Μπράβο, Μακόνι μου! Έτσι σε θέλω! Ακμαία, χαρούμενη, γεμάτη ανυπομονησία και αγάπη για τη δουλειά σου.
Να ρωτήσω κάτι; Τα ανεξεταστέα σας είναι τα τούβλα, που δεν έβγαλαν τη χρονιά; Αν ναι, τα μετεξεταστέα τι είναι;
Printable View
Μπράβο, Μακόνι μου! Έτσι σε θέλω! Ακμαία, χαρούμενη, γεμάτη ανυπομονησία και αγάπη για τη δουλειά σου.
Να ρωτήσω κάτι; Τα ανεξεταστέα σας είναι τα τούβλα, που δεν έβγαλαν τη χρονιά; Αν ναι, τα μετεξεταστέα τι είναι;
αναξεταστέος=μετεξεταστέο� �, μαθητές που έμειναν μέχρι σε 5 μαθήματα και τα ξαναδίνουν τα πουλάκια μου το Σεπτέμβριο
"στον τόπο"= επαναλαμβάνει τη χρονιά για να τον εμπεδώσουμε εμείς ως μαθητή γιατί κατά βάση εκείνος την ύλη δεν την εμπεδώνει ούτε τη δεύτερη χρονιά..
Μακ πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σταμάτησε η ταλαιπωρία σου. Οσο για το "αγαπημένο σχολειάκι" μην ανησυχείς, εμείς εδώ σε αγαπάμε και δεν θα σε μαρτυρήσουμε! :lol:
:lol::lol::lol::lol:
Έτσι εξηγείται το ότι δεν έγινα εκπαιδευτικός.. :lol:
Πέντε τουλάχιστον μαθήματα και τα αποκαλείς "πουλάκια"; Μπράβο σου! Σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την υπομονή σου!
Αν είχα γίνει καθηγήτρια, σίγουρα θα ήμουν κάπως έτσι: http://www.youtube.com/watch?v=7X1bV...eature=related
Καίτη Τόγκα, θρυλική μορφή! Προσκυνώ!
Ασχετο, αλλά το ψυγείο μου στην ΑΘήνα μάλλον πνέει τα λοίσθια. Εχει πάει στο σπίτι μου η θεία μου, εδώ και 5 μέρες και το καθαρίζει και καθάρισε και το ψυγείο αλλά δεν παγώνει κανονικά. Εχει εδώ και 2-3 χρόνια πρόβλημα αλλά πέρυσι το καλοκαίρι που το είχε καθαρίσει πάλι η θεία μου όταν έλειπα, μετά που γύρισα δούλευε μια χαρά και άρχισε πάλι να πιάνει πάγο, ενώ υποτίθεται ότι είναι no frost, μετά από 3 μήνες. Φέτος όμως δεν μας έκανε την χάρη και στενοχωρήθηκε και η θεία μου γιατί νομίζει ότι φταίει αυτή. Είπα στην αδερφή μου και του έκανε διάφορα, θα το βγάλει και από την πρίζα για μερικές μέρες κι αν δουλέψει καλώς, διαφορετικά ευτυχώς έχουμε ένα μικρό ψυγείο που το χρησιμοποιούσαμε στο μαγαζί, οπότε θα μου φέρει αυτό η αδερφή μου, γιατί χωρίς ψυγείο δε λέει. Δεν χωράει πολλά αλλά για ένα άτομο κι έτσι όπως τρώω εγώ μια χαρά είναι, γιατί προς το παρόν δεν παίζει να αγοράσω άλλο ψυγείο.
Αβα έχεις δίκιο, το "τούβλα" με τα "πουλάκια μου" έχουν μεγάλη διαφορά! :lol:
Μακόνες μου πόσο χαίρομαι που σταμάτησαν οι βόλτες στην τουαλέτα! Τώρα σου μένει να ρίξεις έναν βαρβάτο ύπνο για να πάρεις δυνάμεις! Σου το έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει πολύ η σχέση αγάπης που έχεις με την δουλειά σου, είναι κάτι που το έχω ζήσει μόνο ελάχιστα και στα πρώτα μου βήματα και μετά εξατμίστηκε σαν όνειρο... Χαίρομαι πολύ όμως για σένα και για την λαχτάρα σου να επιστρέψεις στα θρανία και στους μαθητές σου, μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν την δική σου όρεξη και αφοσίωση στο λειτούργημα τους.
Άβα μου δεν πειράζει που δεν θα φύγεις το ΣΚ. Δες το ως μία ευκαιρία, ηρεμίας, ξεκούρασης και επανένταξης. Και εμείς με το που γυρίσαμε βρήκαμε ένα σωρό λογαριασμούς και κοινόχρηστα να μας περιμένουν και κάτσαμε στα αυγά μας :crazy:
Τρώω τώρα ένα πολύ νόστιμο σταφύλι και χαίρομαι πολύ γιατί μου αρέσει και δεν με πειράζει καθόλου. Πέρυσι το καλοκαίρι δεν είχα φάει γιατί φοβόμουνα τη φλούδα του σταφυλιού, πήρε λοιπόν η μητέρα μου από τη λαϊκή προχθές ένα νοστιμότατο και γλυκύτατο σταφύλι και διαπίστωσα ότι δεν με ενοχλεί καθόλου κι έτσι το έχω τσακίσει εδώ και 3 μέρες χιχι.
Άβα πολύ γέλιο το βιντεάκι με την Καίτη Τόγκα :lol:
Τζίνα μου πάλι καλά που έχετε το μικρό το ψυγειάκι γιατί που λεφτά για ψυγεία τώρα! Δεν υπαρχει περίπτωση όμως να ρωτήσετε την γνώμη ενός τεχνικού, μπας και δεν θέλει πολλά χρήματα για να το επιδιορθώσει;
όταν λέμε το έχεις τσακίσει, μιλάμε για την εξοργιστική ποσότητα των 5 ρωγών ή περισσότερο? :lol::lol:
Υπάρχει το μικρό σταφυλάκι, χωρίς κουκούτσια και δεν είναι και χοντρόφλουδο. Νομίζω πως ταιριάζει στα ευαίσθητα στομαχάκια.
Αχ, τι θυμήθηκα τώρα και γελάω μόνη μου.. Τις δύο αποτυχημένες προσπάθειες να παραστήσω την εκπαιδευτικό.
Προσπάθεια Νο1: Βοηθούσα φίλη μου, καθηγήτρια αγγλικών να διορθώσει γραπτά. Μου είπε ότι για κάθε λάθος αφαιρώ έναν βαθμό. Ευτυχώς δεν πρόλαβα να χρησιμοποιήσω το κόκκινο στυλό, γιατί έφτασα από το πρώτο κιόλας γραπτό στο μείον! Όταν της το είπα, απάντησε να είμαι λίγο πιο επιεικής και να αφαιρώ έναν βαθμό για τρία ή τέσσερα λάθη μαζί. Τι μας λες καλέ, άφρισα, αυτό είναι το επίπεδο των μαθητών; Και θέλουν και επιείκεια; Γρουσούζικα! :lol:
Προσπάθεια Νο2: Αγωνιζόμουν να διαβάσω το ζωηρό γιο της φίλης μου, παριστάνοντας αυτή τη φορά τη φιλόλογο. Εκεί που μάλλιαζε η γλώσσα μου, μπας και τα εμπεδώσει, ακούω ένα βζζννν, βζζννν, κοιτάω και τι να δω; Έσερνε ένα αυτοκινητάκι πάνω στο τραπέζι! Γρουσούζικο! :lol:
:lol: :lol: Περισσότερο, περισσότερο! Παίρνω πέντε πέντε τις ρώγες παρακαλώ και τις τρώω χωρίς να τις μασάω και πολύ και μπορώ να φάω ένα κανονικό τσαμπί, τρέλεια!Quote:
Originally posted by Mak
όταν λέμε το έχεις τσακίσει, μιλάμε για την εξοργιστική ποσότητα των 5 ρωγών ή περισσότερο? :lol::lol:
Εγώ πάλι ήθελα κάτι γλυκό σήμερα και είχα σπάσει το κεφάλι μου τι να φτιάξω που να είναι και υγιεινό και να με σταματήσει από τις κακές σκέψεις... έτσι πήρα σουσάμι και το καβούρδισα το ανακάτεψα με αμύγδαλα και φιστίκια αιγίνης ωμά και μετά με μέλι. Άπλωσα το μείγμα σε μία λαδόκολα και το έκανα σαν ένα τύπου παστέλι. Έφαγα λίγο από αυτό και μπούκωσα. Τώρα το μόνο που θέλω είναι νερό χιχιχιχι.
Μακ πρέπει να το δοκιμάσεις αυτό το αυτοσχέδιο παστέλι μου είναι πολύ μαλακό και κολλάει αλλά είναι μούρλια!
Ελάκι το σκεφτήκαμε για να δει το ψυγείο τεχνικός αλλά είχε παρόμοιο πρόβλημα το ψυγείο της θείας μου και της είχαν ζητήσει 150 ευρώ, είναι και της Bosch άρα θα είναι και πιο ακριβά τα ανταλλακτικά και καταλήξαμε ότι αν δεν φτιάξει από μόνο του να μην ασχοληθούμε.
Πραγματικά κορίτσια ανήκω στην προνομιούχο κατηγορία ανθρώπων που απόλαυσαν καταρχήν τις σπουδές τους ( η αγγλικη φιλολογία είναι τιγκαρισμένη σε όλα τα εξάμηνα από λογοτεχνία, ποίηση και θέατρο) και κατα δεύτερον αργότερα ανακάλυψαν ότι γουστάρουν πολύ και το διδασκαλίκι! Ελπίζω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και στα 75 όταν θα αναγκάζομαι να μπαίνω ακόμη σε τάξη με το Π και με Alzheimer!:lol:
γλείφομαι ήδη Ελάκιον!:yes:Quote:
Originally posted by Eli
έτσι πήρα σουσάμι και το καβούρδισα το ανακάτεψα με αμύγδαλα και φιστίκια αιγίνης ωμά και μετά με μέλι. Άπλωσα το μείγμα σε μία λαδόκολα και το έκανα σαν ένα τύπου παστέλι.
χμμμ δεν έχεις άδικο Τζινάκι μου και αφού βολεύεσαι με το μικρό ψυγειάκι δεν υπάρχει λόγος για περαιτέρω έξοδα.
πάντως υπάρχουν και ώρες που σκέφτομαι αυτό:
Eli πολύ ωραία η ιδέα σου και πραγματικά πιο υγιεινό γλυκό δεν γίνεται. Εγώ αδιαθέτησα, για 2η φορά μέσα στον μήνα γκρρρ και ήθελα το πρωί κάτι γλυκό και πήρα μία κερασόπιτα από τον φούρνο χιχι. Αρέσει στην αδερφή μου κι έτσι την έμαθα κι εγώ, η πλάκα είναι ότι πήρε ένα κομματάκι η μητέρα μου να δοκιμάσει και βρήκε μέσα ένα κουκούτσι από κεράσι!! Της είπα να τους την πει όταν ξαναπάει στον φούρνο γιατί σπας για πλάκα το δόντι σου με το κουκούτσι. Επίσης της είπα ότι είναι και σημάδι από τον Θεό για να μην τρώει γλυκά! χιχιχι
Άντε να βγάλουμε και λίγο ρομαντισμό τι λέτε;
Blue Moon
http://www.youtube.com/watch?v=8_ZgEmXuniQ
τέλειος συνδυασμός εικόνας και μουσικής..
:lol: :lol: Γιατί ανησυχείς; Αφού με το Alzheimer δεν θα θυμάσαι τι ήθελες να απολαύσεις! :lol:Quote:
Originally posted by Mak
Πραγματικά κορίτσια ανήκω στην προνομιούχο κατηγορία ανθρώπων που απόλαυσαν καταρχήν τις σπουδές τους ( η αγγλικη φιλολογία είναι τιγκαρισμένη σε όλα τα εξάμηνα από λογοτεχνία, ποίηση και θέατρο) και κατα δεύτερον αργότερα ανακάλυψαν ότι γουστάρουν πολύ και το διδασκαλίκι! Ελπίζω να συνεχίσω να το απολαμβάνω και στα 75 όταν θα αναγκάζομαι να μπαίνω ακόμη σε τάξη με το Π και με Alzheimer!:lol:
είμαι ρομαντικό παιδί τι να κάνουμε :DQuote:
Originally posted by Mak
τέλειος συνδυασμός εικόνας και μουσικής..
τρεχάτε όλοι έξω να δείτε την πανσέληνο, είναι απολαυστική!
Είναι ευλογία για έναν άνθρωπο να αγαπά τη δουλειά του! Η Μακ, ακόμη και με το πι, ακόμη και με τη μαλάκυνση, πάλι θα είναι αγαπητή στους μαθητές της και κυρίως γαλήνια και ευχαριστημένη με τον εαυτό της.
Το ρητό της είναι αυτό που με αντιπροσωπεύει δυστυχώς. Δύο φίλοι μου μέχρι στιγμής με είπαν τεμπέλα. Το έψαξα και δεν είμαι. Δεν είναι τεμπέλης κάποιος που ολοένα και με κάτι ασχολείται. Το κουμπί είναι αυτό το κάτι να είναι άσχετο με τις σπουδές μου. Γιατί για μένα αυτό που κάνω δεν είναι ευλογία, αλλά ευλογιά. Δε θα προλάβω να μπω στο γραφείο μου με πι, θα με έχουν προλάβει ήδη τα δέκα πέντε εγκεφαλικά, που τα βλέπω να κοντοζυγώνουν..
Γεια σας κορίτσια....σας διαβάζω αλλά βαριόμουν μέχρι κ να γράψω...πολύ βαρεμάρα σήμερα!!!!
Ελι φοβερό αυτό με το σάντουιτς....εγώ πάλι είχα βάλει ένα σανδάλι στο ψυγείο κ με το άλλο στο χέρι έψαχνα σαν τρελή κ πουθενά...κ έπρεπε να φύγω γιατί είχα ραντεβού....από αφηρημάδα δόξα το Θεό μια χαρά!!!!
Λυπάμαι για το ψυγείο σου Τζινάκο αλλά νομίζω θα βολευτείς κ με το μικρό!!!!
Το Ναταλάκι μια χαρά βλέπω!!!!μπράβο που περνάς όμορφα!!!!
Eli είδα την πανσέληνο πριν λίγο που έπλενα τα πιάτα, γιατί φαίνεται από το παράθυρο της κουζίνας και μάλιστα σκεφτόμουνα ότι γι'αυτό θέλει το Βαμπιράκι να βγει πάλι σήμερα και σκέφτεται και σε ποιόν από όλους τους γλυκούληδες να πάει! χιχιχι
Αντα τελικά το βρήκες το σανδάλι σου ή φόρεσες άλλα παπούτσια; Πλάκα έχει, παγωμένο σανδάλι on the rocks χιχι.
Στο μεταξύ ετοιμάζομαι για την έξοδό μου. Ντύθηκα στρουμφάκι! Φοράω για τελευταία φορά το αγαπημένο μου μπλε φόρεμα. Φέτος μάκρυνε υπερβολικά, λόγω απώλειας βάρους, άδειασε θα έλεγα και σέρνεται στο πάτωμα. Απευθύνεται σε πιο γεμάτη κοπέλα, οπότε μετά το σημερινό θα το χαρίσω.
Δεν είμαι, όμως, τυχαίο, αλλά σέξυ στρουμφάκι! Με το κατάλληλο σουτιέν, σηκώνεται και αναδεικνύεται το στήθος, που είναι φάτσα φόρα. Επίσης, στο σταυροπόδι φαίνεται το τελευταίο μου απόκτημα: Η χρυσή αλυσίδα για το πόδι. Μια και φοράω αλυσίδα τα τελευταία δύο χρόνια συνεχώς, αποφάσισα να την αναβαθμίσω. Έτσι, πήρα την αλυσιδίτσα μου στα Χανιά και δεν την αποχωρίζομαι με τίποτα!
ΣτρουμφοΆβα μου να περάσεις καλά στην έξοδο σου και να πάρεις και ζακετάκι γιατί θα το χρειαστείς! Να πάτε κάπου που θα μπορείς να απολαύσεις και την πανσέληνο ;)
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αντα τελικά το βρήκες το σανδάλι σου ή φόρεσες άλλα παπούτσια; Πλάκα έχει, παγωμένο σανδάλι on the rocks χιχι.
χαχαχαχαχα κάποια στιγμή από το πολύ ψάξε ψάξε δίψασα κ πήγα να πιώ νερό κ τσούπ το σανδαλάκι.....μιλάμε οι φίλοι μου με κοροιδεύανε κανα χρόνο!!!!
από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!
Αβα καλή διασκέδαση και μεγειά το αλυσιδάκι σου.
:lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
από τρέλη αφηρημάδα πάλι έχω πάρει μια φορά το σταθερό τηλέφωνο στην τσάντα μου κ μια το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης....εκεί να δεις γέλιο!!!!!
Είμαστε πολλές οι αφηρημένες, αλλά σκόρπιες! Ήθελα να σε δω, Άντα, την ώρα που προσπαθούσες να τηλεφωνήσεις με το τηλεκοντρόλ! :lol:
Αφιερωμένο σε όλες τις αφηρημένες:
Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια!
Θα πάρω πρώτη θέση μπροστά στην πανσέληνο, για να κάνω και ευχή!
Φιλάκιαααα!!
Ava μου πριν προλάβω να το δω εγώ το είχε δει ο σερβιτόρος στην καφετέρια που ήταν γνωστός κ πέθανε στα γέλια!!!!!!
Αγαπες ειμαι στην καφετερια που σας ελεγα, με τον αδερφο και φιλΕς παρεα και μου ειπε οτι του ελειψα.. Χαχαχα του λεω και εμενα μου ελειψες... Χαχαχαχ...
Τζινεσιον ΝΑΙ! Με δυο σπρινκ ρολς στα μαλλια βγηκα! Χαχαχχα
Ειναι pin-up το στυλ κοριτσια μου!
Βαμπιράκι πες pin-up πουλάκι μου να καταλάβουμε! Με το άλλο με τα rolls πολύ μας παίδεψες χιχι. Φαντάζομαι ότι σήμερα που έχει πανσέληνο θα φοράς και δύο σπρινγκ ρολς στους κυνόδοντες για κάλυψη και καλά τα τρως! χιχιχι