εμενα δε με συνεβη αυτο
Printable View
Σε εμενα αυτο εχει συμβει κανα δυο φορες και απο τοτε που το κανω με μισο ειναι οκ.
Εκτος αν φταει οτι το λιωνω πριν το χτυπησω με τα υπολοιπα...
Λοιπον το εφτιαξα, δεν εβαλα γαλα και το χτυπησα, μπορει και να μην εβαλα πολλα μπισκοτα, θα δειξει το βραδυ τι εκανα!!
επειδη με πειραζουν τα γαλακτοκομικα και δεν τα τρωω και ειδα στη συνταγη της μαρκελας για τον κορμο οτι δεν ειχε, ειπα να το παραλειψω για να φαω κι εγω.. Αλλα δεν ξερω πως θα βγει τωρα!
ειναι μεγαλος μπελα να καραμελωνεις αμυγδαλα θωμα!! Και γενικα να φτιαχνεις καραμελα!! Νοτστιμο θα'ναι, θα φαγωθει αμεσα!!
... σκέφτομαι πως αν δεν είναι επανάληψη αυτό που έχει η ΝΕΤ... έ, τότε... Φιλόθεος Φάρος λάϊβ για μια ακόμη φορά και σας αφήνω για την ώρα... άντε να γελάσουμε λίγο με έναν φωτισμένο άνθρωπο που για μια ακόμη προσπαθεί να εξηγήσει τα αυτονόητα... το γέλιο πάει στα αυτονόητα, ουχί στον πατέρα... αν δεν ήταν και η Φλέσσα μέσα στο πλάνο, θα ήμουν πανευτυχής η αλήθεια είναι...:)...
Με τα ναρκωτικά μας βάλαν όλους κάτω.
Μας δίνουν την τιμωρία ακόμα και αν δεν έχουμε κάνει κάτι.
... σκέφτομαι πως θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να σας δημοσιεύσω τις φωτογραφίες που τραβάω από την... εκπληκτική πυρκαγιά στο Σέϊχ - Σου... το πλήρες υπερθέαμα με μένα τελείως μαλάκα, με στόμα ανοιχτό, βουλώνοντας τ' αυτιά μου απ' τον εκκωφαντικό ήχο... δε το έχω ξαναδεί από τόσο κοντά αυτό και νιώθω περίεργα... το παρακολουθώ εδώ και μια ώρα τουλάχιστον και κάποια στιγμή σφίχτηκα πολύ... ξαφνικά οι φλόγες φάνταξαν πελώριες και καθώς έβλεπα το αεροπλάνο να δίνει κλίση προς τα κάτω ένιωσα πανικό... ο άνθρωπος πέρασε από μέσα και είναι άλλο να στο λένε και άλλο να το βλέπεις... είμαι σε ύψωμα, μακριά μεν, πολύ κοντά δε...
Δε ξέρω τί θα διαβάσετε στα μπλογκς, αλλά εγώ βλέπω τρία αεροπλάνα κι ένα ελικόπτερο... και κάποια στιγμή σηκώνοντας το χέρι μου νόμιζα πως θα τ' αγγίξω...
Εύχομαι να μη πιάσουν βορειάδες σήμερα... γιατί αν δε κάνω λάθος, καίγεται όλη η χώρα... "ανθρώπων έργα", για τον έρμο πιλότο που παίρνει τ' αρχίδια του και ρισκάρει περνώντας μέσα απ' τη λαίλαπα... "ανθρώπων έργα" και για όσους λιάζονται τώρα σε κάποια παραλία της Χαλκιδικής, αφού εκτέλεσαν το σκοπό τους...
Εχει πιασει φωτια το σειχ σου?????