Τι να το κάνω Eli μου; Αφού κανένας δεν ψάχνει να με βρει!Quote:
Originally posted by Eli
Γεια σου ρε Τζίνα με τις τέχνες σου! Εσύ βρε παιδί μου σκέτος θησαυρός είσαι!
Printable View
Τι να το κάνω Eli μου; Αφού κανένας δεν ψάχνει να με βρει!Quote:
Originally posted by Eli
Γεια σου ρε Τζίνα με τις τέχνες σου! Εσύ βρε παιδί μου σκέτος θησαυρός είσαι!
Σίγουρα κάποιος θα ανακαλύψει τα κρυφά σου ταλέντα αργά ή γρήγορα! Το θέμα είναι να είναι ο σωστός ;). Είσαι σαν μία κίντερ έκπληξη! :lol::lol::lol:
Πολύ πλάκα, βλέπω τώρα ένα επεισόδιο από το Two and a half men για όσους το ξέρουν, τα νέα επεισόδια με τον ʼστον Κούτσερ και δείχνει τον ʼλαν που κάνει μασάζ στα πόδια της κοπέλας του!
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω γλυκά. Πάω να κουκουλωθώ περισσότερο γιατί κρύωσα... οικονομία στο καλοριφέρ πφφφφφ. Καληνύχτα λοιπόν και καλή ξεκούραση σε όλες μας :D
Καληνυχτα κοριτσαρες μου.Να εχετε ομορφα ονειρα.
Καληνύχτα κι από μένα τσούπρες και καλό μας ξημέρωμα.
Quote:
Originally posted by Eli
Μαναράκια μου θα σας καληνυχτίσω γλυκά. Πάω να κουκουλωθώ περισσότερο γιατί κρύωσα... οικονομία στο καλοριφέρ πφφφφφ. Καληνύχτα λοιπόν και καλή ξεκούραση σε όλες μας :D
Να κουκουλωθείς ή να κουνηθείς? ;)
:lol::lol::lol::lol:
Καλημέρα Break μου! Μπα το μόνο που κουνήθηκε χθες ήταν το κοιμισμένο μου κορμί που το έσυρα μέχρι το κρεβάτι χιχιχιχι. Δυστυχώς παιδιά ακόμη και για τα νέα ζευγάρια οι ρυθμοί και το άγχος είναι τόσο έντονα που δεν αφήνουν πολύ χρόνο και διάθεση για "κούνημα" :rolleyes:. Καμιά φορά και εμένα με παίρνει το παράπονο ως προς αυτό και λέω κοίτα να δεις πως μας έχουν καταντήσει αλλά όταν ο άντρας μου γυρνάει στο σπίτι 10.00 και 11.00 το βράδυ και θέλει να κάνει ένα μπάνιο και να φάει ε μετά δεν μένει ουσιαστικά χρόνος και για κάτι άλλο :(. Αφού πολλές φορές στερείται και από τον ύπνο του για να μείνει λίγο ξύπνιος στην τηλεόραση και να πει ότι κάθισε και λίγο σπίτι πριν ξαναγυρίσει στην δουλειά. Τι να του πω λοιπόν εγώ έλα αγάπη μου να κάνουμε τρελίτσες; Δεν παίζει μόνο τύψεις του δημιουργώ έτσι...
Και έτσι οι σχέσεις καταλήγουν να γίνονται σχέσεις του Σαββατοκύριακου. Δεν έχω παράπονο όμως, είμαστε πολύ καλύτερα από κάποτε που ζούσαμε σε χωριστές πόλεις και ακόμη και όταν μείναμε μαζί είχαμε για χρόνια ανάποδα ωράρια... εκεί να δείτε που τα λέγαμε για μέρες μόνο από το τηλέφωνο και ας μέναμε στο ίδιο σπίτι!
Καλημέρα σε όλες τις σουσουράδες μου! Μα καλά καμία δεν είναι στο οίκο μας;
Καλημέραααααα. Εδώ είμαι καλέ Eli μη φωνάζεις. Τι καλημέρα δηλαδή τέτοια ώρα! Θυμάμαι στο σεμινάριο για γραμματείς που μας έλεγαν ότι μετά τις 11.00 - 11.30 το πρωί πρέπει να λέμε καλησπέρα. Την ώρα που ξυπνάω εγώ βέβαια μάλλον πρέπει να λέω καληνύχτα!:lol:
Ναι και εγώ στην δουλειά μετά τις 12 καλησπέρα έλεγα αν και μου φαινόταν αστείο! Τώρα όμως είμαι σπίτι μου και μπορώ να λέω ότι μου έρχεται στην κούτρα!!! Βασικά μετά τις 12 το βράδυ Τζίνα μπορούμε να λέμε και καλημέρα!!! :lol::lol:
Πάλι κρύο κάνει σήμερα. Αυτόν το χειμώνα κουράστηκα να κρυώνω! Φέτος βρήκε να κάνει συνέχεια κρύο που έχασα η φώκια το λίπος μου και τουρτουρίζω όλη την ώρα;
Πάλι καλά σταμάτησε να βρέχει! Το πρωί χαρά Θεού με ήλιο, μετά ξαφνικά μαυρίλα και βροχή, τώρα πάλι συννεφιά και ήλιος :crazy:, μας έχει χαζέψει ο καιρός! Πάω να πάρω κρεμμύδια γιατί μου τελείωσαν και θέλω να μαγειρέψω ρεβίθια, περιμένω και την αφή να έρθει το μεσημέρι μετά την δουλειά να πάρει μία κατσαρόλα! Όταν κάνω όσπρια μαγειρεύω και για τους δυο μας για να την ξαλαφρώνω :bigsmile:
Νόστιμα τα ρεβύθια Eli. Τα τρώω σε όλες τις βερσιόν, άσπρα, κόκκινα, με ρύζι. Και είναι ότι πρέπει για μία κρύα μέρα. Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα. Δώσε στην Κατερίνα εκτός από την κατσαρόλα και τα φιλιά μου.
γεια σας συννεφιασμένες και μασαζοχτυπημένες, δεν πρόλαβα να πω τη μαγική λέξη μασαζ χτες, πυροδοτήθηκε φεστιβάλ πάλι! χιχι
Δεν ξέρετε πως το περιμένω, ο αυχένας ζητάει να πατηθεί, η πλάτη μου να ζουμπηχτεί, η σπονδηλική μου στήλη να μαλαχθεί.. 7 και σήμερα!
Εβαψα τα νύχια μου μωβ, κοιτάζω τη ζυγαριά που έχει κολλήσει αλλά προς μεγάλη μου χαρά δεν με νοιάζει, για πρώτη φορά με κούρασε και έμενα ο χειμώνας και επιθυμώ άνοιξες και καλοκαίρια, νυστάζω και πέφτω για τη μεσημεριανή μου σιέστα... Τα λέμε το βράδυ αγαπημένες!