https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.n...40&oe=5B42B2F6
Printable View
Τραγικό [emoji35]
Εστάλη από Lenovo TB2-X30L στο E-Psychology.gr Mobile App
Και τους πληρωνουμε... θελουμε δε θελουμε
Ίσως είναι η χειρότερη φάρα... Ανώμαλα μυαλά που κρύβονται πίσω από την εικόνα της Πίστης
Εστάλη από Lenovo TB2-X30L στο E-Psychology.gr Mobile App
Οι άλλοι νομίζουν (διότι αυτό βγαίνει προς τα έξω) ότι είμαι ο φιλήσυχος, ο πράος, ο ήρεμος. Μέσα μου όμως κτυπάει το κεφάλι μου από απωθημένα, μετάνιωμα, ψυχαναγκασμούς, τύψεις. Μέσα στη σκέψη μου γίνεται πόλεμος, νεύρα, υπερένταση θυμού. Δυστυχώς αυτά δεν βγαίνουν προς τα έξω! Το να σε μετατρέψουν σε κλειστό και να σου είχαν στερήσει χρόνια πριν με τον τρόπο τους την ελεύθερη σου έκφραση έχει σήμερα αυτη την ολέθρια συνέπεια. Η προς τα έξω εικόνα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που ζω μέσα μου, ούτε στις αληθινες μου επιθυμίες!
Τέτοια υιοθετημενα παιδια, τουλάχιστον σε εκκλησιαστικές οικογενειες, τα προορίζουν για παραδουλεύτρες, για υπηρέτριες του σπιτιού τους εφ όρου ζωής. Ούτε τα στέλνουν να σπουδάσουν ουτε τα αφήνουν να παντρευτούν. Θα είναι οι δούλοι του σπιτιού μια ζωη που θα πρέπει όμως να χρωσταν ευγνομοσύνη στην οικογενεια επειδη τα ταίζει και τα ποτίζει και θωερούν τη σταση αυτή ως το ορθό και το πρέπον. Έχω υπόψιν για τέτοιες περιπτώσεις ασχέτως αν εκει δεν ήταν και θυματα σεξουαλικης κακοποίησης. Οι παράγοντες αυτοί δεν αποκλείεται να ταν αναμεσα στις αιτιες αυτοκτονιας της κοπέλας, αφού αμα καταλάβεις το τελμα στο οποίο σε φέρανε η αυτοκαταστροφικότητα είναι κοντά.
Ειναι συστημα, δηλαδη.
Κι εγω νομιζα οτι ήταν τυχαιο.
Εχω συγγενεις που υιοθετησαν κοριτσι πριν χρονια, μολις λίγο βαρεθηκε στο σχολειο, αντι να το πιεσουν να παρει ενα απολυτηριο, το αφησαν να σταματησει τα κοπροσκυλα. Τωρα εχουν ψοφησει ολοι σε βαθια γεραματα και η κοπελα ανω των 40 κανει θεληματα για να ζησει. Εγκληματιες...
Της εκκλησιας ολοι, βεβαιως βεβαιως...
Ο ερωτας ειναι ασθενεια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Δεν διαφωνώ για τους πολιτικούς αλλά και οι παπάδες που υποτίθεται πως είναι άνθρωποι του Θεού είναι απαράδεκτο να κάνουν τέτοια πράγματα και να τη γλιτώνουν λόγω της ιδιότητας τους... Για όλους είναι απαράδεκτο αλλά ακόμα περισσότερο για εκκλησιαστικούς λειτουργούς... Και το λέω εγώ που πιστεύω στον Θεό, καταλαβαίνεις δηλαδή πόσο εξοργιστικό είναι...
Δεν λεω οχι , αλλα μπροστα στην ζημια που κανουν και εκανα οι πολιτικοι, αυτο ειναι πταισμα ........
υπαρχουν πολλοι παπαδες που καταστρεφουν την πιστη , αλλα μπροστα στο να καταστρεφεις ενα ολοκληρο κρατος .......
καλος πολιτικος , ειναι ο πεθαμενος πολιτικος , κανεις απο τους πολιτικους δεν θελει το καλο του τοπου πλεον , θελουν να τα τσεπωνουν , και τους αρεσει η εξουσια , εξουσιοφρενεις ......
καλα ειπε ο Alain Delon , ' ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ ΜΕ ΛΥΠΗ '.........ενας ανθρωπος χορτασμενος απο ολα , θα συμφμωνησω 100% μαζι του .....
βρισκομαστε σενα κομβικο σημειο της ανθρωποτητας , οπως η Ρωμαικη αυτοκρατορια ηκμασε το 170 μχ. και παρηκμασε το 500 μχ. , μηπως ειμαστε στο διο σημειο ? ο τωρινος πολιτισμος ηκμασε απο το 1800 χοντρικα ( βιομηχανικη επανασταση ) , εως τωρα , τωρα τι γινεται ?
το 2050 θαμαστε ανω των 10 δις , θα μπορει ο πλανητης να θρεψει τοσα ατομα ? θα κατακτησουμε αλλους πλανητες ? ας γελασω , εδω δεν μπορουμε να κανουμε κουμαντο στον δικο μας , και οι πεινασμενοι ολο και πληθαινουν , για που παμε ? ευτυχως το 2050 δεν θα υπαρχω για να δω την καταληξη , που δεν θαναι καλη .......
αν εχει κανεις διαφορετικη γνωμη ας την πει .......