Bad εννοειται οτι αρχιζουμε!
Εχω δυο μηνες στη διαθεση μου και πρεπει
να προσπαθησω πολυ σκληρα.
(μολις πριν λιγο παντως εφαγα μια σοκολατα:spin:
Printable View
τωρα θα σου φανει λιγο περιεργο αλλα...μη τρως πολλα φρουτα κ ζαχαρη οποιασηποτε μορφης ωστενα απεξαρτηθεις...θα δεις μετα απο 2-3 μερες θαναι πιο ευκολο...θα τα ξεχασεις σχεδον...αλλα νασαι χορτατη τετακι...(απο καλο φαγγητο, ξερεις εσυ...)
αχ αντε ναρχισουμε, εχωενθουσιαστει που ηρθες κ εσυ...
συγνωμη για το quote δε μου αρεσει...αλλα δες τι εγραψες...εχω 2 μηνες να προσπαθησω, (ισως σκεφτηκες απο μεσα σου αρα δε ξανατρωω σοκολατα αρα ας φαω τωρα...)Quote:
Originally posted by TETH
ισως να μη σε οδηγησει πουθενα αυτο...γιατι δε δοκιμαζεις να πεις...οποτε θελω θα τρωω σοκολατα αλλα λιγη? για αρχη νομιζω ειναι καλο κ ευκολο...
(ακου πια μιλαει)
Βασικα δεν ειμαι και πολυ του φρουτου..
και ειδικα τα χειμερινα δεν τα πολυπαω..
αντε να φαω κανα δυο πορτοκαλια,
κι αυτα αν ειναι ζουμερα.
Ισως με βοηθησει το οτι σας ξαναβρηκα εδω περα...
ευχομαι να βοηθησει δλδ!
θα βοηθησει πολυ, οταν το πιστεψεις θα γινει...
αυριο θα φαω ελευθερα γιατι θα μαζευτουμε οικογενειακα κ τα παιδια ζωη ναχουν τρωνε...(σαν παιδι κι γω θα φαω,..) κ μεθαυριο ξαναρχιζω...Δευτερα κ αρχη, παει? αλλα αυριο συνεσταλμενες...χεχε
Κι εμενα αυριο με περιμενει δυσκολη μερα διατροφικα...
εχει γενεθλια η βαφτιστηρα μου (ευτυχως θα ειναι μεσημερι
το τραπεζι).
Αλλα απο Δευτερα δεν χωραει αναβολη το θεμα, πραγματικα!
εγώ πάλι πιο ελεύθερο να κάνω ακόμα...νιώθω ότι στερούμαι τόσο και έχω σκοπό να βάλω ένα ελεύθερο την εβδομάδα..αλλά το όνο που έχω πετύχει τόσο καιρό είναι να τρώω όσο πρέπει φαντάζομαι...ίσως για αυτό δεν χάνω...μόνο εχτές και ευελπιστώ και σήμερα στο όριο των 1500 θερμίδων...έχω περιορίσει τα υπερφαγικά δλδ...κάτι είναι και αυτό...φούφ...
asi το πιο σημαντικο ειναι αυτο...! οχι απλα κατι!
κοριτσια αυριο δεν ξερω τι θα προλαβω να φαω αλλα θα φαω 12-5, μετα ραψιμο.
Εγω βασικα σκεφτομουν απο Δευτερα να κοψω τελειως
το βραδυνο, εστω και το ελαφρυ, να δω τι θα γινει..
η εστω να τρωω νωρις κανα γιαουρτακι και μετα ραψιμο και να
κανω κατι σαν ιφ.
Να υπαρξει αποτελεσμα αμεσα ωστε να παρακινηθω περισσοτερο
και να συνεχισω.
το ξέρω bad μου..αλλά δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει...γιατί όσο είμαι στα ίδια και δεν κατηφορίζω απογοητεύομαι αν και ξέρω και θεωρητικά αλλά και από εμπειρία ότι τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν σε ένα βράδυ...αλλά με πιάνει ένας φόβος ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ...
Quote:
Originally posted by asi
το ξέρω bad μου..αλλά δεν ξέρω πόσο θα διαρκέσει...γιατί όσο είμαι στα ίδια και δεν κατηφορίζω απογοητεύομαι αν και ξέρω και θεωρητικά αλλά και από εμπειρία ότι τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν σε ένα βράδυ...αλλά με πιάνει ένας φόβος ότι δεν θα τα καταφέρω ποτέ...
Κι εμενα ο ιδιος φοβος με ζωνει πλεον!:smilegrin:
Δεν εισαι η μονη που φοβασαι!
εγω παλι πιστευω οτι αποτομα απο το ανεξελεγκτο στη νηστεια δε παει...
δηλ. κ να ηθελα το σωμα μου δε θα το εκανε κ μαλλον θα κατεληγα σε υπερφαγικο.
Απλα καθε μερα ετρωγα λιγοτερο το βραδυ (απο εκει που ετρωγα 1/2 πιτσα εφτασα σε κανονικο βραδυνο) και μετα σταδιακα εφερνα το βραδυνο ολο κ πιο νωρις...
Ετσι κ οταν θελω να κρεπαλιασω κανω νηστεια μετα κ τελειωνει το θεμα...
αλλα αυτο παει στταδιακα, αμα επι βδομαδες εχει συνηθισει το σωμα σε κατι ειναι ατοπο να το πιεσεις τοσο...θα εκδικηθει...
μπορω να σας πω οτι εχω να φαω απτις 5 το απογευμα, γιατι μου τη βαρεσε που ποσες μερες τρωω ο,τι ναναι, μερεντα και ψωμια κ τυροπιτες,
κ λεω ας το καλο...αφου σχεδον καθε βραδυ καταφερω κ το ραβω εστω κ αργα ας το ραψω νωριτερα σημερα κ θα φαω αυριο παλι...
δεν ξερω αν με πιανετε...εν ολιγοις οχι πιεση...μπορει να νομιζουμε οτι λειτουργουμε υπο πιεση αλλαλ μετα θα μας γυρισει μπουμερανγκ...
Κοριτσακια εγω θα σας καληνυχτισω.
Θα μπω αυριο βραδυ, να σας πω τα αισχη που εκανα
ολη μερα (ελπιζω να μην ειναι πολλα).
Φιλαρεςςςςςςςςςςς και ο θεος βοηθος!
στο καλο τετουλα...πολυ χαρηκα ποου ξαναμπηκες!!! αντε που ειναι κ οι αλλες οεο>!
Tέτη χάρηκα...θέλω πολύ να βρείς και εσύ την βοήθεια που χρειάζεσαι στο φόρουμ..κ η επιτυχία είναι εγγυημένη καλό βράδυ:thumbup::thumbup:..έτσι για να μην πέφτουμε:cool::cool::cool:
den peftoyme λεμε δεν πεφτουμε χεχε:bigsmile:
καλησερα! τελικα ξεκολησε η καταραμενη!μετα απο 10 μερες!
απο γυμναστικη σημερα τιποτα τελικα αλλα αυριο πρωι-πρωι θα ξεκινησω ποδηλατο στατικο. ενα μισαωρακι ειναι καλο για αρχη λετε?
καλησπερα κοριτσια:D
τρωω μηλαρακι με κανελα, τι κανετε?
Καλησπερα κι απο μενα κοριτσακια.
Ολες καλα?
Καλα, δεν χρειαζεται να πω το τι εγινε σημερα
διατροφικα, νομιζω οτι ''το τερματισα'':bouncy:
Κανονικα, με βαση τα σημερινα, απο αυριο θα πρεπει
να ζω μονο με νερο:wow:
ποιος ειναι ον?
η συγκατοικος επιμενει να παραγγειλουμε κρεπες, βοηθηστε με να ξεχαστω.
εγω αλλα μολις εκανα υπερφαγικο:bouncing: οποτε δε νομιζω να σε βοηθησω κ πολυ!
μια χαρα ΛΟΡΑ! αρχιζω κ γω αν κ αρχιζω κ διπλοβαρδιες δουλεια
Τετη μια απτα ιδια...
αλλα δε με τσαντισε οτι εφαγα την ημερα, με τσαντισε οτι μολις εφαγα λιγα αποσα απεμειναν. Θα μπορουσα να τα ειχα φαει κ ολα οποτε καλα ειμαι.
Μετα απο απειρες σκεψεις, διαβασμα και συζητηση κατεληξα σε ενα ωραιοτατο υπερφαγικο,
ομως πηρα κ καποιες αποφασεις για μενα, που θα τις βαλω κ σε τικερ να τις βλεπω.
με βοηθησε ο φιλος μου τελικα
το ξεπερασαααααα, ουφ φτηνα την γλυτωσα και σημερα
εκοψες το τσιγαρο? ΜΠΡΑΒΟ!
τωρα εκανα το τελευταιο μου...για παντα ελπιζω αυτη τη φορα.
σαλατα τα εκανα με τα τικερ ε? πως σε βοηθησε οφιλος σου? εμενα ροχαλιζει!
καλημέρα!
στο τηλέφωνο μιλήσαμε, άρχισε να μου λεει ασχετα, οτι του κατεβηκε μου ειπε!
αχ! καλο κοριτσακι! πονεμενη ιστορια αυτα τα περισσευματα... κατι το κατοχικο συνδρομο, κατι η κριση τα περισσοτερα κιλα μου σ'αυτα που παντοτε περισευαν τα χροσταω... μεχρι που συνειδητοποιησα οτι φερομαι στον εαυτο μου λες και ειναι ο σκουπιδοτενεκες του σπιτιου... και δεν το αξιζε ετσι δεν ειναι? καλη επιτυχια στην διακοπη του καπνισματος. σε θαυμαζω για το κουραγιο σου να το κανεις παραλληλα με διαιτα... εγω ουτε που το σκεφτομαι αυτη τη στιγμη. αντιθετα καπνιζω και παραπανω η ηλιθια...
κατε μπραβο που βρηκες τροπο να αποφυγεις τις κρεπες!
μα γιαυτο το (ξανα) εκοψα, καπνιζα υπερβολικα πολυ κ δε λεει.
σημερα δεν εκανα διαιτα, απο αυριο, εφαγα παστιτσιο αρκετο,
απο αυριο ξανα μαγειρεμα, δεν εχω κ αλλη επιλογη, φευγει η μανουλα μου. Μολις αδειασει το ψυγειο απο τις χθεσινες σαβουρες λογω τραπεζιου θα το γεμισω με απειρα λαχανικα...
αποψε θα παρω ισα ισα αυτα που θα κανω αποψε...αχ ποσο βαριεμαι οτιδηποτε αυτο το καιρο
καλησπερα σε ολη τη παρεουλα τη κανετε?????/εγω ετσι και ετσι...να ρωτησω κατι..τελικα ισχυει οτι στις γονιμες μερες η ζυγαρια δειχνει παραπανω???/
δεν ξερω, εγω τις γονιμες μερες πεινω σαν λυκος. κ προ περιοδου... δραμα η κατασταση με τις ορμονες μας, α στο καλο...
β α ρ ι ε μ α ι
δεν εχω ορεξη για τιποτε, ουτε για δουλεια ουτε για τιποτε.
σκεφτομουν να παω αθηνα λιγες μερες να κλειστω σπιτι, να περπατησω πολυ στο παρκο, να σκεφτω, αλλα εχει απειρα μποφορ.
το μονο που θαθελα ειναι να μην εκανα τιποτε απολυτως για λιγες μερες.
αλλα τωρα ειναι που θαχω κ απειρη δουλεια κ μαλιστα χειρωνακτικη ελαφρως...
αντε να δουμε.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ τι εχω παθει, μην ειν ο καιρος μην ειν αναδρομος κανενας πλανητης? μην ειναι η βλακεια που με δερνει?
τοχει κανεις αλλος ή ειναι συνδρομο απεξαρτησης απο τη νικοτινη? δεν το ξαναχα παντως...
καλημερα! ελπιζω σημερα να νιωθεις πιο δυναμικη...
καλα ειμαι σημερα ΛΟΡΑ μου σευχαριστω...κοιμηθηκα υπερβολικα πολυ (απτις 12 το βραδυ μεχρι 12 μεσημερι!!!)
τωρα νιωθω μια χαρα,
χθες φαγαμε για δευτερη μερα βλακειες, πηραμε σουβλακια, φαγαμε κ διαφορα που εμειναν απο το τραπεζι, αλλα το καταφχαριστηθηκα χιχι :roll:
Αυριο ή μεθαυριο ζυγισμα, χθες ζυγιστηκα σε ενα φαρμακειο ντυμενη κ βραδυ κ ημουν 96 (και λιγα μου φανηκαν μετα απο τοσο φαγοποτι).
Πηρα κ τσιχλες νικοτινης κ μασουλισα 2, μια χθες βραδυ, μια σημερα.
Προς το παρον δεν πεινω αλλα κανω κοτοπουλο στηθος με ρυζακι, ωστε να σταματησουμε το σαβουροφαγητο (εγω τουλαχιστο).
Θαρθω μετα να γραψω τι εφαγα, γυμναστικη ελπιζω απο αυριο ξανα. Να ανοιξουν λιγο τα πνευμονια μου :shocked2:
22/3 συνεχεια κρεπαλης διημερου αλλα πιο συνετα
μετα απο 16 ωρες και βαλε νηστεια εφαγα
~πρωτο γευμα
1 ποτηρι μεγαλο φυσικο χυμο πορτοκαλι -
180 γρ. σπιτικη τυροπιτα -
~δευτερο γευμα
325 γρ. κοτοπουλο πανε (κατεψυγμενο) στο φουρνο σκετο- 611 θερμιδες
40 γρ. κοτοπουλο τηγανιτο (πειραμα του ανδρα μου) -
λιγη γλυκοξινη σως, λιγη πιπερια τηγανιτη, 1 σοδα
~τριτο γευμα
1 μπουκαλακι κοκα λαιτ
90 γρ. τυροκαφτερη - 230 (αουτς πολλες ειχε αυτη)
:exclamation:
100 γρ. κριιτσινακια με σουσαμι - 458 αουτς και αυτο αλλα OK για σημερα :D
2 διαφορετικα κιντερ 133 + 178 θερμιδες = 311
Γενικο συνολο σαβουροθερμιδων
1610 χωρις την τυροπιτα, την πορτοκαλαδα και το κοτοπουλο του ανδρα μου, νομιζω δεν εχει νοημα να συνεχισω υπολογισμο!
Τελευταιο γευμα 8μιση.
Αυριο μαγειρεμα επιτελους ελπιζω.
Οχι τιποτε αλλο, θα φυγει κ η μανουλα μου κ τι θα προλαβαινω να μαγειρεψω 2-4 με τη δουλεια,
ας φαω λιγο σωστα αυτη τη βδομαδα γιατι μετα αλλαγη ωραριων ουφ
+ σουπα με φιδε, ντοματα, + λιγο τουρσι
ελπιζω ολα αυτα να με κανουν να πιω πολυ νερο, ναχουν κ ενα καλο μια που εσπασα τη βραδυνη νηστεια μου...
Χθες τελικα + χωριατικη με μυζηθρα (στις 2 το βραδυ) + 2 φρυγανιες + πιπερια ψητη,
σημερα αρχιζω διαιτολογιο 1600 διαβητικων χωρις ζυγισμα καθοτι ειμαι σουπερξετρα πρησμενη,
23/3/11
οσα γραφω στο θεμα διαιτολογιο 1600 θερμιδων για 23/3
εδω θα γραφω ασκηση + διαθεση κτλ ελπιζω να κανω μετα ελλειπτικο...
Χαιρεται, τι κανετε?
Εγω καλα, προσπαθω να μπω σε ενα προγραμμα.:starhit:
Σημερα εφαγα ποοοολυ συμμαζεμενα και χαιρομαι γι αυτο.
Πρωι, κουλουρι Θεσ/κης με καφεδακι,
το μεσημερι, βραστο κοτοπουλο με λιγη σως μπαρμπεκιου
και παντζαροσαλατα και τωρα το βραδυ ενα ποτηρι γαλα.
Ευτυχως δεν πειναω, παλι καλα.
Μακαρι να συνεχισω ετσι...
καλως το τετακι!
κ γω συμμαζεμενα και απορω...αφενος γιατι κρεπαλιαζα τις προηγουμενες μερες, αφετερου εκοψα κ το τσιγαρο!
τοστ, κοτοπουλο με ρυζι κ μπροκολο, γλυκο κουταλιου με σοκολατα και φετα με μπροκολο κ φρυγανιες. 1600 εις το πηλικο κ δεν πειναω, θελω ομως να καπνισω κ ολο λιγουρες εχω αλλα κρατω νηστεια...
Τωρα μασουλαω μια τσιχλα νικοτινης, ευτυχως ειναι απαισιες.
το πρωι θα φαω στη δουλεια κ το περιμενω πως κ πως, και καπουτσινο μμμμμμ
γυμναστικη οχι αλλα ΠΟΛΥ σιδερο.
εσυ πως πας με το σπιτι?
24/3 95.3
~8:00
90 γρ. ψωμι γερμανικου τυπου - 230
3 τυρι φετες λινεα - 150
καφε σκετο
~10:30-12:00
150 γρ. γιαουρτι 2% - 100
1 ακτινιδιο - 45
1 μηλο 120 γρ. - 65
~14:30
1 τυρακι - 65
30 γρ. ρυζι - 35
~16:00-17:00
120 κοτοπουλο στηθος φουρνου - 200
λαχανικα φουρνου (ντοματες, καροτα, κολοκυθια) - 150
1 κ.σ. ελαιολαδο (ανα μεριδα) - 130
200 γρ. ρυζι - 220
1 σοκολατακι - 60
καφε σκετο
~21:00
90 g κοτοπουλο - 150
ας πω και 1/2 κ.σ. ελαιολαδο αν κ ηταν στο ταψι ολο το λαδι - 60
1 μικρη πατατα - 70
υπολοιπα λαχανικα (μετρησα θερμιδες ολων το μεσημερι)
καπου 1700-1750 θερμιδες ως τωρα
Μετα θα φαω λιγο κοτοπουλο με μπολικο μπροκολο, μεχρι 200 θερμιδες ολα μαζι ωστε να μη ξεπερασω τις 1950 συνολικα.
Ελπιζω οτι θα αρχισω και γυμναστικη σημερα, πρωτη μερα μετα το κοψιμο τσιγαρου...κι αν οχι αποψε αυριο πρωι σιγουρα!:thumbup:
+ 350 γρ. μπροκολο + 90 γρ. κοτοπουλο, τελευταιο γευμα 22:30 :duh: