Γελάει το παιδί, τι να κάνει; Τέλειο το χαμογελαστό μωράκι και ακόμη πιο τέλειο το όνειρο που βλέπει!
Μόλις γύρισα από την κατεψυγμένη βόλτα μου. Έχω ένα καλό νέο και ένα κακό. Το κακό είναι ότι είχε κλείσει το αγαπημένο μου ζαχαροπλαστείο και δε μπόρεσα να προμηθευτώ τους αγαπημένους μου εργολάβους. Είναι τόσο φρέσκιοι, που την προηγούμενη φορά που πήρα έσπαζαν με το που τους έπιανε στο χέρι της η ζαχαροπλάστισσα, πριν καν τους βάλει στο κουτί! Κόλαση! Το καλό είναι ότι πέρασα από το ντιβιντάδικο και πήρα την ταινία "Ρατατούης". http://www.youtube.com/watch?v=c3sBBRxDAqk
Είπα να αλλάξω λίγο, αλλά ρεζίλεψα το παρεάκι! Μιλούσε με τον ιδιοκτήτη του βίντεο κλαμπ, και μάλιστα είχαν πολύ "αντρική" συζήτηση, για ποδόσφαιρο. Πήγα κι εγώ κοντά με τρεις ταινίες στα χέρια και του δείχνω να διαλέξει. Έφριξαν και οι δύο! Οι ταινίες ήταν οι εξής: Μπομπ Σφουγγαράκης, Σταχτοπούτα και Ρατατούης. Ο ιδιοκτήτης γελούσε και το παρεάκι έψαχνε λαγούμι να κρυφτεί! Μα, τι τραβάς, του είπε γελώντας ο ιδιοκτήτης.. Σε βάζει και βλέπεις και τέτοια; Όχι, καλέ, μόνη της τα βλέπει... Ψέμματα! Μαζί τα βλέπουμε και μάλιστα τα απολαμβάνει!
Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα έκανα τη συνταγή της Ναταλίας, τα περίφημα κροκ μεσιέ. ʼλλη κόλαση από κει! Ναταλία, έγιναν πολύ ωραία, μερσί για τη συνταγή!