-
Πόσο χαίρομαι που σήμερα είναι μέρα ξεσαλώματος!
Θα ξεσαλώσω κι εγώ αργότερα, αφού βέβαια δήλωσα παρουσία σε κάτι τις μίζερο! Πήγα να ψωνίσω στα κινέζικα, τώρα που έχουν και εκπτώσεις. Πώς ακούγεται, ε; Εκπτώσεις στα κινέζικα! Δεν πήρα τίποτα, γιατί με ενόχλησαν διάφορα. Το μίζερο περιβάλλον, η απαίσια μουσική (μα, έχετε ακούσει ποτέ κινέζικη χιπ χοπ και ραπ); Εγώ σήμερα άκουσα για πρώτη -και ελπίζω- για τελευταία φορά!
Πάρτε μία ιδέα του πόσο πολύ το διασκέδασα: http://www.youtube.com/watch?v=iELD7oKiCtk
http://www.youtube.com/watch?v=uBRViWKwvsM
Επίσης τα ρούχα ήταν απαίσια, μα πάνω απ'όλα με ενόχλησε η συμπεριφορά των ιδιοκτητών. Το έχουν μία οικογένεια και σε κάθε μου βήμα έβλεπα έναν κινέζο να με ακολουθεί. Προφανώς φοβούνται κλοπές, αλλά εγώ το πήρα προσωπικά. Με ενόχλησε πολύ να έχω δίπλα μου συνέχεια έναν από αυτούς. Τάχα το έκαναν διακριτικά, αλλά πχ. πήγαινα να δω παντελόνια; Τσουπ! πετιόταν ένας κινέζος στο διπλανό σταντ. Μπλούζες; Τσα! μου έκανε η κινεζούλα, που βρέθηκε όλως τυχαίως δίπλα μου. Πυζάμες; Να σου, πετιόταν το κινεζάκι, κάτω από μία ρόμπα. Να πω ότι ήταν πράγματα αξίας, να κατανοήσω τη συμπεριφορά τους, αλλά, βρε παιδιά, ακόμη και να ήθελε κάποιος να κλέψει, θα έπαιρνε μία μπλούζα των πέντε ευρώ; Έλεος!
-
Τζίνα η αλήθεια είναι ότι γεμίζετε τα περισσότερα απ'τα βράδια μου!!!!!Είστε τέλεια παρέα. !!!!!ΜακΓιωτουλι ευχαριστώ για την παραχώρηση ,φαίνεται άλλωστε πως εισαι ευγενική ψυχή..Χαίρομαι που πέρασες όμορφα το πρωί κ γιατί όχι το ίδιο όμορφα και το βράδυ!!!!!
-
hellooo και φυσικά δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα προηγούμενα πλην της τωρινής σελίδας :D Γιώτα καλώς μας ήρθες!Μακγιωτάκι μας από ότι διάβασα το έριξες έξω σήμερις ε?μπράβο σου!
ʼβα μου στην Πάτρα τα κινέζικα έχουν σαχλαμάρες,εδώ βρε παιδιά έχουν πολύ ωραία πράγματα,σαν αυτά που έχουν και τα άλλα μαγαζιά,αφού μου κάνει εντύπωση τι στο καλό από αλλού φέρνουν αυτοί εμπόρευμα??Να είχαμε και λεφτά για ψώνια τι καλά που θα ήταν!Εγώ αυτές τις μέρες επειδή έχει κρύο και υγρασία πήγα και αγόρασα ένα μπλεκτό σκουφί!Πρώτη φορά στην ζωή μου φοράω σκουφί ή καπέλο και κατά περίεργο τρόπο μου αρέσω :lol:Επίσης να δηλώσω πως είναι ξενέρωτοι!!ολόκληρη μέρα γύρναγα και δεν μου μύρισε τσίκνα ούτε για δείγμα!!!Ελπίζω το βράδυ να είναι λίγο καλύτερα καθώς εμείς στην Πάτρα ξεκινάμε τα ψησίματα από νωρίς το πρωί και από όποια συνοικία και αν περάσεις σου ανοίγει η όρεξη από τις μυρωδιές!
Ελπίζω να περάσετε όλες σήμερα πολύ-πολύ όμορφα,εμείς οι χειρουγημένες ξέρετε ε?εγκράτεια αλλιώς μας βλέπω βαρυστομαχιασμένες ή εγκατεστημένες στην τουαλέτα για τις επόμενες ώρες :D
-
Αγγελουδακι καλώς σας βρήκα!!!!!Είσαι στη Λάρισα αν θυμάμαι καλά?Γιατί εμείς στα χώρια της Λάρισας τσικνίσαμε!!!!!
-
Γιώτα μου είμαι στο κέντρο της Λάρισσας σαν επισκέπτρια από την Κυριακή μέχρι και το τέλος του μήνα,πάλι καλά που τσικνήσατε στα χωριά σας γιατί εδώ οι αστοί....άστα να πάνε !
-
Ιωάννα μου η Λάρισα φημίζεται για τέτοιου είδους πανηγύρια-σε εσχατο βαθμό τολμώ να πω!!!!!Πάντως είναι πολυ ωραία πόλη και θα περάσεις πολυ καλά!!!!!
-
Γιωτάκι καλώς ήρθες!
Τα κορίτσια είναι πάρα πολύ καλή παρέα εμένα με κάνουν να γελάω πάρα πολύ ιδιαίτερα το τρίο ΤΖΙΝΑ - Ava - Eli είναι όλα τα λεφτά :thumbup::thumbup: άλλωστε θα το έχεις διαπιστώσει!
-
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
monahoiot έπρεπε να ρίξεις κ ένα τσιφτετέλι, να μπεις στο μάτι του μουρόχαβλου!
Αχ ρε κορίτσια που πήγαν οι άντρες γεμίσαμε με ανδρείκελα!!!!!!!!
-
Εμένα μου λες break μου, γελάω κ με κοιτάει ο αντρουλης μου σαν εξωγήινη!!!!!Ευχαριστώ για το καλωσορισμα καλή δύναμη κ στη δική σου προσπάθεια!!!!!:thumbup:
-
aggeloydaki δεν έχω πάει στη Λάρισα αλλά κ μόνο που ξέφυγατε απο τη καθημερινότητα με τον άντρα σου είναι σούπερ!!!!!!!!!!!!! Καλά να περάσετε!!!
-
giotaki πες μας λίγα λόγια για σένα ή έχεις γράψει κάπου κ δεν το έχω δει? :bigsmile:
-
Κορίτσια μου, μπήκα αστραπιαία να σας πω ότι πάω να ξεσαλώσω!
I'll make it roof! Που έλεγε και ο φίλος μου, ο Μαμαλάκης!
Γιωτάκι καλώς μας ήρθες!
Φιλάκιααααα!!!
-
Γεια σας και από εμένα,ετοιμάζομαι να ρίξω στην σχάρα κάνα δυο λουκάνικα χωριάτικα και μία μπριζολίτσα έτσι για το καλό της ημέρας. Ακόμη να φανεί ο άντρας μου όμως.... τον βλέπω να τα τρώει μεταμεσονύκτια έτσι όπως πάει!
Αγγελουδάκι μας από την Λάρισα τι ωραία που επιτέλους είσαι μακριά από το σπίτι σου, τις δουλειές, τις υποχρεώσεις και την καθημερινότητα! Φαντάζομαι ότι και μόνο να αράζεις στο δωμάτιο ήρεμη χωρίς έγνοιες θα είναι υπέροχη απόλαυση και χαλάρωση! Καλές βόλτες και καλή ξεκούραση!!! :D
Σας αφήνω μανάρια μπορεί να τα πούμε και αργότερα ;)
-
Παρακαλώ πολύ ένα λουκάνικο, μπριτζόλα έφαγα το μεσημέρι!!!!
Ava καλά να περάσεις καλές μασαμπούκες αχ μόνη μου έμεινα!
-
Break (Έλενα,σωστά?)είμαι 24,και παλεύω με τα κιλά μου από τότε που με θυμάμαι .Γράφτηκα στο φορουμ πιο πολυ για την υπέροχη παρέα και παρά για την πικρή ιστορία των κιλών αφού πλέον το έχω πάρει απόφαση ....Είμαι παντρεμένη, έχω ένα γιο και ζώ στη Λάρισα..
Ava καλώς σας βρήκα,τραγουδάκι δεν έχει άλλο?