.............
Printable View
.............
Χαμός με τις αρρυθμιες βλέπω. Κι εγώ έκτακτες που με τρελαίνουν. Έχω κάποια κιλά παραπάνω. Πέρασα κσι μια εγκυμοσυνη που δεν πήγε καλά. Από εκεί άρχισαν όλα. Έβαλα holter, δεν κατέγραψε σχεδόν τίποτα. Έχω δοκιμάσει interal, tenormin, κτλπ, αλλά τίποτα. Όταν είναι να έρθουν θα έρθουν για καλά. Και ειδικότερα στην περίοδο.
Καμία γυναίκα με παρόμοια συμπτώματα;;;
κοιμασαι καθολου η κανεις ολη νυχτα αγρυπνια
.............
Εγώ το παθαίνω τρία βράδυα συνεχόμενα τώρα,μπορεί να περάσει η μέρα ήσυχα αλλά το βράδυ όταν πέσω για ύπνο αρχίζει και είναι πολύ δύσκολο χάνω τον ύπνο μου μετά...
Εστάλη από Lenovo P70-A στο E-Psychology.gr Mobile App
Παιδια πως ειστε?
Καλησπέρα και από μένα....τις τελευταίες 2 βδομάδες (πέρασα εδώ και 1 μήνα κρίση πανικού που δε με έχει αφήσει ακόμα)το πρωί όταν ξυπνάω και το βράδυ που πάω να κοιμηθώ νιώθω ταχυκαρδία....τις τελευταίες 3 μέρες μετράω πίεση και παλμούς αλλά οι παλμοί είναι φυσιολογικοί....δεν έχω πάρει κάποιο χάπι αλλά ποτέ δε τα αισθανόμουν τόσο έντονα....τι μπορώ να κάνω?
Παιδια σας εχασα ειστε ολοι καλα?σας αφησαν οι καταραμενες εκτακτες?φιλια σε ολους
Δυστυχως η εμπειρια μου λεει οτι απο αυτη την κατασταση δεν ξεφευγει κανεις οριστικα , αλλες φορες υπαρχουν ημερες πιο ηρεμες κι αλλες με τρελλη αρρυθμια και απιστευτο φοβο,ομως οποιος ξεκινησε να την νιωθει νομιζω οτι την κραταει κτημα του για παντα...λυπαμαι αν απογοητευω καποιους με την αποψη μου και την προσωπικη μου εμπειρια και ευχομαι ειλικρινα να βρεθει καποιος,εστω ενας , να γραψει οτι εχει απαλλαγει οριστικα ,ασχετα αν ο τροπος του δεν εχει αποτελεσμα στους υπολοιπους...θα ειναι κι αυτο μια μεγαλη ελπιδα και μια προσμονη αγιες μερες που ερχονται...κουραγιο σε ολους!
Καλησπερα σας και καλη χρονια!!! Ειχα καιρο να γραψω για κατι. Το τελευταιο διαστημα παρατηρω στον εαυτο μου εντονο στρες, "μαυρες" σκεψεις κτλ κτλ. Το πολυ στρες πυροδοτειται απ την επερχομενη εξεταστικη που πλησιαζει. Μου εχουν μεινει 4 μαθηματα και εχω υποβαλλει τον εαυτο μου σε μια διαδικασια αγχους και στρες για οτι πρεπει να παρθει το πτυχιο. Ολο αυτο το διαστημα ειναι μερες που μπορει να μην εχω κανενα ψυχοσωματικο και αλλες μερες που μπορει να εχω πολλες εκτακτες, φουσκωματα κτλ κτλ. Τα κλασσικα δλδ του αγχους...ξερω αυτα εχουν χιλιοειπωθει απλα ηθελα να τα γραψω..φοβαμαι πολυ τις εκτακτες, σε βαθμου που σε 3 ωρες περιπου εχω προπονηση επειδη παιζω μπασκετ και φοβαμαι να παω..αυτααα!!!
Το πιο κοινό αίτιο για τις αρρυθμίες πάντως είναι η υπερβολική καφεΐνη, τσεκάρετε πρώτα αυτόν τον παράγοντα πριν πάτε παρακάτω.
Γεια σας κ απο μενα,ειμαι 38 χρονων εδω και 2-3 χρονια ειχα ελαφριες και χωρις σημασια αρρυθμιες γιατι ηταν ελαχιστες, να σας πω οτι παω κολυμβητηριο 12 χρονια και οπως καταλαβαινετε ειναι υποχρεωτικο να εχεις χαρτι καρδιολογου.Εχω πανω απο 6 τριπλεξ και 2-3 τεστ κοπωσεως για να περνω το χαρτι γιατι το ηθελα και γω να ημουνα σιγουρος για την καρδια μου.Οι αρρυθμιες γινονταν ολο και πιο εντονες το ειχα πει στον καρδιολογο αλλα με τις εξετασεις και το κολυμπι που εκανα δεν εβρισκε κατι,μου ελεγε κοψε τον καφε ,εναν επινα ελληνικο,και λιγοτερο αγχος.Τον νοεμβριο στην δουλεια με πιανουν κατι αρρυθμιες απο τις 12 το μεσημερι και για πρωτη φορα ηταν συνεχομμενες εως τις 15,00 ετσι αποφασισα να παω νοσοκομειο εκει με το που ειδαν τις αρρυθμιες μου εκαναν εισαγωγη για 24ωρο holder.Εκανα ολες τις εξετασεις τους ειπα αυτα που επρεπε μου εκαναν 2 -3 φορες τριπλεξ,εξετασεις αιματος, ακτινογραφια θωρακα , θυροειδη ολα,δεν βρηκαν τιποτα,απλα μου ειπαν οτι καλο ειναι να κανω μαγνητικη καρδιας χωρις να ειναι επειγον, για να δουμε απο που προερχονται.Μου εδωσαν και lopressor για να ρυθμιστει λιγο η κατασταση το εριξαν στο αγχος (το οποιο εχω πολυ λογω δουλειας και πολυ πιεση,οχι καταπιεση).
Μετα απο αυτο μου σταματησαν σχεδον τελειως. Προχθες που πηγα για την μαγνητικη,οσο πλησιαζαν οι μερες αγχωνομουνα,με το που με τρυπησε για να μου βαλουν πεταλουδα λογω σκιαγραφικου με πιανει μια ταση λιποθυμιας εχανα το φως και ακουγα οτι μαλλον δεν θα την εκανα αν δεν συνερχομουν.Συνηλθα βεβαια και την εκανα ανετα.Απο τοτε λοιπον μεχρι και σημερα 3 μερες δηλαδη οι αρρυθμιες ειναι ατελειωτες ακομα δεν εχω παρει αποτελεσματα αλλα αν ειχα καποιο παθολογικο προβλημα τωρα θα ειχα χαιρετησει.Το αγχος πιστευω δημιουργει προβληματα που δεν το φανταζομασταν.
Αυτα και απο μενα.
την μαγνητικη την εκλε