Μου αρέσει ʼβα που λες κιόλας στη Γλαύκη με μέτρο! Τι μέτρο; Γιατί το δικό σου μέτρο είναι δεκάμετρο!:lol:
Printable View
Μου αρέσει ʼβα που λες κιόλας στη Γλαύκη με μέτρο! Τι μέτρο; Γιατί το δικό σου μέτρο είναι δεκάμετρο!:lol:
Γλαυκη γεία!!!!!Μην στεναχωριέσαι δεν παρεξήγουμαι γιατί δεν είμαι από την τυρογαλλία αλλά από τη Μακεδονία οπότε ελεύθερα!!!!!Ava δεν μπορώ να καταλάβω σε ποια πόλη είσαι...Μήπως στη δικιά μου ?
Θα σου πω ιδιαιτέρως, θα μπορούσα πάντως να είμαι στη δικιά σου. Μακεδονία εδώ!
Πάντως εμένα η Λάρισα μου άρεσε, έχει καλή ζωή και αυτό είναι πλέον το κριτήριό μου για μία πόλη.
Δάσκαλε που δίδασκες και την κοιλιά σου φούσκωνες...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Αααχ, μαύρο ύπνο θα κάνω! :smilegrin:
Αβουλινι μηπως πρεπει να ερθω να σε ζυγισω παλι?Δεν εχω προλαβει να φαω ακομη εγω αλλα εχω καβατζαρει ενα κομματι αρνακι σουβλας για μετα.....ζηλευω που χορευεται!Εμενα με ποναει η μεση απο την κουραση,αν κ τωρα καθομαι κ κανω μονο τους λογαριασμους.
Καλώς σας ξαναβρήκα Γλαύκη μου...!Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα και καλές δουλειές!
Πάλι άρχισες την γκρίνια ʼβα; Τον ύπνο δεν τον σκεφτόσουν όταν κατέβαζες τα μπουγιουρντιά;
Βρε, έλα εσύ κι ας είναι και για να με ζυγίσεις!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Αβουλινι μηπως πρεπει να ερθω να σε ζυγισω παλι?Δεν εχω προλαβει να φαω ακομη εγω αλλα εχω καβατζαρει ενα κομματι αρνακι σουβλας για μετα.....ζηλευω που χορευεται!Εμενα με ποναει η μεση απο την κουραση,αν κ τωρα καθομαι κ κανω μονο τους λογαριασμους.
Το πολύ πολύ θα μου πετάξεις τη ζυγαριά στο κεφάλι! Ε, και;
Όσο για τη μέση, δεν πειράζει, κάνε κουράγιο, λογαριασμοί είναι αυτοί!
Παιδιά, έχει πολύ πλάκα. Σηκώθηκα βαριά βαριά και σύρθηκα στην τουαλέτα και λέει το παρεάκι (που βλέπει ποδόσφαιρο), έλα, σιγά σιγά! Αν έβαζε και ένα μπάμπω, θα με αποτελείωνε!
Ava η Λάρισα έχει πολυ καλή ζωή αλλά όχι πολυ καλούς ανθρώπους!!!!! Έχει διάφορες κάστες ανθρώπων κ είναι μπέρδεμα !!!!!Οι Μακεδονες είναι πιο φιλοξενοι κ φιλοτιμοι!!!!!
Η αλήθεια είναι, Τζίνα μου, ότι δεν τον σκεφτόμουν.. Είχα πέσει με τα μούτρα και άλεθα με δέκα μασέλες! :lol: :lol:
Το βράδυ να με δω, όταν θα επιχειρήσω στον ύπνο μου (αν κοιμηθώ) να γυρίσω μπρούμητα!
Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
Συμφωνώ με τους Μακεδόνες, αλλά και πάλι εξαρτάται από το πού βρίσκεσαι. Πίστεψέ με, υπάρχουν και Μακεδόνες που δεν είναι καλοί. Ενώ έχω γνωρίσει Λαρισαίους, που είναι καταπληκτικοί άνθρωποι. Γι' αυτό σου λέω να το χαρείς όσο είσαι εκεί. Να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για καλοπέραση και να έρχεσαι στη Μακεδονία για διακοπές!Quote:
Originally posted by giotaki
Ava η Λάρισα έχει πολυ καλή ζωή αλλά όχι πολυ καλούς ανθρώπους!!!!! Έχει διάφορες κάστες ανθρώπων κ είναι μπέρδεμα !!!!!Οι Μακεδονες είναι πιο φιλοξενοι κ φιλοτιμοι!!!!!
Καλά που το παρεάκι βλέπει ποδόσφαιρο γιατί αν έβλεπες τώρα στη ΝΕΤ πως χοροπηδάνε χορεύοντας οι κρητικοί θα σου ερχόταν αναγούλα!
Τολμάς να κοροιδεύεις την κατάντια μου; Καλά να πάθω, να μάθω να μασαμπουκώνω.. Πω πω, δεν θα το ξανακάνω!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Να πάρεις ένα "πι" να έχεις για να μπορείς να περπατάς καλύτερα όταν γυρίζεις από τις ταβέρνες!:lol:
καλησπέρα τσικνισμένες και μπαρουτοκαπνισμένες μου, τελείωσε και το δεύτερο τσίκνισμα της ημέρας, το μεσημέρι που χόρεψα και έκανα το κομμάτι μου, καλύτερα ήταν! Το βράδυ παρόλο που ήμουν σε ταβέρνα, όπως τα έλεγα,ξενερουά, νύσταξα (ω, τι πρωτότυπο) και έφυγα!
Γεια σου αστερόσκονη, μάλλον δεν με ξέρεις, Γιώτα με λέγανε, τώρα που πήρα το σχήμα, μπήκα στο μοναστήρι ετούτο, με λένε αδερφή Μακ!
Σας φιλώ όλες και πάω να αγκαλιάσω το σύζυγό μου το Μορφέα: Μακ+ Μορφέας=love forever!