Α, τι να σου πω αυτό δεν μπορώ να στο δανείσω, αλλά πάλι αυτός το δανείζει κι από μόνος του χωρίς να το ξέρω καν!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εμένα πάλι ένα απλό λαλαγκοδάνειο θα με έκανε χαρούμενη! Είμαι ολιγαρκής τύπος..:lol:
Printable View
Α, τι να σου πω αυτό δεν μπορώ να στο δανείσω, αλλά πάλι αυτός το δανείζει κι από μόνος του χωρίς να το ξέρω καν!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εμένα πάλι ένα απλό λαλαγκοδάνειο θα με έκανε χαρούμενη! Είμαι ολιγαρκής τύπος..:lol:
Quote:
Originally posted by Ava
Δηλ να βάλεις λαλάγγι? :smilegrin:
Δε μου λες Break πάλι σε ακούει η μητέρα σου να γελάς μόνη σου στο δωμάτιό σου; Την έχεις κατατρομάξει τη γυναίκα. Θα πάει στον ψυχίατρο και θα του πει γιατρέ κάντε κάτι γιατί η κόρη μου δεν είναι καλά, κάθε βράδυ κλείνεται μόνη της στο δωμάτιό της και γύρω στις 23.00 με 23.30 αρχίζει να γελάει ασταμάτητα! :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:
Κοριτσάρα να ΄σαι καλά όλο με κάνεις κ γελάω με τα μνμ σου :smilegrin:
Δεν θέλω να βάλω λαλάγκι, να δανειστώ ένα, μόνο για λίγο και θα το επιστρέψω, το υπόσχομαι... :P
:lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by break
Quote:
Originally posted by Ava
Δηλ να βάλεις λαλάγγι? :smilegrin:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Όταν με πρωτοάκουσε ήτανε στη κουζίνα κ έρχεται κ μου λέει λέγε τι θέλεις τίποτα της λέω μα καλά δεν με φώναξες? μου απαντάει!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy:
Ε ρε και να είχα λαλλάγγι θα ήμουνα κ μεγάλος γ@#μ#ς!!!!!!!!!!!!!!!!
οοοουυυυυυυυυυυ εαν ήτανε κ προικισμένο !!!!!!!!!
Ε, άμα είναι έτσι Break πες της όταν πάει στον ψυχίατρο για σένα ας ρωτήσει για καλό και για κακό και για τον εαυτό της αφού ακούει φωνές!!:lol:
Τώρα θα δεις τι θα πάθει η μανούλα, μόλις ακούσει τους "ευγενείς" ήχους του παρακάτω βίντεο!
Να το δει και η Eli μας και να μη ξαναφάει φασόλια, ρεβύθια και παρόμοια φαγητά!
Όσοι τρώτε, καλή όρεξη!
:bigsmile: http://www.youtube.com/watch?v=tQLBV...eature=related
Μωρέ με εμένα κόρη σίγουρα στο Δαφνι θα καταλήξει!!!!!!
Μα τι βρωμοκόριτσα είμαστε πάντως! Για ότι και να πούμε πάλι στο λαλάγγι καταλήγουμε, δηλαδή πάλι τη γαϊδούρα βλέπω ένα πράγμα! Από τα δάνεια ξεκινήσαμε και από εδώ το φέραμε από εκεί το πήγαμε πάλι στο λαλάγγι καταλήξαμε!:lol:
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται :bigsmile:
Εγώ για δάνεια μίλησα, είμαι αθώα! :saint2:
Πάλι τη γαιδούρα βλέπω! Όσο σκέφτομαι ότι αυτό το σίχαμα έχει λαλάγκι, μου έρχεται αναγούλα!
ʼβα στο βιντεάκι πιο πολύ με πείραξε αυτός που είναι κακάσχημος παρά οι κλ@νιές!:lol:
Εϊ, ψιτ, εσύ η αθώα, εκτός από αθωότητα έχεις και αμνησία γιατί εσύ ξεκίνησες με το λαλαγγοδάνειο; Ξαναβάλε μέσα την ουρά σου λοιπόν!:lol:Quote:
Originally posted by Ava
Εγώ για δάνεια μίλησα, είμαι αθώα! :saint2: