einai sokolatenios xaxaxaxax
Printable View
Μόλις παρακολούθησα μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εκπομπή στο mega και το μυαλό μου γυρίζει ακόμη εκεί. Αφορούσε την παχυσαρκία και μιλούσε για διατροφή, άσκηση, φάρμακα, χειρουργεία, δηλαδή για όλες τις μεθόδους αντιμετώπισης. Την είδε κανείς?
εγω την ειδα! δεν θα εχανα με τιποτα τον γιατρο μου!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) :)))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))
Κούκλος ο γιατρός σου! Με εντυπωσίασε το παρουσιαστικό του, γιατί τον φανταζόμουν γέρο και άσχημο. :smilegrin:
καλα απο κοντα να δεις! αχ να ειναι καλα ο ανθρωπος! ολο χαμογελαει! ολο σου λεει θα πανε καλα με ενα πλατυ χαμογελο και συ πετας, χανοντε ολοι οι φοβοι και απλα αφηνεσαι στα μαγικα του χερια :) oτι και να πω ειναι τοσο λιγο.....!!!! :bouncing:
Βλέποντας στην οθόνη το χειρουργείο, είπα μέσα μου, μα καλά πώς το έκανα? Κατουρήθηκα από το φόβο μου, για να μη πω τίποτα χειρότερο.. Φαίνεται πως όταν καίγεσαι, αγνοείς το χειρουργικό περιβάλλον και κοιτάς πώς να απαλλαγείς από το πρόβλημά σου. Και η κοπελιά εκεί είχε οστεοαρθρίτιδα, πρόβλημα αρκετά σοβαρό. Ε, ρε πού μας ρίχνει το ρημαδοφαί!
Πάντως η δική σου απώλεια είναι εντυπωσιακή! Μπράβο σου!
Quote:
Originally posted by mitsokolo
xaxaxaxa k o 50cent eisai sokolateniossssssssssss........k theosssssssss .....an ta dei o adtra m tha pathe isok me ayta pou grafw...eytixos den einai xodroulaki k den benei edo....xexexe:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
ΑVA μου εχεις κανει και συ χειρουργειο? πως τα πας? εγω σληβ εκανα ...ειδες? οταν εισαι εκει νιωθεις αλλιως... εγω ενιωθα υπεροχα στο χειρουργειο ενιωθα την απολυτη γαληνη (οχι δεν ειμαι πιωμενη) και με τετοιο γιατρο.. με το καλλητερο και το πιο αισιοδοξο χαμογελο δε φοβομουνα τιποταααααααααααααααααααα αααααααααααααααα
ορη μπουμπουλο! πως την ειδες θα μας ΣΟΚΟΛΑΣΕΙΣ μεσημεριατικα με τα μαυριδερα τεκνα?????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχα
ase paidi m aseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............. kati epathaaaaaaaaaaaaaaa
xaxaxaxaxaxa ftaiei poy efaga sokolata meta apo meres....xaxaxa
Μιτσόκολο, έκανα δακτύλιο. Έχω πολύ καλή απώλεια, αλλά όχι βέβαια σαν κι εσένα. Βαδίζω αργά και σταθερά. Σημασία έχει για μένα που είδα στη ζυγαριά μου το μαγικό νούμερο επτά!! Πάω για το εξάρι τώρα. Αλλά είμαι επιρρεπής στις απολαύσεις και καθυστερώ την απώλειά μου. Να φανταστείς πως όταν ξεκίνησε η εκπομπή έτρωγα μία πάστα! :thumbdown: Στην πορεία μου κόπηκε η όρεξη και έβαλα να πιω έναν χυμό. Στο χειρουργείο φοβόμουν πολύ, αλλά έγιναν όλα τόσο γρήγορα, ώστε δεν πήρα χαμπάρι. Με το που μπήκα στο χειρουργείο, είπα ζαλίζομαι (μου είχαν χώσει ήδη την αναισθησία στον ορό) και μετά ... τίποτε. Όσο σκέφτομαι ότι έχω κι άλλο να αντιμετωπίσω, προκειμένου να βγάλω το δακτύλιο, δεν τρελλαίνομαι και από τη χαρά μου. Ήταν όμως επιβεβλημένο για μένα γιατί είχα πιάσει τα εκατό κιλά και είχα υπέρταση.
Μπουμπουλίτσα, ευχαρίστως ανταλλάσσω την πάστα μου με τον σοκολατοφιφτισέντ! :lol:
Αva μου γιατι θα κανεις κ αλλο χειρουργειο? αφου πας για το εξαρακι!!! παντος μπραβο σου και σενα!!!! αχ μακαρι να το δω και γω καποια στιγμη (το 7) εγω ουτε ζαλαδα δεν καταλαβα! νανε καλα ο αγγελος ο κιτσιος! παναγια κοντα τουυυυυυυυυυυυ!!!! :love::love: χιχιχιχιχ
ορη μπουμπουλιθρινα μας κολασες παναθεμασεεεεεε χχιχιχιχιχι
Ο δακτύλιος μπαίνει λαπαροσκοπικά και βγαίνει το ίδιο. ʼρα μιλάμε για δύο χειρουργεία. Θα τον βγάλω μετά από χρόνια, όταν βεβαιωθώ ότι έχει τροποποιηθεί η συμπεριφορά μου σχετικά με το φαγητό. Και εκεί κάνω μικρά μικρά βηματάκια, για τα οποία είμαι περήφανη. Πχ. χθες βγήκα για ποτό. Μπροστά μου ένα μπωλ με πατατάκια (τα αγαπημένα μου προ χειρουργείου και μέχρι χθες). Έφαγα 2-3 και μετά μου φάνηκαν τίγκα στο λάδι και με αναγούλιασαν. Ζήτησα αγγουράκια και τα απόλαυσα δέκα φορές παραπάνω από τα πατατάκια. Μικρή νίκη, αλλά πολύ σημαντική για μένα. Το ίδιο θέλω να κάνω σταδιακά και με τα γλυκά και με τις λοιπές σαβούρες στις οποίες αρέσκομαι. Δεν με πιέζω καθόλου, όλα γίνονται από μόνα τους και γι' αυτό είμαι τόσο χαρούμενη. Κάτι ακόμη που θα έκανα σίγουρα αν έμενα σε μεγάλη πόλη θα ήταν να πάω σε ομάδα ανώνυμων υπερφάγων. Μου άρεσε η δουλειά που είδα να γίνεται. Είδες την κυρία που έχασε σαράντα πέντε κιλά μόνη της? Αυτό γίνεται εκεί με τη δύναμη της σκέψης και την υποστήριξη ομοιοπαθούντων. Τι είπαν στην εκπομπή? Η παχυσαρκία καταπολεμάται με στραγηγική. Αυτό ακριβώς!
χιλια μπραβο!!!!!
το ειδα ναι.. και εκει που σοκαριστικα ηταν η περιπτωση τησ κυριας που ενημερωσε φιλους γνωστους οτι θα λειπει για μια εβδομαδα, μαγειρεψε εορταστικο δειπνο για 20 ατομα ντυθηκε στολιστηκε και εκατσε ΜΟΝΗ ΤΗΣ μια εβδομαδα.. εκει... και εφαγε τα παντα.....
28 τα άτομα παρακαλώ! Η συμπεριφορά αυτή είναι ακραία και κρύβει άλλη παθολογία. Κατά την άποψή μου έπρεπε να επισκεφτεί και σύμβουλο ψυχικής υγείας. Όλοι νομίζω πως έχουμε να διηγηθούμε ακραία περιστατικά, αλλά αυτό ήταν too much! Το χειρότερο δικό μου επεισόδιο ήταν λίγες μέρες πριν το χειρουργείο, όπου έφαγα μία πίτσα γίγας μόνη μου, πήρα αγκαλιά και το δεύτερο κουτί και αναγκάστηκε στην πορεία να μου το πάρει με το ζόρι ο φίλος μου, γιατί είδε ότι έτρωγα πλέον με ζόρι και όχι με απόλαυση. Εννοείται ότι παρόμοιο περιστατικό δεν επαναλήφθηκε από τότε. Ακόμη και με την πάστα, έφαγα μία, ενώ παλιότερα θα έτρωγα τρεις τέσσερις και μάλιστα μηχανικά.
avaaaaaaaaa ande diko souuuuuuuuu
xaxaxa me misi kardia ennoeite..........