Ναι! Ξέρουν δλδ! Το ζήτημα ειναι πως κι εγω εκνευρίζομαι κι υπαρχει κίνδυνος να εκνευριστώ πέρα από το κανονικό.
Printable View
Γιαννη , κι εγω αποκλειω την χειροδικια , σενα 12χρονο . Το καλυτερο ειναι αυτο που προτεινει η ρεμ , αγνοησε τον πληρως , γιατι αν βλεπει ο πιτσιρικας οτι ' τσιμπας ' , τοσο θα στα χωνει . Μην του δινεις καμμια σημασια , σαν να ειναι αορατος . Ακομη κι οταν σου ζητησει τον λογο ( γιατι δεν του μιλας ) , παλι θαλεγα , αγνοησε τον , μεχρι να του σπασεις εσυ τα νευρα . Αυτο θακανα εγω , τουλαχιστον .
Εχω συναντησει παιδικη κακια , σε ' φιλο ' των ανηψιων μου , αλλα λογω δικης μου σωματικης διαπλασης και στασης ( ειπα και κανα -δυο λογακια ) , καπου φοβηθηκε ο μικρος ( 13 ετων ) , κολωσε , και σταματησε να ενοχλει τανηψια μου .
Έχω γνωρίσει διαφορους εκνευριστικούς προς το άτομο μου τύπους, σε σημειο τωρα να σκεφτομαι ότι στο τελος μπορεί να βλαψω άσχημα καποιον και να εχω άσχημα μπλεξίματα. Κι εχω μετανιωσει στο μεταξύ που δεν έχω βλαψει κανέναν. Κι όταν λεμε βλαψει εννοώ.....
Ok.....λογικό είναι ορισμένες συμπεριφορές να σε βγάζουν εκτός εαυτού, να αγανακτείς, να θυμώνεις, να ξενερώνεις τρελά κλπ κλπ. Όμως έχεις σκεφτεί ποτέ πως σε πάρα πολλές περιπτώσεις πιθανός αυτός κ μόνο να ήταν ο (κύριος) σκοπός τους.....? Δηλ. να σε τσαντίσουν, να σε κάνουν να νοιώθεις ότι πνίγεται το δίκιο σου κλπ κλπ.....? Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έπρεπε να ασχοληθείς ή να χαλαστείς καν..... Αν κάποιος άνθρωπος ξοδεύει χρόνο κ ενέργεια μόνον κ μόνο για να σε κάνει να πειραχτείς ή να χαλάσεις την ηρεμία σου, να σου κάνει τη ζωή δύσκολή ή να να τα πάρεις στο κρανίο, αυτός μάλλον έχει πολύ μεγάλο θέμα με τον εαυτό του, κ μόνο λύπηση κ οίκτο οφείλει να σου προκαλέσει κ όχι θυμό. Ίσα- ίσα, όσο περισσότερο το παίρνεις στα σοβαρά το πράγμα κ όσο περισσότερο δείχνεις πως κάτι σε χαλάει ,τόσο ο άλλος το τραβάει γιατί νοιώθει ικανοποίηση πως πέτυχε το σκοπό του. Καλώς - κακώς, σε ορισμένα άτομα πρέπει να δείχνεις (κ να ισχύει κιόλας) το "πέρασε κ δεν ακούμπησε". Βέβαια δεν ξέρω για τί σόι περίπτωση πρόκλησης εκνευρισμού μιλάς.....
παρακαλειται το αγαπητο μελος που εστειλε 2 πμ πριν λιγο, να περιοριστει στην δημοσια επικοινωνια μας.
ευχαριστω.
παρακαλειται ο αρχικομπρεσερατζης που σκαβει στο πεζοδρομιο κ με εχει κουφανει μεσημεριατικα να κανει λιγο ησυχια!!!!!!!!!!!!
ευχαριστω!!!!
ΥΓ...
καλα αυτο το βιντεο το εβαλα πιο πολυ για να γελασουμε ηταν απολυτΑ ασχετο με αυτο που ελεγα...
παντως οι οτοασπιδες θα μου χρειαστουν ειμαι αλλεργικος στα δημοσια εργα....