Νίνα επειδή τα Τζακ Ράσελ είναι πολύ ζουζούνια και ενεργητικά σκυλιά να είσαι λίγο προσεκτική με την βόλτα του τώρα στην αρχή, αν γίνεται καλό θα ήταν να τον βγάζει κάποιος άλλος βόλτα μέχρι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
Printable View
Νίνα επειδή τα Τζακ Ράσελ είναι πολύ ζουζούνια και ενεργητικά σκυλιά να είσαι λίγο προσεκτική με την βόλτα του τώρα στην αρχή, αν γίνεται καλό θα ήταν να τον βγάζει κάποιος άλλος βόλτα μέχρι να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου.
κοριτσια μου ευχαριστω για την ενθαρυνση! με κανετε να νιωθω λιγοτερο γουρουνα...δεν αγχωθηκα για τις θερμιδες γιατι οντως δεν ηταν πολλες αφηστε που οταν ξυπνησα δεν πεινουσα αρα δεν εφαγα πρωινο. αλλα σαν κινηση με ανησυχησε γιατι σκεφτηκα αυτο μου ελειπε τωρα! να αρχισω και τα βουλιμικα τη νυχτα!!! σαν την αβα με τις μαλτιζες ενιωσα! χαχαχαχαχα!!!!
καλωσηρθες σοκολατιτσα!!!! καλη επιτυχια στη συνεντευξη!!!
λιλακι υπομονη!!! 2 μερες μεινανε!!!!
Σοκολατιτσα καλως ορισες παλι!Χαιρομαι που περασες ομορφα στις διακοπες σου κ σου ευχομαι να παρεις κ τη δουλεια!
Τωρα τα αλεσμενα!Ηταν μεχρι τις 22 του μηνα.Τωρα τρωω!Οσο μπορω δηλαδη....
Λίλα αν θυμάμαι καλά ήταν να φύγουνε στις 7 οπότε αν φύγουνε την Τετάρτη ακόμα καλύτερα, ώρα καλή στην πρύμνη τους κι αέρα στα πανιά τους χιχιχι. Οσο για την Αμερική, αν το θέλεις κι εσύ πραγματικά, εύχομαι να τα καταφέρεις σύντομα να πας.
Γλαύκη πάρτι κάνεις τώρα :lol::lol::lol:
Κοριτσάκι απο τη γυμναστική θα είναι:smirk: μάλλον κουράστηκες πολύ.............
σοκολατιτσα καλη επιτυχια στη συνεντευξη!!!
κοριτσακι μην ανησυχεις μια ατυχη στιγμη ηταν.
ααααα εχω συναντηση με τον πρωην στο τετραγωνο
Καλέ Λίλα, ποιόν πρώην και σε ποιό τετράγωνο;;;; Εννοείς τον Γ που είναι 2 φορές πρώην; Τι συνάντηση;
α! σοκολατιτσα!! καλα παει η διατροφη!!! με εξαιρεση βεβαια το χθεσινοβραδυνο!!!
αυτο το μηνα εχασα 2,5 κιλα!!!!
και αυριο ειναι η πρωτη μερα γυμναστηριου μου μετα απο πολλα πολλα χρονια!!!
οχι εννοω τον κωστακη που ειναι πρωην πρωην για αυτο το τετραγωνο.σιγα μην εβλεπα τον παπαρακο το Γ και να χαιρομουν
Και πως προέκυψε η συνάντηση; Και τι σκοπεύεις να γίνει στη συνάντηση; Αντε, πέστα όλα, ένα ένα θα στα βγάζω; χιχι
break την έκανα επιτέλους :D στις 29 /8 έχω δυο μέρες στο σπίτι :D
Τζινάκο είναι τρομερά ενεργητικά και ο swinky μου ακόμα παραπάνω το τρελοκομείο 12 χρόνο και κάνει σαν κουτάβι :D ο Antoine τον βγάζει έξω συνεχεια τώρα απλά ήθελα να κάνω μια βόλτα..αλλα με έβγαλε τι γλώσσα έξω ο δρομέας..προς το παρόν δεν το ξανακάνω :D:D:D
δείτε ρε κορίτσια τι γλυκό μωράκι έχω!!!
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
καλησπέρα και από μένα!!!
κοριτσάκι η γυμναστική κουράζει!
Γλαυκη μου η κόρη σου πώς είναι????
Ναταλακι μου αισιόδοξο μου πλάσμα! σε χαίρομαι όταν σε διαβάζω!!!!
σοκολατίτσα καλώς μας ήρθες!!!
Λιλάκι κάθε εμπόδιο για καλό! πάντα αυτό μου λεγε η γιαγιά μου και τελικά έβγαινε αληθινή!!!
Μακόνες μου μια αισιόδοξη καθηγήτρια!!! θα μου κάνεις μαθήματα????
Νίνα είναι πολύ όμορφος ο σκυλάκος σου, να τον χαίρεσαι.
Τζινακο μου εστειλε μηνυμα και συζητουσαμε και του ειπα οτι θα ανεβω αθηνα και μου ειπε να τα πουμε απο κοντα.τα λεγαμε οσο ημουν στην αθηνα και ας ειχαμε χωρισει απο καιρο.δεν περιμενω τιποτα.μονο λιγο θαυμασμο και μια ευχαριστη βολτα με ενα αγαπημενο προσωπο.
Αγγελικη μου σημερα εκοψε τα ραμματα η κορη μου κ αυριο λεει να παει για δουλεια αλλα δεν ειναι πολυ καλα.Ειναι καπως λεει κ νιωθει τις τομες τωρα κ ειναι κ λιγο αδυναμη ακομη.Ασε που της ειπαν γυμναστηριο σε 2-3 μηνες κ τα εχει παιξει.
Αληθεια Μακονες μου καλα κανεις κ δεν το βαζεις κατω!Θα τα καταφερουμε εμεις!
Τζίνα μ΄αρέσει πολύ το πράσινο ελεφαντάκι σου!
Λίλα πότε έρχεσαι Αθήνα? επιτελους θα σε γνωρίσουμε απο κοντά!
Θα ερθω μεσα στο μηνα αλλα δεν ξερω ακομα ποτε.
Κ αφου μιλαμε για σκυλακια να σας δειξω το καινουριο μελος της οικογενειας που μπηκε μονο του απο τα καγκελα στο σπιτι πριν φυγω ακομη για την επεμβαση κ το υιοθετησαμε.Ηταν σαν μπαλιτσα μικρουλι κ φυσικα ρατσας κοπροσκυλεξ!Η φωτο δεν ειναι καλη αλλα αυτη εχω,μονο που δεν φαινονται οι πατουσες του που ειναι μεγαλες κ πραγματικα υπεροχες.
Σοκολατίτσα το ελεφαντάκι αντιπροσωπεύει τη μνήμη μου χιχιχι.
Γλαύκη είναι πολύ όμορφο το σκυλάκι σου, να το χαίρεσαι και να σας χαίρεται. Η ράτσα κοπροσκυλέξ είναι η καλύτερη, σου μιλάω εκ πείρας χιχιχι.
Καλέ τι όμορφα σκυλάκια είναι τούτα?
Τζινάκο μου κ εγώ νόμιζα πως σε λίγο θα βλέπαμε στο σπίτι σου κανένα ελεφαντάκι!
Σοκολατίτσα γιατί νομίζεις ότι αγόρασα μικρό σπίτι, για να με αποτρέψω από το να βρεθώ με κανένα ελεφαντάκι αγκαλιά!!
Ικανή σε έχω εαν το έβρισκες στον δρόμο ανύμπορο!!!!
Καλά έχω πάθει πλάκα με τις φώτο στο Fb παρέα με τα γουνοζωάκια!!!!
Απ΄οτι είδα ευτυχώς φόρεσες κανονικό μαγιό κ όχι τη βερμούδα!
Λίλόυκο μου έπαθα πλάκα είσαι πολλή γλυκουλίνι!!!!!!!!!!!!!!
Κ ο αδελφός σου ωραίος είναι! πόσο χρονών είναι? κοπέλα έχει?
Σοκολατίτσα επειδή εκεί που πάμε για μπάνιο είναι απόμερα βάζω κανονικό μαγιό, όταν πάω κάπου με κόσμο βάζω τη βερμούδα. Βασικά καλά που είχε η μητέρα μου μαγιό και μου έδωσε γιατί δεν είχα μαγιό που να μου κάνει στα τωρινά κιλά μου. Ούτε η μητέρα μου θυμάται πως τα είχε, απλά τα βρήκε στο συρτάρι!
Τζινάκο μου γράψτους όλους! Δεν περίμενα να σε νοιάζει τι θα πει ο καθένας μ@λ@κ@ς!
Εγώ φέτος χαλάρωσα τόσο, που δεν με ένοιαξε λεπτό τι θα πει ο κάθε μ@λ@κ@ς κ σε παραλίες με κόσμο πήγα κ την αδελφή μου δεν την έβαλα κατάσκοπο :lol::lol: κάθε φορά την έβαζα να βλέπει εαν οι γύρω κοιτάνε:crazy:κ εαν δεν κοιτούσαν τότε βουρ στη θάλασσα!
κ μη μου πεις τα σχετικά με τη χαλάρωση γιατι κ εγώ έχω χαλάρωση στη κοιλιά η οποία φαίνεται κ μέσα απο το ολόσωμο αλλά σκασίλα μου, οκ δεν έκανα κ πασαρέλα κατα μήκος της παραλίας :lol: δίπλα στη θάλασσα πήγαινα, τσούπ ένα βήμα κ μέσα στη θάλασσα!
Σοκολατίτσα δεν με νοιάζει τόσο τι θα πει όποιος με δει, όσο νοιάζει εμένα που δεν μου αρέσει να κάθομαι στην παραλία και να με βλέπω να απλώνω δεξιά κι αριστερά. Και μόνη μου που είμαι στην παραλία μου αρέσει να φοράω τη βερμούδα για μένα, γιατί μου μαζεύει το σώμα και φαίνεται να είναι όπως θα έπρεπε κάτω από άλλες συνθήκες να είναι, αλλά δεν τη φοράω τελικά για να μην κάνω μεγάλο σημάδι στα πόδια.
οκ τότε πάω πάσο εαν την φοράς για εσένα!
Τζινιους τωρα με εχεις βαλει σε σκεψεις.λετε ο πρωην πρωην να θελει τιποτα αλλο και εγω να νομιζω οτι παω για βολτα???
Πότε θα έρθεις Αθήνα?????????
Λιλάκι πολύ πιθανόν να έρχεται κι αυτός για βόλτα, αν δεν βρεθείτε όμως δεν μπορείς να ξέρεις. Τι σημασία έχει τι θέλει αυτός; Σημασία έχει τι θέλεις εσύ.
Σοκολατίτσα τον Οκτώβριο θα γυρίσω στην Αθήνα.
Δεν φημιζομαι για τη σταθερη μου γνωμη.αυτο που θελω απο αυτο που κανω απεχουν ετη φωτος.θα παω και ας μου βγει και σε κακο που λεει και το ασμα.
Quote:
Originally posted by break
Πότε θα έρθεις Αθήνα?????????
Τζινάκο για εσένα ήτανε η ερώτηση, τη Λίλα τη ρώτησα πριν
Λιλούκο μου σημασία έχει τι θέλεις εσύ!
Σοκολατίτσα και το κατάλαβα και σου απάντησα χιχιχι.
Μια καλησπέρα κ από μένα...σας διαβάζω αλλά βαριέμαι να γράφω.....γενικώς βαριέμαι δηλαδή!!!!
Σοκολατιτσα κανενα ωραιο κρητικοπουλο γνωρισες???
Καλησπέρα Αντα, δεν πειράζει που δεν γράφεις, αρκεί που μας διαβάζεις και σου κρατάμε παρέα. Αν είναι να βαριέσαι τουλάχιστον να βαριέσαι με παρέα χιχι.
Γιουχου σου Αντα!!!!
Σας ειπα οτι θα κανω τατουαζ???μολις τελειωσει το καλοκαιρι.η στην ωμοπλατη η χαμηλα στον αυχενα.και μαλλον αστερακια λεω.
Άντα καλησπέρα κ απο εμένα!
Λιλούκο γνώρισα γνώρισα...................!!!!