70 πάλι. Έκανα μια μικροεπέμβαση και όλη μέρα στο σπίτι...τσίμπισα, τσίμπισα και τσίμπισα και 2 κιλάκια. Στόχος να δω το 6 μπροστά και πάλι.
Printable View
70 πάλι. Έκανα μια μικροεπέμβαση και όλη μέρα στο σπίτι...τσίμπισα, τσίμπισα και τσίμπισα και 2 κιλάκια. Στόχος να δω το 6 μπροστά και πάλι.
-500 grm.. σήμερα,,,,
Ανάσταση, 1.500 χθές, -500 σήμερα, με είχε σκάσει 3 εβδομάδες τώρα και ξαφνικά τα χάνω όλα μαζί!
Το σιγουρεύω αύριο και αλλάζω τικεράκι, 69 κιλά! ακόμη 4 για το βάρος /στόχο μου και βλέπουμε.,..
Μπράβο σε όλες κορίτσια,
αντε μπραβο...εγω παλι ζυγιζομαι 3-4 φορες την ημερα λες και θα αλλαξει κατι, συνηθως ζυγιζομαι οταν με πιανει ληγουρα και σε πληροφορω οτι μου κοβεται η ορεξη....Quote:
Originally posted by karamela
-700 σήμερα αντε να φυγω απο την δεκαδα αυτη
μπραβο betty
88,1
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ 84 15/3 ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ 102 ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΩ :P
πλακα κανεις... πως τα καταφερες?
-1kg!!!!!!!!!!!!!
arxisa kai oneireuomai to 8 koritsia!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kαλημέρα!
Δεν πιάσαμε τα deadlines κορίτσιαααα...
Σταθερά 106 και άλλες 100 σελίδες που έπρεπε να έχω τελειώσει χθες (εγώ έχω διπλό καημό).
Πάω να φορτσάρω τώρα να έχουν φύγει οι σελίδες μέχρι το μεσημέρι, κι όσο για τα κιλά... επιμένω στη δίαιτά μου!
Πεταλουδίτσα, εύγε!! Πώς έφυγαν 26 κιλά;
Χθες ξυπνησα 81,6!!! Η διαθεση χτυπησε κοκκινο!!
Σημερα ομως νιωθω πολυ φουσκωμενη και πρισμενη (προβλημα τουαλετας...), δεν θα ζυγιστω για να μην στεναχωρηθω. Αυριο παλι...
Kαλημερα κοριτσια !
+100 γρ 60.6
Καλη βδομαδα
ακριβως στα ιδια με χθες 76 στρογγυλα
καλημεραααααααα!να μας παει καλα η βδομαδα:)
Καλημέρα κορίτσια! :D
Μόνο +200γρ μετά το σαββατοκύριακο! Από 110,3 σε 110,5.
Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έδειξε παραπάνω παρά το ότι τα φαγητά ήταν υπέρ-λιπαρά (το ξέρω γιατί τα μαγείρεψα εγώ, όπως μου το ζήτησαν τα αγόρια...)
Τέλος και του πρώτου μήνα! -8,2 κιλά συνολικά! Τέλεια!
Συνεχίζω δυναμικά για τον επόμενο!
Καλή εβδόμαδα και καλές απώλειες σε όλες μας!
Mπράβο Dew! Νομίζω είναι πολύ σημαντικό ακόμα κι όταν μένουμε στάσιμες ή παίρνουμε και λίγα γραμμάρια να συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας σαν να μη συμβαίνει τίποτα- γιατί εγώ ας πούμε εδώ και 2 μήνες που ψιλοπροσπαθώ, εκεί την πατάω: επειδή χάνω εξαιρετικά αργά όταν δω πισωγύρισμα λέω, οκ, τώρα ούτως ή άλλως δεν περπάτησε, ας χτυπήσω μια γάλακτος (σοκολατίτσα!). Αν και εσυ, με μείον 8 σε ένα μήνα σκίζεις! ʼντε, και τον επόμενο να πας το ίδιο καλά!
καλημερα
-400