αχ αχ τι να πω??συμφωνω και τωρα το ειδα λογω δουλειας δεν ειχα μπει..οταν θα πας στο ικεα φωναξε με να παμε μαζι..{τι αισιοδοξια θεε μου!!!}.....δεν με αναγνωριζω..
Printable View
αισιοδοξία over γιατί βρε andriana? άλλοι πεθαίνουν όταν γενιούνται πόσο άτυχοι είναι αυτοί!?
Είσαι πιο κοντά στο να βρεις ό,τι να'ναι. Πιο ξελιγωμένος - ξελιγωμένη.
Βεβαίως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες, αλλά δεν ζει καλά κάποιος που στερείται το σεξ. Όπως δεν ζει καλά κάποιος που είναι συνεχώς στη δίαιτα. Απλά επιβιώνει.
Και αν δε θέλουμε να δεχτούμε ότι η αποχή από το σεξ βλάπτει, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το πόσο καλό κάνει στην υγεία μας (ψυχική και σωματική).
συμφωνώ απόλυτα με αυτό το "αλλά από το τίποτα....". έτσι όπως είναι τα πράγματα τη σήμερον ημέρα, καλό είναι ό,τι μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα να το κάνουμε!
και για να κάνω κι ένα σχόλιο σε όσα ειπώθηκαν μεταξύ Θεοφανίας, zafeiri και kalopistis σχετικά με τις επιπτώσεις της αποχής από το sex, πέρα από επιστημονικές αναλύσεις και πορίσματα, δεδομένου ότι "αυξηµένο άγχος, απογοήτευση, καταθλιπτική διάθεση και χαµηλή αυτοεκτίµηση" τα νοιώθω ούτως ή άλλως αυτή την περίοδο χωρίς να μου λείπει το sex, δε θέλω ούτε καν να σκέφτομαι να μην υπήρχε ούτε αυτό! οπότε, προσυπογράφω ότι το sex χρειάζεται, αν μπορεί να συνοδεύεται και από συναίσθημα είναι το ιδανικό αλλά και μόνο του, τη δουλειά του την κάνει!
οκ παω πασο.. αφου δεν βρισκεις καποιον της προκοπης για κανονικη σχεση,βρες καποιον να βολευτεις προσωρινα τουλαχιστον για το σεξ κ μετα βλεπουμε.. αρκει να βρεις καποιον να κανει καλο σεξ κ να μην θελει κατι παραπανω απο εσενα..κ αυτη ομως η κατασταση δεν μπορει να κρατησει καιρο γιατι στο τελος οδηγει σε ενα τελμα,εκτος αν εξελιχθει συναισθηματικα, κατι το οποιο δεν θελουμε ομως,γιατι ο συγκεκριμενος δεν μας κανει για κατι πιο σοβαρο..
.....Επιτέλους μετά από αιώνες συμφώνησαμε σε ένα θέμα τόσα άτομα...:)
κοίταξε να δεις, στη δική μου περίπτωση πάει 1,5 χρόνο αυτή η ιστορία και δεν έχει οδηγήσει σε κανένα τέλμα γιατί είναι ξεκάθαρο από την αρχή και από τους δύο ότι δεν εμπλέκονται συναισθήματα και ότι δεν υπάρχουν απαιτήσεις. είναι ακριβώς αυτό που λέμε "από το ολότελα...", μία σχέση τύπου "friends with benefits" :-)))
αρα γιατι "αισιοδοξια over" ?με το παιδι που ειστε friends with benefits πιστευεις οτι καποια στιγμη δεν θα θελεις να εχεις μια πιο συναισθηματικη σχεση? απο τη στιγμη που καποιος σε ικανοποιει στο σεξ,πιστευω οτι οσο κ να θελεις να μεινεις συναισθηματικα ουδετερη,καποια στιγμη θα σου βγει κ ο ερωτας, εκτος αν το παιδι ειναι τελειως γκαου εκτος κρεβατοκαμαρας.. αλλα κ παλι μετα δεν νιωθεις να σε χαλαει το οτι εισαι αναγκασμενη να ανεχεσαι εναν γκαου επειδη δεν μπορεις να βρεις καποιον της προκοπης? εκτος αν ο λογος που δεν ειστε μαζι ειναι πρακτικος (ειναι μακρια,παντρεμενος,κλπ) οποτε βρισκεις αλλοθι σε αυτο..
χαχαχα, όχι δεν είναι γκάου, μια χαρά παιδί είναι, αλλά πρώτον δεν είναι της δέσμευσης (το είχε δηλώσει εξ αρχής και πριν γίνει ο,τιδήποτε μεταξύ μας) και δεύτερον θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, δηλ. δεν είναι αυτό που ψάχνω. οπότε, δεν τίθεται θέμα έρωτα, εξ ου και το "αισιοδοξία over..."
σχεδόν όλοι είναι μια χαρά παιδιά εκτός από αυτούς και αυτές που γουστάρουν σατανισμό παιδεραστία και καταπάτιση ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε συνανθρώπους θέλω να τους ρουφίξω το αίμα να δώ πόσο σατανιστές και δυνατοί θα νιώσουν μετά. προσοχή δεν αστειεύομαι.