:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
ʼβα μάλλον τα ίδια θα είναι. Ο έλληνας δεν τη χάνει τη διασκέδασή του, είμαστε ικανοί να πάρουμε και ταβερνοδάνειο προκειμένου να περάσουμε καλά!
Δεν παίζεσαι!!!!!
Printable View
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
ʼβα μάλλον τα ίδια θα είναι. Ο έλληνας δεν τη χάνει τη διασκέδασή του, είμαστε ικανοί να πάρουμε και ταβερνοδάνειο προκειμένου να περάσουμε καλά!
Δεν παίζεσαι!!!!!
Φτου σας δεν ντρέπεστε!!! Τέτοια σας έχω μάθει εγώ! Να κοροϊδεύετε τον κόσμο και μάλιστα κατά την απουσία του!! Προσέξτε μην κλάσω εσάς και μετά δεν ξέρετε που να κρυφτείτε!!! :lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ρεβύθια και ζούμπα δεν πάνε μαζί!Quote:
Έχεις δίκιο Break το είχα ξεχάσει το ζουμπάνισμα! Ήθελα νάξερα με το ρεβύθι θα ζουμπανιστεί ή θα αεριστεί;;:lol::lol:
Κάτι μου λέει ότι θα έρθει καταντροπιασμένη και θα λέει κορίτσιααααα, ρεζίλι έγιναααα!!:spin: :smilegrin:
Ζουμπανίστικα χθες κανονικότα όμως όχι στην Ζούμπα αλλά στα σεμινάρια του Ζουμπανέα :lol: και τελικά δεν πρόλαβα να φάω ρεβίθια γιατί έφαγα μελιτζάνες το μεσημέρι και το βράδυ έπαιξε ταβέρνα. Οπότε ρεβίθια σήμερα με το καλό, το βράδυ σας την έχω στυμμένη :punk:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τη λεμονόκουπα;; :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
[i]Originally posted by Eli
...το βράδυ σας την έχω στυμμένη :punk:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: γράψτε λάθος στα πρακτικά! Στημένη ήθελα να γράψω!
Καλά το βιντεάκι της ʼβας δεν άντεξα ούτε και εγώ να το δω ολόκληρο σιχάθηκα ελεηνά!!!
Γιωτάκι μου να βγεις και να ξεσαλώσεις σήμερα, να ρίξεις και ένα χορό να βάλεις και τα γυαλιά σε μερικούς μερικούς! Το κρεβατάκι σου θα σε περιμένει μετά αφράτο αφράτο και ζεστό να σε καλοδεχτει ;)
Γλάυκη μου εύχομαι να έχετε ΧΡΥΣΕΣ δουλειές σήμερα!!! ʼντε να κάνετε ένα καλό σεφτέ να στανιάρετε λίγο!
Ναταλακι μου ευχαριστούμε για την αναμετάδωση των νέων της Πωλίνας. Χαίρομαι που ηρέμησε και το είδε πιο χαλαρά το θέμα. Εύχομαι αυτές οι τρεις βδομάδες να περάσουν νεράκι, να πάει στον γιατρό της και πάνω απ' όλα να έχει πολύ καλά αποτελέσματα!!! :love:
Τέλος να καλωσορίσω και την νέα Γιώτα μας που ήρθε στην παρέα μας :bigsmile:
Πάλι χάσαμε τη Ναταλία Στοπ! Δεν ήρθε στον οίκο μας χθες και σήμερα δεν μας καλημέρισε. Να αρχίσω να ανησυχώ;
Μπαααα μάλλον θα μιλούσε στο τηλέφωνο non stop χθες και σήμερα θα τρέχει για δουλειές και γραφειοκρατίες ή μπορεί και να οδεύει και προς Σαλόνικα ποιος ξέρει....
Κοριτσάκια μου όμορφα καλημέρα !!Έλλη ευχαριστώ για το καλωσορισμα!Τζινα ξέρω κι αλλά....Βλέπε..ταπερτζινα,κό� �κινοκοιλιτσα!!!!
Καλησπέρα Γιωτάκι μου :bigsmile:
Τζινάκο μου λαλίστατη χθες λακωνίζουσα σήμερα τι έγινε καλέ; Δεν μου μιλάς; Φοβάσαι να μην σε κάνω πριτς;;:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Eli μου τώρα γύρισα σπίτι από τη μητέρα μου. Είχε φτιάξει παϊδακάκια και το σλιβοτσίκνησα. Πήρα και στο τάπερ για να τιμώ και τα παρατσούκλια μου χιχιχιχι. Η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι λίγο το πριτς αλλά θα συνεχίσω να σου μιλάω!:lol:
Γιωτάκι (θα σε λέω Γιωτάκι για να μην σε μπερδεύω με τη Γιώτα) παίρνεις άριστα!! Είσαι πολύ καλά διαβασμένη και περνάς στην επόμενη τάξη, για να μην πω περνάς κατευθείαν στο πανεπιστήμιο!:lol:
Τζινάκι σας διαβάζω εδώ κ ένα χρόνο!!!!!Δεν έχω χάσει ούτε μια λέξη!!!!!Όσο για το πανεπιστήμιο,αφού το παράτησα απ'το πρώτο έτος στείλεμε καλύτερα στο πτυχίο....:thumbdown:
Γιωτάκι το θυμάμαι που έγραψες ότι μας διαβάζεις καιρό (που σημαίνει ότι ξέρεις τι τρελοκομείο είμαστε και δεν μπορούμε να κρυφτούμε) αλλά έχεις και πολύ καλή μνήμη και τα ξέρεις όλα απ'έξω κι ανακατωτά! Οπότε ούτε το πτυχίο μας κάνει, να πάμε μια κι έξω στο διδακτορικό!:lol:
Λοιπόν , τώρα που έχουμε δύο Γιώτες, θα μπερδευόμαστε, αν και εδώ και αιώνες με προσφωνούν Γιωτάκι, θα παραχωρήσω ως μεγαλύτερη το ονοματάκι στη μικρή μας Γιώτα και εγώ θα ακούω σε όλα τα υπόλοιπα: Γιωτούλα, Γιωτίτσα, Γιωτουλίνι, Γιωτίνι, Γιωτέγκω κατά το Μουρλέγκω, ή βέβαια μπορούμε να κόψουμε εντελώς τα Γιωτοπαράγωγα και να πάμε κατευθείαν στην ονοματοδοσία της Ναταλίας και να με προσφωνείτε "ΜακΙοτ" , να συννενοούμεθα βρε αδερφές!
Τέλειωσε το τσίκνισμα του σχολείου, και έφαγα και τραγούδησα και χόρεψα συρτά και χασαποσέρβικα, στα τσιφτετέλια κρατήθηκα, άλλη φορά με περισσότερο αλκοόλ! Ο μουρόχαυλος κοιτούσε και έτρωγε μάτια ψάρια χιχι :duh: Φορούσα και το κολητό μου τζίν που με αδυνατίζει και ένιωθα σούπερ!
Τώρα σειρά έχει το βραδυνό τσίκνισμα που προβλέπεται ξενερουά αφού θα είναι δυο ζευγάρια και εγώ να τους κρατάω το φανάρι...
Ωωωωω τι ξεσαλώματα διαβάζω ΜακΓιωτάκι μου! Μπράβο μπράβο χορευταρού μου και τσαχπίνα μου! Εγώ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνω και με ζευγάρια μόνη μου το είχα συνηθίσει πολύ ένα διάστημα που ήμουν μόνη μου ή ήμουν με τον Γιώργο και είχαμε σχέση εξ αποστάσεως οπότε ήταν ο αόρατος εραστής! :lol: Βέβαια στην φάση που ήμουν εννοείται πως και εγώ προτιμούσα τις παρέες με λεύτερα κορίτσια και αγόρια για πιο πολύ τζέρτζελο καθώς τα ελεύθερα παιδιά είναι και πιο απελευθερωμένα ;) και πιο τρελιάρικα!