Στον αυχένα το βρίσκω τόσο sexyyyyy!!!
Printable View
Στον αυχένα το βρίσκω τόσο sexyyyyy!!!
Αθανατη ελληνικη επαρχια ωρε σοκολατιτσα!!!!ποσο μαλλον και κρητη.
Καλησπέρα τσούπρες!
Σοκολατένια μου καλωσόρισες!!! Διαβάζω επέστρεψες και για καλό λόγο! Πότε με το καλό η συνέντευξη; Αφορά την δουλειά που περίμενες από Σεπτέμβρη ή είναι κάτι άλλο; Όπως και να χει σου εύχομαι καλή επιτυχία και όλα τα πάνε κατ ευχήν!
Νίνα και Γλαύκη τα σκυλάκια σας κουκλιά!
αχ τι ωραια που επαιξε καλοκαιρινο φλερτ για τη σοκολατιτσα μας!!!
γιαυτο μαλλον κολλησες εσυ στο νησι και δεν ελεγες να φυγεις με τιποτα!!! χιχιχι
Άλλο να βαριέμαι μόνη μου άλλο με παρέα......Λίλα η φώτο σου μ άρεσε πολύ.....κ η αυθόρμητες έχουν τι χάρη τους.....επίσης συμφωνώ με τα καλά λόγια που είπαν για τον αδερφό σου οι προηγούμενες!!!!
ααααααααα πήγα νοσοκομείο σήμερα για τον μηνιαίο έλεγχο...μίλησα με τον γιατρό (5 λεπτά γιατί αυτός ο άνθρωπος με αγχώνει κ με κομπλάρει) ρώτησα αυτά που ήθελα....που ήμουν άρρωστη κτλ. κ όλα φυσιολογικά μου είπε.....μπορώ αν ξεκινήσω κ γυμναστήριο.....γιούπι...θα ξεκινήσω από το σπίτι αρχικά!!!!!κ τέλος την Τετάρτη έκλεισα με την διαιτολόγο του νοσοκομείου να πάρουμε κ καμία συμβουλή από κει!!!!!
έβαψα κ τα μαλλάκια μου κ ανανεώθηκα!!!
Οπως λεει και η μανα μου τωρα που αδυνατισες εγινες πολυ ψωνιο.
ζυγιστηκες κιολας αντα?
Λίλα μου αρέσουν τα τατουάζ οπότε χαίρομαι που θα κάνεις κι εσύ. Σοκολατίτσα έπρεπε να σε ρωτήσει η Λίλα για να μας πεις τα καλύτερα;; Κούκλες επειδή δεν κοιμήθηκα το μεσημέρι έχω αρχίσει και πλησιάζω επικίνδυνα το πληκτρολόγιο, άμα δείτε να γράφω σξδλφβξνλξλοτξρφηδβμκηκλξ ληκφγ θα είναι επειδή ξάπλωσα πάνω του!!! Λυπάμαι που αφήνω την παρέα μας, θα τα πούμε αύριο με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της σοκολατίτσας για τον Κρητίκαρο! Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα, φιλάκια.
Λιλούκο έχει ολίγον τι κρητική προφορά αλλά αυτό είναι που με φτιάχνει προς το παρών!
Ελάκη μου απο αλλού είναι! Πήγες σήμερα Ζούμπα..................? εγώ δεν μπορόυσα να ανοίξω τα μάτια μου!
Λιλάκο με το καλό να φύγουν οι μουσαφίρηδες να ηρεμήσετε. Εύχομαι το εφάπαξ της μανούλας σου και η σύνταξη της να έρθουν σύντομα για να μην χρειαστεί να καθυστερήσεις πολύ τις σπουδές σου.
Κάτι για τατουάζ διαβάζω χμμμμ φύσηξε αέρας ανανέωσης ή είναι ιδέα μου; :punk:
Κι ένα πεταχτό φιλάκι για την Eli, σμουτς.
Τζινακο καληνυχτουδια!!!
Σοκολατιτσα και η προφορα μια χαρα ειναι εχει και αυτη τη χαρη της.
Ελακιον οπως εγραψα και παραπανω η μανα μου πλεον με φωναζει ψωναρα.
Σοκολατίτσα μου πήγα και ήταν και το άλλο το τριαδοκόριτσο μας εκεί :D. Έκλεισα και ραντεβού για την άλλη Δευτέρα για να πάω και για μετρήσεις και από σήμερα άρχισα να συμπληρώνω και ημερολογιο. Είπα να μπω σε ρυθμούς αυστηρής διατροφής να χάσω κάνα κιλάκι γιατί πολυ το έξω το έριξα :lol:
Τζινάκο μου καληνύχτα και όνειρα γλυκά!
Σοκολατένιο μου τι διαβάζω; Παίζει γκομενοκατάσταση;;;; :shocked2:
Καλό βράδυ Τζινάκο, θα σας τα πω όλα αύριο!
Άντα πόσο είναι η επίσκεψη της διαιτολόγου στο νοσοκομείο ή πάει πακέτο με το χειρουργείο?
Ελάκο θυμάσαι που σου ελέγα για κάποιον που είχαμε γνωριστεί την προηγούμενη φορά? ε μ΄αυτόν!!!!
Το έπιασα ελεφαντάκι μου! :love:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Κι ένα πεταχτό φιλάκι για την Eli, σμουτς.
Αααα και επειδή ξεχάστηκα με γεια το τικεράκι και η δεκάδα! Ρεμάλι το νου σου! :lol:
Ελενάκι μου το υποψιάστηκα και χαίρομαι ιδιαιτέρως που επιτέλους βρήκατε την ευκαιρία και τον χρόνο να συσφίξετε σχέσεις χιχιχιχιχι
Περιμένουμε τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες όποτε έχεις κουράγιο να μας γράψεις, ελπίζω να είναι πολλές γι αυτό να μην μας τα γράφεις απόψε ;)
Αχ τι ωραια!!!!μπηκε φθινοπωρο και μου μαζευεστε σιγα σιγα γιατι μου ειχε λειψει η βραδινη σας παρεα.
Μαναράκο μου Ελάκη πάμε μαζί!!!!!!!!! θέλω αυτος ο χειμώνας να είναι διαφορετικός απο τους άλλους...........
Ένα θα σου πω απλά κ μόνο επειδή χαλάρωσα κ είπα έτσι είμαι κ σε όποιον αρέσω,τις πρώτες μέρες με είχε πιάσει μια μελαγχολία γιατι είχα αφήσει τον χειμώνα να περάσει έτσι χωρίς να κάνω κάτι κ ήμουνα μεσα στην καταπίεση ώσπου σκέφτηκα είμαι σε διακοπές πρέπει να χαλάρωσω, δεν είναι η ώρα για τέτοιες σκέψεις κ έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
:wow::wow::wow::wow::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:Quote:
Originally posted by break
έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
Είσαι ΘΕΑ!
Ελάκο τις συσφίξαμε τις συσφίξαμε αρκετα θα έλεγα...............
Ναι Λιλάκι μου ωραία είναι που μαζευόμαστε στο σπιτικό μας σιγά σιγά :D. Χαίρομαι που παρόλα τα περίεργα που σου συμβαίνουν, απόψε νιώθω να έχεις καλύτερη διάθεση! :kiss:
Ο Ζούμπας!!!!!!!!!!! Ποιος θα το έλεγε οτι θα ήμουνα σε διακοπές κ θα έχανα, θαύμα έχει γίνει!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by Eli
:wow::wow::wow::wow::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup:Quote:
έφυγαν 3 κιλάκια χωρίς να το καταλάβω!!!!!
Είσαι ΘΕΑ!
Ειναι που σας εχω παρεα αλλιως τωρα θα ακουγατε στις ειδησεις για τριπλο φονικο σε χωριο της ηλειας και στη φωτο εμενα με μωσαικο στη μουρη.
Εμ πες το μου βρε κοπελιά έτσι εξηγείται το μείον 3! :lol:Quote:
Δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε αίσθημα τώρα; :smug b:
Μανάρια μου πάω για ύπνο, πρέπει να είμαι φρέσκια αύριο!
αν περιμενετε να ξυρισω τα ποδια μου θα σας πω τον νεο μου πονο.........
:lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by lila198621
Ειναι που σας εχω παρεα αλλιως τωρα θα ακουγατε στις ειδησεις για τριπλο φονικο σε χωριο της ηλειας και στη φωτο εμενα με μωσαικο στη μουρη.
To μωσαϊκό το γλυκό εννοείς Λίλα μου; :dork:
Λίλα λατρεύω τα tatoo όπως επίσης κ το σημείο που διάλεξες....
Κοριτσάκι ναι ζυγίστηκα.... 122 έλεγε..βγάζω αυτά που φόραγα οπότε είμαι στα 121!!!!!!!!!
Chocolate η διαιτολόγος πάει πακέτο με το χειρουργείο....απλά έχει πολύ αναμονή!!!!άμα ήταν με λεφτά καλά κρασιά!!!!
Έλι τα φιλιά μου!!!
:lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Eli
Εμ πες το μου βρε κοπελιά έτσι εξηγείται το μείον 3! :lol:Quote:
Δηλαδή για να καταλάβω... έχουμε αίσθημα τώρα; :smug b:
:lol: :lol:
εντάξει οχι ακριβώς αίσθημα στο περίπου!!!!!!!!
Οχι Λιλούκο μου ούτε καπνίζεις ουτε τρως σοκολάτες πως θα τη βγάλεις στη στενή?
Κορίτσια καληνύχτα , τα λέμε αύριο!
Καληνύχτα Σοκολατένιο μου! Όνειρα γλυκά και καλή ξεκούραση!
Κοριτσάκι μου δεν σου είπα με γεια τα αθλητικά σου ρουχαλάκια! Καλή αρχή και στο gym! Ο καλός σου είναι ένας γλύκας και χαίρομαι που είναι τόσο υποστηρικτικός στην προσπάθεια σου, μεγάλο προνόμιο να έχεις σύντροφο που σε υποστηρίζει στην προσπάθεια σου!
Όσο για τον νέο σου πόνο δεν πιστεύω να έχετε πάλι κάνα φιλοξενούμενο; :lol:
Αλήθεια τώρα που το έφερε η κουβέντα, τι κάνει ο φίλος - βδέλλα; Ακόμη στο άλλο ζευγάρι είναι ή έχει πάει πουθενά αλλού να φορτωθεί;
Ελακιον με τον πονο της τζινας παιζεις???μιλανε στο σπιτι του κρεμασμενου για μωσαικο????
Καληνυχτα σοκολατιτσα!!!ονειρα γλυκα!!!!
Καλησπέρα βαριεστημένο Αντουλίνι! Με γεια το μαλλί!
Με γεια και τα κιλάκια χιχιχι, σύντομα αλλάζουμε δεκάδα μανάρι ε; Με το καλό!
Δεν εχει μπει και το βαμπιρακι να μας πει για το γλυκουλιιιιιιι και τα νεα του.
Λίλα μου δεν φταίω εγώ, εσύ ανέφερες την μαγική λέξη και ο συνειρμός ήταν αναπόφευκτος! :bigsmile:
Καληνύχτα σοκολά!!!ναι ρε συ Ελι να αλλάξω δεκάδα....γιατι το 20 το είχα δει κ πέρσι....από κει κ κάτω έχω να δω από τον καιρό του Νόε!!!
αχ πόσο θέλω κάτι γλυκό τώρα......δεν πειράζει αύριο!!!
Αντα φαε λιγο μωσαικο απο τη μουρη μου πριν προλαβει και το φαει ολο η τζινα