είναι ωραίο μετά την έξοδο που γυρνάς τίγκα από τη ζέστη να αράζεις στο αιρκοντισιον με κανα χυμο και ιντερνετ....... εγώ είμαι πολύ φαν του τσατ αλλά τελευταία έχω βαρεθεί και το φεισμπουκ μπαίνω μόνο για συννενόηση
Printable View
είναι ωραίο μετά την έξοδο που γυρνάς τίγκα από τη ζέστη να αράζεις στο αιρκοντισιον με κανα χυμο και ιντερνετ....... εγώ είμαι πολύ φαν του τσατ αλλά τελευταία έχω βαρεθεί και το φεισμπουκ μπαίνω μόνο για συννενόηση
Σκεφτομαι οτι το θεμα Τι σκέφτεστε δεν εχει ανανεωθει εδω και 24 ωρες.
Θαυμα ή απλα σας εχει χτυπησει η ζεστη?
απο τη ζεστη αποβλακωθηκαμε και δε σκεφτομασστε. Τωρα που δροσισε ομωςςςςς!! Ενα τελειο δροσερο αερακι φυσαει απο το παραθυρι μου!!! Αχχχχχ!!
οχι απλα ειναι καλοκαιρακι και σκεφτομαστε πιο αισιοδοξα (οποιοι μπορουμε) και περναμε την ωρα μας παιζοντας
ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΑΜΩ!(?)
reverse...
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβούμαι τίποτα, λυτρώθηκα από το νου κι από την καρδιά, ανέβηκα πιο πάνω, είμαι λεύτερος!
Κάποτε είχα ψυχη,μια ψυχη που χωρούσε όλο τον κόσμο
Καποτε είχα καρδια, μια καρδια αγνη...που χαθηκα;;
Δεν ξέρω πολλα.. Τεσπα. Πόσο απίστευτεσ είναι οι αισθήσεις της οσφρησης κ της αφής. Πόση δυναμη έχουν πόσο μπορούν να ηρεμήσουν η' να αγριεψουν κάποιον αντίστοιχα, πόσο στενά συνδεδεμένες με τη μνήμη ειναι( ειδικά η πρώτη)..
θελω να καπνισω ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ!!!!! εχω βγαλει αυτον τον κωλοφρονιμιτη και δεν κανει γ@μω την τυχη μουυυυυυυυ
Lucy ασχετο τελειως αλλα εχεις ωραια υπογραφη, δλδ με εκφραζει.
Σκέφτομαι οτι μόλις ήρθα στην παρέα σας και δεν υπάρχει θέμα καλως-ορίσματος ή κατι αντίστοιχο που συστηνόμαστε:(
:) Μίζερι-Κίνγκ
Ευχαριστώ! Καλο μου ταξίδι