Originally posted by NADINE
Quote:
Originally posted by basia
μετα την συναντηση μας στη Θεσσαλονικη δεν τα ειπαμε καθολου, περασα πολυ ωραια, γνωρισαμε και την γλυκια νεκταρια......
ποτε δεν περιμενα απο ενα τετοιο φορουμ να υπαρχουν τοσο ζεστοι και καθημερινοι ανθρωποι. μπορει η καθημερινοτητα να μας εχει κανει να χασουμε την κοινωνικοτητα μας αλλα τελικα και απο ενα "ψυχρο" ιντερνετικο χωρο βγαινουν τοσο ζεστοι και καλοσυνατοι ανθρωποι, ναι Ναταλια και για σενα τα λεω, μην κοιτας που δεν συμφωνουμε και πολυ στην κοσμοθεωρια μας αλλα η αγαπη και το νοιαξιμο ειναι δεδομενο, εγω αν δεν νοιαζομαι για καποιον δεν ασχολουμε μαζι του.
α, και κακιουλες δεν ειπα...........
Καλημέρα κι από την κακοποιημένη των συναντήσεων!
Νομίζετε πως επειδή μου κάνετε όμορφα δωράκια θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό;
Ε!Όχι λοιπόν!Και που άργησα και γιατί άργησα και τι κάνω και με ποιόν το κάνω
και γιατί ν'αγαπώ εκείνον,που δεν εγκρίνετε και τι κάνει ο Βόλος και πώς πέρασα στο ταξίδι,
και πώς είναι τα κορίτσια και ένα σωρό άλλα,που τα απώθησα από την τραυματική εμπειρία!
Και με βάλατε να καθήσω σε μία γωνιά με στενή καρέκλα και πλαστικούρα για θέα
κι έπρεπε να κάνω το γύρω του κόσμου για να βγω ένα μέτρο μπροστά να βγάλω
φωτογραφία τους γλάρους μου,των οποίων το πέταγμα έχασα μάλιστα μέχρι να φτάσω!
Και με είχατε και νηστική σ'ένα μέρος με πολύ ωραίο φαγητό επειδή και καλά σας είχα πει παλιά
πως στην κουζίνα έχει για βοηθούς σεφ κάποιους Ratatouilles,λες και θα μας έτρωγαν τα ποντικάκια!
Και δεν ήρθατε και στην έκθεση MIRO που είχε δίπλα και με αφήσατε μόνη με την Πέννυ,που κοπανιόταν
στα γέλια με τα σελοτέιπ στα κολλάζ του κι έλεγε πως η κόρη της θα τα έκανε καλύτερα και δεν προλάβαμε
και το μουσείο φωτογραφίας μετά απέναντι που έκλεινε σε 5 λεπτά απ'τη στιγμή που φτάσαμε!
Δε μιλώ,δε μιλώ τόσο καιρό,αλλά να μην είμαστε και προκλητικοί,κοπελιά και να το παίζουμε
αθώες περιστερές!Ο κόσμος έχει κρίση και κρίνει!Και πες μου μετά από όλα αυτά πού βλέπεις εσύ νοιάξιμο
και πάνω απ'όλα για ποιόν λόγο εγώ να ξαναέρθω σε συνάντηση μαζί σας;Ε;Ε;Ε;Μου λες,σε παρακαλώ;
Ταράχτηκα πάλι πρωί πρωί,χρονιάρες μέρες!Πάω να ηρεμήσω και θα το σκεφτώ πολύ να ξανάρθω...