Πάρε ΚΤΕΛ-τρένο να είσαι πιο άνετος.Να γουστάρεις και διαδρομή.
Printable View
Μα η διαδρομη εχει την πλακα , οχι ο προορισμος , αν και το τραινο δεν ειναι κακη ιδεα , μαρεσει , αν κι εχω να μπω σε τραινο απο το 1980 ...... στα ΚΤΕΛ ζαλιζομαι ....... ευχαριστω γα την προταση ......
Κοριτσια που ειστε;
Ειναι τρομερο πως οταν νιωθω καλα ο, τι κανω κυλαει τοσο ομορφα.μπορω να εργαζομαι πανω σε κατι ολη νυχτα σαν να μου εχει ερθει επιφητηση.αλλες φορες ειμαι σαν αδιασμενη μπαταρια που οι αρνητικες σκεψεις ρεουν ανεξελενκτα.απο το 1 εως το 10 θα ελεγα οτι ειμαι 7 η 8 ως διπολικη προσωπικοτητα .νιωθω σαν τους ποιητες που οταν τους ερχεται επιφοιτηση γραφουν και οταν ειναι στις μαυρες τους ειναι καταθλιπτικοι .κι εγω οφαν εχω διαβασμα και νιωθω καλα με τον εαυτο μου ειναη σαν να μου μιλαει το βιβλιο.τελεια αισθηση.σα να υπαρχω μονο εγω και αυτο .λιγες ομως αυτες οι στιγμες.μετα απο μια τετοια κορυφωση ξερω οτι θα ρθει η καταπτωση.τι επαγγελμα να κανω απτη στιγμη που δεν ειμαι σταθερη ως προς την αποδοση?
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Τωρα που εχεισ θαυμαστεσ πωσ νιωθεισ
Δεν εχω θαυμαστες.Κι αν ναι δεν ειναι της προτιμησης μου. Για να βρουμε αυτο που θελουμε πρεπει να απορριψουμε και να απορριφθουμε . Δε θα παιξω αλλο κρυφτουλι.Ασ μην αλλαζουμε θεμα ομως
Καλα θα δουμε πωσ θα εξελιχθεισ για την ωρα εισαι περιεργο πλασμα καλη επιτυχια σε οτι κανεισ στη ζωη σου
Με λιγα λογια οι θαυμαστριες με ενδιαφερουν.περιεργο πλασμα? Μαρεσει αυτο .το παιρνω ως κοπλιμεντο
Αντε κ με ενα καλο κοριτσι κι εγω κουμπαροσ
Οκ
οταν εχεις δικιο και ο αλλος δε θελει να το παραδεχτει τοτε εισαι αμπελοφιλοσοφος
οταν δε μπορεις να το αποδειξεις οτι εχεις δικιο τρελος
οταν επιμενεις ενω εχεις αδικο εισαι χαμηλου iq
οταν εχεις δικιο αλλα δε μιλας εξυπνος
οταν μπορεις να αποδειξεις οτι προχωρας εχοντας αδικο λογικος.
Βαθυστοχαστος οπως παντα αλλα Αυτο σε ποιον και τι παει?
Δεν ειναι στο χερι μου να το επιλεξω γτ δεν ελεγχω τα σκαμπανεβασματα.
Ίσως ακόμη βρίσκεσαι σε φάση να αρνείσαι να πάρεις τον έλεγχο τους.... κι επίσης για κάποιο λόγο.... ίσως ασυνείδητα... να τα θεωρείς "χρήσιμα".