Μακ εύχομαι να είναι απλός στομαχόπονος και τίποτα άλλο, γρήγορα περαστικά σου.:love:
Printable View
Μακ εύχομαι να είναι απλός στομαχόπονος και τίποτα άλλο, γρήγορα περαστικά σου.:love:
μόλις ήρθαν τα ζαντακ και κατι εμετικα σε περιπτωση που με πιασει, βλεπετε εχουμε αποθεμα, τρια μελη της οικογενειας με ιωση την τελευταια βδομαδα..ελπιζω τζινακο να ειναι απλα το παστελι που εφαγα..
Άντα μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα και ακόμη πιο πολύ χαίρομαι που μίλησες με την γραμματέα του γιατρού σου και σε καθησύχασε και εσένα και εμάς :D. Εύχομαι κάθε μέρα να νιώθεις και καλύτερα κοριτσάκι μου.
Μακόνες μου λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω αλλά γαστρεντερίτιδα μυρίζομαι... συνήθως με πόνο στο στομάχι ξεκινάνε οι άτιμες μαμώτι μου... Κοίτα το βράδυ να μην μείνεις μόνη σου! Είναι σοβαρό αυτό που σου λέω αγάπη ε; Εύχομαι να μην έχεις κολλήσει αλλά φύλα τα ρούχα σου να έχεις τα μισά, μην σε πιάσει καμιά κρίση διάρροιας και εμετών και είσαι μόνη σου.
εκανα εμετό, αλλα συνεχιζει να ποναει το στομαχι..
τι σας τα λεω και εσας τωρα, σορι ρε κοριτσια βραδιατικα, την όρεξη μου ειχατε.. καληνυχτα, αυριο ελπιζω να ειμαι καλυτερα, φιλια
Γιώτα μου προσπάθησε να είσαι ήρεμη και χαλαρή όσο μπορείς. Εύχομαι να ήταν απλά μία δυσανεξία και όχι η ίωση. Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση κουκλίτσα μου.
Μακ καλά κάνεις και μας τα λες, να σου στείλουμε λίγη θετική ενέργεια μήπως και σε αφήσει το παλιοστομαχάκι. Εύχομαι να συνέλθεις γρήγορα και να έχεις ένα ήσυχο βράδυ. Φιλάκια.
Μακ μου περαστικα!!!ευχομαι να ειναι στομαχοπονος και οχι ιωση.
λοιπον ακουστε τωρα πως εχει η ιστορια.πριν 4 χρονια που ηταν η τελευταια φορα που ηρθε η ξαδερφη μου ηταν η περιοδος που ημουν πολυ χαλια.η καταθλιψη βρισκοταν στο φουλ τα κιλα στα υψη και εγω πιο σκ@τα δεν παει.δεν εβγαινα εξω και οταν εβγαινα εξω υπεφερα.παθαινα κρισεις πανικου σχεδον καθε μερα.ειχαν ερθει λοιπον και ενω της ειχε εξηγησει ο πατερας της την κατασταση μου,αυτη την ωρα που μιλαγε στο τηλεφωνο χωρις να ξερει οτι ειμαι στο σπιτι ελεγε στη μανα της οτι ειμαι μια απαισια χοντρη σκυλα που την αγνοω και τη μισω.εκανα το μ@λ@κ@ τοτε και δεν ειπα τιποτα.τωρα θελει να παμε βολτα και ξαφνικα δεν ειμαι η χοντρη σκυλα που την αγνοει.και αν δεν βγω λεει μαζι της θα πρεπει να της φυλαξω το παιδι για να το ριξει εξω.και επισης μου ειπε να μην μιλαω πολυ και οτι ειμαι φωνακλου και κανω φασαρια και ενοχλω το μωρο που θελει να κοιμηθει.και οτι καλο θα ηταν οσο καιρο ειναι εδω να ειμαι οσο γινεται αθορυβη.
Λίλα δεν μπορεί κανένας να σου κάνει τον τροχονόμο μέσα στο σπίτι σου, να είσαι όπως θέλεις να είσαι και άμα της αρέσει. Κι αν δεν θέλεις να βγείτε μαζί έξω να μην πας και να της πεις ότι δεν μπορείς να της κρατήσεις το μωρό, αν μπορεί ας το κρατήσει η μητέρα σου.
Έτσι όπως μας τα λες Λίλα μου συγνώμη αλλά άλλη είναι η σκύλα της υπόθεσης....
Εσύ τι της έχεις πει; Έχεις προσπαθήσει να ξεκαθαρίσεις λίγο το τοπίο;
Δεν μπορεί ξαφνικά να έρχεται μία ξαδέρφη στο σπίτι σου, να σκίζεσαι να την φιλοξενίσεις και να έχει και απαιτήσεις τέτοιου τύπου, είναι απαράδεκτη η κατάσταση που μας περιγράφεις :crazy:.
δεν εχω πει τιποτα στη μανα μου.και αν δεν ηταν εκει ο αδερφος μου και δεν ειχαμε υποχρεωση στο θειο μου θα την ειχα ξεκαπνισει που λενε και στο χωριο μου.ομως τωρα πρεπει να βγαλω το σκασμο και να μετραω τις μερες μεχρι να ξεκουμπιστει.σκεφτηκα να παω να μεινω στη θεια μου μεχρι να φυγουν ομως μετα σκεφτηκα οτι θα πεσουν ολα στη μανα μου και ηδη ειναι πολυ φορτωμενη δεν μιλαει και αγγλικα για να συνεννοειτε μαζι της και τωρα περιμενω να περασουν οι μερες.
Λίλα μου δεν είναι πολλές οι μέρες θα περάσουν. Μην φρικάρεις και μην χάνεις την ψυχραιμία σου και όλα θα πάνε καλά. Ωστόσο καλο θα είναι να υποστηρίζεις τον εαυτο σου και τα δικαιώματα σου και να μην την αφήνεις να σε καταπατάει επειδή κάνουν την εξυπηρέτηση στον αδερφό σου. Καταλαβαίνω ότι τα πράγματα είναι μπλεγμένα και δεν θέλεις να φέρεις κανέναν σε δύσκολη θέση αλλά δεν μπορείς να καταλήξεις να παίρνεις και χάπια εξαιτίας της. Κάνε μία κουβέντα ήρεμη με την μανούλα σου, μην την ταράξεις απλά να μοιραστείς το παράπονο σου. Σίγουρα δύο μυαλά είναι καλύτερα από ένα για να βρείτε μία λύση.
Λίλα το καταλαβαίνω για την υποχρέωση αλλά μην σε μαμήσει κιόλας, υπάρχει τρόπος να την βάλεις στη θέση της χωρίς να τσακωθείς.
Γεια σας κοριτσια!Εχτες δεν ειχα ιντερνετ κ δεν μπορουσα να μπω.
Τζινακο μου πολυ φυστικι ρε θηριο!Κ τ'ανοιγεις κ τα ψηνεις!Περισσευει καμμια χουφτιτσα για αργοτερα?
Μακονι μου περαστικα σου!Ελπιζω να μην ειναι γαστρεντεριτιδα κ αυριο να εισαι καλυτερα.
Λιλα μου κανε υπομονη λιγο κ θα φυγουν!Με τον τροπο σου ομως κοψε της λιγο τον αερα.Σπιτι σου ειναι!
Δεν θυμαμαι τι αλλο επρεπε να γραψω.Να ειστε ολες καλα!φιλια!
Καλησπέρα Γλαύκη μου!
πως είστε μάνα και κόρη; Νιώθετε καλυτερα;
Ελακι μου αρκετα καλυτερα ειμαστε,ευχαριστω!Εγω το παλευω με τη διατροφη μεχρι να βρω το κουμπι γιατι κατι ψιλοεμετους τους κανω.Η μικρη βγηκε πρωτη φορα σημερα αλλα μετα ηταν πτωμα.Παντως ολα ειναι υπο ελεγχο.Ψαχνεις ξυλα βλεπω.Μετα μου λες μη λεω καλο χειμωνα!Κ εμενα μου εχουν τελειωσει κ να δουμε ποτε θα καταφερω τον αντρα μου να μου φερει απο το χωριο.
Καλησπέρα Γλαύκη, χαίρομαι που είστε καλά, έτσι είναι όπως τα λες, πρέπει να βρεις το κουμπί στη διατροφή σου και στον τρόπο που τρως, στην αρχή είναι εκνευριστικό αλλά σύντομα θα καταλάβεις πως δουλεύει το όλο σύστημα και θα σου είναι πιο εύκολο. Μείον 14 κιλάκια, λογικά πρέπει να έχει αρχίσει να φαίνεται η διαφορά επάνω σου. Οσο για τα φυστικάκια έχω την εντύπωση ότι μέχρι να ξανασυναντηθούμε θα έχουν φαγωθεί χιχιχι, όχι από μένα βέβαια γιατί ευτυχώς δεν με νοιάζει να βουτήξω στη λεκάνη χιχι.
Αμαειναι να ερθω συντομα Αθηνα μηπως προλαβω τιποτα!Ειναι Κατι φορες που δεν μπορω να καταλαβω τι δεν κανω καλα.Ουτε γρηγορα τρωω,ουτε νερο πινω αμεσως.Θα μαθω ,που θα παει!
Καληνυχτα,ομορφα ονειρα να εχετε ολες.
Καληνύχτα ομορφιές μου και από εμένα, όνειρα γλυκά!
Γλαύκη μου είμαι μυρμηγκάκι εγώ, προετοιμάζομαι από νωρίς ;)
Γλαύκη και να έρθεις Αθήνα εγώ δεν θα είμαι εκεί πριν τα μέσα Οκτωβρίου, γι'αυτό σου λέω ότι μάλλον θ'αργήσουμε να βρεθούμε. Μάλιστα χθες μου έλεγε η μάνα μου ότι σκέφτεται μήπως μέναμε εδώ και τον χειμώνα, να πάμε ΑΘήνα στους γιατρούς που θέλουμε και το Νοέμβριο να έρθουμε πάλι Δήλεσι, εφόσον δεν έχω βρει δουλειά εννοείται. Δεν ξέρω αν θα το κάνουμε πράξη τελικά, αλλά η αλήθεια είναι ότι την ψυχοπλακώνει η Αθήνα και το σκέφτεται σοβαρά να ξεχειμωνιάσουμε εδώ. Θα δούμε. Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
Καληνύχτα μυρμηγκEli, σας καληνυχτώ κι εγώ, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
καλημέρα κορίτσια, η ώρα είναι 5 και 10 το πρωί, φαντάζεστε ότι δεν βρυκολάκιασα αλλά απλά περνάω την ίωση σε όλο της το μεγαλείο! Αφού σας άφησα χτες, συνέχισα τους εμετούς, ούτε τα φαρμακάκια ούτε καν το νερό το κρατούσα, μέχρι τη μια αυτό το βιολί, μετά πήρα ενα ζαντακ και το κράτησα ευτυχως και περιορίστηκε ο στομαχόπονος. Όμως μετά ακολούθησε η φαση Β', εγώ και η τουαλέτα... σε αυτή τη φάση σας βρίσκω..
Πιστεύω να ξεραθώ όλη μέρα αύριο στον ύπνο για να αναπληρώσω και να αποζημιώσω το μορφέα μου, φιλιά!
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται.. Μακόνι μου, στις 5 και 10 το πρωί, πριν από λίγα λεπτά δηλαδή, με ξύπνησαν κάτι σκέψεις. Κατάλαβα ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ και να μαι!
Περαστικούλια σου! Άσχημη φάση αυτή που περνάς, αλλά ευτυχώς είναι σύντομη.
Eli μου, φιρί φιρί το πας να αρχίσω να σε κοιτάω με λοξό μάτι.. :smilegrin: Άκου μυρμηγκάκι!! :o
Είδα κι έπαθα να απαλλαγώ από αυτή τη λαίλαπα! Χθες τόλμησα και έβαλα μετά από μήνες κάτι φρούτα στη φρουτιέρα μου και ευτυχώς δεν παρουσιάστηκαν (ακόμη). Μόνο εσύ ήρθες χθες το βράδυ, να με επαναφέρεις στην τάξη.. Καθόμουν στον καναπέ και έτρωγα ένα παγωτίνι και νιώθω κάτι να με γαργαλάει στο πόδι. Κοιτάω και τι να δω.. Η μυρμηγκEli ανέβαινε στη γάμπα μου, να μου ζητήσει με τον τρόπο της να μην πάρω άλλο, κάτι που έγινε τελικά!
Καλημερααααααααα αγαπες!!!
Μακονα μου πως εισαι??? Ελπιζω να κοιμηθηκες και λιγο!!!
Γλαυκη μου χαιρομαι που και εσυ και η κορη ειστε καλητερα!!
Λιλακι μου η ξαδερφη σου ακουγεται ΤΟΟΟΣΟΟΟ μαμακισμενη!!!!!! Συγνωμη κι ολας!!! Αν ημουν στην θεση σου θ ατην ειχα βαλει στην θεση της! Δεν τις μπορω αυτες τις μακακιες! Ακους εκει να εισαι και αθορυβη μεσα στο σπιτι σου!! ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΟΚΕΕΕΕΕ??????? Αντε να μην αρχισω!!!
Βγηκα εχτες, ακομα δεν εχω παει γαι υπνο... Και ο λογοοος?? Ο σερβιτορος που σας ελεγα, εδωσε ρεσιταλ σημερα!!! Και μπηκα στο τρυπακι να βλεπω το φεις του ΚΑΤΑΛΑΑΑΑΒΑΑΑΤΕΕΕ??? γκρρρρρρρ.....
Αφηστε που ηταν κατι τελειως βλαμενες, οχι στην παμπ αλλα στο εστιατορειο που πηγαμε και φαγαμε πριν, πηρα ομελετα φουρνου με μανιταρια! Ωραια και ελαφρια!! Τεσπα σηκωθηκαμε να φυγουμε και ηταν 4 βλαχαρες, στην ηλικια μου και ειχαν γυρισει και οι 4 και σχολιαζαν τα μαλλια μου, τα ειχα κανει 2 50's victory rolls, και ΕΛΕΩΣ ειχαν γυρισει και κοιτουσαν και σχολιαζαν και καθως περναω απο το τραπεζι τους, σταματαω, τις κοιταω και τις 4 και τους λεω με υφος: τραγικες!
Και πολυ σημασια τους εδωσα αλλα δεν περιμεναν να τους πω και τιποτα και το βουλωσανε αμεσως εννοειτε..
Λιλακι αν ημουν στην θεση σου θα εκανα κανονικα την ζωη μου, ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και αν μου ελεγε τιποτα η ''ξαδερφη'' θα της ελεγα This fat bitch is busy right now! Talk to the hand... Η κατι τετοιο.. Η καλυτερα κανε οτι δεν υπαρχει! Θα της σπασεις και τα νευρααα!! χαχαχαχαχαχ
Λιλακι μου ελα νωρις να σε δω και εγωωωωωω!!! Σημερα ΛΟΓΙΚΑ θα ξερω ποτε θα ερθω στας Αθηνας!!! Ελπιζω Παναγια μου!!!!
Καλημερα!!!τριτη μερα αυπνιας.κοιμηθηκα στις 2:30 και ξυπνησα στις 6 και κατι.σκ@τουλες δηλαδη.ευχομαι να πανε για μπανιο σημερα και να κοιμηθω λιγακι το μεσημερι γιατι τωρα δεν το βλεπω.ναταλιτσα περιμενω να μου πεις ποτε θα εισαι αθηνα.
Καλη σας μερα.Ευχες για μια ομορφη μερα κ ναστε ολες καλα
Καλημέρα κορίτσια, πολύ κίνηση βλέπω πρωί πρωί. Μακ λυπάμαι που αρρώστησες τελικά, περαστικά σου, αχ αυτή η άτιμη η κρητική γαστρεντερίιιιιιιιτσιδα που ταξίδεψε τόσο δρόμο για να σου κολλήσει, χάθηκε να ερχόταν και κανένα κρητικό μανάρι μαζί της; χιχι
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by -wow-
ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΡΑΟΚΕΕΕΕΕ???????
καλημέρα για άλλη μια φορά, ευτυχώς αυτή τη στιγμή δεν πονάει το στομαχι μου, μόνο τουαλέτα πάω. Εξαντλήθηκα, ακύρωσα ό,τι δουλειές είχα για σήμερα, τρώω φρυγανιές και επειδή αηδιάζω με τη σκόνη του φαρμακείου που επαναφέρει τους ηλεκτρολύτες, πίνω ξεθυμασμένη κοκα κόλα που υποτίθεται κάνει για αυτή τη δουλειά.
Αμ, καλά τα λες Τζινάκο, αντί για κανένα υιό από την Κρήτη μου φέρανε έναν ιό, οικογένεια σου λέει μετά! :lol:
Εχασα και βάρος με αυτά και με εκείνα.
:lol: Μακ αυτή η ορθογραφία μας κατάστρεψε! :lol: Ευτυχώς που συνήλθε το στομάχι σου, άντε να συνέλθει και ο cul σου χιχι να ηρεμήσεις. Πολύ χαίρομαι για τα 62 κιλάκια σου.
Λιλάκο, λυπάμαι για τους ανακατώστρες συγγενείς σου, δυστυχώς τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε..
Ναταλία μικρή, χαίρομαι για τον τσαμπουκά σου, καλό να μην αφήνεις να σε τσαλακώνουνε!
Μοναδικό μαράκι, ελπίζω να ξύπνησες σήμερα πιο ορεξάτη..
Γλαύκη μου, ταλαιπωρημένο μου, που δεν πρόλαβες να αναρρώσεις εσύ, έχεις και την ανάρρωση της κορούλας πάνω σου..Προσεκτικά και με φροντίδα πρώτα σε σένα, εσύ είσαι η πιο ευάλωτη από τις δυο σας, να το ξέρεις..
Ελάκιον, σε ευχαριστώ..
Τζινάκο, εμένα δεν με ικανοποιεί το σενάριο να ξεχειμωνιάσετε εκεί, ο λαός σου, δλδ. εγώ, σε θέλει πιο κοντά...
Μακ σ'ευχαριστώ, μακάρι ανάμεσα στο λαό μου να υπήρχε και κανένα αφεντικό! χιχι
καλημερα κουκλιτσες!
μακ περαστικα σου!
λιλακι υπομονη αλλα μην την αφηνεις να σου κανει κουμαντο μεσα στο σπιτι σου αυτη ειναι φιλοξενουμενη οχι εσυ!!!
μοναδικο μαρακι ποτε θα ερθεις αθηνα εσυ??
εσυ τζινακι θα μας αφησεις ολες και θα κατσεις εκει???? τουλαχιστον θα εχει ιντερνετ ο γειτονας???
βαμπιρακι μη μου πεις οτι σχολιαζανε το φιογκο?????
απο τη ζηλια τους!!!!!!!
καλημερα κι απο μενα!!!!
περαστικα μακ μου!!! πιστευω μεχρι το απογευματακι να εισαι καλα. προσπαθησε να φας και κατι αλλο εκτος απο φρυγανιες. οπως λιγο ριζι με βρασμενα καροτακια.
λιλα τι να πω! υπομονη! προσπαθησε να την αγνοεις. ειναι κορη του θειου σου που θα πληρωσει για το μεταπτυχιακο σου αυτη η ξαδερφη?
στα δικα μου!!!
εχουμε μια ηλιολουστη μερα και ειμαι πολυ χαρουμενη!!! επισης αυτη τη βδομαδα εχασα 0.8!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη με τη νεα μου διατροφη και γυμναστικη!!!
ας ειναι λιγο λιγο, χαιρομαι που ειναι σταθερο!!!
ναταλακι μου!! εχουμε χαθει!!! δεν μπορεσα να δω και την αφη καθολου με αυτα και με εκεινα της νεας μου δουλειας!!!
αλλα πλησιαζει ο σεπτεμβρης!!!! και θα τα πουμε απο κοντα!!!
ποτε ξεκινανε τα μαθηματα στο πανεπιστημιο?
Καλημέρα Καλλιόπη, δεν θα έχει ίντερνετ ο γείτονας, δεν είμαι σίγουρη ακόμα αν θα έχει κάθε σ/κ. Καλημέρα και σε σένα Koritsaki, χαίρομαι που τα πας καλά με τη διατροφή σου και έχεις και καλή ψυχολογία, συνέχισε έτσι.
κοριτσοπουλα ειναι τελευταια μερα του μηνα σημερα κ τρεχω πιο πολυ κ απο τον Βεγγο..αργοτερα θα μπω..
Καλημέρα Μαράκι, καλή δουλίτσα.
Ξανακαλημέρα! Δεν ήταν σήμερα γραφτό μου να κοιμηθώ. Προσπάθησα κατά τις έξι να διαβάσω για να κοιμηθώ και πάνω που τα είχα καταφέρει και γλάρωσα.. Χρούτσου χρούτσου, χρούτσου χρούτσου. Τι έγινε, ρε παιδιά; Τρίβει η από πάνω (ηλικιωμένη) τα πατώματα με σύρμα; Όοοχι, ήταν ένας ήχος γλυκός, ένας ήχος ξεχασμένος.. Κάποιοι, ηλικιωμένοι ή όχι, το γλενούσαν πάνω από το κεφάλι μου και έτριζε το κρεβατάκι τους! Δεν πειράζει που με ξύπνησαν. Μπράβο τους και χαλάλι τους! Το λέει η καρδιά τους!
Στο θέμα της Λίλας τώρα. Το μόνο που έχω να συστήσω είναι υπομονή. Μέρες είναι, θα περάσουν. Ο καθένας πορεύεται ανάλογα με την αγωγή του. Αν αρχίσεις να τσαμπουκαλεύεσαι, το πολύ πολύ να προκαλέσεις οικογενειακή διαμάχη, γιατί δεν είσαι ευγενική με την καλεσμένη σας. Άστο να πάει στα κομμάτια, σφίξε τα δόντια και περίμενε να ξεκουμπιστεί. Εννοείται ότι μετά θα δώσεις πλήρη αναφορά στους δικούς σου για τα όσα άκουσες να λέει για σένα.