Οντως , ειναι μια ερωτηση που χρηζει ιδαιτερης προσοχης , διοτι εδω μεσα ολοι ψαχνουν για ενα χερι βοηθεια; , τους δινεις το χερι , και θελουν να σε αρπαξουν απο το μπρατσο ..... λιγοι εχουν την ικανοτητα να ειναι διακριτικοι .....
Printable View
το μονο πραγμα που ισως θα σε ζορισει ειναι να κανεις πραγματα και μετα να τα μετανιωνεις η επειδη δε σκεφτηκες τι πραγματι ηθελες η επειδη δεν σκεφτηκες ψυχραιμα
τα υπολυπα ευκολα απο το ενα αυτι οπως μπαινουν απο το αλλο βγαινουν...η σιωπη δε σημαινει αλαγη αποψεων ειναι απλως μια στρατηγικη σε αυτους που ακομα προσπαθουν.
Παιδια εχω προβλημα ο πατερασ μου ειναι ρουφιανοσ εγω δεν ειμαι κ πρεπει να φυγω απο το σπιτι καμια ιδεα τι να κανω πλιζ το θεμα ειναι πολυ σημαντικο
Μπου αυτο συμβαινει κ σενα μαλλον
σημερα ειναι μια ανεξελεγκτη μερα.πολυ αγχος χωρις προφανη λογο.ανησυχια.ταραχη. περπαρτουσα πριν εξω και ημουν σαν χαμενη.ολοι με κοιταγαν και εγω προσπαθουσα να φαινομαι οσο πιο φυσιολογικη μπορουσα.νιωθω οτι η ωρα περναει και εγω μενω πισω της. νιωθω οτι το χανω. εκαψα φλατζα
αμφιβαλω αν εχει μεινει ζωντανο κυτταρο μεσα στον εγκεφαλο μου...!!!
Κι εγω ετσι ειμαι μπου
Κουραγιο παιδια. Ολοι περναμε δυσκολα.
Γιαννη τι γινεται οταν αρχισουμε να μπερδευουμε την πραγματικοτητα με αυτα που ξερουν για εμσς αυτοι με τους οποιους μιλαμε στο ιντερνετ; Καποια πραγματα δε μπορουμε ή δε νιωθουμε ανετα να τα γραψουμε, αλλα ισως δε γινονται πιστευτα απο τους εκεινους που δεν εχουν αντιστοιχα βιωματα, και τελικα η εικονα των αλλων για εμας και τη ζωη μας γινοται η εικονα που εχουμε εμεις για τον εαυτο μας και την κατασταση μας.
Και αν η εικονα των αλλων ειναι καλυτερη απο την πραγματικοτητα μπορει να μας βολεψει, μπορει να επαναπαυτουμε σε μια εικονικη ζωη. Αν ειναι χειροτερη ισως μας εγκλωβισει ή παρασυρει σε αλλα μονοποτια...
Το ερωτημα ειναι πως ξεφευγουμε απο αυτο, πως κοιταμε τη ζωη μας χωρις να αφηνουμε τη εικονα των αλλων να μας επηρεαζει;
Εχουν αραιωσει πολυ τα μελη σε σχεσημε 2 χρονια πριν .......
Δυστυχως δεν αλλαξε και πολυ. Ενα κωλοχωρι ειμαστε που το μεταφεραμε και ονλαιν. Το παιδι φοβαται μην το κοροιδεψουν αν πει τα προβληματα του.....και δικαιως. Ποσο μακρια απ το κωλοχωρι βρισκομαστε επομενως; Μη γραφω πολλα. Ελπιζω να μου πει ο ιωαννης τη γνωμη του σε αυτο που τον ρωτησα.