Καλησπερα σας..... Σημερα ειχα την αυχενικη διαφανεια και ειμαι πολυ στεναχωρεμενη..... Αστε που χρειαστηκε να μπω 4 φορες μεσα μεχρι η μικρη να παρει σωστη θεση και να την μετρισει ο γιατρος, το αποτελεσμα με απογοητευσε πολυ......
Printable View
Καλησπερα σας..... Σημερα ειχα την αυχενικη διαφανεια και ειμαι πολυ στεναχωρεμενη..... Αστε που χρειαστηκε να μπω 4 φορες μεσα μεχρι η μικρη να παρει σωστη θεση και να την μετρισει ο γιατρος, το αποτελεσμα με απογοητευσε πολυ......
Γιώτα μου αυτή είναι η μαγεία του οίκου μας, δεν ξέρεις ποτέ από που θα σού'ρθει!! Καλά κάνεις και δε σε νοιάζει η ζυγαριά αφού είσαι αδύνατη πλέον, χ@στηκες. Με καλόμαθες και τώρα θέλω φωτό και από το μωβ νύχι! Καλή ξεκούραση.
Καλησπέρα Πωλινάκι. Τι έγινε; Τι έδειξε η εξέταση;
polinaki1983 moy ηρεμησε και πες μας για τη μικρη , ολα καλα;;;;;
Θα της τα δώσω Τζινάκι μου να νοστιμευτεί εις διπλούν :smilegrin:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Νόστιμα τα ρεβύθια Eli. Τα τρώω σε όλες τις βερσιόν, άσπρα, κόκκινα, με ρύζι. Και είναι ότι πρέπει για μία κρύα μέρα. Καλή επιτυχία στο μαγείρεμα. Δώσε στην Κατερίνα εκτός από την κατσαρόλα και τα φιλιά μου.
Βρε Πωλινάκι μου τσουτσουνάκι είδες και απογοητεύτηκες;;; Έλα πες μας μην μας σκας!!!
Μα καλά εσύ πόσο κοιμάσαι;;;; :puzzled:Quote:
Originally posted by monahoiot
γεια σας συννεφιασμένες και μασαζοχτυπημένες, δεν πρόλαβα να πω τη μαγική λέξη μασαζ χτες, πυροδοτήθηκε φεστιβάλ πάλι! χιχι
Δεν ξέρετε πως το περιμένω, ο αυχένας ζητάει να πατηθεί, η πλάτη μου να ζουμπηχτεί, η σπονδηλική μου στήλη να μαλαχθεί.. 7 και σήμερα!
Εβαψα τα νύχια μου μωβ, κοιτάζω τη ζυγαριά που έχει κολλήσει αλλά προς μεγάλη μου χαρά δεν με νοιάζει, για πρώτη φορά με κούρασε και έμενα ο χειμώνας και επιθυμώ άνοιξες και καλοκαίρια, νυστάζω και πέφτω για τη μεσημεριανή μου σιέστα... Τα λέμε το βράδυ αγαπημένες!
Οχι δεν ειδα τσουτσουνακι ελι μου.... 90% ειπε πως ειναι κοριτσι. Απλα το αποτελεσμα για το συνδρομο νταουν με εχει απογοητευσει........ Ειναι μονο 1 στις 900 πιθανοτητα το μωρακι μου να ειναι αρρωστο και αυτο θεωρειτε μεγαλη πιθανοτητα.... Το κανονικο ειπε ο γιατρος για να μην φοβομαστε ειναι 1 στις 5000 και πανω...... Στον γιο μου για να καταλαβεις μου ειχε βγει 1 στις 15000. Μου ειπε πως συνηθως σε ποσοστα κατω του 1000 κανουν παρακεντηση, αλλα εχει και αυτη τα ρισκα της. Ειπε αν θελω ομως περιμενω μεχρι τον 5 μηνα και εκει θα φανει αν εχει κατι το κοριτσακι μου...... Απο εκεινη την ωρα εχω ενα κομπο στο στομαχι και θελω να αρχισω να κλαιω..... Πηρα τηλ και τον ιδιωτη γιατρο μου και μου λεει αστο να το ξαναμετρησουμε μαζι σε 3 βδομαδες που θα ερθεις και θα αποφασισουμε αν θα προχωρισεις σε παρακεντηση η οχι.... Λεει ισως επειδη η θεση του μωρου δεν ηταν καλη να μην μετρηθηκε καλα.....θα δειξει.....
polinaki1983 να δεις πως δεν θα ειναι τιποτα ............ το ειχαν βγαλει και της αδελφης μου , ειχε κανει παρακεντηση(μην την φοβασαι) και τελικα ολα ηταν οκ............Μην στεναχωριεσαι κοριτσακι μου ολα πανε καλα ..........
Δεν θελω να κανω παρακεντηση. Δεν θελω κανεις και τπτ να τρυπησει το σακουλι του μωρου μου. Τι ηλικια ηταν η αδελφη σου? Και η μαμα μου ειχε κανει αλλα ηταν 36 και σε ηλικιες ανω των 35 συνηθως κανουν.....
γυρω στα 35 και 38 η άλλη μου αδελφη ..........και οι δυο ειχαν κανει παρακεντηση.........
Εκαναν λογω ηλικιας. Οσο πιο μεγαλη η ηλικια τοσο πιο πολλες πηθανοτητες για συνδρομο νταουν..... Εγω ομως ειμαι μολις 28 και αυτο ειναι που μας ανυσυχισε.......
Έλα βρε Πωλινάκι μου όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς, να το ψάξεις από νωρίς για να μην σου τριβελίζει το μυαλό. Και αν χρειαστεί να την κάνετε την εξέταση θα την κάνετε δεν είναι δα και τόσο τρομερή, πολλές γυναίκες την κάνουν. Προς το παρόν ψυχραιμία και θετική σκέψη εεεεε; Υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού, μην κλαις και στεναχωρείς και το μωράκι σου στην κοιλίτσα σου, εμείς θα κάνουμε πολλές ευχούλες και θετικές σκέψεις και όλα τα προχωρήσουν μια χαρά θα το δεις!
προτεινω να κανεις αυτο που σου ειπε ο ιδιωτης γιατρος σου ,εφοσον νοιωθεις τοσο αρνητικη στην παρακεντηση. περιμενε να την ξανακανεις και να δεις αν ισχυει το αποτελεσμα.Quote:
Originally posted by polinaki1983
Δεν θελω να κανω παρακεντηση. Δεν θελω κανεις και τπτ να τρυπησει το σακουλι του μωρου μου. Τι ηλικια ηταν η αδελφη σου? Και η μαμα μου ειχε κανει αλλα ηταν 36 και σε ηλικιες ανω των 35 συνηθως κανουν.....
ο (καποιος) κινδυνος της παρακεντησης, θεωρητικα ισχυει, εγω προσωπικα που εχω πολλες φιλες που την εκαναν, δεν εχω καμια που να ειχε προβλημα απο αυτην.
και ναι, οταν δεν ειναι ανησυχητικο το αποτελεσμα το αρχικο, δεν την κανουν σε μητερες που ειναι κατω απο 30, ΑΛΛΑ
αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που οσα παιδια γεννιωνται με το συνδρομο, ειναι απο μητερες κατω των 30...
οποτε, ουδες κακον αμειγες καλου.
αν την κανεις θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου οτι δεν θα σου πεσει το τζακ ποτ ...
Πωλινάκι μη στενοχωριέσαι και επιβαρύνεις και το μωράκι σου, με θετικές σκέψεις, ψυχραιμία και τη βοήθεια του Θεού θα πάνε όλα καλά.