-
Γυρνώντας από το σπίτι της μητέρας μου στο σπίτι μου, περπατούσα στην Αχαρνών σέρνοντας το καροτσάκι με τα ψώνια της λαϊκής και έπεσα μούρη με μούρη με τον Τσοβόλα. Κάτι που περπατούσα γρήγορα κάτι που δεν το περίμενα, δεν πρόλαβα να τον μουτζώσω και τώρα έχω σκάσει! Πόσο θα το ευχαριστιόμουνα να του κολλούσα μία μούτζα στη μούρη!
-
Polinaki, να κάνεις ότι σου είπαν οι γιατροί σου, αυτοί είναι οι ειδικοί και σίγουρα δουλεύουν προς όφελος του παιδιού σου και εσένα, μην μολύνεις με αρνητικότητα το κοριτσούδι σου, άσε τις σκέψεις που σε βασανίζουν μακριά και κάνε ό,τι χρειάζεται. Βλέποντας και κάνοντας. Λάθη ή ανακρίβειες γίνονται συνέχεια, μην προεξοφλείς ότι υπάρχει πρόβλημα...
-
Καλησπέρα κορίτσια!
Πωλίνα, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη, τώρα, που δεν έχεις καμία σίγουρη διάγνωση. Να είσαι όσο πιο ήρεμη γίνεται, γιατί όπως είπε και η Γιώτα, λάθη και ανακρίβειες γίνονται συνέχεια. Έχω και παράδειγμα γνωστής μου. Της είπαν δύο φορές από το διαγνωστικό κέντρο ότι το μωρό της έπασχε από Ντάουν και η κοπέλα κόντεψε να τρελαθεί. Σκεφτόταν να το διώξει κι ας ήταν πέντε μηνών έγκυος. Ξέρεις τι έγινε στη συνέχεια; Αποφάσισε να το κρατήσει, το γέννησε και είναι υγιέστατο!! Μη φρικάρεις. Ηρέμησε και ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών σου.
-
Κορίτσια μου καλησπέρα...Ειμαι καινούργια εδώ και ένας από τους λόγους που γράφτηκα εκτός των κιλών είναι κ η Πωλίνα..Σας διαβάζω καθημερινά εδώ κ έναν χρόνο...Γνωρίζω τις ιστορίες σας αρκετά καλά αλλά το έναυσμα ήταν αυτό που διάβασα για το κοριτσάκι της Πωλίνας. Κουκλάκι μου μη στεναχωριέσαι το πέρασα κ εγώ και ήμουν μόλις 20..Όλα καλά θα πάνε...
-
Polinaki μην στεναχωριεσαι της κολλητης μου η μητερα ηθελε να κανει παιδι στα 45 της και το εκανε. Οι πιθανοτητες για συνδρομο νταου 1 στις 100. Η μαμα της φιλης μου πριν 3μιση χρονια γεννησε ενα υγιεστατο αγορακι. Μην ανησυχεις ολα θα πανε καλα
-
Καλησπέρα τι κάνετε?
Polinaki εύχομαι να πάνε όλα καλά!
Τζίνα βέβαια σοκαρίστηκες που είδες μπροστά σου τον Τσοβόλα αφού απο τα γιουχαρίσματα έχουν κρυφτεί κ δεν κυκλοφορεί κανένας!
-
-
Απάντηση στο Ελάκι μου για το πόσο κοιμάμαι.... ζζζζζζζζζζζ, και τώρα κοιμάμαι απλά δεν το ξέρω! :spin:
Δεν πρέπει να έχεις ταμπού στον ύπνο, όποτε έρθει καλώς να τον δεχτούμε! Θέλει να έρθει το πρωί, θέλει το μεσημέρι, θέλει το απόγευμα, θέλει το βράδυ, κανένα πρόβλημα! Δεν το θεωρώ χαμένο χρόνο από τη ζωή μου όπως πολλοί άλλοι άνθρωποι, τον απολαμβάνω και τον έχω αναγκαίο συστατικό της ημέρας ώστε να τα βγάζω πέρα την υπόλοιπη μέρα στις δραστηριότητες μου. Νόμιζα ότι κοιμόμουν τόσο πολύ λόγω παχυσαρκίας αλλά τελικά μύθος! Και τώρα που αδυνατίζω, πάλι νυστάζω και κοιμάμαι πολύ , μεσημέρι και βράδυ!
-
Γειά σας κορίτσια.Μόλις μίλησα με την Πωλίνα,η οποία δεν μπορεί να γράψει από το κινητό της
παρά μόνο να διαβάσει.Σας ευχαριστεί για τη συμπαράσταση και θα επικοινωνήσει μαζί μας αύριο.
Την άκουσα πολύ ήρεμη.Θα επαναλάβει τις εξετάσεις σε 3 εβδομάδες φυσικά κι από κει και πέρα
βλέποντας και κάνοντας...Μάλλον ήταν το πρώτο σοκ στο άκουσμα...Όλα καλά λοιπόν και πάμε γι'αλλα!
-
Μπράβο Πωλινάκι via Nadine, να μη λυγίζεις και να κοιτάς το μέλλον με αισιοδοξία, ακόμη και καινούριο μέλος αποκτήσαμε , το giotaki το συνονόματο για σένα μόνο! Για να σου πει πόσο σε στηρίζει και ότι όλα θα πάνε καλά!
Αύριο Τσικνοπέμπτη, σκέφτομαι -ναι σκέφτομαι λέω- να θυσιάσω λίγο ύπνο και από το μεσημέρι για να τσικνίσουμε στο σχολείο μετά τα μαθήματα και το βράδυ με φίλους έξω...Μήπως υπερβολή?
-
Γιώτα μου σταμάτα επιτέλους να είσαι ενοχική και ρίξτο έξω!! Αφού θα κάνεις σλιβοτσίκνησμα, πόσο υπερβολή μπορεί να είναι;;:lol:
-
-
Κ μεσημερι κ βραδυ τσικνισμα Γιωτα?Θα χασεις τον υπνο σου κ μεσημερι κ βραδυ?Παει χαλασε ο κοσμος.....
Πωλινα μου ευχομαι να πανε ολα καλα που θα πανε!Μην ταραζεσαι πριν κανεις την εξεταση παλι.Φιλια....
-
Γιώτα τέλειο!!:lol::lol::lol::lol::lol:
-
Γιώτα αυτή η φώτο τα λέει όλα :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Δυστυχώς μόνο στα όνειρα μας θα πάνε κάποιοι φυλακή