τον αδελφο του παρακαλω σε εμενα
Printable View
και εκεινον που σκουπιζει, αυριο, πρωι-πρωι.
τελος για την ινδη, καμια σχεση. η ξενια μου ειναι θεογκομενα. και αφησε και τον δικο της για να βρεθουμε
εδω ειμαι αλλα δεν γραφω.Quote:
Originally posted by NADINE
Μάλιστα!Αν ποτέ εξαφανιστεί η basia,δε χρειαζόμαστε τη Νικολούλη...Quote:
Originally posted by basia
παλι αρχισες τις σοκοκολασεις? α εσυ δεν βαζεις μυαλο, ειμαστε και αρρωστες γυναικες,
βαρβ που εισαι?..........
σοκολατοπειρασμος τρεξε..........
Μια σοκολασμένη φωτογραφία-κατά προτίμηση άντρα,αλλά στην ανάγκη και γυναίκας πιάνει-
και να τηνε!Τουλάχιστον παραδέχεσαι την αρρώστια σου.Αυτό δίνει κάποιες ελπίδες θεραπείας...
Το μπαρμπούνι σου μάλλον αποφεύγει το φόρουμ μας,γιατί προφανώς είχε τόσο τραυματική εμπειρία εκεί κάτω,
που προσπαθεί να συνέλθει και να καλύψει εντελώς τα ίχνη της,ώστε να προστατέψει τη σωματική της ακεραιότητα...
Εσύ πώς τα πηγαίνεις;Ρίξε κανέναν τίτλο,μια που πέρασες από τα μέρη μας...
την δοση μου την περνω καθε μερα.
κατα τα αλλα ειμαι πόλυ καλα, φευγω για διακοπες την Τριτη και ειμαι μεσα στην τρελη χαρα,
να δω την κορη μου να πλατσουριζει και τιποτα αλλο
εσυ ποτε φευγεις?
θα προλαβουμε καφεδακι οταν γυρισω?
εγω γυρναω στις 13/7
φιλια
και εγω αυτο σκεφτομαι οταν γυρισω οτι θα εχω τα τρελα πλυντηρια, εχω και 10 μερες να κανω δουλειες και πρεπει να στρωθω οπωσδηποτε το σκ να κανω κατι μην μου ερθουνε ολα μολις γυρισω,Quote:
Originally posted by BARB3
λοιπον, επειδη το καλο το παλικαρι ξερει κι αλλο μονοπατι, αποφασισα να μπω απο το σπιτι γιατι δεν αντεχα αλλο μακρυα σας. ουτε καν να μπω σαν barb113345678 δεν χρειαστηκα. απο οτι καταλαβατε, ειχα καλο μπαμπουλα στο γραφειο....Μολις εκανα το 40λεπτο περπατημα μου στον διαδρομο και καθησα να ξεκουραστω. απο δευτερα μεχρι και σημερα 40 λεπτα καθε μερα και την διαιτα μου. σημερα ξαναγυρισα στο 87,3 και αυριο, επισημη ημερα της ομαδας (τι λεω τωρα-ενα-δυο ατομα με καταλαβαινουν πια), σαν προσκολλημενη στην ομαδα και αρνουμενη οτι τα τοτε μελη μας παρατησαν, θα ζυγιστω επισημως.
αλλα νεα μου τωρα. γυριζοντας απο τις φοβερες μου διακοπες εβαλα 7 πλυντηρια και τα σιδερωσα ηδη ολα, επισκεφτηκα ολα τα σουπερμαρκετ σε δυο ημερες και σημερα το απογευμα σε μια δοση καταλαβα οτι το σπιτι ηταν ασκουπιστο 18 ημερες....και αξεσκονιστο φυσικα κλπ. μολις το καταλαβα αυτο, με παιρνουν τηλ οι κουμπαροι απο λαρισσα και ω, τι χαρα σαββατο πρωι θα μου ερθουν για σαββατοκυριακο-5 ατομα.....ουδεν σχολιο. σαν μανιακη εψαξα το κινητο να βρω την ρωσιδα....το τακτοποιησα και αυτο-αλλιως τωρα δεν θα εγραφα-θα ετρεχα να τα προλαβω.
τα της δουλειας μου τωρα. οπως σας ειπα, επειδη παραπονιομουν οτι δεν προλαβαινα, τα κατεπειγοντα και τα επειγοντα που σας ελεγα ....μου εφεραν εναν βοηθο στο γραφειο για λιγο καιρο. οπως καταλαβαινετε, τωρα προλαβαινω και τα επειγοντα, και ολα -επομενο δεν ειναι? αφου δεν μπορω να σας "καλημερησω"?
οσο για τις διακοπες τις ξεχασα κιολας. μονο η ξενια θα μου μεινει αξεχαστη. αλησμονητα βραδυα...
ασε η δικη μου ρωσιδα πηγε διακοπες. αυτη διακοπες ενα μηνα και εγω μια βδομαδα,
ρε μηπως να αφησω το γραφειο για το σφουγγαροπανο?
βαρβ ο καινουργιος βοηθος μηπως ειναι των κυβικων μας?, οχι τιποτα αλλο αλλα να τον μυησεις στα αδυτα του φορουμ μας........
οχι τιποτα αλλο αλλα για να σε εχουμε και τα πρωινα
εγραψα και πιο πανω κανονιστε για καφεδακι μετα τις 14/7 μεχρι να φυγει η ναντιν για τα βουνα.......
Quote:
Originally posted by hopa
ας έρθει και κρυωμένος . . θα τον φροντίσω μέχρι να γειάνει .. ;)
http://www.politicorn.com/Nurse.jpg
Σου χαλάω εγώ ποτέ χατήρι;Quote:
Originally posted by BARB3
Ένας αδερφός και μάλιστα δίδυμος για την BARB μου έφτασεεεεεεεε
Κι όχι απλά σε φωτό,αλλά το καλό το πράγμα,το ζωντανό!
--->http://www.youtube.com/watch?v=Me0lvmf8OIg&feature=related
Καλά να περάσετε στις διακοπούλες σας!Όταν επιστρέψετε εγώ όμως θα έχω φύγει...Quote:
Originally posted by basia
εσυ ποτε φευγεις?
θα προλαβουμε καφεδακι οταν γυρισω?
εγω γυρναω στις 13/7
Οπότε είτε το επισπεύδουμε τώρα είτε ραντεβού το Σεπτέμβρη μαζί με τους χειμερινούς κινηματογράφους...
Φιλάκια!
....καλα εχετε ξεσαλωσει ολες σας!!!!!!!!
ειπα και εγω να κοιμηθω να στρωσω επιδερμιδα για τις δυο νυχτερινες εφημεριες που ερχονται και εσας σας τρεχουν τα σαλια με τους σοκολατογκομενους!!!!
σταματηστε γιατι εχω αρχισει να τρελλαινομαι για σοκολατα...μπορει και για γκομενο....
επιτελους ηρθε και η barb ...να μαθουμε και τα νεα της αλλα και να υποστηριξει την φημη μου ....καποια βλεπετε διαδιδει φημες οτι μοιαζω με μια κακομουτσουνη ινδη....ντροπη!
αφηστε με τωρα να πιω τον καφε μου και θα τα πουμε παλι αργοτερα..
πρεπει να μαγειρεψω κιολας ..
φιλακια!!!!!!!!!!
Τι καλό θα μαγειρέψεις,Ξένια μου;Quote:
Originally posted by XENIA!
....καποια βλεπετε διαδιδει φημες οτι μοιαζω με μια κακομουτσουνη ινδη....ντροπη!
αφηστε με τωρα να πιω τον καφε μου και θα τα πουμε παλι αργοτερα..
πρεπει να μαγειρεψω κιολας ..
http://opinionsandexpressions.files....ndian_food.jpg
Και για να δεις πόσο σε φροντίζω(σε αντίθεση μ'εσένα)κοίτα τι σου βρήκα για να μην τρως κάθε μέρα τα ίδια!
--->www.indianfoodforever.com
Παρακαλώ!
Όλα στον....!Quote:
Originally posted by XENIA!
σταματηστε γιατι εχω αρχισει να τρελλαινομαι για σοκολατα...μπορει και για γκομενο....
http://www.royalhandmaidensociety.or...anya_sabe3.jpg
Σαμπίνα μου,
--->Στ. Κουγιουμτζής - Όταν ανθίζουν πασχαλιές (Γ. Νταλάρας)
"Είπες πως θα 'ρθεις να με βρεις
μα γέρασε η καρδιά μου
κι ούτε πουλί φτερούγισε
μέσα στην ερημιά μου
Χελιδονάκι του Μαγιού
πόσο πολύ σου μοιάζω
όταν ανθίζουν πασχαλιές
κι όταν αναστενάζω."
http://1.bp.blogspot.com/_wndJROhsry...live%2B022.jpg
Και ξέρεις καλά,πως του παιδιού είναι να μην του τάξεις!
http://www.paint.dk/graffiti/nyt2/sabe.jpg
http://aimg.dsi.go.com/content/ds/es...ncess_main.jpg
Πριγκιπένια μου,
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : ΣΕ ΨΑΧΝΩ ...
Στίχοι: Δώρα Σιτζάνη
Μουσική: Μάνος Λοΐζος
Σε ψάχνω
στα λαμπρά σφαγεία των δρόμων
στις νευρωτικές διαδρομές
σε σταθμούς και στοές
σε ψάχνω
στα μικρά τα στοπ στ' απαγορεύεται
στα τρύπια μου χέρια
στη θάλασσα που δε θα 'ρθει ξανά
βαρέθηκε ν' αλλάζει χρώματα
για να την αγαπάμε.
Σε ψάχνω
στις παλιές φωτογραφίες τις χλωμές
όπου δεν μπορώ να σε βρω
σε ρυθμούς και κραυγές
σε ψάχνω
στον καθρέφτη π' άφησες το πρόσωπό σου
κι αυτός ράγισε
μες στ' ανθρωπομάρκετ το τρελό
σκουπίδι και Θεός μέσα στον πυρετό σε ψάχνω
Τι κάνουν τα κοριτσάκια του ουράνιου τόξου??.. Βλέπω έχουμε και νέα μέλη, αφού τα παλιά είναι πλέον κακά κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!! Ζητώ συγνώμη από τα παλιά μέλη που γράφω πλέον πολύ αραιά, αλλά έχω πολύ δουλειά αυτό τον καιρό και δεν είμαι και σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τώρα τι ακριβώς φταίει δεν ξέρω, το ψάχνω!!!!! Τα χάπια τα παίρνω με αποτέλεσμα να χάσω ένα ολόκληρο κιλό, πως τα καταφέρνω, δηλαδή όχι ακριβώς ένα?. Έχω χάσει αυτό το 1 κιλό 6-7 φορές και το έχω ξαναπάρει?.. δηλαδή θα είχα χάσει τουλάχιστον 7 κιλά?. Τι να πω!
Ναταλάκι, τα ξεκίνησες πάλι τα χάπια από ότι διάβασα?. Αντε να δούμε τι θα κάνουμε? Αισθάνομαι ότι είσαι καλά αυτό τον καιρό ή κάνω λάθος ??? Πήγες Ρωσία τελικά, γιατί δεν πρόλαβα να τα διαβάσω και όλα.