Έφυγα εξαφανίζομαι πάω να κάνω τις δουλειές μου και βουρ για βόλτες :), σήμερα θα το ρίξω έξω! Και τι που ο Βαλεντίνος μου δουλεύει θα βγω και για τους δυo μας χιχιχιχιιχ :D
Printable View
Έφυγα εξαφανίζομαι πάω να κάνω τις δουλειές μου και βουρ για βόλτες :), σήμερα θα το ρίξω έξω! Και τι που ο Βαλεντίνος μου δουλεύει θα βγω και για τους δυo μας χιχιχιχιιχ :D
Κάνουμε ανασκόπηση της μοναδικής ή χειρότερης γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου; Ας είναι...
Η δική μου κάκιστη και μάλλον γι' αυτό και μοναδική είναι η εξής: Στα 18 μου, πρωτοετής φοιτήτρια, με μία "σχέση", που εξελίχθηκε κακήν κακώς. Του είχα πάρει μία ορχιδέα. Εκείνος μου είχε πάρει ένα γαρύφαλο. Πήγαμε αρχικά σε πιτσαρία, μετά σε μπαρ. Τι τη θέλαμε τη συνέχεια, αφού από την αρχή υπήρχε η γλυκερή ατμόσφαιρα που δεν ήθελα, σε συνδυασμό με τη μεταξύ μας παγωμάρα; Γελοιότητα, μπαλόνια, καρδούλες, λουλουδάκια, τραγουδάκια κι εμείς να κοιταζόμαστε με αμηχανία και χωρίς καμία επιθυμία....
χαχαχα! Ώστε γαρύφαλλο Ava! Έπρεπε να το φανταστείς από τότε ότι δε θα προχωρήσει! Μα γαρύφαλλο???? Χάθηκε ένα τριαντάφυλλο, μια πεόνια βρε αδελφέ? Κι εγώ δεν τα αντέχω όλα αυτά τα γλυκανάλατα με τίποτα... Ο σύντροφός μου την πρώτη χρονιά προσπάθησε ο καημένος να το γιορτάσουμε και του το απαγόρευσα! Από τότε δεν ξαναπροσπάθησε χαχα
Μεταξύ μας, welldah, καλά κάνει και δεν ξαναπροσπαθεί. Κι εσύ καλά έκανες και του το απαγόρευσες. Καλύτερα δεν περνάτε έτσι, χωρίς τυμπανοκρουσίες;
Eli, συγνώμη για την ερώτηση, αλλά, πισινός είναι η καρδούλα που έβαλες; Γιατί νομίζω πως βλέπω μια ουρά.. Τι ακριβώς είναι; Ας μου λύσει κάποιος την απορία, κρίμα είμαι να μείνω με την περιέργεια...
Πολύ καλύτερα! ʼσε που δεν αντέχω όλα αυτά τα αρκουδολουλουδοκαρτοσοκολ ατάκια με τίποτα! Αν θες κύριος να κάνεις δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου πήγαινέ με ένα ταξίδι στο Μπελίζ. Έτσι ναι γιορτάζω κάθε χρόνο! ;)
Ναι πισινός από μαϊμού φαίνεται να είναι :smilegrin:
--->http://www.youtube.com/watch?v=ViHETy0Y6OI&feature=relatedQuote:
Originally posted by Ava
Eli, συγνώμη για την ερώτηση, αλλά, πισινός είναι η καρδούλα που έβαλες; Γιατί νομίζω πως βλέπω μια ουρά.. Τι ακριβώς είναι; Ας μου λύσει κάποιος την απορία, κρίμα είμαι να μείνω με την περιέργεια...
Βαλεντινέλι μου,ευχαριστώ πολύ για το μπουκέτο γεμάτο ευχές!
Ανταποδίδω το τελευταίο μέρος,που αφορά κι εσένα!Το οποίο ασφαλώς
εύχομαι και σ'όλες όσες λαχταρούν να γίνουν μανούλες!Όνειρο θερινής νυκτός
μου φαντάζει!Κάτι οι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες,κάτι οι ωραίοι έχουν χρέη,
βάλε και τα χρόνια περνούν μαμά...Αλλά ας μη μιζεριάζουμε και τις ευχές μας!Τα όνειρα είναι ελύθερα!
γεια σας ερωτευμένες και μη, εγώ ανήκω στις "μη", παλιά σνομπάριζα τέτοιες γιορτές, αλλά καθώς μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο συντηρητική και συμβατική, μου αρέσουν τα τζέρτζελα και τα νταβαντούρια περισσότερο, οπότε αν υπάρχει ευκαιρία για γιορτή γιατί να μην την αρπάξουμε?
Εύχομαι όπως και να έχει, να περάσουμε μια γλυκιά μέρα, όσες έχουν Βαλεντίνο στο πλάι τους να τον χαρούν και σήμερα όπως κάθε μέρα, και όσες δεν έχουμε και στα δικά μας του χρόνου τέτοια μέρα!
Γιώτα εμένα μου άρεσαν πάντα όλες οι γιορτές. Όπου γάμος και χαρά η Τζινύλω πρώτη! Κι ότι δώρο και να μου δώσουν δεν με νοιάζει, το παίρνω ότι κι αν είναι χιχιχιχι.
Εμένα πάλι, η συγκεκριμένη γιορτή δεν μου άρεσε ποτέ. Στην αρχή, γιατί ήμουν πολύ μικρή και δεν είχα το Βαλεντίνο μου. Στη συνέχεια, γιατί περνούσα τόσο καλά στην καθημερινότητά μου, ώστε δεν με ενδιέφερε μία συγκεκριμένη μέρα. Σκεφτόμουν το εξής: Όταν περιμένουμε μία γιορτή, κάνουμε σχέδια. Από την πολλή προσμονή είναι πιθανό να διαψευστούμε και να απογοητευτούμε. Φρόντιζα, λοιπόν, να περνάω την κάθε μέρα μου όσο πιο γιορτινά γινόταν και τη συγκεκριμένη γιορτή την περνούσα σαν καθημερινή. Μιλάω σε παρατατικό, γιατί αναφέρομαι σε συγκεκριμένη μακροχρόνια σχέση. Να σκεφτείτε ότι μπορεί να βγαίναμε κάθε βράδυ, αλλά τη συγκεκριμένη βραδυά την περνούσαμε σπίτι, ώστε να αποφεύγουμε συνωστισμό και αναγκαστική ατμόσφαιρα έρωτα.
Ποσο με συνεπαιρνει η κυρια Μακρη οταν μιλαει.... Το σημερινο της θεμα 'διατροφη και ερωτικη ζωη'.
Καλησπέρα κορίτσιααα!
Επέστρεψα στο σπιτικό μου και ετοιμάζομαι να μαγειρέψω ιμάμ :D
Πέρασα όμορφα έκανα και τις δουλειές μου και γύρισα λίγο πιο ανανεωμένη σπίτι, αν και ο καιρός στην πορεία μας τα χάλασε. Πάλι μουντάδα και βροχή γκρρρρ. Δεν πειράζει τουλάχιστον προλάβαμε χθες και σήμερα το πρωί να δούμε λίγο ήλιο.
Όσο για την σημερινή γιορτή να είμαι ειλικρινής την βρίσκω κλασσικά πολυ εμπορική και δεν την γιορτάζουμε. Μία φορά θυμάμαι με τον Γιώργο να την γιορτάζουμε που ήταν και η πρώτη μας χρονιά στην σχέση μας και είχε από όλα το μενού... κόκκινα εσώρουχα, σκετσάκια :lol:, στριπτιζ, μία τούρτα σοκολατίνα και ενοείται φαγητό ντελίβερι κατ οίκον, που να τρέχουμε τώρα! :lol::lol:
Ωραία τα περάσαμε έχουμε να θυμόμαστε την σοκολατίνα από τότε :lol::lol::lol: η οποία ήταν θεϊκή, από τον Τερκενλή φυσικά, έμενα Θεσσαλονίκη τότε...
Από τότε δεν θυμάμαι να την έχουμε ξαναγιορτάσει και δεν νιώθω ότι έχει και νόημα, το νιώθω πολύ στημένο και με το ζόρι ένα πράμα και δεν μου αρέσει. Εγώ το λουλούδι μου το θέλω σε ανύποπτη στιγμή όχι σήμερα! Έτσι του λέω του άντρα μου και τελικά τα παίρνω μόνο στα γενέθλια μου :grind:. Και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι δεν θέλω 20 κόκκινα πανάκριβα τριαντάφυλλα αλλά και με ένα ματσάκι μαργαρίτες ή ήλιους θα είμαι ευτυχισμένη, αρκεί να μου τα φέρει σε ανύποπτη στιγμή αλλά που να καταλάβει ο δικός μου ντουβάρι!
Μια μεριδα Ιμαμ Εli pleaseeeeeeeeeeeeeee..................