Μου εδειχνε ο αδερφος μου την πανσεληνο και ειχα γυρισει να δω και περναει αυτος και μου λεει που κοιτας; Εδω ειμαι!! :p
Printable View
Μου εδειχνε ο αδερφος μου την πανσεληνο και ειχα γυρισει να δω και περναει αυτος και μου λεει που κοιτας; Εδω ειμαι!! :p
Κούκλες πάω να ξαπλώσω, καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.
Καληνύχτα κόρες όνειρα γλυκά!
Ναταλάκι με το pin up style καλή διασκέδαση!
Μάθαμε και σήμερα κάτι νέο χιχιχιχι
Μεχρι να σας διαβασω επεσα στις καληνυχτες.
Ο ατιμος ιος της Μακ μπαστακωθηκε σε εμενα και απο το απογευμα εχω υπογραψει συμβαση με την τουαλετα.ευτυχως που δεν εκανα εμετο και τη γλυτωσα μονο με διαρροια και ζαλαδα γιατι τον εμετο δεν θα τον αντεχα.αυτη η ... η ξαδερφη με κολλησε που την εχει εδω και μερες.οσο για την πανσεληνο και εγω την ειδα απο το μπαλκονι μου και με επιασε μια ατελειωτη στεναχωρια.
Μόλις γύρισα και πέρασα πολύ ωραία για τα εδώ δεδομένα. Πήγαμε αρχικά σε ένα μπαρ, όπου με χάλασε η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη. Κόλλησε σαν το τσιμπούρι πάνω μας, γιατί ψυχανεμίστηκε τη διάθεσή μας να φύγουμε και μας ανάγκασε να παραγγείλουμε ποτά, άσχετα αν δεν τα ήπιαμε τελικά. Αυτό για μένα είναι κρίμα, γιατί το αλκοόλ δεν πρέπει να χαραμίζεται. Κι όμως, έστελνα πίσω τα ποτήρια γεμάτα, ώστε να του κάνω το χατήρι. Γνωστός γαρ, ας μην του χαλάσω αυτό που κάνει, σκέφτηκα και έτσι την πάτησα.
Στη συνέχεια, αφού παρήγγειλα μια γύρα σφηνάκια για όλους, είπα ότι ζαλίστηκα και φεύγω για το σπίτι. Σπίτι, ποιο σπίτι; Χα! Πήγα στην αγαπημένη μου ταβερνούλα, να πιω ένα τσιπουράκι, τώρα που το έμαθα και να τσιμπήσω και κάτι. Την ώρα που πήγα είχε μόνο δύο παρέες και τα κάρβουνα είχαν ήδη σβήσει. Είπα, λοιπόν, στο λατρεμένο ιδιοκτήτη ότι ήρθα μόνο για το τσίπουρο (τάχα) και ότι δεν έχουμε απαιτήσεις. Για πότε μας έβγαλε γαρίδες.. Μας τις έφερε και είπε, παιδιά, φάτε, πιείτε και φύγετε. Κερασμένα από μένα! Αυτά είναι, γι' αυτό τον παραδέχομαι!
Εκτός από τη συμπεριφορά του λατρεμένου μου φίλου, που έχει την ταβέρνα, απεκόμισα και κάτι άλλο. Το παρακάτω τραγούδι, που σας το αφιερώνω: http://www.youtube.com/watch?v=vsrSECWZFIw
Πολύ καιρό το άκουγα στα μπαρ και μου άρεσε ιδιαίτερα, αλλά δεν είχα το θάρρος να ρωτήσω τον dj ποιο είναι. Σήμερα, λοιπόν, με τον ιδιοκτήτη δίπλα μου, τόλμησα και το ρώτησα και το έγραψα στο χαρτί και ορίστε!
Χαιρομαι που περασες ωραια Αβουλινι!!
Και το κερασμα καλα κρατει!!!
Πφφφ εγω τωρα φταιω που δεν μπορω να κοιμηθω και σκεφτομαι το γκαρσον οπως λεει και μια μαμα μιας φιλης μου?? :3
Ναταλάκι μου, Κρητικιά μου εσύ! Πόσο τέλεια πέρασα στο νησί σου! Έτσι σε θέλω, να χαίρεσαι, να φλερτάρεις.. Κάτι καλό σήμερα;
Συμβουλή από μία αρκετά μεγαλύτερή σου: Γλέντα το όσο μπορείς, με όσους περισσότερους μπορείς. Αλλά... Φρόντισε ώστε να καταλήξεις με κάποιον που θα σε καλύπτει, στον τομέα που εσύ θέλεις. Όλοι οι υπόλοιποι είναι φύρα και για διασκέδαση, καταλαβαίνεις, καλό μου;
Ναταλάκι μου, πάω για ύπνο, τα λέμε μετά! Φιλάκια!
Καλημέρα, καλό μήνα και καλό σ/κ να έχουμε.
Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους και καλό μας φθινόπωρο και επίσημα πλέον!
Οι γαστρεντεροπαθούσες μας πως πάνε; Λίλα είσαι καλύτερα; Μακ ξεκουράστηκες, νιώθεις καλύτερα σήμερα;
Άβα χαίρομαι που χάρηκες την έξοδο σου και πέρασες όμορφα, το τραγουδάκι είναι πολύ ωραίο πράγματι.
Τρελοναταλάκι μήπως την πατήσαμε λίγο με το αγόρι; ;)
Γεια σας και καλό μήνα!
Σεπτέμβριος σήμερα, ξεκινά η αγαπημένη μου εποχή, το φθινόπωρο.. Όμορφη εποχή, ωραία χρώματα, συμμάζεμα, ανασυγκρότηαη, με μία χροιά καλοκαιρινής διάθεσης ακόμα..
Μόλις έβαλα το τελευταίο πλυντήριο, δοκίμασα τα γεμιστά μου, που έγιναν νόστιμα και στρώθηκα να δω τι κάνετε.
Θέλω να σας ευχαριστήσω κιόλας. Κοντά σας έμαθα να φροντίζω τον εαυτό μου. Όταν πρωτογράφτηκα εδώ δεν έκανα τίποτα για μένα, δεν με ενδιέφερε. Κρέμες; Ποιες κρέμες; Υπάρχει κάτι, που αξίζει να το περιποιηθώ; Έτσι σκεφτόμουν και ζούσα μέσα στην παραίτηση. Τώρα δεν είναι καθόλου έτσι. Γνωριστήκαμε και είδα διάθεση για ζωή, σε κορίτσια εξήντα, εκατό, εκατόν είκοσι κιλών. Στην αρχή δεν το πίστευα. Δεν είναι δυνατόν, έλεγα.. Κι όμως. Μου μάθατε ή μάλλον μου υπενθυμίσατε πώς είναι να βάζεις κρέμες, να κάνεις αποτρίχωση, να πηγαίνεις κομμωτήριο, να βάφεσαι, να φροντίζεις τον εαυτό σου, να αγαπάς τη ζωή γενικότερα. Το να περιποιείσαι τον εαυτό σου δεν είναι κατινιά και ναρκισσισμός, όπως τότε νόμιζα, αλλά κάτι άλλο. Φωνάζεις γουστάρω τη ζωή και θέλω να τη ζήσω!
Καλημέρα και από μένα άρτια αφιχθείς πίσω στο σπιτάκι μου πια :D:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Καλημέρα κ από μένα κ καλό κ όμορφο μήνα εύχομαι να έχουμε!!!!!
Νίνα καλωσήρθες,ελπίζω να πήγαν όλα καλά κ να μην πονάς...πως είσαι??
Ava μου εγώ από την μέρα που γεννήθηκα ήμουν κοκέτα...δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να αγαπάς κ να ομορφαίνεις τον εαυτό σου.....νομίζω δεν θα μπορούσα χωρίς να με περιποιούμαι!!!!χαίρομαι πολύ λοιπόν που σ'ακούω να λες ότι πλέον το κάνεις κ εσύ.....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!
Καλώστη! Καλωσόρισες και καλή προσαρμογή στην καθημερινότητα!
Ποια γυναίκα, Άντα μου; Πες νταλικιέρης καλύτερα, να είσαι μέσα. Κάποτε ήμουν κοκέτα. Με τα χρόνια και το ολοένα αυξανόμενο βάρος άρχισα σταδιακά να παραιτούμαι, μέχρι που έφτασα στην απόλυτη αδιαφορία. Το μόνο που έκανα για μένα ήταν να πλένομαι, γιατί είμαι φανατική της καθαριότητας. Κατά τα άλλα.. Σπορτέξ σε μόνιμη βάση, φόρμες, κότσος τα μαλλιά, αμακιγιάριστη εννοείται. Μέχρι και η στάση του σώματός μου άλλαξε. Καθόμουν σα βαρύμαγκας με τα πόδια ανοιχτά, φαντάσου με και να καπνίζω.. Τράτζικ, που λέει και το βαμπιράκι.
Καλημέρα κορίτσια μου . Καλό φθινόπωρο εύχομαι σε όλες σας . Φθινόπωρο !!! Η αγαπημένη μου εποχή , η εποχή που πάντα με γέμιζε ελπίδες και όνειρα . Η εποχή που είχα πάντα τη δύναμη να βάζω νέους στόχους κι ένοιωθα δυνατή . Κι όμως φέτος δεν νοιώθω τίποτε απ΄όλα αυτά . Το αντίθετο μια αβεβαιότητα και μια ομίχλη που δεν ξέρω τι κρύβει από πίσω , και με φοβίζει .
Άβα μου από παρόμοια φάση είχα περάσει και εγώ όταν είχα βάλει τα κιλά μου. Δεν είχα καμία διάθεση να περιποιούμαι και δεν ένιωθα καθόλου όμορφη ότι και να έκανα. Ήταν όμως καθαρά ψυχολογικό το θέμα.
Τώρα ευτυχώς έχω φύγει από εκείνη την απαίσια ψυχολογία και χαίρομαι τον εαυτό μου και την ζωή μου σε ότι κιλά και να είμαι. Αν χάσω βέβαια και τα κιλα που με βαραίνουν καλά εκεί ποιος θα με πιάνει!
Καλως την Ντόρα μας! Έπεσε η κίνηση στο νησί και έσκασες μύτη κοριτσάρα μου;
Μην ανησυχείς, δεν νιώθεις κάτι διαφορετικό απ ότι νιώθει η υπόλοιπη Ελλάδα...
Αλήθεια πως πήγε η κίνηση στο νησί των ανέμων; Ήταν πεσμένη; Οι τιμές έχουν συμμορφωθεί στα νέα δεδομένα;
Τουλάχιστον μια φάση ήταν κ πέρασε....εγώ δεν έχω περάσει ποτέ αυτή τη φάση κ εύχομαι να μην την περάσω κ ποτέ!!!!!κ φανταστείτε ότι ήμουν αγοροκόριτσο......αλλά πάντα περιποιημένη.....τώρα πως γίνεται αυτό.........δεν ξέρω!!!!
Ήταν πολύ πεσμένα κι εδώ τα πράγματα Έλη μου , όπως παντού .
Κι εγώ δυστυχώς μάλλον μέχρι τέλος Σεπτέμβρη θα μείνω χωρις δουλειά . Το μαγαζί που δουλεύω πάει για κλείσιμο . Και δεν ξέρω καθόλου τι θα κάνω , και δεν υπάρχει σάλιο για να τη βγάλω μέχρι να δώ τι θα κάνω .
Ντόρα στην ίδια μοίρα είμαστε όλοι.....καλό το φθινώπορο αλλά σαν την άνοιξη τίποτα.....νησί των ανέμων ακούω....Μύκονο???
Ναι , Άντα μου Μύκονο , 20 χρόνια ...............
Καλώς τη Ντόρα μας! Αυτό που αισθάνεσαι μπορεί και να σου βγει σε καλό. Όταν δεν έχεις προσδοκίες και όνειρα, τότε είναι που συμβαίνει η ανατροπή, δεν το έχεις προσέξει; Προς το παρόν χαλάρωσε και άσε τη φάση να περάσει.
Eli μου, πραγματικά είναι απαίσια αυτή η διάθεση, να μην σε ενδιαφέρει τίποτα. http://www.youtube.com/watch?v=lHGB9PH2SVM
Όταν χαθούν τα κιλάκια σου θα κάνουμε πάρτυ πολλών μεγατόνων, το υπόσχομαι!
Αχ έχω μεγάλη αδυναμία στη Μύκονο.....έχω περάσει 3 υπέροχα καλοκαίρια εκεί.....λυπάμαι για τη δουλειά σου....δυστυχώς ήρθαν πολύ δύσκολοι καιροί!!!στη χώρα δουλεύεις????
Μακάρι Άβα μου .... προς το παρόν προσπαθώ να κρατηθώ ψύχραιμη μέχρι να δώ τι θα γίνει .
Όχι Άντα δεν είμαστε στη χώρα . Λίγο έξω , στο δρόμο προς το Πλατυγιαλό .
Κούκλα η Μύκονος, Ντόρα μου! Πήγα μόνο μία φορά, αλλά τη θυμάμαι ακόμα.
Όσο για τη δουλειά, άστα να πάνε. Κι εμείς που δουλεύουμε, ας μην είχαμε τους γονείς από πίσω, να ενισχύουν την κατάσταση και θα σου' λεγα. Ανάθεμα στους πολιτικούς που τα κάνανε σαν τα μούτρα τους! Ανάθεμα και τρισανάθεμα! Κόσμος μένει άνεργος καθημερινά. Άλλοι, τρώνε τα νιάτα τους, για να εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή και καταλήγουν να ζητιανεύουν από τους γονείς τους. Τουλάχιστον η κατάσταση είναι παρόμοια για όλους. Όπως όλοι, θα πορευτούμε κι εμείς. Κουτσά, στραβά, δε θα χαθούμε.
Άβα 20 χρόνια που δουλεύω δεν έχω πάρει ποτέ βοήθεια απ τους γονεις μου . Τα έβγαζα ευκολότερα ή δυσκολότερα κάθε φορά πέρα , αλλά δεν χρειάστηκε ποτέ να τους ζητήσω κάτι . Ήμουνα και μακριά , οπότε ούτε και σε είδος μπορούσα να πάρω κάτι . Και τώρα αυτή η αίσθηση αβεβαιότητας και ανάγκης είναι ανυπόφορη .
Ντόρα μου κουράγιο... όλοι στα ίδια είμαστε.
Εγώ σε μία βδομάδα θα κλείσω ένα χρόνο άνεργη, και ακόμη απορώ πως καταφέραμε να επιβιώσουμε τόσο καλά τόσο καιρό... όταν έρχονται τα δύσκολα έρχονται και οι λύσεις....
Μπορεί να χρειαστεί να φύγεις από το νησί, να αρχίσεις από την αρχή. Οι γονείς είναι μακριά αλλά υπάρχουν, θα βοηθήσουν στην δύσκολη στιγμή.
Αυτό που λες το νιώθω στο πετσί μου εδώ και πολύ καιρό, και όσο πάει και μεγαλώνει και φουντώνει....Quote:
Originally posted by dora_th
Και τώρα αυτή η αίσθηση αβεβαιότητας και ανάγκης είναι ανυπόφορη .
Μετά το πρώτο σοκ της ζητιανιάς, θα συνηθίσεις. Δεν μου αρέσει καθόλου που σου το λέω αυτό, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάντα υπήρξα ανεξάρτητη. Ως φοιτήτρια έζησα φτωχικά, θα έλεγα, με τριάντα πέντε χιλιάδες δραχμές το μήνα. Δεν κάπνιζα, δεν είχα τηλέφωνο, δε χρησιμοποιούσα ταξί, τότε ήταν που αντικατέστησα τα περιοδικά που στοίχιζαν με βιβλία και υιοθέτησα έτσι μία συνήθεια, που με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Δεν είχα πλυντήριο, αλλά έπλενα στο χέρι και σιδέρωνα τα ρούχα μου, ώστε να μην υποχρεώνομαι, ακόμη και στη μάνα μου. Έμαθα να μαγειρεύω, γιατί το φαγητό της λέσχης ήταν απαράδεκτο. Μετά τις σπουδές μου δούλευα συνέχεια. Όταν ξεκίνησα τη δική μου δουλειά έβγαζα καλά λεφτά. Κάποια στιγμή χρειάστηκα χρήματα και αντί γι' αυτά ζήτησα δουλειά από τον αδελφό μου. Του δούλεψα και πληρώθηκα και μάλιστα αδρά, γιατί δούλεψα με την ψυχή μου. Τώρα με την κρίση κατήντησα να παίρνω λεφτά και φαγητά από τους δικούς μου, γιατί δε βγαίνω διαφορετικά. Αυτό που με ενοχλεί αφάνταστα δεν είναι τόσο η αίσθηση αναξιοπρέπειας, αλλά το ότι χάνω τον έλεγχο. Η μητέρα μου, που θέλει να επεμβαίνει παντού, μου έχει χτυπήσει δυο τρεις φορές το γεγονός ότι από τη στιγμή που παίρνω χρήματα από αυτούς δεν έχω δικαίωμα να αποφασίζω για τη ζωή μου. Αυτό με τσακίζει πραγματικά, γιατί αν αγωνίστηκα για κάτι στη ζωή μου είναι ακριβώς για να μην έχω ανάγκη κανένα.
Ντόρα έκει έμενα κ εγώ την πρώτη χρονιά που ήρθα Μύκονο......δεν θυμάμαι ακριβώς την ονομασία!!!!
αυτό με τους γονείς είναι μαχαίρι στην καρδιά...κ μας οι δικοί μου μας βοηθάνε κ είναι ανυπόφορο να ακούς μονίμως 'εγώ που σε βοηθάω' κ άλλα τέτοια που μου γυρίζουν το μυαλό!!!!!αλλά έτσι όπως καταντήσαμε δεν γίνετε να μην ανεχτούμε κ αυτά.....
Πριν από λίγες μέρες είχαμε μία απαίσια σκηνή με τη μητέρα μου. Εκνευρίστηκε, γιατί θεώρησε ότι πρόσβαλα ένα φίλο της. Εγώ δεν επιτίθεμαι ποτέ, αν δε με έχει κάνει πρώτα κάποιος αλοιφή και ομολογουμένως αυτός το παράκανε και αποφάσισα να τον βάλω στη θέση του. Τότε τσατίστηκε η μάνα μου, γιατί της παραπονέθηκε ο ρουφιάνος και έλεγε, έλεγε και τελειωμό δεν είχε. Μου είπε πως είμαι ένα μηδενικό. Ξέρω γυναίκες άγαμες και άτεκνες, αλλά τουλάχιστον είναι πετυχημένες καριερίστριες. Εσύ δεν κατάφερες να κάνεις τίποτα. Ούτε παντρεύτηκες, ούτε μας χάρισες ένα εγγόνι, η δουλειά σου, που την ξεκίνησες τόσο καλά, πατώνει μέρα με τη μέρα. Είσαι ένα τίποτα, το καταλαβαίνεις; Επειδή το έχω ξαναδεί το έργο, έφτασα στο αμήν και ανταπέδωσα τα πυρά, κάτι που ειλικρινά δεν το συνηθίζω. Γιατί εσύ τι είσαι, της είπα. Μια νοικοκυρά. Τι έκανες εσύ στη δική σου ζωή; Το θυμάμαι και κοκκινίζω. Ήταν τόσο τοξικό.. Μετά από αυτό άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου, γιατί σκέφτηκα ότι δεν έφτασα σε αυτή την ηλικία για να λαμβάνω αυτό. Με σταμάτησε μία κακή μαστογραφία της μητέρας μου. Βρέθηκε μία σκιά στο δεξί μαστό και μέχρι να κάνει τον περαιτέρω έλεγχο και να βεβαιωθώ ότι είναι καλά έμεινα μαζί της. Λατρευόμαστε, αλλά δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Αυτό που δεν ήθελα ήταν να πέσω στην ανάγκη της, αλλά έγινε κι αυτό και επέζησα.
Πω πω Ava αυτά τα λόγια δεν τα αντέχω....με πληγώνουν αφάνταστα.....σε σημείο να μισώ πραγματικά όποιον τα ξεστομίζει.....έχω μισήσει άπειρες φορές τη μαμά μου γι'αυτό...κ κάποια δεν θα της τα συγχωρέσω κ ποτέ!!!!
Όπως κ να έχει εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαστογραφία!!!
Γλάστρος λέγεται η περιοχή Άντα .
Κορίτσια μου το πρόβλημα με τους γονεις μου δεν είναι οτι << θα μου την ΄πούνε >> Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση , άλλωστε ξέρω , μου το έχουν πεί ότι έχουν και κάποια λεφτά μαζεμένα για μένα και μου τα έχουνε δείξει κιόλας ,το βιβλιάριο εννοώ ,όχι τρελλά λεφτά αλλά είναι κάτι , το πρόβλημα είναι οτι θα στενοχωριούνται , και μόνο που θα τους νοιώθω να στενοχωριούνται και ν΄ανγχώνονται για μένα θα με σκοτώνει .
Τέλος πάντων , σας ψυχοπλάκωσα και σας .
Προς το παρόν προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και να σκεφτώ τι εναλλακτικες έχω . Είχα πάντα την εντύπωση οτι έχω καλό όνομα στους επαγγελματίες του νησιού και πολλοί θα με ήθελαν στη δουλειά τους . Και στην προηγούμενη δουλειά και σ΄ αυτή είχαν βρεθεί πολλοι που είχαν πεί στο αφεντικό : Είσαι τυχερος που έχεις τη Δώρα .
Θα δείξει αν η εντύπωση που είχα ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα ή εγώ ζούσα στο κόσμο τον δικό μου .
Μπράβο Ντόρα Γλάστρος....εκεί έμενα!!!!!ωραία χρόνια!!!!
Χαίρομαι που ξέρεις ότι οι δικοί σου 'δεν θα σου την πουν'....
εύχομαι να βρεις σύντομα δουλειά αν είναι τελικά να κλείσει το μαγαζί που ήδη εργάζεσαι!!!αν επιτρέπεται σε τι μαγαζί εργάζεσαι??
Άντα μου, εξαρτάται ποιος σου τα λέει αυτά τα λόγια και σε τι κατάσταση βρίσκεται. Αν μου τα έλεγε κάποιος άσχετος, θα ήμουν φυλακή τώρα. Έχω φτάσει στα άκρα και για πολύ πιο ασήμαντα λόγια από αυτά, γιατί δεν αντέχω άλλο καμίας μορφής κριτική. Πληγώνομαι αφάνταστα, αλλά από τη στιγμή που επαναλαμβάνεται η κατάσταση, ξέρω ότι έχει λήξη το ζήτημα. Θα φύγω και θα ξεχαστούν όλα. Αυτό για το οποίο μετάνιωσα είναι το ότι την πρόσβαλα με τη σειρά μου. Δεν έπρεπε. Άσε αυτόν που ξέρεις ότι σε αγαπά να χτυπήσει. Θα χτυπήσει, θα χτυπήσει, θα κουραστεί και θα σταματήσει. Αυτό είναι το σκεπτικό μου. Αλλά ψυχή έχω κι εγώ, αγρίεψα όταν μου πέταξε στα μούτρα όλες μου τις ανασφάλειες. Άνθρωπος είμαι και αντέδρασα. Με τη μαστογραφία όλα καλά. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει, αυτό της είπα και αγκαλιαστήκαμε. :P
Ντόρα μου, αυτή είναι η δουλειά των γονέων, να ανησυχούν. Εδώ εγώ ανησυχώ για τα παιδιά των φιλενάδων μου. Ανησυχώ για όλες εσάς, που έχετε όνειρα και πληθαίνετε, οι άνεργες. Θα σταματήσει ποτέ ο γονέας να σκέφτεται την άνεση και την καλοπέραση του παιδιού του; Ποτέ! Μακάρι να βρεις αλλού δουλειά και να παραμείνεις στο ονειρεμένο νησί. Όσο θυμάμαι πόσο ωραία είχα περάσει.. Η Μύκονος δεν είναι μόνον η τρελή διασκέδαση και ο παράδεισος των γκέι. Εκεί που ξεσάλωνα στο κλαμπ, εκεί βρισκόμουν σε ψαροχώρι και έτρωγα δίπλα στη θάλασσα, με ελάχιστο κόσμο. Εκεί που έπινα ροζ σαμπάνια, εκεί έτρωγα και το πιτόγυρο. Έχει τα πάντα, για όλα τα γούστα και όλες τις διαθέσεις!
Έλα, Άντα, ρίχτο.. Πες μία κουβέντα που δεν της συγχώρησες, είμαι πολύ περίεργη..Quote:
Originally posted by ada_gia_pada
κάποια δεν θα της τα συγχωρέσω κ ποτέ!!!!
Το χειρότερο που είπε η δική μου είναι το εξής: Το βλέπω, θα μείνεις γεροντοκόρη. Αυτό όχι γιατί είσαι χοντρή, έχει και ανώμαλους που θέλουν τις χοντρές. Γιατί έχεις παλιοχαρακτήρα και ποιος άντρας θέλει μία τέτοια γυναίκα δίπλα του; Τι της είχα απαντήσει; Εδώ παντρεύτηκες εσύ, τι να λέμε τώρα..
Μετά έπαθα ανοσία και ό,τι και να ακούω με πληγώνει λιγότερο. Στόχος μου είναι να φτάσω στο σημείο της απόλυτης αναισθησίας και να μη με αγγίζει τίποτα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Δυστυχώς, όμως, είναι ζήτημα χαρακτήρα αυτό, όχι μόνο προσωπικής δουλειάς. Πάντα κλαίω και πληγώνομαι και αναμασάω όσα ακούω. Άσε που δυστυχώς οι προβλέψεις της επαληθεύονται..
Εγώ Ava τρελαίνομαι να τα ακούω αυτά από δικούς μου ανθρώπους.....να ακούω τέτοια πράγματα από τη μάνα που με γέννησε!!!!εκεί θέλω να πάω φυλακή....το να μου τα πει κάποιος άσχετος θα του ρίξω ένα βρίσιμο κ ένα φτύσιμο κ τέλος!!!