Ναί, το ξέρω φιλενάδα.
(Πέρα από τα αστεία)
Printable View
ήθελαν να τους κατεβάσεις ένα σαλτογαμίδι για να έρθουν στα ίσα τους..με την καλή έννοια πάντα :-)
Λιλιουμ σε νιώθω! Εγώ τους βλέπω συχνά...
Ένας μου την έπεσε την ώρα που πήγαινα βόλτα το σκύλο μου, εκείνος μέσα στο αμάξι και με ρωτάει για την ράτσα. Με ρωτάει αν μένω εδώ κοντά γιατί έχει και εκείνος σκύλο και τον βγάζει κάπου μπας και τον βγάζαμε μαζί. Μετά μου λέει αν θέλω να του δώσω το τηλ μου, του αρνούμαι. Μου λέει οτι θέλει να πάμε για καφε΄και του λέω λυπάμαι αλλά είμαι σε σχέση και τι μου λέει??? Ε, και τι έγινε? Το πάτε σοβαρα?
Του είπα ναι και έφυγα...
Μλκες παντου! Έχω κουραστει, σε κάθε γωνία σε περιμένει και ένας για να πέφτουν τα αυτιά σου από τις μλκιες τους...
μπα, μαλλον μονο αυτους τους 2 χαχαχα
Κι εγώ δε το βρίσκω άσχημο... καλό μου ακούστηκε αν σκεφτεί κανείς τη δυσκολία που έχουν σήμερα οι άνθρωποι στο να προσεγγίσουν ο ένας τον άλλο... στην τελική, συναντάς κάποιον/α στο δρόμο, σου γουστάρει πολύ, αλλά έχεις ελάχιστα δευτερόλεπτα για να ξεστομίσεις μια φράση... τί πρέπει να κάνεις;... να αρχίσεις εκφώνηση του μονολόγου του Οιδίποδα;...:)... σωπάτε ρε, λες ό,τι σού 'ρθει ή τέλος πάντων κάνεις έναν αυτοσχεδιασμό... το θέμα είναι πως ξέρεις ότι δε θα τον/ην ξαναδείς... ας πεις και μαλακία, έ και;... αν αρέσει ο ένας στον άλλο, αυτά διορθώνονται αργότερα... σιγά τα ωά, λολ!...
Την πρώτη μου φορα..
σκεφτομαι οτι ειναι πολυ ομορφο το συναισθημα οταν κολυμπας, να πηγαινεις οσο πιο βαθια γινεται. και να φαινονται ολοι ιδιοι απο μακρια, και να μη τολμαει να φτασει κανεις εκει που εισαι, γιατι δεν πατωνει. και δεν ειναι οτι δε νιωθω τον κινδυνο, απλα δεν του δινω σημασια.
Ότι θέλω να πιστέψω σε ένα καλύτερο αύριο, όχι για μένα για τη ζωουλα που πρόκειται να φέρω στον κόσμο.. Αλλα που;;
Τα περιθώρια στενεύουν.. Αν συνεχιστεί η κατάσταση κ δεν πληρωθεί ούτε τώρα ο Τ( θα μπούμε στον 3 μηνα) μάλλον θα την κανουμε για Σουηδία.. Τώρα που ειναι( σχετικά ) νωρίς, απο πολλές απόψεις , κυρίως απο άποψη εγκυμοσυνης.. Να προλάβουμε να τακτοποιηθουμε λίγο πριν σκάσει μύτη το πιτσιρικακι!
Αχ χριστε μου αχ Θεέ μου αχ Παναγία μου( κοιτΑχτε καλε που άρχισα να πιστεύω- ίσως να ήταν καιρός μου κ εμένα )..
Κλωτσησα την τυχη μου λες?? :P Πιο ακυρο πεσιμο δεν εχω ξαναζησει.. Θα θυμαμαι για παντα τους δεκα Ολλανδους ποδηλατες!!
και εγω αχλ αυτο καταλαβα, για αυτο δεν πηγα, ετσι μου τους ταζανε τους Ολλανδους για δολωμα! :P
Nα σου πω την αληθεια κι εμενα δε μου γεμισαν το ματι για επικινδυνοι, αλλα οχι δεν ηταν ουτε αστειοι. Ο τροπος τους δεν ειχε κατι το αστειο και χιουμοριστικο. Ηταν απλα γκαου μπιου.
Καπως ετσι ητανε, να δεις που τελικα μπορει να υπηρχαν και οι ποδηλατες στην παραλια :P