Αν δείτε τι βλέπω θα δείτε όλο τον εαυτό σασ να ξέρετε
Printable View
Αν δείτε τι βλέπω θα δείτε όλο τον εαυτό σασ να ξέρετε
σωστά, όσο μεγαλώνουμε όλο και μικραίνει η ''βεντάλια'' των σκοπών, για αυτό και συνήθως όσο μεγαλώνουμε απολύουμε την ζωή. και, ναι, διαπιστώνεται αυτό στους ηλικιωμένους που, αφού δεν έχουν διαθέσιμους σκοπούς να επιτεύξουν, το βλέμμα τους δεν έχει πια ζωτικότητα. Απλά επιβιώνουν εκεί και αρκετοί από αυτούς επίσης συνήθως λένε ότι κουράστηκαν και πως το μόνο που θέλουν τώρα είναι να ''ξεκουραστούν'' (δλδ να πεθάνουν). Επίσης φαίνεται και πως αναζωογονούνται καμμιά φορά αν ένα παιδί τους κάνει εγγόνι, με τι χαρά και επιθυμία γεμίζει πάλι το βλέμμα τους: θέλουν να ζήσουν για να το δουν να μεγαλώνει και αυτό, κι αυτός ένας σκοπός είναι.
Πορώνομαι στα αλήθεια σαν καλό σέντερ φορ κι από ποντικαρας γίνομαι αι φορ
Είμαι και χειρότερος από εσάς και μου αρέσετε επικίνδυνος συνδυασμός να ξέρετε
Θα σασ πω την αλήθεια
Είναι το κορίτσι στα 15 στα 25 έχει φίλους έχει οικογένεια κάποιους που αγαπάει κλπ και πάει ο μαλακας ο άντρας κ την βρίσκει και το κορίτσι πρέπει να αγαπήσει το μπαγλαμά και σου λέει άμα έχει λεφτά εντάξει αυτουσ που αφήνει πίσω πονάνε μια ζωή αυτή είναι η αλήθεια για τα κορίτσια στο μπουρδελο αυτό
Αυτά ο Θεός δεν τα πιάνει όχι ΝΔ ο Θεός δεν κάνει τα κορίτσια αυτά που βλέπω εγώ κάθε μέρα όταν πάω βόλτα είναι όλα υπέροχα να ξέρετε όλη η νεολαία είναι υπέροχη
Να μη μιλήσω για τα οικονομικά ποσα λεφτά τρώνε οι τίμιοι οικογενειαρχες γι αυτά δεν λέω τίποτα
Η θεραπεία για τη σαπίλα από το κάπνισμα σε περίπτωση που δεν πληρώνω τουσ καφέδες είναι χάπι για το ουρικο κ χάπι για τη χοληστερίνη ταυτόχρονα η μεγάλη θεραπεία είναι αναισθητικό με κορτιζονη κάπου εκεί μέσα είναι η θεραπεία να ξέρετε το λέω για ολουσ δουλειά σασ είναι αφού το βρείτε να το πείτε σε ολουσ να ξέρετε ότι είστε υπεύθυνοι εγώ το είπα
Και μην ξεχνάτε τα κορίτσια με τα μαύρα είναι υπέροχα καταπληκτικά κ πολύ όμορφα να ξέρετε ότι σασ αγαπάμε
Δεν γίνατε αντρεσ γίνατε ίσες με τουσ άντρες οπωσ κι εγώ ίσος με σασ αυτό έταξα αυτό έγινε και κοιτάξτε να χαρείτε τη ζωή σασ
Τα είδη που εξαφανίζονται με την επίδραση του ανθρώπου στο περιβάλλον. Αυτά που δε θα δούμε ποτέ ούτε θα μάθουμε. Τα ζώα στα σφαγεία. Τα ζώα που δεν ξέρουν ότι περιμένουν το θάνατο. Η απανθρωπιά των ανθρώπων. Και πως όπου υπάρχει οργανωμένη κοινωνία υπάρχει και συνέπεια στο περιβάλλον. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να το σταματήσει αυτό και αν υπάρχει καν χρόνος, θεωρώ ότι δεν υπάρχει και πως αυτά που κάποιοι επιστήμονες προειδοποιούσαν, είναι εμφανή. Πως τα είδη που εξαφανίζονται είναι αυτά που η ζωή τους εξαρτάται από έναν τόπο, πολλές φορές μπορεί να είναι ένα βουνό, ένα μικρό νησί, μια κοιλάδα. Με την ανθρώπινη επέκταση εκεί, όταν το ενδιαίτημα πάψει να υπάρχει, το είδος εξαφανίζεται.
Απευθύνεται σε μένα?
Δεν έβαλες τυχαία το γελοιογραφημα σου μετα την ανάρτηση μου, όπως τυχαια δεν βάζεις αναρτήσεις αμέσως μετά από απαντήσεις σε θέματα που ανοιγονται στο φόρουμ.
Η ζωή μου να ξέρεις είναι γεματη απο μαλάκες, κακόβουλους, φθονερους, ζηλιαρηδες, ανθρώπους που θέλησαν ή θέλουν να με βλάψουν. Ακόμα επιβιωνω, κι αυτό είναι ο άθλος. Ώσπου δεν κάνω κάποια σοβαρή ζημια σε κάποιον ειναι καλά.
Η αποκτηνωση. Οποιος δει αίμα και το συνηθίσει ή είναι θολωμενος ο νους του από κακία ακοτωνει ειτε ανθρώπους ειτε ζώα είτε το φυσικό περιβαλλον επαναλαμβάνοντας την ίδια πράξη αμέτρητες φορές σαν μια απλή πραξη ρουτίνας. Να προσεχεις και να μη φοβάσαι απο τέτοιο κοσμο. Τα ζώα σε σφαγεία τα θανατώνουν με τον λιγότερο επώδυνο γι αυτα τρόπο, όμως ο θάνατος δεν είναι ποτέ ανωδυνος και τα ζώα πιστεύω πως εκεινες τις τελευταίες στιγμές το νιώθουν και πονούν.
Σκέφτομαι να γράψω κάτι για το Θρησκεία και Σεξουαλικότητα.
αχ ούτε εγω έχω καταλάβει ποιά είναι και κοντέβω να σκάσω από περιέργεια, η αλήθεια. :p
καλά, και να μην μάθω, καλά να μαστε, δεν θα σκάσω κι όλας.
σκέφτομαι πως όταν αφήνεις κάποιον και γνωρίζεις από πριν ότι είναι δύσκολο να συνδεθεί, καλού κακού μην το κάνεις πιο δύσκολο να φύγει αυτός από σένα.
επίσης σκέφτομαι πως το να μην καταλαβαίνει κανείς κάποια πράγματα είναι σωτήριο για τους γύρω του γενικώς. και τέλος πάντων μην χρονοτριβώ, μες στη σαπίλα είναι ο κόσμος μας. θα θελα να είμαι πλούσια ψηλομύτα να κάνω την καμπόσα σε ανθρώπους που δεν είναι σαν κι εμένα και μετά να βοηθάω τους αδύναμους σαν να ήταν κουτάκια κοκα κόλας. να τα άνοιγα να φύγει το διοξίδιο του άνθρακος διότι είναι κακό για την υγεία.
όταν λέω να κάνω την καμπόσα δεν εννοώ κακοποίηση ή περιφρόνηση. απλά βρε παιδί μου κοιτάχτε με. ως εκεί.
κι όταν λέω κοκα κόλα δεν αντικειμενοποιώ, είναι μια μεταφορά.
Να μασ πει ο Μητσοτάκης για το κράτος του αν είναι ευχαριστημένος
Να μασ πουν οι γιατροί αν είναι ευχαριστημένοι από το κράτος
Ρωτήστε κορίτσια 20 χρόνων τι προβληματισμούς έχουν τι σκέφτονται ΠΩΣ ζουν και τι χρειάζονται ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΕΖΙΚΑ Κ ΜΙΛΗΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ
Δεν με σέβονται και πίσω από τη ράχη μου με διαβάλλουν, κι όλοι τους πιστεύουν, κι αυτά που κάνουν στη ζωή τους αυτοί που με διαβάλλουν λένε πως τα κάνω εγώ σε άλλους.
Οι γονείς μου είχαν παρόμοια προβλήματα.
Δεν με έμαθαν να αντιδρώ. Μου υπέβαλαν το δικό τους τρόπο αντίδρασης, δηλαδή παθητικό γεμάτο από ανεκδήλωτη εσωτερική οργή.
Έχω μάθει χίλιες μεθόδους ψυχολογίας αλλά ελάχιστα λειτουργούν.
Η αυτοσυνειδησία δεν αρκεί. Απλά πολεμώ, κι ας είναι από πενιχρά μέχρι μέτρια τα αποτελέσματα, που κατ' ακρίβειαν σμικρίνουν την ήττα.
Όπου πάω θα βρω μαλάκες, καλούς συνεργάτες με επίπεδο επικοινωνίας τυπικό, άτομα που θα θελα να με κάνουν παρέα αλλά δεν με αποδέχονται, άτομα με προβλήματα ψυχικά που με αποδέχονται αλλά που ντρέπομαι να τους παρουσιάσω και με τον καιρό εκνευρίζομαι από τη συμπεριφορά τους. Αυτό που δεν με έμαθαν να αντιμετωπίζω είναι τους πρώτους. Η βελτίωση είναι ελάχιστη, ίσως η ίδια με πάντα.
Αυτές είναι οι διαπροσωπικες μου σχέσεις.
Μλκ πόσο εγκεφαλικά νεκρός πρέπει να είσαι για να σου αρέσει ο Σεφερλής και να γελάς μαζί του; πφφφ. Αλλά μάλλον για την ελληνική κοινωνία είναι ότι πρέπει.
καλέ εδώ ο τύπος νομίζει ότι τον πολεμάνε.
στεναχωριέμαι για τον Σεφερλη, αλήθεια, γιατί μια χαρά ήταν σαν κωμικός, μετά το παρατράβηξε, όλο τα ίδια και τα ίδια αστεία χιλιοειπωμενα, προβλέψιμα, βατά. κι επειδή πάει τοοοοσος κόσμος να τον δει, νομίζει πως κάνει κάτι καλό. ε καλα ο Βαν Γκογκ μόνο έναν πίνακα πούλησε εν ζωή. τέλος πάντων άσχετο.
και του έγραψε λέει μια ηθοποιός κάτι και της είπε εσύ δεν είσαι καμία, δεν ξέρω, τί τον ενοχλεί, ότι δεν μας αρέσει; ότι μπορεί να κάνει λάθος;
Καλέ τι εκκλησιαστικά κείμενα; Θα πεθάνω από ανία και νεύρα. Είμαι εναντίον της εκκλησίας και των θρησκειών γενικότερα. Και του "μεταφυσικού". Τι να αποδέχομαι, τα ψέματα και τις ανοησίες, την υποκρισία και τη χειραγώγηση, ή μήπως την εξυπηρέτηση & σύμπλευση εξουσιών;
Μπράβο στα κορίτσια που νομίζουν ότι είμαι παιδί με ουσίες εσεισ κάτι με δίνετε εμένα μου είπαν να βγάλουμε θεραπείες εσάς σας είπαν ότι είμαι εβαπορακι κρίμα που δεν με θέλετε πρώτα ο Θεός κ μετά εσείς ευτυχώς δεν πεθαίνω γιατί δεν με θέλει ο Θεός το κόλπο είναι εβαπορακι αφεντικό λεφτά μαλακιες κ τέλος αυτό είναι το κόλπο τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω το θέμα είναι ότι ο Μητσοτάκης δεν ξέρει από γυναίκες ο Θεός είναι ερημοσπιτης κι εσείς ξέρετε μόνο από ναρκωτικά κ σεξ μπράβο βλαμμένα συνεχίστε την καλή δουλειά μπράβο και εις ανώτερα
Που είναι η Χάρλευ τι έγινε? Τι επεισόδια έχασα πάλι?
Ο Θεός είναι καλός γιατί το κρατοσ σασ βολεύει άμα δε σασ βόλευε να δω τι θα κάνετε
σκέφτομαι πως, θέλω να γνωρίσω μια κοπέλα/γυναίκα/μεσήλικα με την ίδια -παρόμοια- προσωπικότητα με την δική μου -εσωστρεφής, φιλήσυχη, λιγομίλητη, παράξενη, αργή, κλπ γούστα τα πάντα όλα- που να μην έχει δεχτεί παρενόχληση οποιασδήποτε μορφής ή κακοποίηση/βία οποιασδήποτε μορφής. είμαι περίεργη να μαθω πώς θα ήμουν ή πως θα ζούσα εαν δεν αποφάσιζαν κάποιοι να ανακατευτούν ευθαρσώς στην ζωή μου και το μέλλον μου.
ξέρω πως δεν θα έκανα πολλά στη ζωή μου, απλά είμαι περίεργη. ίσως εκεί έξω να υπάρχει κάποια που ο κύκλος της να μην ήταν ποτέ υποτιμητικός ή προσβλητικός. εσείς έχετε σκεφτεί κάτι ανάλογο; πώς θα ήταν η ζωή σας αν κάθε φορά που κάποιος/α/ο/οι σας φερόταν άσχημα, εξαφανιζόταν από το πλάνο ή μειωνοταν η ένταση της δύναμής του; ή κάτι τέτοιο δεν σας έχει συμβει;
Μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Να βγάλεις από πάνω σου τα "ρούχα που σου φόρεσαν" και θα δεις ποια πραγματικά είσαι. Να σταματήσεις να βλέπεις τον εαυτό σου με τα μάτια των άλλων, αλλά με τα δικά σου. Τότε δεν θα χρειαστεί να γνωρίσεις καμία άλλη γυναίκα, θα γνωρίσεις εσένα.
με γαληνεύει η σκεψη ότι καποι@ άλλ@ -ανεξαρτήτως φύλου ίσως- που είναι κάπως όπως εγώ, δεν δέχεται την τοξικότητα που δέχομαι εγώ και είναι πνευματικά ισορροπημέν@. αυτό με κάνει μεμονομένο περιστατικό που είναι ένα ψέμα από μόνο του.
οπότε γυρίζω στην ίδια λούπα του χάους. :cool:
το να δεις τον εαυτό σου κατάματα είναι ένα μεγάλο ταξίδι και απαιτεί δουλειά και πολύ φώς. εσύ τα έχεις καταφέρει;
Φιλη user,εχω γνωρισει ατομα απο πολυ κομπλε οικογενειες με φουλ κατανοηση,χωρις μπουλινγκ και ακραιοτητες στις ευαισθητητες ηλικιες κτλ. να ειναι τελειως μ..νοπανα και να το χαιρονται.Παιζει σιγουρα ρολο απο που ερχεσαι,αλλα το βασικο ειναι που θες να πας..Εκει πρεπει να κοιτας,οσο δυσκολο και αν φαινεται,το μπορουμε οι περισσοτεροι.Εκει που εισαι ημουν( και ειμαι εν μερει ).Κομματια του εαυτου μας εχουν σπασει και δεν προκειται να ξανακολησουν,αλλα εχουμε επιιλογες και αντι να γινουμε σαν τα σκατα που μας μαθανε απο μικρα,προσπαθουμε να γινουμε και να κανουμε κατι που μας εμπνεει και μας γκαυλωνει..
Μη μασας τσακαλι μου και ψαξου για ψυχοθεραπεια.Θα περασει στανταρ,επειδη ξερεις να ακους,να βλεπεις και να δεχεσαι την αληθεια.Το ιδιο θα μαθεις να κανεις και με την ατομαρα σου και θα γουσταρεις εν τελει..
Ευλογειτε!!!