράσω άλλο πακέτο, πάει ο καιρός που έδινα τα λεφτάκια μου στις καπνοβιομηχανίες. Ούτε και στις τσίχλες νικοτίνης θα τα δώσω, γιατί κι αυτό δεν το εγκρίνει. Λέει ότι δε χρειαζόμαστε υποκατάστατα στα δηλητήρια, περιμένουμε μόνο την απεξάρτησή μας και παράλληλα χαιρόμαστε, δεν κλαιγόμαστε γι' αυτό.
Συνοψίζοντας θα πω ότι θα είμαι το πολύ μέχρι και αύριο καπνίστρια. Σήμερα θα ολοκληρώσω το βιβλίο (διαβάζω πολύ αργά, λόγω της σημασίας του θέματος), αύριο θα συνοψίσω τα υπογραμμισμένα και όσα έχω χειρόγραφα σημειώσει και τέλος. Πολύ θα ήθελα να είχα τη δυνατότητα να πάω κάπου, όπου θα είναι κι αυτός, να του γίνω βδέλλα και να ρουφάω καθημερινά τη φιλοσοφία του.
Καλημέρα Βαλεντίνες μου!!! Σήμερα ξύπνησα επιτέλους με χαμόγελο ο ήλιος ξεπρόβαλε πρωί πρωί να μου χαμογελάσει και αυτός και σήμερα έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να απολαύσω την ημέρα μου και να είμαι αισιόδοξη!
Έψαχνα να βρω την κατάλληλη για την ημέρα φωτογραφία για να σας την αφιερώσω και μόλις είδα αυτή δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό! Ψόφησα στο γέλιο!!!
Ε ναι λοιπόν ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩ!!!
Καλημέρα ερωτευμένες,ψευτοερωτευμέ� �ες κι λαχταρερωτευμένες!
Εκτός από τη λαλαγγιασμένη μας,που θα της ευχηθούμε του Αγίου Φούφουτου!
Τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία θα έχουν την τιμητική τους σήμερα εκτός βέβαια
αν τα φάνε στη στροφή δυό αναμμένα κεριά λόγω λιτότητας και πολλά είναι!
Μία φορά τη γιόρτασα αυτήν τη μέρα,στα 15 μου κι από εκεί και πέρα άρχισε το κακό!
Του είχα πάρει ένα μικρό αρκουδάκι και είχα γράψει "Σ'ευχαριστώ που υπάρχεις,
που σε βρήκα,που σ'αγαπώ!"Η ίδια δε δέχτηκα ποτέ κάτι σα σήμερα,40 χρόνια φούρναρης...
Χθες με τον Τήρη κλείναμε δύο χρόνια σχέσης...Να υποθέσω το ότι έχουμε να μιλήσουμε
από τα γενέθλια μου κάνει την ευχή "χρόνια μας πολλά" να γελά με τον εαυτό της...
Θα ξαναμιλήσουμε,δεν είναι θέμα...Εξάλλου κι άλλες φορές έχει συμβεί αυτό.
Εγώ να του καταθέτω το παράπονο μου κι εκείνος να σβήνει από αδυναμία διαχείρισης.
Περνά και πολύ δύσκολα στο σπίτι με την υγεία της μητέρας του...το τελευταίο,
που χρειάζεται είναι εμένα να τον τραβώ απ'το μπατζάκι και να λέω συνέχεια "θέλω!"
Τον βλέπω τώρα διαθέσιμο στο μουσουνου(εκείνος δε με βλέπει)ακούει το "where are you",
πριν λίγο άκουγε το "you don't know what love is"ελπίζω τουλάχιστον να το απεύθυνε στον εαυτό του...
Εντωμεταξύ βήχω πολύ,η μύτη μου βρύση,που τρέχει,έξω χιόνια,που λιώνουν,
δουλειές στις υπηρεσίες για τη μαμά περιμένουν κι αν βγω θα γίνω πολύ χειρότερα...
Αποκλεισμένη στην Κατερίνη,στο σπίτι της σιωπής και των οδυνηρών Ντουλαναμνήσεων,
ο ήλιος έξω να καίει για μας τους gay,τα πουλάκια να τιτιβίζουν το χαβά τους κι εγώ να πλήττω.
Σήμερα,μέρα που'ναι κι ας την σνομπάρω,κάνω ευχή για όσες από εμάς το επιθυμούμε και τολμούμε
να έρθει στη ζωή μας σύντομα ένας έρωτας που θα μας συγκλονίσει με την προϋπόθεση φυσικά να εξελιχθεί
σε μια δυνατή σχέση ζωής κι όχι προσάναμα για την επόμενη πυρκαγιά μας.Για να σε δω,μάστορα Βαλεντίνε,
τι πουλιά(και δεν αναφέρομαι στα λαλάγγια,αθεόφοβες!)θα πιάσεις!Προς το παρόν ας αγαπήσουμε τον εαυτό μας!
Καλημέρα Ναταλοβαλεντίνα μου!!! Εγώ πάντως σ αγαπάω πολύ πολύ και σου στέλνω πολλά νοητά φιλάκια, αγκαλιές, λουλούδια και μία τεράστια ευχή από τα βάθη της καρδιάς μου να βρεις τον ένα και μοναδικό έρωτα που θα γεμίσει τη ζωή σου ευτυχία, αγάπη και ένα παιδάκι ;). Προς το παρόν πάρε αυτό το μοσχοβολιστό μπουκέτο ;)