Πίσω στο σπιτάκι μου, μετά από λίγη αναγνωριστική εργασιακή γεύση.. Τι τα θελα τα μπικουτί; Βρήκα ένα σωρό λογαριασμούς να με περιμένουν. :grind:
Στα νέα μας τώρα: Όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλη ανεργία! Εύχομαι στην Αγγελικούλα μας να παραμείνει στη θέση της και να μη χρειαστεί να επικαλεστεί το νέο γκάτζετ της Τζίνας, μαζί και με άλλα παρόμοια, που δυστυχώς κυκλοφόρησαν και έχουν το θράσος να συνεχίζουν να κυκλοφορούν στην Ελλάδα..
Τζίιινα, το ξέρεις πως κοιμάμαι με μια λούτρινη μαιμού, ε; Αυτή τη στιγμή γίνονται βαφτίσια και το όνομα αυτής Τζίνα! Έτσι, κάθε βράδυ θα σε έχω δίπλα στο μαξιλάρι μου!
Eli μου, απορώ με τη μνήμη σου. Ναι, για τον ίδιο μιλάμε. Είμαι πολύ περήφανη για τη δουλειά που έκανα με τον εαυτό μου. Πέρυσι, όταν έμπλεξα με εκείνον τον γελοίο, του επέτρεψα να μου φέρεται απαξιωτικά και το χειρότερο: Αισθανόμουν ότι το άξιζα κιόλας. Γιατί παρακαλώ; Γιατί είχα την ατυχία να χάσω τον έλεγχο του εαυτού μου; Δεν κατάλαβα! Που να δεις τώρα, μεγαλεία η Άβα σου! Μου άνοιγε τις πόρτες στο αυτοκίνητο, με άφηνε να προπορευτώ, κάνοντας τη γνωστή ευγενική χειρονομία (φοβόμουν για τον cul μου, αλλά είπα να αφήσω στην άκρη τα κόμπλεξ και να το απολαύσω), μου αγόρασε τσιγάρα. Τόλμησα να ζητήσω νερό από τη σερβιτόρα και αυτή με ξέχασε. Εκεί να δεις.. Την κάλεσε και της είπε, η κυρία ζήτησε νερό, μην το καθυστερείτε, παρακαλώ.. Έσπρωξε μπροστά μου το μπωλ με τα φυστίκια, μου άναψε το τσιγάρο, τη στιγμή που κρατούσα ήδη αναπτήρα. Όταν με πήγε σπίτι μου, περίμενε μέχρι να μπω στην πόρτα και μετά έφυγε. Κύριος, παιδί μου, με έκανε να αισθανθώ κυρία, σημαντική. Όσο για τον πρώην.. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να με ξεμοναχιάσει σπίτι του για τα περαιτέρω, χωρίς καν να τηρεί τα προσχήματα. Λες και η μόνη μου έννοια ήταν το σεξ και μάλιστα με αυτόν! Εννοείται πως δεν πήγα. Με κοιτούσε λιγωμένα και αηδίαζα. Με το πρόσχημα κάποιου ίχνους αέρα που είχε βγει είπε, δροσιά παιδί μου, μπορείς πλέον να αγγίξεις τον άλλο, και άρχισε το πάνω χέρι, κάτω χέρι. Χούφτωστην, χούφτωστην, ένα πράγμα! Ακόμη μεγαλύτερη η αηδία και μηδενική η ανταπόκρισή μου.
Ένα περίεργο πράγμα, βρε κορίτσια.. Όταν μας ενδιαφέρει ένας άντρας και του το δείχνουμε, τότε τρώμε στη μάπα ότι σκουπίδι έχει στην ψυχή του. Μόλις ξεφύγουμε από την επιρροή του, τότε αρχίζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και τα καλοπιάσματα. Μόνο που δεν μας ενδιαφέρει πια.. Ευτυχώς!