το καβουρντηστηρι μου χαλασε τα δειχνει ολα μπλε η οθονη
Printable View
το καβουρντηστηρι μου χαλασε τα δειχνει ολα μπλε η οθονη
εχω ψυχολογικα απο μικροσ διαφορα μικρα και μεγαλα τελοσ παντων μετα πολλα με τα λιγα
βγηκα στην αγορα στα δεκαοχτω και μετα απο διαφορεσ δουλειεσ προσγειωθηκα τωρα
με τα φαρμακα και τη δουλεια ζορικια δουλεια αλλα προσγειωθηκα τι σασ κανει να πιστευετε
οτι δεν εχετε αερα στα κεφαλια σασ μερικοι κι αντε αμα ειστε μικροι το καταλαβαινω
αλλα οι μεγαλοι δε δικαιολογουνται η προσγειωση δεν εβλαψε ποτε κανενα και χαιρομαι που επιτελουσ εφθασα σε αυτο το σημειο
υστερα απο δεκαπεντε χρονια που παιδευομαι ειμαι πολυ χαρουμενοσ προσωπικα θα καθομαι εδω και θα σασ λεω παπαριεσ γιατι με εχετε νευριασει με τα γραφομενα σασ
αυτοσ ειναι ο θεοσ μου εχω παρει σχεδον τα παντα τοσα χρονια που παιδευομαι και τωρα αρχισα να βλεπω φωσ μετα απο οχτω χρονια
και απειρεσ αγωγεσhttps://www.youtube.com/watch?v=c4ElE1H-EQQ
απο τσαμπα εμπειριεσ χορτασαμε τιποτα σοβαρο θα κανουμε ποτε καμια δουλεια τησ προκοπησ ισωσ με λεφτα κανονικα καλο θα ηταν
γυναικεσ χαιβανια τησ πολησ μου εγω να κατσω και να με σκοτωσετε
αμα θελετε τοσο πολυ σασ αγαπαω αλλα να μαθετε πρωτα τι ουσιεσ παιρνω να μαθω κι εγω
γιατι σασ πληροφορω υπαρχουν ενα εκατομυριο αλλεσ ουσιεσ περα απο τα ναρκωτικα
που μπορει να κανουν κακο και το ειπα και δεν το πιστευετε ειστε η δεν ειστε χαιβανια μεγαλα
οπωσ υπαρχουν και ενα εκατομυριο ουσιεσ που κανουν καλο και θελω να τα ακουσω απο γυναικα αυτο
και το τι εγινε και ολα απο αντρεσ χορτασαμε να δουμε και λιγο τα χαιβανια
ολεσ με πουλησατε για καποιον αλλο δε μου κανει εντυπωση γτ οι γυναικεσ για να ζησετε καλυτερα υποτιθεται πουλατε και τισ οικογενειεσ σασ αλλα ενημερωθειτε πρωτα και μετα οτι θελετε
και θελω μια να μου πει την αληθεια να την κανω φιλη μου να συζηταμε με τισ ωρεσ και να νιωθουμε ομορφα
trianta χρονια που ζω σε αυτο το χωριο ενασ δε με επιασε να μου πει την αληθεια
οχι τωρα τριαντα χρονια ουτε μισοσ αντρεσ γυναικεσ με πουλησατε ολοι
και θελω πολυ να μαθω το λογο τριαντα χρονια ετσι δεν ειναι λιγα
επειδη βαρεθηκα να κανω μαλακιεσ σταματησα κατα μονοσ μου μεγαλωσα δε χρωσταω σε κανεναν
αυτα απο μενα και οσο για την πουστια και την πουτανια απλα συνιθηζεται δεν ειναι κατι
απλα αποφασιστε τι θα με κανετε γτ βαρεθηκα τη ζωη μου οπωσ ειναι τωρα θελω μια αλλαγη
υποψιν ειμαι σε ημιαγρια κατασταση μεσα μου κι ο θεοσ ο ιδιοσ τωρα να ερθει να με πιασει κουβεντα ηρεμα και φιλικα
θα αρχισω να τον κοροιδευω απο ανθρωπουσ χορτασα δε θελω αλλο θελω να βγω στην κοινωνια επιτελουσ
να χω καποιον να πω μια κουβεντα κανονικη αν ειναι δυνατον κι οχι παπαριεσ του κωλου
αφιερωμενο για να δειτε λιγο τι κανετεhttps://www.youtube.com/watch?v=tNQNO_6kGzc
kai kati teleytaio emena skotvste me xvris na mauv to logo
αλλα εσυ πειτε στον εαυτο σασ οτι δεν εχουμε κοινωνια εχουμε ενα μπουρδελο
και ειμαστε για τον πουτσο γιατι εμεισ φταιμε γι αυτη τη κατασταση
εγω σε ολουσ το λεω οτι αφου ανηκω σε αυτο το χωριο κλαφτα χαραλαμπε
και να ξερετε το χωριο μου δεν το πουλησα ποτε οπωσ πολλοι κανετε οταν πατε αλλου
Τουλαχιστον να μην τρελαθουμε μεχρι το Force Awakens. Mετα καντε με οτι θελετε.
αυτα τα τρια αρθρακια που εχει το σαιτ τωρα πριν μπεισ στο φορουμ ειναι πολυ ωραια και πολυ διδακτικα συστηνω να τα διαβασετε
Οι νταηδες που κανουν bullying στους αλλους ειναι αυτοι που τρωνε bullying στο σπιτι.
Σκεφτομαι οτι ειναι πιο ευκολο να αγαπας παρα να μισεις.
παντωσ αν το λεσ για μενα εγο υποκειμαι σε διαφορεσ φασεισ μπουλινγκ και πανω στη δουλεια και στο σπιτι
και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο κανενασ δε μου λεει το λογο αμα με δεισ πιστεψε με ειμαι παναγιτσα
ουτε καν βριζω και ουτε καν σηκωνω τον τονο τησ φωνησ μου αλλα επειδη δεν μπορω να καταλαβω τον λογο
γραφω αυτεσ τισ παπαριεσ που γραφω για να ηρεμησω και μονο δε νομιζω οτι βοηθαω κανεναν εμενα βοηθαω ηρεμω οταν τα γραφω
μια που γνωριστηκαμε να σασ τα πω να τα ξερετε
εγω παντωσ σασ ειπα και το δικο μου θεμα τωρα γνωριστηκαμε κι επισημα
οχι το να αγαπάς ειναι όντως πιο ευκολο.. το να μισεις σε εξαντλει!
Aυτο ειναι αληθεια , ειναι εξαντλητικο , οπως και ολα ταρνητικα συναισθηματα .
οποιοσ θελει να ζει καλα επιλεγει να βλεπει τα καλα οποιοσ δε θελει βλεπει τα ασχημα
αφου με το να μισεισ δε μπορεισ να κανει τιποτα αλλο ειναι ολοκληρωτικο συναισθημα σαν την αγαπη
δε καταλαμβανουν ολα το ιδιο χωρο ασ πουμε σε μενα η αγαπη σκεπαζει τα παντα
32 ασπιρινεσ δωσε μου 47 αντιψυχωσικα αμα αγαπαω τα σκεπαζει ολα οτι κι αν εχω σε μενα ετσι λειτουργει
σε σασ πωσ ειναι;
επισησ καπου εφαγα παρατηρηση και δεν το βρισκω το θεμα καλωσ την εφαγα αυτο θελω να σχολιασω
γιατί καθε φορα που τολμάω να ξεμυτησω απο την απομόνωση μου γινετε τέτοιο μπάχαλο? τι βαιμπ στελνω στο συμπαν!!!! φφφφφ